|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
A ja jestem w połowie załamana. I tyle..
![]() Modlę się o powyżej 16pkt. Mimo wszystko dziękuję za kciuki. Idę na spacer z psami.
|
|
#1472 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja rowniez dziekuje za wszystkie kciuki
Czekam teraz na wyniki do 15, a teraz ide czytac lekture i uczyc sie ostatnie pol strony prezentacji z polskiego na jutro :/
|
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
no to kolejana biologiczka, tym razem z rozszerzenia
![]() Powiem tak: lajcik A najlepsze jest to że wczoraj rozwiązywałam arkusze z pozostalych lat i trafiły mi sie 3 identyczne zadania ![]() więcej napisze po wynikach ale licze na 80 pare procent może więcej ![]() pam gratulacje ![]() EDIT: blaque może nie jest tak źle jak Ci się wydaje? Podchodzisz do tych matur strasznie pesymistycznie, bez wiary. A może trzeba troche optymizmu? Trzeba umiec zwalczyć to w sobie
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Ywonula jeszcze nie ma czego, narazie napisałam ile bym chciała, a ile będę miała to zupełnie co innego...
Blaque będziesz miała o wiele więcej punktów!! Przecież wiesz, że dużo uczyłaś się do matury i napewno dałaś radę ją dobrze napisać Było kilka zadań podchwytliwych i przypuszczam, że to po nich masz takie nastawienie złe.. ale będzie dobrze zdamy to!
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz trochę mnie to denerwuje, bo muszę to zrobić - ale nie mam jak Nie mam Power Pointa ani Painta, a przecież jakoś muszę to zrobić :P Ale mam nadzieję, że dam radę. No i boję się, że płyta się nie włączy albo coś się zatnie. Ale komisja to też ludzie, zrozumieją, że na technikę wpływu nie mam ![]() Miałam zrobić plakat i tam umieścić zdjęcia z filmu oraz obraz, ale mój obraz to drzeworyt, z daleka praktycznie nic nie widać, a na komputerze wyjdzie to bardziej przejrzyście. |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Yw, Pam ech, bo brak mi wiary w to, że poszło mi dobrze. Naprawdę wcale nie czuję się pewnie. Zawaliłam po prostu sprawę. Właśnie-logiczne myślenie. Które wysiadło u mnie na tej maturze kompletnie. Czas gonił a ja się spieszyłam..
Wiecie co zrobiłam? W zadaniu gdzie trzeba było obliczyć ile % mają A, T,G (czy jakoś tak) Zostawiłam to zadanie na sam koniec. I ja idiotka z tego wszystkiego zamiast wpisać tam 13% to wpisałam 23... Rozumiecie? ![]() Jestem po prostu głupia. Mam ochotę się uchlać..
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
20
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam!
GratulacjeBlaque, zobaczysz, nie będzie tak źle. EDIT: Fuksja, obie wiedziałyśmy
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
uhahana gratulacje!!
blaque nie mów ze jesteś głupia bo po pierwsze to nieprawda a po drugie takie błędy zdarzały sie moim klolezankom które wcale nie sa głupie ![]() Patrzyłam na wyniki.. i przy niektórych zadanich zbyt szybko przeczytałam polecenie. np w zadaniu gdzie miałam okreslić stosunki między grzybem a innym organizmem napisałam 1 mikoryza 2 helotyzm a miało być 1 komensalizm 2 pasożytnictwo ![]() Ale ogólnie mi wychodzi przedział 70-86% Mam nadzieje ze będzie 86% lub wiecej
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Wiecie co? Ja wymiękam. W nocy po tych Plussszach nie umiałam spać, mięśnie mnie bolą nie wiem czemu, chyba z nerwów, no nie poznaję się Za 2h korki z maty, po których się załamię, że nic nie umiem. To pewne, no ale jakoś to musi być przecież... nie? ![]() Blaque, pogadamy jak będą wyniki ![]() Ywonula ja sobie generalnie nie wyobrażam uczyć się tych wszystkich komensalizmów, mikoryz, pasożytnictw, konfliktów serologicznych, chlorofilów itp. na pamięć, no nie i koniec ![]() Wychodzi na to, że jesteś miszcz
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to są takie zapędy - popędy. A tego, że Cię broniłam to już nie zauważysz ![]() Czułam, cwaniara Blaque, teraz na pewno myślisz, że wszystko skopałaś ale zobaczysz, że wcale tak nie jest! Przecież się uczyłaś!! Wyluzuj i jak chcesz, to się uchlej zapomnisz przynajmniej! Pam i Fuksja, no to widać rezultaty waszej pracy! Wróciłam z chemii, ale chyba rozwiążę sobie jeszcze pare arkuszy. A co tam ;p Kupiłam książkę, taką starą, wyprzedawali przed kioskiem, tytuł: Róża i płonący las. kojarzę to jakoś i spodobala mi się nazwa, więc wzięłam. Otwieram a tam napisane, że jest to życie i działalność polityczna wodza 1 Prletariatu Ludwika Waryńskiego. ![]() No to do napisania, towarzysze
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
uhahana oj nawet nie wiesz jak Cie rozumiem z tą matematyką
![]() A może przedawkowałaś z tym pluszem? To też może być niezdrowe jak sie dużo tego pije ![]() A z biologią to ja mam tak ze nie musze uczyć się jej na pamięć Poprostu wchodzi mi to do głowy bo mnie to interesuje ZOprócz oczywiście ekologi której nigdy nie zrozumiem ![]() EDIT: krasula ![]()
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w bibliotece wyprzedają książki za grosze i kiedyś oglądałam ten regał, a tam pozycja pt. "Jak wyjść dobrze za mąż"
Choose life.' |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Straciłam 2 złote heh:P
I tak ją przeczytam No i oczywiście nie poszłam bo nie potrafię wyłączyć wizażu![]() Dzisiaj mam fioła na punkcie tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=2PUevIxr7DA Uwielbiam ją
|
|
|
|
#1486 |
|
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja, skubana, ja chcę tyle z maty
![]() A słucham ostatnio tego często: http://www.wrzuta.pl/audio/m8RYuIsBD..._i_need_is_you
Choose life.' |
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie to mogłabyś te fragmenty ująć w pracy i mieć kartkę z cytatami i czytać to komisji, ale przecież to jest niepotrzebne ![]() Ja nie mam żadnych bajerów. Uczę się jutro polski ![]() blaque zobaczysz będzie dobrze. Przecież nie wszystko zawsze idzie idealnie, ale na pewno dobrze to zdasz Cytat:
![]() No super
|
|
#1489 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
http://uk.youtube.com/watch?v=2GA3a1...eature=related strasznie mnie ładuje |
||
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słucham ostatnio tego (http://pl.youtube.com/watch?v=exCDDAMjdM0) w kółko. Muzyka Kazaneckiego do filmu Nocy i dni oraz słowa Agnieszki Osieckiej. Spotkałam się z trzema wykonaniami tego utwory: Haliny Kunickiej (oryginał), Edyty Górniak i Nataszy Urbańskiej. Przyznaję, że ta ostatnia zrobiła to najlepiej.
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane..
Ech, i tak już nic nie zmienię.. ![]() Jeszcze tylko polski..;| uhahana gratuluję! Naprawdę znakomity wynik! ![]() Jak Ty to zrobiłaś, że nauczyłaś się tego tak szybko? ![]() gratuluję wyników biologiczki fuksjaa moja ulubiona piosenka i wykonawca
|
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
Blaque nie zamartwiaj się.. kurczę no napewno jakoś zdasz.. W sumie też dziś miałam tak jak Ty, że myślałam, że myślenie mi wysiądzie itp.. nam na zali zaczeła latać i przeraźliwie brzęczeć mucha i się bałam że przez nią się zestresuję i nie skupię, ale wogóle jakoś później przeszlo mi wsłuchiwanie się w jej bzykot
Generalnie ciężko było się zmieścić w czasie.. ja skończyłam chyba 5minut przed końcem a oddałam minutę przed końcem. I nie załamuj się tym zadaniem.. to wszystko przez stres... ale przynajmniej wiesz, że wiesz o co w tym zadaniu chodziło, w porównaniu z moją koleżanką, która nie miała zielonego pojęcia o co chodzi i nie zrobiła tego zadania. Uhahana świetny wynik!! gratuluję )Ywonula ja też nie nawidziłam ekologii, dopóki nie poszłam na korki do takiej studentki i dzięki niej przestałam nie lubić biologii, co nie oznacza, że ją lubię ![]() Mathilda trzymam kciuki za jutro ja zaraz lecę na ostatnie korki z angola... nie wiem jak ja zrobię to by na 8 rano być w szkole.. policzyłam sobie procenty.. powinnam mieć tak między 84-98%.. tylko jedno zadanie wiem że skwasiłam.. nie umiem przypomnieć sobie co ja tam nawypisywałam, ale wiem że jakieś głupotki i na to zadanie jestem najbardziej zła (mimo, że za 1pkt) |
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek już wariuje przez tą maturę![]() Będę mieć jakieś cytaty tylko i już. Powodzenia jutro i koniecznie napisz jak Ci poszło Dziewczyny wy jesteście jakieś genialne z tej biologii ![]() Super ![]() Fuksja, Ty zdawałaś rozszerzenie czy podstawę?
|
|
|
#1494 |
|
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Pam no no świetny wynik
A nam też latał owad po sali ale to była OSA Aż strach pomyśleć co by było ajkby ugryzła któregoś z maturzystów.. Tzn użądliła
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-05-12 o 17:02 Powód: ;) |
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque: Wiem jak to jest, czułam się ( i czuje sie dalej) tak po wosie i chyba już nic tego nie zmieni.
Ale ci mówie, ze będzie lepiej niż myślisz Uhahana: łojejku jak ty to zrobiłaś gratulujeJejku dziewczyny wymiatacie z tą biologią ![]() Mam krótką przerwe od historii w sumie już siedze koło 6 godzin nad nią ![]() Ehh ja nawet o mojej pracy z polaka nie myśle
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
pam, marta,mathilda dzięki.
A tu wszystko poszło na marne... gratuluję wyniku U mnie latał szerszeń.. Mój 4000post
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana
pożycz 6 punktów Gratuluję Ja właśnie piszę swoją prezentację Gratuluję wyników (nooo przypuszczalnych ) z biologii blaque na pewno nie będzie tak źle i dobrze zdasz
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
czesc
spamujecie jak cholera ![]() Blaque na pewno bedzie dobrze Pamelija, Ywonula hmmm... kto jeszcze pisal dobrze, ze jestescie zadowolone ![]() Uhahana gratuleje 20 ![]() Mloda to glupia witam ![]() Padnieta jestem. Napisalam te prace klasowa z historii Hiszpanii. Nawet trudna nie byla, ale jak zwykle sie okaze jak ja odda oceniona uczylam sie na dworzu i zjaralam sobie ramiona :|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Ślimaczku, ćwiczysz ze skakanką?? Masz jakiś układ czy tak sobie??
![]() Blaque, a ja tam w Ciebie wierzę!! Na pewno nie jest tak źle!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

Czekam teraz na wyniki do 15, a teraz ide czytac lekture i uczyc sie ostatnie pol strony prezentacji z polskiego na jutro :/

). 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)