Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-12, 13:24   #1471
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

A ja jestem w połowie załamana. I tyle..
Modlę się o powyżej 16pkt.
Mimo wszystko dziękuję za kciuki.

Idę na spacer z psami.
Stary 2008-05-12, 13:26   #1472
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ja rowniez dziekuje za wszystkie kciuki Bylo srednie, bardziej na myslenie , niz na wiedze Czekam teraz na wyniki do 15, a teraz ide czytac lekture i uczyc sie ostatnie pol strony prezentacji z polskiego na jutro :/
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 13:27   #1473
Ywonula
Zadomowienie

no to kolejana biologiczka, tym razem z rozszerzenia

Powiem tak: lajcik

A najlepsze jest to że wczoraj rozwiązywałam arkusze z pozostalych lat i trafiły mi sie 3 identyczne zadania

więcej napisze po wynikach ale licze na 80 pare procent może więcej

pam gratulacje

EDIT:
blaque może nie jest tak źle jak Ci się wydaje? Podchodzisz do tych matur strasznie pesymistycznie, bez wiary. A może trzeba troche optymizmu? Trzeba umiec zwalczyć to w sobie
Stary 2008-05-12, 13:51   #1474
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Ywonula jeszcze nie ma czego, narazie napisałam ile bym chciała, a ile będę miała to zupełnie co innego...

Blaque będziesz miała o wiele więcej punktów!! Przecież wiesz, że dużo uczyłaś się do matury i napewno dałaś radę ją dobrze napisać Było kilka zadań podchwytliwych i przypuszczam, że to po nich masz takie nastawienie złe.. ale będzie dobrze zdamy to!
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 13:51   #1475

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
ADD: I jeszcze jedno. Czy wszystkie z was maja jakieś atrakcje do tej prezentacji? Jakieś tabelki, mapki, slajdy itp.? bo ja nie mam nic...
Ja mam, ale tylko dlatego, że mam temat literatura + sztuka. Nagrywam płytę, na której będzie obraz (włączę go, jak będę o nim gadać) i pokaz slajdów z filmu (też go włączę przy omawianiu). Miałam zażyczyć sobie rzutnik, ale zdaję o 12, a okna pomieszczenia wychodzą na południe, nic by nie było widać. Włączam tę płytę normalnie na komputerze.

Teraz trochę mnie to denerwuje, bo muszę to zrobić - ale nie mam jak Nie mam Power Pointa ani Painta, a przecież jakoś muszę to zrobić :P Ale mam nadzieję, że dam radę. No i boję się, że płyta się nie włączy albo coś się zatnie. Ale komisja to też ludzie, zrozumieją, że na technikę wpływu nie mam

Miałam zrobić plakat i tam umieścić zdjęcia z filmu oraz obraz, ale mój obraz to drzeworyt, z daleka praktycznie nic nie widać, a na komputerze wyjdzie to bardziej przejrzyście.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:00   #1476
blaque
Zakorzenienie

Yw, Pam ech, bo brak mi wiary w to, że poszło mi dobrze. Naprawdę wcale nie czuję się pewnie. Zawaliłam po prostu sprawę. Właśnie-logiczne myślenie. Które wysiadło u mnie na tej maturze kompletnie. Czas gonił a ja się spieszyłam..

Wiecie co zrobiłam?
W zadaniu gdzie trzeba było obliczyć ile % mają A, T,G (czy jakoś tak)
Zostawiłam to zadanie na sam koniec. I ja idiotka z tego wszystkiego zamiast wpisać tam 13% to wpisałam 23... Rozumiecie?
Jestem po prostu głupia.

Mam ochotę się uchlać..
Stary 2008-05-12, 15:08   #1477
uhahana
Zakorzenienie

20
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:19   #1478
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
20
wiedziałam
gratuluję!

Blaque, nie będzie tak źle.. zobaczysz
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:21   #1479
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
20
Wiedziałam! Gratulacje

Blaque
, zobaczysz, nie będzie tak źle. choć doskonale rozumiem Twoje samopoczucie i wiem, że teraz nic go nie zmieni...Za kilka dni spojrzysz na to z dystansem i uwierzysz, że jakoś to będzie

EDIT: Fuksja, obie wiedziałyśmy
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:29   #1480
Ywonula
Zadomowienie

uhahana gratulacje!!

blaque nie mów ze jesteś głupia bo po pierwsze to nieprawda a po drugie takie błędy zdarzały sie moim klolezankom które wcale nie sa głupie

Patrzyłam na wyniki.. i przy niektórych zadanich zbyt szybko przeczytałam polecenie. np w zadaniu gdzie miałam okreslić stosunki między grzybem a innym organizmem napisałam 1 mikoryza 2 helotyzm a miało być 1 komensalizm 2 pasożytnictwo

Ale ogólnie mi wychodzi przedział 70-86% Mam nadzieje ze będzie 86% lub wiecej
Stary 2008-05-12, 15:34   #1481
uhahana
Zakorzenienie

Dziękuję oj jak się cieszę. Z tego, że cała ta praca nie poszła na marne.

Wiecie co? Ja wymiękam. W nocy po tych Plussszach nie umiałam spać, mięśnie mnie bolą nie wiem czemu, chyba z nerwów, no nie poznaję się

Za 2h korki z maty, po których się załamię, że nic nie umiem. To pewne, no ale jakoś to musi być przecież... nie?

Blaque
, pogadamy jak będą wyniki

Ywonula ja sobie generalnie nie wyobrażam uczyć się tych wszystkich komensalizmów, mikoryz, pasożytnictw, konfliktów serologicznych, chlorofilów itp. na pamięć, no nie i koniec
Wychodzi na to, że jesteś miszcz
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-05-12, 15:41   #1482
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość

wy fakycznie macie jakieś sado-maso zapędy chyba
po tyłeczku

wiecie, czuję, że dużo zrobiłam do tej matury. jestem z siebie zadowolona, niezależnie od wyniku.

głowa mnie boli i w nagrodę poszłam sobie na zakupy, kupiłam sukienkę w H&M i kilka drobiazgów w Rossmannie (Blaque coś dla Ciebie ).

idę odpocząć.
No to fajnie, że fajnie poszło

No to są takie zapędy - popędy. A tego, że Cię broniłam to już nie zauważysz

Cytat:
20
Czułam, cwaniara

Blaque, teraz na pewno myślisz, że wszystko skopałaś ale zobaczysz, że wcale tak nie jest! Przecież się uczyłaś!! Wyluzuj i jak chcesz, to się uchlej zapomnisz przynajmniej!

Pam i Fuksja, no to widać rezultaty waszej pracy!

Wróciłam z chemii, ale chyba rozwiążę sobie jeszcze pare arkuszy. A co tam ;p Kupiłam książkę, taką starą, wyprzedawali przed kioskiem, tytuł: Róża i płonący las. kojarzę to jakoś i spodobala mi się nazwa, więc wzięłam. Otwieram a tam napisane, że jest to życie i działalność polityczna wodza 1 Prletariatu Ludwika Waryńskiego.
No to do napisania, towarzysze
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:42   #1483
Ywonula
Zadomowienie

uhahana oj nawet nie wiesz jak Cie rozumiem z tą matematyką Ja właśnie przysiadłam do chemii i duzo rzeczy pozapominałam... Siedze i rozwiązuje arkusze w nadzieji ze znów sie trafią takie same zadania
A może przedawkowałaś z tym pluszem? To też może być niezdrowe jak sie dużo tego pije

A z biologią to ja mam tak ze nie musze uczyć się jej na pamięć Poprostu wchodzi mi to do głowy bo mnie to interesuje ZOprócz oczywiście ekologi której nigdy nie zrozumiem

EDIT:
krasula ale musiałas miec mine przy otwieraniu tej książki
Stary 2008-05-12, 15:49   #1484
uhahana
Zakorzenienie

U mnie w bibliotece wyprzedają książki za grosze i kiedyś oglądałam ten regał, a tam pozycja pt. "Jak wyjść dobrze za mąż" Poradnik taki.
Choose life.
'

Stary 2008-05-12, 15:53   #1485
krasulka7399
Zakorzenienie

Straciłam 2 złote heh:P

I tak ją przeczytam No i oczywiście nie poszłam bo nie potrafię wyłączyć wizażu

Dzisiaj mam fioła na punkcie tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=2PUevIxr7DA

Uwielbiam ją
Stary 2008-05-12, 16:03   #1486
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
No to fajnie, że fajnie poszło

No to są takie zapędy - popędy. A tego, że Cię broniłam to już nie zauważysz
ależ kochana, zauważam!
a ten bacik to był tak dla przyjemności?

policzyłam %
70-85%.
Stary 2008-05-12, 16:05   #1487
uhahana
Zakorzenienie

Fuksja, skubana, ja chcę tyle z maty

A słucham ostatnio tego często: http://www.wrzuta.pl/audio/m8RYuIsBD..._i_need_is_you
Choose life.
'

Stary 2008-05-12, 16:08   #1488
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Głupie, no bo powinnam je zadać poloniście, a nie Wam, a dopiero teraz naszyły mnie wątpliwości.
Mój temat prezentacji brzmi:
Polska-ale jaka? Przedstaw różnorodne obrazy i wizje Polaków stworzone przez twórców literatury, analizując i interpretując stosowne fragmenty.

Ja do tej pory robiłam to normalnie, bo stwierdziłam, że po prostu ujęli temat takimi słowami. A teraz zaczynam sie zastanawiać, czy ja przypadkiem nie powinnam przytaczać fragmentów i czytać ich komisji i wtedy wyciągać wnioski.
Trochę mi sie to bez sensu wydaję, ale cała ta prezentacja jest bez sensu więc nigdy nic nie wiadomo
Może ktoś u Was w klasie miał tak ujęty temat?
Bo ja już sama nie wiem..

ADD: I jeszcze jedno. Czy wszystkie z was maja jakieś atrakcje do tej prezentacji? Jakieś tabelki, mapki, slajdy itp.? bo ja nie mam nic...
Nie no krówka Ty masz to sobie zinterpretować w domu i przygotować z tego pracę i im opowiedzieć
W zasadzie to mogłabyś te fragmenty ująć w pracy i mieć kartkę z cytatami i czytać to komisji, ale przecież to jest niepotrzebne

Ja nie mam żadnych bajerów. Uczę się jutro polski

blaque zobaczysz będzie dobrze. Przecież nie wszystko zawsze idzie idealnie, ale na pewno dobrze to zdasz

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
no to kolejana biologiczka, tym razem z rozszerzenia

Powiem tak: lajcik

A najlepsze jest to że wczoraj rozwiązywałam arkusze z pozostalych lat i trafiły mi sie 3 identyczne zadania

więcej napisze po wynikach ale licze na 80 pare procent może więcej
To gratuluję. Cieszę się, że dobry humor masz po maturce

Cytat:
20
No super Gratulacje

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:09   #1489
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A z biologią to ja mam tak ze nie musze uczyć się jej na pamięć Poprostu wchodzi mi to do głowy bo mnie to interesuje ZOprócz oczywiście ekologi której nigdy nie zrozumiem
ja mam z bio tak samo

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam fioła na punkcie tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=2PUevIxr7DA

Uwielbiam ją
a ja od kilku dni:
http://uk.youtube.com/watch?v=2GA3a1...eature=related

strasznie mnie ładuje
Stary 2008-05-12, 16:22   #1490

Ja słucham ostatnio tego (http://pl.youtube.com/watch?v=exCDDAMjdM0) w kółko. Muzyka Kazaneckiego do filmu Nocy i dni oraz słowa Agnieszki Osieckiej. Spotkałam się z trzema wykonaniami tego utwory: Haliny Kunickiej (oryginał), Edyty Górniak i Nataszy Urbańskiej. Przyznaję, że ta ostatnia zrobiła to najlepiej.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:25   #1491
blaque
Zakorzenienie

Dzięki kochane..

Ech, i tak już nic nie zmienię..
Jeszcze tylko polski..;|

uhahana gratuluję! Naprawdę znakomity wynik!
Jak Ty to zrobiłaś, że nauczyłaś się tego tak szybko?

gratuluję wyników biologiczki

fuksjaa
moja ulubiona piosenka i wykonawca
Stary 2008-05-12, 16:42   #1492
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Blaque nie zamartwiaj się.. kurczę no napewno jakoś zdasz.. W sumie też dziś miałam tak jak Ty, że myślałam, że myślenie mi wysiądzie itp.. nam na zali zaczeła latać i przeraźliwie brzęczeć mucha i się bałam że przez nią się zestresuję i nie skupię, ale wogóle jakoś później przeszlo mi wsłuchiwanie się w jej bzykot Generalnie ciężko było się zmieścić w czasie.. ja skończyłam chyba 5minut przed końcem a oddałam minutę przed końcem. I nie załamuj się tym zadaniem.. to wszystko przez stres... ale przynajmniej wiesz, że wiesz o co w tym zadaniu chodziło, w porównaniu z moją koleżanką, która nie miała zielonego pojęcia o co chodzi i nie zrobiła tego zadania.

Uhahana świetny wynik!! gratuluję (pożycz 6pkt )

Ywonula ja też nie nawidziłam ekologii, dopóki nie poszłam na korki do takiej studentki i dzięki niej przestałam nie lubić biologii, co nie oznacza, że ją lubię

Mathilda trzymam kciuki za jutro

ja zaraz lecę na ostatnie korki z angola... nie wiem jak ja zrobię to by na 8 rano być w szkole..

policzyłam sobie procenty.. powinnam mieć tak między 84-98%.. tylko jedno zadanie wiem że skwasiłam.. nie umiem przypomnieć sobie co ja tam nawypisywałam, ale wiem że jakieś głupotki i na to zadanie jestem najbardziej zła (mimo, że za 1pkt)
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:56   #1493
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Nie no krówka Ty masz to sobie zinterpretować w domu i przygotować z tego pracę i im opowiedzieć
W zasadzie to mogłabyś te fragmenty ująć w pracy i mieć kartkę z cytatami i czytać to komisji, ale przecież to jest niepotrzebne
Dzięki Ci bardzo, chyba masz rację Człowiek już wariuje przez tą maturę
Będę mieć jakieś cytaty tylko i już.
Powodzenia jutro i koniecznie napisz jak Ci poszło

Dziewczyny wy jesteście jakieś genialne z tej biologii
Super

Fuksja, Ty zdawałaś rozszerzenie czy podstawę?
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:56   #1494
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
fuksjaa moja ulubiona piosenka i wykonawca
pierwszy raz usłyszam ją jak jechaliśmy z kolegą i moim P. samochodem w środku nocy przez puste, bosko oświetlone miasto.. zakochałam się wtedy
Stary 2008-05-12, 16:58   #1495
Ywonula
Zadomowienie

Pam no no świetny wynik
A nam też latał owad po sali ale to była OSA Aż strach pomyśleć co by było ajkby ugryzła któregoś z maturzystów.. Tzn użądliła

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2008-05-12 o 17:02 Powód: ;)
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 17:11   #1496
marta6704
Zakorzenienie

Blaque: Wiem jak to jest, czułam się ( i czuje sie dalej) tak po wosie i chyba już nic tego nie zmieni.
Ale ci mówie, ze będzie lepiej niż myślisz

Uhahana: łojejku jak ty to zrobiłaś gratuluje

Jejku dziewczyny wymiatacie z tą biologią

Mam krótką przerwe od historii w sumie już siedze koło 6 godzin nad nią

Ehh ja nawet o mojej pracy z polaka nie myśle
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 17:15   #1497
blaque
Zakorzenienie

pam, marta,mathilda dzięki. Tylko to mnie dobija, że uczyłam się. Uczyłam się jak nigdy tej biologii. Wiem, że nie na miarę możliwości, ale umiałam naprawdę bardzo dużo. I naprawdę na fakultetach czy na korkach mogłam się popisywać wiedzą.
A tu wszystko poszło na marne...

gratuluję wyniku

U mnie latał szerszeń..

Mój 4000post
Stary 2008-05-12, 17:46   #1498
Nija_
Zakorzenienie

Uhahana pożycz 6 punktów
Gratuluję

Ja właśnie piszę swoją prezentację

Gratuluję wyników (nooo przypuszczalnych ) z biologii

blaque na pewno nie będzie tak źle i dobrze zdasz
Stary 2008-05-12, 18:16   #1499
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

czesc
spamujecie jak cholera
Blaque na pewno bedzie dobrze optymizmu troche!
Pamelija, Ywonula hmmm... kto jeszcze pisal dobrze, ze jestescie zadowolone
Uhahana gratuleje 20
Mloda to glupia witam ej jak mamy do Cie pisac? Bo caly nick dosyc dlugi jest. Pewnie Cie skrocimy jak Krowke i bedziesz MTG

Padnieta jestem. Napisalam te prace klasowa z historii Hiszpanii. Nawet trudna nie byla, ale jak zwykle sie okaze jak ja odda oceniona uczylam sie na dworzu i zjaralam sobie ramiona :|

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:06   #1500
krasulka7399
Zakorzenienie

Ślimaczku, ćwiczysz ze skakanką?? Masz jakiś układ czy tak sobie??

Blaque, a ja tam w Ciebie wierzę!! Na pewno nie jest tak źle!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości