![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Gosiutka
![]() Aggs ja też ![]() Ta pełnia działała ale chyba na mój pęcherz i bezsenność |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
Samantha trzymam kciuki za Was!!
Gosiutka pwoodzenia! Aggs kciuki za wizytę ![]() Ktoś jeszcze chce dzisiaj kciuki? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Devileek straszny jest ten Twój szpital! Jak można bez zgody w ogóle cokolwiek podawać.. I jeszcze takie teksty :/ nie przejmuj się tym wcale i rób jak uważasz! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#363 |
Raczkowanie
|
Agg_S proszę o dopisanie
30L, ciąża pierwsza, om 18.10, TP 25.07, chłopiec Tymoteusz Już trzy razy próbowałam odpisać Wam, ale mi kasuje brrrrr Później Was poczytam bo nie mam nerwów teraz ☺ Idę się po opiekować siostrzencami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
GOSIUTKA trzymam kciuki, pełnia na Ciebie podziałała!
![]() SAMANTHA kciuki za Twoje CC!! DEVILEK co za szpital i podejście rodem z PRL, woda z glukoza dobra na wszystko :/ ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- U nas dziś nocka extra, tylko dwie pobudki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- MALA te Twoje obawy myślę że są zupełnie normalne. Tym bardziej jak piszesz że wiedząc co człowieka czeka innaczej się do tego podchodzi. Ale lada moment będziesz się tulić z Hugo ![]()
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jon Ja chce kciuki ![]() Cashmere SUPER ![]() ![]() A właśnie w jaki rozmiar wchodzi Twoje szczęście? W jakim ze szpitala wyszedł? (Po tej.kupie pewnie w mniejszy) ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wsparcie bo już myślałam że wymyślam ... Na prawdę podejrzewam mm . Mały o 5 został nakarmiony i śpi do tej pory na moim pokarmie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Devileek
Dziwne to serio! SUPER, ze spi juz tyle po twoim mleczku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#368 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha u mnie tak samo ![]() Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
Jak wrócę do domku to dopisze ![]() Cytat:
Zazdroszczę takich nocek ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Devilek nawet nie wiem jak to skomentować ![]() ![]() Samanta ![]() ![]() Gosiutek oby się raz dwa rozkręciło i było po wszystkim. Trzymam mocno kciuki! U mnie cisza cisza i jeszcze raz cisza. Nawet skurczy mniej niż jeszcze kilka dni temu ![]() Oprócz tego pół nocy znów nie spałam ale to przez starszą, pochwaliłam ją wczoraj kilka razy ze chyba zęby jej trochę odpuściły bo znów zaczęła dobrze spać to dziś dała popalić od nowa ![]() Zaraz wstaje i idę robić gofry, wstawię zdjęcie specjalne dla naszej Taeido ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest lepiej nadal dostaje leki przeciwbólowe najgorzej się podnieść i wstać z łóżka. Mam nadzieję że się kp uda a nie wiem czy to dobrze przystawiam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki kochana ![]() Samantha za Ciebie tez kciuki ![]() Pełnia na mnie nie podziałała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
*sportaddict*
|
Samantha mocne kciuki, żeby wszystko poszło wspaniale i żebyś dobrze wspominała ten poród
![]() W ogóle to dlaczego Samanthy nie ma w klubie? Gosiutka - za Ciebie także ![]() ![]() ![]() ![]() Devilek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj, dziecko do piersi, a nie pierś do dziecka. Oby było dobrze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry 😉
Widzę ze lipa z tą pełnią, u mnie tez podzialala na bezsenność i milion wycieczek do toalety do tego stopnia ze rano mi brakalo moczu do badania ![]() ![]() Samantha mega kciuki dla Ciebie! Doczekałas się w końcu 😊 Gosiutka kciuki za rozwój akcji! Mała, Xzora kciuki tez dla Was niech cos soe rozwija juz! Aggs kciuki za wizyte! Devileek co za babsztyl straszny. Nie sluchaj jej. Przystawiaj do piersi małego skoro spi to sie najadl chyba. Duzo wytrwalosci dla Was 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
Samantha, Gosiutka kciuki dla was
![]() Ja jutro do szpitala i już od rana mam mega stresa, aż się poryczalam , jak ja bym chciała żeby było już po wszystkim ![]() Emoss a jak u ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pózniej nadrobię. Na razie napiszę na szybko - odeszły mi wody. Jak wstałam rano od razu majtki miałam mokre - sprawdziłam papierkiem lakmusowym - żółty. Potem zmieniłam bieliznę, znowu sprawdziłam - żółty. Dopiero jak zaczęły lecieć i papierek podlozylam pod strumień zabarwił sie na zielono. I tak sie sączą od 7.30. Poki co nie mam skurczy i jesli sie nie pojawią to planuje o 11.00 pojechać do szpitala. Strasznie sie cieszę, ze sie zaczęło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
A ja sie czuję jakby to.miało być dziś... skurczy dużo, non stop....włączę sobie apkę bo mam wrażenie, że brzuch jest twardy cały czas... wiec nie mogę rozkminić
![]() Nie mam apetytu, lekko mi.nie dobrze, kibelek już z rana zaliczony, ale to raczej wszystko przez ten stres, który mnie trzyma... choć ok 5-6 rano miałam kilka skurczy co 5 minut. Aż przysnełam ... teraz mnie męczą też, ale oczywiście się nie nastawiam bo moja macica lubi sobie żarty staroić ![]() Nonie Współczuję Ci tego wstawania, wiem co czujesz bo też przerabialiśmy to z Tymonem, teraz też wstaję z dwa razy juz automatycznie.do.niego... przykryc go czy coś... wiec 5 lat nie przespałam nocki.bez.pobudki ![]() Ah te uroki.rodzicielstwa ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fantastycznie!!!!! ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#380 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Moje śniadanie dzisiejsze to zupa mleczna z ryżem i 2kromki chleba i jakiś twarożek ze szczypiorkiem. 1499669395649.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Devileek man nadzieje, że dobrze się czujesz. Ja dalej czuje szew, ale nie muszę brać przeciwbolowych.
Nie mam czasu, żeby was nadrobic. Dzień był super, a wieczorem nie mogła sobie poradzić z trawieniem. Akurat jak mąż pojechał do apteki. Płakałam razem z nią. Pomogły rurki windy. Polecam. Przyjechała na chwilę mija Mama i pokazala mi jak zginac jej nóżki żeby ulżyć. Wykapalysmy ją bardzo jej się nie podobało. Wydaje mi się, że mama zrobiła to za szybko. Potem był cyrk z zaśnięciem bo głodna znowu była. U mnie zero pokarmu wczoraj. W nocy nie budziłam. Rz wstawał 3 razy. Pomógł jej się załatwić. I spala dalej. Mimo to ja jestem nieprzytomna. W życiu nie miałam takich sinów pod oczami. Rano spała do 6 i znowu cyrk. Pierś zssala. Zwazylam przed karmieniem i po.wyszło ze z 2 sciagnela 20mm. Czyli tyle co nic. Zaczęła zasypiać. Potem butla.odbicie. i było po spaniu. Masaż brzucha. Smoczek. Nic nie pomogło. Szukała piersi. Więc dałam. Zasnęła i siedziałam z nią tak do teraz. .. prawie 3h. Odłożylam do łóżeczka bo mi już głowa leci. Mąż pojechał do usc. Mam nadzieję, że da mi chwile pospac.
#382 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Xzora mocne
![]() ![]() ![]() Mała co Ty uznajesz za skurcz? Ja mam często twardy brzuch bez bolu, często ból jak na okres bez twardego brzucha i ja za skurcz brałam tylko takie jak mnie uciekało, że zabieralo dech... Wolałabym żeby mi wody odeszły bo nie kumam o co chodzi ze skurczami |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#385 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#387 |
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
![]() Devilek masakra w tym szpitalu! ![]() ![]() Gosiutka wielkie ![]() Nonie na szczęście zdążyłam zjeść śniadanie wiec fotki na mnie nie działają! ![]() Xzora ![]() ![]() Mała dla Ciebie tez duże ![]() Morelle spróbuj masażu Shantala, codziennie rano i wieczorem ![]() Mam nadzieje, że w końcu załapiecie z Mała wspólny rytm ![]() ![]() Poprostu mam tak samo jak Ty ![]() Może nam sie worek posypał znowu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
No.tak, ja za skurcz.biore jak.mi.cala macica twardnieje i czuję to po prostu... ale dziś nie kumam.od rsna.była taka twarda... ale już jest ok. Teraz liczę po prostu typowe twardnienia... właśnie włączyłam apke...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#389 |
MerDer 4ever
|
Mała a te twardnienia Cie bolą?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo super powodzenia i kciuki ![]() ![]() Morelle szkoda ze tak mała kombinuje, w końcu się dotrzecie ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
To mi tez tak twardnieją ale nie biorę tego za skurcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.