|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Denerwuje mnie to "Nowe wątki na forum Wizażowe społeczności". Na CH mnie to, jak mam jedyną i niezastąpioną wizażową społeczność
![]() Dziewczyny, proszę, nie pytajcie mnie jak to zrobiłam, bo sama nie wiem Byłam na tych korkach z maty, nie było w sumie źle, ale powinnam dziś cały wieczór siedzieć nad zadaniami, a wcale, WCALE mi się nie chce. Powinien być po każdym egzaminie tydzień wolnego ![]() Też bym się chciała opalić A ani nie mam gdzie, ani nie mam jak... A przynajmniej na słoneczku wygrzać... Zaczynam doceniać te czasy, kiedy mieszkałam w domu i miałam ogródek
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
no uhahana też nie wiem na co mi to
![]() Jak mamy swoją jedyną i niezastąpioną wizażową społeczność ![]() Mam nadzieję, że jutro pójdzie mi tak dobrze jak Tobie bo w pewnym sensie też idę na żywioł ![]() Krówka nie ma za co. Normalka, że stresik już łapie
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
A ja robie ściąge na chemie ale nie wiem czy zawacham sie jej użyć
![]() A właściwie uhahana jakie miałaś pytania? krasula(mogę tak na Ciebie pisać?) szalejesz z tymi avatarami Ale ten ładny
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szaleję??
Bo szukam sobie jakis obrazek żeby wujek mi na koszulce wydrukował. Ale nic ciekawego nie znalazłam. A skąd masz Twoj ??Skoro musisz to mów.. nie no oczywiście, że możesz
|
|
|
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
krasula a już nie pamiętam ale szukałam czegos różowego i znalazłam chyba ja jakimś blogu czy cóś
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście przekochane..
Nawet nie wiecie jak mi się lepiej zrobiło po Waszych słowach. Dziękujęmathilda powodzenia jutro
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakbym później zapomniała albo zrealizowała swój plan wczesnego pójścia spać: powodzenia na historii!
I dzisiaj doszłam do wniosku, że to niesprawiedliwe trochę, że np. między wosem, a historią jest kilka dni różnicy, takk samo między biologią, a chemią, a ja tu piszę dzień po dniu te głupie rozszerzenia, a fe! DObra, pomarudziłam ![]() Jedno standardzik: dlaczego wybrałam ten temat. Poza tym kazały mi scharakteryzować język narracji w 2 książkach, pytały czy byłam w Afryce, ja że nie, no to który region mnie najbardziej interesuje... generalnie to taka rozmowa była, bardziej na zasadzie 'co sądzisz o...?', niż takie konkretne przepytywanie. EDIT: Ej i w ogóle jak to możliwe, że jestem tu SAMA? O tej godzinie? No nie mówcie, że wszystkie się uczycie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1508 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem, ale zaraz idę się wykąpać
![]() Koleżanka wyciągnęła mnie na rower po południu i znowu nici z pisania prezentacji... chociaż już mam ok. 2 strony na kompie, więc jeszcze jedna i uznajmy, że praca skończona ![]() Jak ja dawno nie jeździłam na rowerze, zakwasy mam
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie arkusz z matmy i mam dosyć hehe. Odpoczywam
Ach to takie męczące phi
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że nie spałam od jakiś 36 godzin [w nocy tylko drzemałam co pół godziny i po chwili się budziłam]... idę spać
![]() A właśnie. Ja jakoś nie lubię się kąpać. Wolę prysznic. Wiem, jestem nienormalna ![]() I proszę mi ładnie jutro pisać o traktatach, wojnach, konfederacjach, zbrodniach, najazdach, najazdach, okupacji, zaborach i innych znienawidzonych przeze mnie pierdach Powodzenia!
Choose life.' |
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem. Ale chyba zaraz idę spać.
Jutro czeka mnie ciężki dzień.. Idę zrealizować moją metrową listę do Rossmana ![]() No i nauka prezentacji ![]() Powodzenia kochane jutro
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia historyczki!!
Dobranoc! |
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia
|
|
#1516 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia na historii jutro
i proszę trzymać za mnie kciuki o 8 rano - angielski ustny...kurna stresuję się... dziś na korkach z angola na facetów mówiłam -she, a na kobiety he.. kurna nawet rzeczy z podstawówki mi się mylą
|
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
to taki stres tylko... jutro bedzie na 100%
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia jutro!
Idę spać, dobranoc |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam i będę się douczać
![]() Ale jestem udana bo byłam na grilu wczoraj i po 2 piwach nie mogłam się już skupić nad tym Dobrze, że chociaż wstęp umiem. Lektury też bo w sumie muszę tylko opowiadać o nich i o przemianie bohaterów w nich, a to jest łatwe, zwłaszcza że sama to pisałam Jeszcze zakończenie muszę wykuć. Przeczytam to kilka razy bo mam czas i jakoś mi to wejdzie do głowy ![]() Idę się wymyć najpierw, żeby odżyć
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tak z rana, na dobry humorek..
![]() http://wiadomosci.onet.pl/1747538,11,item.html
|
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chciala miec to juz za soba... nasza nauka w szjkole sredniej chyba od zawsze byla jakas dziwna... w ogole kazda, pierwsi pisalismy test po gimnazjum... pozniej giertych i jego pomysly a teraz to... jakos w zeszlym roku nie slyszalam o takich rzeczach a dodatkowo mieli amnestie czy jak to sie pisze bo nigdy nie wiem. :/
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam wczoraj napisać że życze powodzenia historyczkom i tym które zdaja ustne
Będzie dobrze ![]() A dziewczyny co myślicie, gdybym wydrukowała te obrazy na czarno-biało to też by było dobre chyba nie? Bo tak czy siak w książce od historii sztuki były czarno białe...
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-05-13 o 10:03 Powód: literówki |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę powodzenia na dzisiejszej historii, obyście były zadowolone jak tu do nas wrócicie
![]() No i dziewczynom z ustnymi oczywiście też, na pewno będzie będzie dobrze
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
W piątek miałam ustną z polaka. I wiecie co ? To ile ptk dostaniecie dużo zależy czy jestes jedna zpierwszych czy ostatnich. Byłam niestety przedostatnia. Gdy weszłam do sali to komisja do mnie na dzien dobry: "Mamy nadzieje ze nas nie zanudzisz..;/ " .. to był szczyt !! Osoby pierwsze mialy po 20/20 , 18/20 .. a wraz z uplywem czasu wyniki z ustnej to 10/20..8/20 ... CZy to jest Normalne?? CO ZA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ !!!
Cz wy też tak miałyście ?? |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Ich bin da.
Arkusz (P) nie wydawał mi się trudny, był przystępny. Oczywiście mogłam się walnąć na czymś, na przykład jak na pytaniu, w którym polis organizowane były igrzyska olimpijskie - ja głupia napisałam, że w Atenach Nie przejmuję się, bo wiem, że zdałam, a tylko tyle było mi do szczęścia potrzebne ![]() Koniec z pisemnymi! Tekst skopiowałam z innego wątku. |
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wyspałam się, to jest dopiero przyjemność
![]() Cytat:
A Ty ile miałaś? ![]() Cytat:
Bo ja to rozumiałam jako jakieś takie zwidy na jawie czy coś! ![]() W sumie teraz nie wiem, czy nie byłoby lepiej, gdybym pisała na ten temat, no ale teraz nie ma już co gdybać. BTW Sprawdzałam w podobno najlepszym repetytorium do polskiego i rzeczywiście nie ma tam tego wiersza Tetmajera, który był na maturze. Fakt, jest dość schematyczny, no ale... Bardzo ciekawa wyniku jestem ![]() Wiecie co... wczoraj uświadomiłam sobie, że mogę już CZYTAĆ NORMALNE KSIĄŻKI! Aż nie umiałam w to uwierzyć, że nie mam na głowie już żadnych matur z polskiego, prezentacji itp. i mogę wreszcie przeczytać to, na co miałam ochotę od pół roku Ciężko mi się oswoić z tą sytuacją. Jezu, co ja pocznę za tydzień, jak już będzie po wszystkim?
Choose life.' |
||
|
|
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
14/20
z anglika ustnegoale z takim wynikiem mogę przestać marzyć o AM
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo, chciałabym tyle!
![]() Jak powiesz mi teraz, że na AM biorą pod uwagę nawet ustny angielski, to chyba padnę tu na miejscu i nie wstanę.
Choose life.' |
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie gratulacje. Marzę o takim wyniku z niemca.
U nas w szkole pierwsza osoba nie zdała z ustnego. Zobaczyła, że ma na rysku rakietę kosmiczną i zrezygnowała. Dostała 10%. Zaczynam się niepokoić. Doszłam do wniosku, że gdybym musiała opisać ten obrazek, użyłabym pewnego sformułowania, bo nie mam pojęcia jak jest rakieta kosmiczna. Uznaliby mi, gdybym powiedziała, że jest to środek komunikacji? Mogłabym powiedzieć niebiański środek komunikacji, bo potrafiłabym, ale nie wiem, czy byłoby to zgodne z opisem |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście rakieta może onieśmielić
![]() Ale przecież nawet po polski to jest podobnie do angielskiego: rocket ![]() Ja bym powiedziała coś w stylu a thing which we can see in movies about cosmic space. W ogóle 'a thing' jest moim ulubioym zwrotem haha Ville a z jakiego jesteś województwa? EDIT: Ja się z angielskiego najbardziej scenek obawiam.
Choose life.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

A ani nie mam gdzie, ani nie mam jak... A przynajmniej na słoneczku wygrzać... Zaczynam doceniać te czasy, kiedy mieszkałam w domu i miałam ogródek

Nawet nie wiecie jak mi się lepiej zrobiło po Waszych słowach. Dziękuję

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bo ja to rozumiałam jako jakieś takie zwidy na jawie czy coś!