|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: akcja Wielkie Smarowanie
Cytat:
. Ja ostatnio musiałam drastycznie okroić ilość używanych mazideł, bo skóra zastrajkowała , więc jeśli masz jeden sprawdzony nie czuj się poszkodowana ).
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
ja buzię smaruję codziennie rano a wieczorem jak mi się zachce
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo
to trwa moment i u mnie jest włączone w makijaż można tak powiedzieć
|
|
#94 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peelingi (twarz, stopy - peeling ciala robiłam w sobote), maseczka oczyszczająca na twarz, serum Eveline na pupę i uda, mus kolastyna na nogi, góre ciała potraktowałam resztką kremu do ciała i twarzy Hean ryż+bambus (i puste pudło poszło w kubeł ), krem na stópki i inne takie czary Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale bardzo dobrze mi się spało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i całkiem fajnie się nim smaruje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorny bilans: prysznic z masazem gabka ntycellulitowa + na koniec masaz zimna woda.
na uda ,pupe i posladki antycellulit,na nozki krem oliwkowy,reszta maslo kokoskowe ziaji.No i stopki-lawendowy Yves Rocher ktory bosko pachnie Az sama jestem dumna z mojego poswiecenia
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Od wczoraj : Garnier mleczko tonizujaco-ujedrniajace ( Wkolejce czeka druga butla,a jak zbiore sie wkoncu w sobie i zaczne systematycznie cwiczyc to w ruch pujdzie Sculp Up Loreala
) Loreal Nutrilift nawilzajace Zostaja jeszcze brazaujace moze wkoncu zachce mi sie nimi maziac
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
melduję wykonanie zadania. ^^ idę teraz na KWC przeglądać balsamy brązujące, zachciało mi się takiego poużywać.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również - serum i masełko nałożone
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, wysmarowałam się tym maełkiem bursztynowym, tak cudownego smarowidła jeszcze nie miałam - normalnie rozkosz dla skóry, i zapach, i konsystencja i działanie mmmmm
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Balsam waniliowy St.Ives + serum termoaktywne Eveline.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po. Nawet trochę szkoda
Leci do mnie balsam malinowy z guawą (zamówiony wczoraj). Będzie jeszcze przyjemniej.Nie wiem, jak wy, ale ja im więcej czytam o balsamach, tym więcej bym kupiła. Myślę, że na tym malinowym się nie skończy. Dobrze, że to wątek o balsamach, a nie np. o samochodach
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Proszę nie kusić nowymi balsamami, bo ja dzielnie zużywam
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
no i pieknie teraz afra ,bedzie zastanawiac sie nad tym maselkiem bursztynowym
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Rany rety, dzięki Wam wyciągnęłam nieużywany od wieków balsam brązujący, który po kąpieli z peelingiem czarnoporzeczkowym i masażem szorstką rękawicą (nie zdobyłam się na zimną wodę
) zaaplikowałam na nogi. Na resztę poszło masło Farmony, a twarz dostała jak zwykle ziaję. ![]() Nie tylko Afra.
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#107 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak nienawidzę Ziaji, ale moze dam tej firmie jeszcze jedną szansę?![]() --- Mój plan na wieczór jest krótki: mleczko Bielenda Powitanie z Afryką i krem do stóp LRP Lipikar Podologics, ale to później, na razie nie chce mi się iść pod prysznic. ![]() Muszę jutro kupić peeling do ciała i jutro wieczorem zacznę brązowanie L'oreal Nutri Bronze w sprayu - nie wiem, czy można go zaliczyć do balsamów?
|
||||
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wysmarowana maslem truskawkowym TBSu
nie zdobylam sie na balsam brazuajcy [przerazila mnie wizja nocnego smrodu wydobywajacego sie spod koldry
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, sama szukam już od dłuższego czasu bezowocnie. Jak w końcu znajdę, zrobię zapas na pół roku
.Marzy mi się lekka opalenizna, ale
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, sama szukam już od dłuższego czasu bezowocnie. Jak w końcu znajdę, zrobię zapas na pół roku
.Marzy mi się lekka opalenizna, ale jak pomyślę oplamach, krostkach, zaciekach, etc. to już wolę być nadal córką młynarza .A propos, Piz Buin ma za niski filtr, jednak się troszkę opaliłam na odsłoniętych częsciach ciała .
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moge sie do Akcji przylaczyc?
![]() Przyda mi sie nawilzenie ciala oj tak ![]() Nie mam takiego pojecia jak Wy o tych wszystkich balsamach ale jak narazie wystarczaly mi dwa: Garnier i serum Eveline ![]() Wiec zaczynam od jutra, kupujac sobie jakis dobry balsam i musze wkoncu zdobyc sie na odwage i wyprobowac jakis brazujacy tylko boje sie o te nieszczesne zacieki
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Ja też przyłączę się do Akcji
![]() Powracam na dobre tory!
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz lecę pod prysznic, zrobię sobie peeling, wymasuję się swoim nowym specyfikiem zwanym Spin Spa
a potem na nogi, tyłek i brzuch żel PerfectSlim L'Oreala, a na resztę ciała arbuzowy balsam Under Twenty (nie lubię go, ale trzeba to zużyć
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Cmoksiu zaintrygowałaś mnie tym Spin Spa
Możesz powiedzieć o nim coś więcej ? To chyba dobra zabawka dla leniucha
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i ja się skuszę ![]() Ja również dopisuję codzienne smarowanie stópek do planu działania. Również Podologics ![]() Cytat:
Wczorajszy plan wykonany - prawie wykończyłam Emolium, zostało jeszcze na część ciała na dzisiaj. Resztę pokryję serum YR ![]() A od jutra zaczynam stosowanie masełka kokosowego Ziaji. |
||
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo...po 1.to musze najpierw jeszcze kilka balsamow wykonczyc... a po 2 to w mojej okolicy nigdzie nie ma Dario ale fajne to spin spa
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
2 dzień smarowania zaliczony: wczoraj tak jak napisałam - najpierw zrobiłam peeling kawowy a potem poszła brązująca Nivea na nogi a dziś rano balsam stopniowo opalający z Ori(ładnie się nogi po nim błyszczą, bo ma takie rozświetlające drobinki)
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstydz się ![]() Ja też się dopisuję do akcji! Ostatnio też się strasznie zaniedbałam jesli chodzi o smarowanie... I widze to po mojej skórze, zrobiła się sucha, malo elastyczna... Oto czego zamierzam uzywać w najbliższym czasie : * Vaseline Intensive Care balsam do ciała (to na dzień, bo lekki )* Vaseline Intensive Care oliwka w żelu (to na noc , bo tłusta i ciężka )* Green Tea E.Arden balsam do ciaa * Dermedic na cellulit * Oliwka Sephora * Brązujące , czyli Garnier mleczko i spray No i jest jeszcze trochę w zapasach ![]() Po tym wątku od razu czuje sie zmotywowana i piękniejsza na samą myśl o codziennym smarowaniu
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki on jest, widać jakieś efekty? Zamówiłam go niedawno w dwupaku i wciąż czekam na realizację, ale zastanawiam się czy aby dobrze zrobiłam ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Ale i tak musze się poprawić, zwłaszcza szyje bo ona najszybciej sie starzeje... 
, więc jeśli masz jeden sprawdzony nie czuj się poszkodowana
).

Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale bardzo dobrze mi się spało 

i całkiem fajnie się nim smaruje 

A tak nienawidzę Ziaji, ale moze dam tej firmie jeszcze jedną szansę?
Jaki on jest, widać jakieś efekty? Zamówiłam go niedawno w dwupaku i wciąż czekam na realizację, ale zastanawiam się czy aby dobrze zrobiłam ?