![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017, cz. 51 <3
Jestem już w domu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry niedzielnie
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Jezu laski od tego cukru tutaj aż mi niedobrze ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Pretty jak będę w domu to podeślę
![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- A w ogóle najwazniejsze-kupilam doczepy ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
|
Mąż śpi, a ja powoli tworzę relację.. trochę tego jest
![]()
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
2 miesiące do ślubu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A później Małgosia sama zwariuje i jeszcze sobie ustawi zdjęcie profilowe na fb ze ślubu, od razu w niedzielę. Żartuję ![]() Pozdro z wanny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na pewno nie będę słodzić i miłościowac ![]() ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w sumie ze slodzeniem mam podobnie, ale czasem lubię. A jak się budzę a obok śpi Tż (jak teraz) to lubię sobie na niego popatrzeć i pomyśleć, jaki jest kochany i jak dobrze go mieć ![]() Wkurza mnie ten spóźniajacy sie okres, aż zrobiłam teścik więc teraz niech zadziała magia przywolywania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
A ja jak się budze rano mam radoche że moge rozwalić się na całą szerokość łóżka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||
catwoman
|
dzień dobry
![]() kot tż jest niebezpieczny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
czekoladowo, sto lat
![]()
![]() |
#4608 |
catwoman
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
![]() Za tydzień mamy wesele, a potem sobie jadę na Roztocze odetchnąć od tego wszystkiego. Ale powiem wam, że jestem rozwalona po wczorajszej wizycie u teściów. Bo niestety nie jest dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie ![]() Przecież każdy jest inny i inaczej przeżywa rożne rzeczy. Jedni są w euforii przez miesiąc a dla innych to tylko formalność, ślub i po ślubie, żyjemy dalej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Mother of Cat
|
dzień dobry
![]() wczoraj ruszyła sprzedaż biletów na koncert Eda w przyszłym roku. Od 11 nie mogłam się dobić na stronę ![]() ![]() zadzwoniłam do TŻ, niech mnie ratuje ![]() a on mi na to, że się wyprzedały ![]() wkurzyłam się, no ale połaziłam z mamą po meblowym to mi przeszło - wiecie, naćpałam się marzeniami o pięknym domku ![]() wróciliśmy do domu ok. 17, ja wbijam na facebooka tej strony co bilety wyprzedawała i się okazało, że jest drugi koncert dzień później! ![]() No i już bez problemu kupiłam 2 bilety ![]() Ale byłam trochę przydżumiona, bo bilety są imienne i zamówiłam je na swoje OBECNE nazwisko. A w sierpniu za rok już tak się nazywać nie będę ![]() Czyli pierwsze starcie z nowym nazwiskiem ![]() Napisałam do organizatorów, czy będę mogła dokonać zmiany nazwiska na biletach, czy może będę musiała przyjść ze starym i nowym dokumentem ![]() ![]()
![]() |
#4613 |
|
Relacja:
Poniedziałek 3 lipca 2017 Ogólnie dzień luzu. Wyspaliśmy się, zjedliśmy śniadanie. Dzień jak co dzień z tą różnicą, że popołudniu wydrukowaliśmy teksty podziękowań, które wkleiliśmy do pudełek bransoletkami dla Mam. Popołudniu pojechaliśmy zapłacić resztę w kwiaciarni dekorującej Kościół, a potem do Księdza na ostatnie spotkanie. Fajne to było. Ksiądz nam opowiedział jak będzie wyglądać Msza Ślubna, co kiedy mamy robić, wybraliśmy czytanie i Ewangelię. Gdy Ksiądz nam czytał tekst przysięgi to łzy mi w oczach stanęły i zaczęłam się obawiać co to będzie w dniu ślubu na Kolację poszliśmy ja na frytki, TŻ na kebsa ![]() ![]() Wtorek 4 lipca 2017 Kolejny luźny dzionek. TŻ pojechał z autem do warsztatu, więc w sumie od 6 nie spaliśmy. Koniec końców okazało się, że babka się pomyliła i zamiast na 4 wpisała Go na 11 lipca. No to wrócił do domu, spakował się i pojechał na ryby, bo cóż można robić w ten przedślubny tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Środa 5 lipca 2017 Od rana znów spokój. Na 10 poszłam na pazurki. Dziewczyna wyczarowała piękny manicure ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Czwartek 6 lipca Pospaliśmy sobie do oporu ![]() ![]() ![]() ![]() Przez wszystkie te dni nie odczuwaliśmy w ogóle stresu ď Piątek 7 lipca 2017 â DZIEŃ ŚLUBU ![]() Budzik ustawiony na 8, ale obudziłam się już ok 7. Pogoda za oknem była taka akurat, niby chmury, ale było całkiem przyjemnie. Poleżałam sobie z narzeczonym i przed 8 wstałam. Wzięłam prysznic, ubrałam się, przekąsiłam pół bułki, bo nie byłam głodna i poszłam do fryzjera. Dziewczyna wyczarowała cudo na moich włosach. Chyba i ja i Ona i moje włosy miałyśmy dobry dzień, bo wszystko wychodziło pięknie, włosy się układały jak trzeba, trzymały się. Fryzjerka zakładała, że spędzi nad fryzurą 2 godziny, a tak dobrze szło, że w godzinę skończyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O 13.35 TŻ poszedł założyć mundur, pomagał Mu brat. Potem była moja kolej. O 14 już byliśmy oboje gotowi. TŻ czekał na mnie w dużym pokoju. Jak już zeszłam cała gotowa, to normalnie oniemiał. Takiego zaskoczenia to ja jeszcze nie widziałam na Jego twarzy, przez moment Mu się nawet zaszkliły oczy, przytulił mnie, pocałował i powiedział, że jestem najpiękniejszą kobietą na świecie i że mnie kocha ![]() W czasie ubierania zaczęło padać, początkowo delikatnie, a później lunęło tak, że masakra. No ale cóż, byliśmy i na to przygotowani, mieliśmy wielki parasol, który się bardzo przydał. Ok 14.10 zapakowaliśmy się do aut i ruszyliśmy do Kościoła. Oczywiście cały czas lało, ale mieliśmy dobre humory, bo na pogodę wpływu się nie ma, więc po co rozpaczać. Ja tylko się zastanawiałam jak przejść z auta do Kościoła tak, żeby się nie pobrudzić. My jechaliśmy powolutku, żeby nie być za wcześnie. O 15 byliśmy na miejscu, więc jeszcze czekaliśmy. 15.15 kierowca wyskoczył sięgnąć z bagażnika parasol, otworzył drzwi TŻ podał mu ten parasol i TŻ przyszedł po mnie. Podwinęłam suknię jak mogłam i ruszyliśmy w tej ulewie ![]() ![]() Msza była piękna, koleżanka, a w zasadzie przyjaciółka przeczytała czytanie â wybraliśmy Hymn do Miłości â zrobiła to cudownie, z uczuciem. Z każdym słowem coraz bardziej zbierały mi się łzy w oczach i tylko sobie powtarzałam âAsia nie rycz!!â. Ewangelię też sami wybraliśmy, moim zdaniem idealną na ślub ď Ksiądz powiedział piękne kazanie. Ja ciągle miałam uśmiech na twarzy, często spoglądałam na TŻ, trzymaliśmy się za ręce. Do tych splecionych rąk Ksiądz nawiązał w swoim kazaniu. ď Moment przysięgi był magiczny. Nie liczył się nikt i nic w około, jakbyśmy byli sami. Miałam wrażenie, że drżał mi głos, ale podobno tak nie było. Patrzyliśmy sobie w oczy. W czasie zakładania obrączek również ![]() ![]() ![]() Potem usiedliśmy i już do końca zleciało migiem. Na końcu podpisywaliśmy dokumenty na Ołtarzu, najpierw my potem świadkowie. Ksiądz udzielił dyspensy i dał Błogosławieństwo, a potem powiedział w jakiej kolejności mamy wychodzić. Dzięki temu, że się rozpogodziło, to powiedział również, żeby wszyscy obecni ustawili się na schodach przed wejściem do wspólnego zdjęcia. Zapowiedział też, ze życzenia pod Kosciołem mają złożyć tylko ci, którzy przyszli na sam Ślub, a reszta gości na Sali ď Zrobiliśmy to zdjęcie, były życzenia, zdjęcia z laskami z pracy itd. Niestety szpaleru nie było, czego w sumie nie zauważyłam w tych emocjach, dopiero po grupowej focie zapytałam TŻ czy był ten szpaler czy nie, On też nie wiedział. Okazało się, że chłopak który miał szable się spóźnił, tzn dojechał w sumie dopiero na salę i nikogo nie uprzedził, trochę kijowo, ale co zrobić. Niepotrzebnie tylko płaciliśmy sporo kasy za te szable ![]() Ale mniejsza o to. Na salę mieliśmy dotrzeć jako ostatni, więc czekaliśmy aż się goście rozjadą, w międzyczasie foto zrobił nam parę ujęć ![]()
![]() |
#4614 |
|
W drodze na salę znów padało, a wręcz lało, ale pod lokalem przestało, więc nie szliśmy w deszczu. ď Obsługa przywitała nas chlebem i solą. Na Sali goście już na nas czekali, TŻ przeniósł mnie przez próg, wszyscy bili brawo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem wszyscy się zaczęli rozsiadać, a ja z TŻ poszłam do naszego apartamentu. Schowaliśmy koperty do sejfu i TŻ się przebrał w garnitur. Kolejna wpadka â nie zabrał paska od spodni i Mu z tyłka leciały ![]() ![]() Zjedliśmy obiad, ja byłam niby głodna, ale zjadłam zupę i pół de voleila i miałam dosyć ![]() ![]() Potem mieliśmy tzw walczyk odbijany, tzn po naszym tańczy my prosiliśmy kolejne 2 osoby, ja faceta, TŻ kobietę, po chwili nasza już czwórka prosiła kolejne 4 osoby itd. Aż wszyscy tańczyli ď no i zabawa zaczęła się na całego ď W czasie przerw było jedzenie, tyle tego było, że nie szło przejeść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok 22.30 były zimne ognie, mamy 1 zdjęcie, wyszło cudownie ![]() Przyznam szczerze, że wszystko wyszło dużo lepiej niż się spodziewałam ![]() Ok 1 musiałam już wyskoczyć z butów, tak mnie nogi bolały, ale tak mi nabrzmiały, że żadnych innych nie mogłam już założyć, nawet balerin, więc tańczyłam na boso i zamiatałam podłogę suknią, ale w tym momencie miałam to gdzieś ď Po 4 był ostatni taniec. Ale jeszcze trochę siedzieliśmy przy stołach. A potem się rozeszliśmy do pokoi ď po 5 poszliśmy spać, a ja już ok 7 się obudziłam ď nie mogłam się napatrzeć na śpiącego obok Męża ![]() ![]() ![]() ![]() Goście zgodnie twierdzili, że na lepszym weselu jeszcze nie byli ![]() Nie żałuję ani minuty, ani jednej wydanej złotówki, to był magiczny dzień i chętnie przeżyłabym go jeszcze raz, z tymi samymi ludźmi ![]() Mieliśmy Księgę Gości i Małgosiu, jeśli się jeszcze zastanawiasz, to radzę Ci weź ją ![]() ![]() W sobotę ok 10.30 było wspólne śniadanie dla wszystkich nocujących w hotelu gości. Jedliśmy w altanie na ogrodzie obok Sali ď pogadaliśmy ze wszystkimi. Goście się rozjechali, a my spakowaliśmy co trzeba i po 14 ruszyliśmy do domu. Sporą część ozdób zostawiliśmy menagerce, za co dała nam bon na obiad/kolację do wykorzystania kiedy chcemy, albo na rocznicę, albo prędzej jak najdzie nas ochota ![]()
![]() |
#4615 | ||||||||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Dodam jeszcze, że każdą wolną chwilę spędzamy w łóżku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, piszę bo mam chwilkę ![]() ![]() Ostatni tydzień był cudowny, dawno nie czułam się tak dobrze ![]() ![]() Asqa spóźnione wszystkiego najlepszego! ![]() Napisałam to w nocy ale teraz zobaczyłam, że wiadomość przeładowana emoticonami i musiałam zedytować ![]()
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Mother of Cat
|
piękna relacja
![]() Bardzo spodobał mi się pomysł odbijanego walczyka ![]() pretty, ogromne gratulacje! ![]() ![]()
❤❤❤ ❤ jesteśmy razem od 1 marca 2008 ❤ ❤ zaręczyliśmy się 15 listopada 2015 ❤ ❤ ślub 30 grudnia 2017 ❤ Edytowane przez Anemone Czas edycji: 2017-07-09 o 09:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kupiłam takie: https://www.zara.com/pl/pl/-c643506p4366508.html https://www.zara.com/pl/pl/-c643506p4181013.html https://www.zara.com/pl/pl/-c643506p4313001.html (kombiak więc możliwe że pójdzie do zwrotu bo wolałabym sukienkę ale wzór mi się podoba ![]()
![]() |
#4619 |
|
Ile mi tego wyszło. Przepraszam Laski, zrozumiem jak nie przeczytacie całości
![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4620 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
przeczytałam każde jedno słowo ![]() szkoda, że tego szpaleru nie mieliście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.