![]() |
#4561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
|
u nas tez bedzie Maksymilian
![]() i wczoraj byl bardzo aktywny pod wieczor. udalo sie nawet w odpowiednim momencie przylozyc reke meza do brzucha, ze z wielkim wytrzeszczem oczu stwierdzil "ooooo, ale kopie!" wczesniej nic nie czul i twierdzi, ze moze mi w kichach cos chodzi :p haha
#4563 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() ale burza się zrobiła. Ja do messengera nawet nie byłam zapisana i szczerze jakoś nie żałuję bo zbytnio nie ma czasu siedzieć na telefonie 24h. Na wizażu mi pasuje jestem na bieżąco ze wszystkim a na fb ewentualnie na tablicy się udzielam. My z tż zaczynamy się rozglądać za farbami do pokoju małej. Myślę że jakoś z początkiem sierpnia zaczniemy malować ![]() ![]()
#4564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie przy Kubie tez drzemki ratowały. Zawsze to był czas żeby coś ogarnąć lub odpocząć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Rozeznanie
|
Chise duuuzy chłopak
![]() eemmaa życzę jeszcze wielu lat razem w szczęściu ![]() Moja mała to chyba zawodniczka MMA jest bo kopy to ma silne. Wczoraj usnąć mi nie dała, cały brzuch mi się ruszał od niej ![]() My wczoraj pojechaliśmy na wieś do teściów - mąż ma wolne i pierw chcieliśmy jechać nad morze ale patrząc na pogodę to byśmy tego żałowali. Mąż poszedł na grzyby a ja jem śniadanko i zaraz lecę z książką na słoneczko póki jeszcze świeci ![]()
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas zasypianie było super od skończonych 6 miesięcy. Zasypiał sam, po wypiciu mleka. Koło roku mu się przestawiło i trzeba było siedzieć z nim i go głaskać. Po 2 miesiącach się poddałam, bo to trwało nawet godzinę, ręce mi wysiadały. Znowu zaczął sam zasypiać, a teraz 2 tygodnie temu miał kolejny bunt. Tym razem musiałam leżeć obok. To mi akurat jakoś nie przeszkadzało, ale po takim usypianiu sama od razu szlam spać, bo byłam już zamulona ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Co.do tych niby słyszalnych przez niego drzwiekow bulgotanie, przelewania się wody, to go ciocia dr położnik wykładowca UM Wrocław uświadomiła że może słyszeć ruchy dziecka albo jelita. Poza tym uciekam sobie pogawędkę o porodach, anegdotach, itp. Taka luźna gadka. Dostaliśmy prezent stetoskop do słuchania serducha ale ciężko znaleźć serducho, a ten stetoskop strasznie czuły i taki śmieszny całkiem inny niż ten dla dorosłych. Z takim jakby pionkiem. W każdym razie nic nam z nasłuchu nie wyszło, czułam tylko swój puls bo się musiałam skupić na nieoddychaniu.
![]() |
#4569 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pomysłu ze zrobieniem sobie wolnego od neta, to bardzo fajna sprawa! ![]() My w tym tygodniu (czwartek) jedziemy do mojej siostry na kilka dni. Mieszka nad morzem i w pięknym otoczeniu jeśli chodzi o krajoobraz. Mam też plan na wielki chillout tam. Cieszę się na wspólny czas i na siedzenie sobie na plaży gapiąc się w wodę.. hmmm nie wykluczone, że też zrobię sobie przez to wolne od neta. Także ostrzegam, że mogę zamilknąć na kilka dni. Cytat:
![]() Mi też w pracy już niewiele zostało, z czego się cieszę, bo jak przejdę na wolne mam zamiar zacząć kompletować wyprawkę i zacząć nas organizować. Oprócz wyprawki mam straszny dylemat z wyborem szpitala itd., ale to tak jak już pisałyśmy kiedyś, po prostu zrobie rozeznanie, który szpital ma lepszy oddział neonatologiczny etc. i wtedy wybór powinien być prosty. Cytat:
![]() Moja mama zawsze mówi "To nie my się starzejemy, to dzieci tak szybko rosną!" . ![]() Hhihii. Gratulacje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() O wyprawce miałam pisać! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama też lata jak wariatka do tego lasu, a to jagódki, a to grzybki, a to na spacer bo po prostu lubi... No i fajnie, ale jak słyszę w wiadomościach, że sezon na kleszcze w Polsce jest taki feee, to mnie ciary przechodzą.
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Moj starszak to spioch. Od pierwszych dni do 6mcy mial 3godzinne drzemki z przerwami na 2-3aktywnosci w dzien.
Za to przesypia noce od jakiegos max miesiaca ![]() ![]() Teraz zasypia ok 19-20 i spimy do 8-9 ![]() Z moim brzuchem chyba nie.jest tak.zle bo wczoraj spotkalam kolezanke, ktora nie zorientowala sie, ze jestem w ciazy ![]() Juz polkilogramowe groszki nosimy? Ojej.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od 19-20 do 8-9??????? O 8-9 to my już na spacer wychodzimy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idzie od września? Może dopiszemy na pierwszej stronie z jakiego miesiąca i roku są nasze starszaki? Bo często o nich rozmawiamy i zawsze się zastanawiam ile mają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Starszaka nie mam, ale pomysł wydaje mi się spoko ![]() I ja mam pytanie do Was, mamusiek ze starszakami, jak z karmieniem z kolei i Was było? Na żądanie czy budziłyście? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje! Piękny staż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Zakupiłam pakę używanych cuchów, mam już chyba całą ciuchową wyprawkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej nie mogę się doczekać ![]() ![]() Pod koniec sierpnia ruszę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Super pomysl z info o starszakach! Juz pisze pw!
Moj tez od wrzesnia do przedszkola. U nas droga mleczna z wybojami - 2 tygodnie w.szpitalu po porodzie, zaburzony odruch ssania, 2 tygodnie na laktatorze. A pozniej to z gorki - sam jakby mial zegarek w pupie domagal sie mleczka co 3h i tak do skończonego 2 roku zycia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozazdrościć tak spiego dziecka. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Super pomysł. Ja tez ciagle się mieszam czyje dziecko ile ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Tez bym chciała już. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój miał iść od marca, jako 2,5 latek, ale się nie dostał. W międzyczasie okazało się, ze jestem w ciąży, wiec po prostu został ze mną w domu. I tak do listopada 2018 będę w domu, wiec nie muszę się martwić o opiekę dla niego. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Nie licze na drugi taki spiacy rgzemplarz
![]() Obawiam sie przedszkola, a bardziej chorob jakie straszak bedzie przynosil do domu. Zobaczymy jak to bedzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4586 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do tego, że drugie jest inne to u nas się sprawdziło. Mają zupełnie różne temperamenty, charaktery. Córka była bardzo płaczliwa, słabo spała, do dzisiaj jest bardzo wrażliwa i nieśmiała. Ale była też bardzo grzeczna, nigdzie mi nie wchodziła, nic nie psuła, nie rozwalała. Synek za to spokojny, ciągle uśmiechnięty, ale za to straszny rojber, niby nie umie jeszcze chodzić, ale wspina się świetnie, ostatnio wszedł aż na parapet ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mozemy dopisac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Jestem po powtórce usg. Malutka ma pół kilo, udało sie wszystko zmierzyć i jest ok. Dziekuję Wam za życzenia :-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Gdzie jest chłód i deszcze ja się pytam? Rozpływam się...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
U mnie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.