|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
ja z moim tzem robilismy nauki przedmalzenskie w londynie w zeszlym roku we wrzesniu...nauki byly przez 6 tyg w czwartki od 20.00 do 21.30 , fajnie bylo nawet w tym byla juz zalatwiona poradnia i to wszystko jest wazne do naszego slubu..takze mysle, ze uda ci sie tez to zalatwic![]() widze, ze pokazujecie kosciolki ja niestety nie mam zdjecia swojego ale nadrobie to pozniej![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
hehe samo jakos sie wlewalo nawet nie wiem jak
hehe ale sie ciesze ze sie udalo
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj nie usnę przez ten kredyt...
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie się cieczę, że wszystko idzie w miarę po naszej myśli ale boję się też jak to będzie... czy damy radę ten kredyt spłacać tyle lat... przecież to są wogóle kośmiczne kwoty...
|
|
|
|
#96 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż dawałam już link do mojego kościółka, to tu jeszcze 2 zdjęcia z zewnątrz(zdjęcie trochę stare, teraz wygląda lepiej) i dekoracji, którą będziemy mieć:P A tak poza tym to mieszkam na wprost tego kościoła, po drugiej stronie ulicy, więc będziemy szli na pieszo orszakiem
|
||
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy u doradcy kredytoewgo w Open Finance, wiem, że jeszcze expander sie takimi rzeczami zajmuje.
To jest ten blok który sobie upatrzyliśmy i wstępny projekt mieszkania http://mirbudnieruchomosci.pl/s/products/p/24555595/0/ |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny układ tego mieszkania, ile będzie miało metrów razem? |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
kochana na pewno wszystko sie uda !! bedzie dobrze
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko za darmo, oni maja prowizję od banku za to, a mieszkanie będzie mialo troche ponad 57M2
rata wyjdzie ok 1200 na 30 lat |
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie jakies wakacje czy dziecko do szkoly wyslac ;/ szok ehh ciezkie to zycie ciezkie ja tez sie musze przygotowywac psychicznie do mysli o takim kredycie ehhh
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
oj masakra;/ duzo kasy
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
mnie chyba nie stac by bylo
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode.
Ja z moim T. ślub zaplanowany mamy na 4 lipca 2009. Sale na szczęście już mamy, no i fotografa też. Coraz bardziej zaczynam przejmować się brakiem zespołu na wesele, tym bardziej że wiele godnych polecenia ma pozajmowane terminy. Do tego zbliżająca się sesja przedłuży pewnie poszukiwania.. Nie wiem czy jestem tu jedyną osobą, ale jak na razie całe te przygotowania ślubne mnie nie cieszą. Jedynie męczą. No cóż może później to się zmieni.. Czas mi coś za szybko mija bo te 16 miesięcy do ślubu mijają w zatrważającym tempie ![]() Życzę powodzenia w przygotowaniach i jeszcze raz dzień dobry/dobry wieczór w wątku. |
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewuszki za gratulacje.. bardzo mi sie podoba man nadzieje ze za[pal nie minie.. ale juz niedlugo wakacje sierpien wolny bo w lipcu pracujemy wiec odpoczne
![]() Cytat:
Cytat:
musze was zamrtwc ze to wcale nie ejst kupe kasy... jakbyscie widzieli ceny innych mieszkan to powiem sczzerze ze to zestawienie nie jest takie zle... a w grncie rezczy powiedzice mi kto za 5 lat bedzie ciagle zarabial 1200 .. moze teraz niektorym wydaje sie to duzo ale wyplaty tez ida do gory.. wiec mysle ze juz zaniedlugo bedzielepiej. .zreszta z 2 strony ktos kto ma dochod2000 niedostaje kredytu wiec.. wiecie.. jest zdolnosc bedzie i splata...
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
oj mnie by tez nie było stac
![]() doliczając do tego opłaty, czynsz, zakupy itp kurcze zlibysmy tylko od pierwszego do pierwszego a tak nie chce ![]() cos czuje, ze to , że nie dostane tu pracy i pojedziemy na rok do Holandii wyjdzie nam tylko na dobre. bo choc kase zarobimy na częśc mieszkania moze
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa dowiedz się jak wygląda opcja wcześniejszej spłaty kredytu, niektóre banki robią jakieś hocki klocki z tego tytułu.
Mieszkanie super. z 4 - gabinet [dopóki się dziecko nie urodzi] a z tego wc przy drzwiach wejsciowych zrezygnowałabym na rzecz kolejnej garderoby super!
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zadomowienie
|
Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
![]() my próbowaliśmy 2 mieś temu kupić mieszkanie ale jak zwykle mój tż pokręcił głową i nie kupiliśmy Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-13 o 14:00 Powód: proszę nie leceważyć poleceń moderatora!!!!! |
||
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś damy rade, nie będzie tak źle. Goła wypłata TŻ będzie szła na ratę, a zostaną jeszcze jakieś bonusy, ja od września na rękę będę miała jakieś 1400 a po magisterce jeszcze więcej, ale zawsze zostają mi korepetycje, stwierdziłam, że wybrałam bardzo dobry kierunek
rodzice też obiecali nas wspierać więc może nie będzie tak źle. Samochód już mamy więc przynajmniej o to się nie musimy martwić. Edit. Iza nie pisz posta pod postem, jak chcesz coś dodać to możesz go edytować, marta chyba na poprzedniej stronie już o tym pisała |
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie z tej małej toalety będziemy robic albo szafę wnekową albo pralnię, ale to już się pomyśli bliżej momentu odbioru mieszkania
no i podłoga w salonie będzie podłoga w salonie będzie podzielona na płytki i prakiet ale tez nie wiemy jeszcze jak...
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa, z rozpędu Cię wpisałam
o tym kredycie do anfas miało być.anuulaa wracaj do starego avataru :P
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej nie będę pisała jaką my mamy ratę, bo wolę o tym nie myśleć, ale to wszystko zależy od miasta, w jakim się mieszka Większe miasto, więcej za metr, większe zarobki i w sumie może i wychodzi na to samo...
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Witam przyszłe Panny Młode
![]() My zaplanowaliśmy ślub na 16.05.2009 ![]() Jeszcze nie mamy sali i spędza mi to trochę sen z powiek Ale planujemy od przyszłego tygodnia rozpocząć poważne poszukiwania. |
|
|
|
#120 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o pracę, to mogę Cię pocieszyć, że ja też jeszcze piszę, a obrona 10 lub 17 czerwca No ale co zrobić, damy radę![]() Cytat:
Cytat:
bardzo fajny układCytat:
No przygotowania trochę męczą to fakt, ciągłe przeglądanie ofert, pisanie e-maili itd. No ale jak już się coś fajnego znajdzie to się zapomina jak było trudno. Z Wami też tak będzie. Najważniejsze, że sala jest, zespołów jest mnóstwo więc też się coś wybierze, a jeśli nic wam się nie spodoba to są jeszcze fajni dj. Jak już będziesz miała wszytsko załatwione to się ucieszysz i razem z nami będziesz czekać do następnych już późniejszych przygotowań, typu suknia, bukiet, fryzjer![]() Cytat:
Na pewno lepsze rozwiązanie niż pozostawienie tej toalety
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

ja z moim tzem robilismy nauki przedmalzenskie w londynie w zeszlym roku we wrzesniu...nauki byly przez 6 tyg w czwartki od 20.00 do 21.30 , fajnie bylo nawet w tym byla juz zalatwiona poradnia i to wszystko jest wazne do naszego slubu..takze mysle, ze uda ci sie tez to zalatwic

i dotego 1.5 godziny snu dzieci

a gdzie jakies wakacje czy dziecko do szkoly wyslac ;/ szok ehh ciezkie to zycie ciezkie

Lepiej nie będę pisała jaką my mamy ratę, bo wolę o tym nie myśleć, ale to wszystko zależy od miasta, w jakim się mieszka