|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis juz zjadlam:
- sniadanie - omlet dobry byl ![]() - II sniadanie - jogurt naturalny Danone - obiad - piers kurczaka smazona na oleju i do tego salata lodowa z oliwa (rzepak, rzepak :P ) i octem (i troche cukru - wiem ze zle, ale tak mama robi i co zrobic :P ) planuje jeszcze zjesc jakiegos pomidorka, troche fety, serek wiejski jest ok?? bede sie pytac codziennie, bo nie wiem
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
więcej warzyw
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poszlo gladko, wyniki za 2 tyg. ale zaliczylam raczej ![]() wlasnie jadlam obiadek kotleciki sojowe z fasolka szparagowaoooooo zaczal sie drugi odcinek MnS :d
|
|
#2195 |
|
Rozeznanie
|
Hej, widze, ze po weekendowym zastoju znow forum ruszylo z kopyta
![]() Ja wlasnie zjadlam cos a'la kebab (powtorka z wczoraj) i warzywka. Kolosa dzisiaj mialam, ale chyba zalicze ![]() Carmelova dobrze masz z TZetem, ze Ci obiadki robi Szkoda, ze moj za domem, a i w kuchni tez sie nie spełnia...Pozazdrościc![]() Apiska nie jestem pewna czy ogorki kiszone mozna na If. alka132 zdecydowanie za malo warzyw, a wlasciwie ich brak na sniadanie - beda baciki!
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
co lubisz
kalafior, brokuły, ogórki świeże albo kiszone, kapusta kiszona, sałata, pomidory, rzodkiewka, cukinia duszona pieczarki, cebula, papryka, szpinak, oliwki...ja albo robię sałatki, albo jem pokrojone na kawałki, albo duszę/gotuję do obiadu... ogórki kiszone można na 1f, nie można konserwowych
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
Co tylko dusza zapragnie, oczywiscie poza niedozwlonymi
Ja jem najczesciej ogorki, pomidory, rzodkiewki, rozne salaty i kapusty, kalafior, papryke (choc teraz troche droga), pieczarki. teraz jest tyle warzyw, wiec naprawde mozna wybierac![]() Aha, no wlasnie myslalam, ze to o konserwowe chodzi, ale lepiej dmuchac na zimne
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
no to zaraz ide sobie zrobic jakas salatke
a powiedzcie mi jeszcze czy na pierwszej fazie mozna szybko zrzucic tluszczyk? chodzi mi glownie o tluszczyk z brzucha... ogolem nie jestem gruba, ale nie moge sie uporac z tluszczykiem na brzuchu cwicze a6w i mam juz ladne miesnie, ale tluszczyk jak jest tak jest, rowerek i hula hopo tez nic nie pomaga, wiec moze SB? co mowicie?
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kalafiorka zjadłam, pyszniutki wyszedł mmh
Gdzieś za godzinke zjem kolacje i finito na dziś
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to gdzie spada tłuszcz to sprawa indywidualna ![]() mi większość spadła z brzucha
|
|
#2203 |
|
Rozeznanie
|
Hejo!
Dzień pod znakiem sernika z komunii córki szefa Dobra, to w ramach grzeszenia weekendowego, którego nie było, więc na poniedziałek sie przesunęło teraz już będzie ładnie do końca tygodnia, chyba ;> Dziś nie idę spać (mgr Ś: Owsianka z morelami i daktylami; II ś: jabłko; GRZECH: dużo sernika (no ale ser to białko );O: omlet nadziewany; P: kubek maślanki; K: no będą mini pizze z sałatką, ale ok 20-21 W ogóle okropnie brzuchol mnie boli od 2 dni, mam nadzieję, że to na ten nienadchodzący @. Śmieją się ze mnie, że może w ciąży z przyszłym niedoszłym Ale byłby hardcoreeeeMi najwięcej spadło z nóg i z tyłeczka
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
Heh, widze, ze spozniajacy sie @ to utrapienie nie tylko moje - ba, chyba jakas plaga wizazowa
Od 4 lat u mnie @ byl regularny, 26-27 dni i przybywal, a teraz minelo 29 i nic...ale to chyba przez SB, stres itp...![]() A, Ahcak - Twoje ciasteczka owsiane są przepyszne, ale chyba mnie wykoncza - uzalenilam sie a to duzy BLAD!
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Musze iść do lekarza, ale nie mam czasu teraz, bo... mi już z 60 dni mija cyklu aaaaa tzn. mam długie cykle zawsze, ale nie aż tak... no ale jestem jednym wielkim stresem Kupiłam w aptece Castagnus na wyregulowanie, może pomoże, dopiero 3 dzień biorę.
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
60 dzień cyklu
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak przepis wyżej ;D
Kolacja zjedzonka : szklanka maślanki
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny i jak sie nie pociac!
przeszla mi kolo nosa za***ista... praca, taka o jakiej marzylam... ;/ tylko dlatego ze sie jeszcze nie obronilam ;( ehh zycie jest niesprawiedliwe. ps. czy mysli o zwracaniu posilkow tez maja zwiazek z bulimia?
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
kurcze nie widze
moglabys mi wkleic? :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane !
![]() miksuję plażowo-strukturalnie zobaczymy co wyjdzie ![]() Ś:koktajl z wiśni, 1/2jogurtu, otrąb pszennych i siemienia 2Ś: jabłko i orzechy o: sałatka jakby grecka p: kawa z mlekiem krówka i pierniczek k: koktajl z banana, 1/2 jogurtu, zarodków, siemienia (dopiero będzie) na noc--> wieśniak jutro idę z projektem do gimnazjum ech stracham się tym trochę, zwłaszcza że jeszcze trochę do dopracowania mam.. więc biorę się do roboty powoli ![]() elfee czytałam trochę o bulimii i anoreksji ostatnio, w klasyfikowaniu choroby nie bierze się pod uwagę myśli o zwracaniu jedzenia.. tylko skąd to pytanie????? kurczę w ogóle przejadanie się, jedzenie kompulsywne a w konsekwencji nadwaga jest w literaturze też uznawane za poważne zaburzenie odżywiania.. nowość dla mnie |
|
|
|
#2211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I byłam wtedy na SB. Moze to ma jakiś związek- dieta i @..... ciekawa byłam czemu tak sie stało, a mozliwe ze to własnie dieta
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
Postanowione, od jutra I faza. Waga zupełnie stanęła w miejscu, nic nie chce drgnąć. Oj będzie mi brakowało owoców ale cóż....Wyciągnęłam dziś z szafy wszystkie jasne spodnie takie wiosenno-letnie i wiecie co.....żadnych nie dopinam
.MASAKRA. Naprawdę nie przypuszczałam, że aż tak przytyłam. Najgorzej ze taka ładna pogoda a ja nie mam w czym chodzić. Nie wymienię przecież całej garderoby. Nieźle sie załatwiłam
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje kochane, co z kefirami i maślankami na SB, bo dzisiaj szukałam czegoś na szynko żeby zjeść i nigdzie nie mogłam znaleźć jogurtu do picia naturalnego, więc wzięłam kefir i tak myślę czy można..
mój jadłospis: Ś- jajecznica z pieczarkami P- 30 pistacji O- pierś z indyka+ rzodkiewki P- kefir... K-pierś z indyka +rzodkiewki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz czesto mam ochote to zrobic jednak nie robie ale mam takie odruchy wymiotne. i czesto czuje jak jedzenie stoi mi w gardle a poza tym czest mam tak ze caly dzien sie odchudzam a popoludniu sie rzucam na jedzenie, jem wszystko co widze i w ilosciach takich ze az glowa boli po czym mam wyrzuty sumienia i na drugi dzienznow sie odchudzam ;/ i tak w kolko
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ostatnio udaje mi sie coraz bardziej powstrzymywac napady... ale jak jest kryzys, to lepiej nie mowic ile potrafie zjesc.. po prostu czuje taka ochote i koniec, moge jesc pol dnia bez przerwy i nie czuje ani glodu ani nasycenia, po prostu chce wiecej :/ to jest uciazliweale mam silna wole z reguly, wiec staram sie byc na jakichs dietach czesto albo sobie cos postanawiac - to mi pomaga... ale niestety o racjonalnym zywieniu nie ma mowy zaraz momentalnie zaczynam jesc wiecej i wiecej... dlatego tez ciagle dieta ;/
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
moj dzisiejszy jadlospis:
sniadanie - omlet II sniadanie - jogurt naturalny obiad - kurczak + salata lodowa podwieczorek - salatka (pomidor, ogorek, szczypiorek, feta) kolacja - dwa jajka na miekko moze byc?
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
I faza skonczona, srednio jestem zadowolona mimo ze praktycznie grzechow nie bylo (oprocz wczorajszego dnia-impreza rodzinna), ale poza tym to chyba trace nadzieje na to ze cos jeszcze schudne
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Alka, więcej warzyw!
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Na Carmelovym talerzu dzisiaj leżało:
Ś: jajko na miekko i pomidorek O: fasolka szparagowa P: koktajl stukturalny (jogurt, kiwi, banan, zarodki pszenne) K: kanapki z chlebka fitness schulstadt (czy jakos tak - można???) z indykiem i warzywami i fit-upkiem. |
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
czo z tymi kefirami i maslankami?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

dobry byl 
kilka razy dziennie musze wejsc na forum i pocztyc co tam u was 

poszlo gladko, wyniki za 2 tyg. ale zaliczylam raczej
pieczarki, cebula, papryka, szpinak, oliwki...
cwicze a6w i mam juz ladne miesnie, ale tluszczyk jak jest tak jest, rowerek i hula hopo tez nic nie pomaga, wiec moze SB? co mowicie?