|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
nie jestem kujonem ej
![]() uczylam sie przez 3 dni ostatnio co chwile a wczesniej wstepu sie wykulam mialam w miare pytania
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Jesteś kujon bo odbiegasz od naszej niskiej normy
![]() ![]() Ale mimo wszystko gratki
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczki bylam teraz po wyniki z ustnego niemca i mam 70%
14pkt jestem w szoku Duma mnie rozpiera,bo nie spodziewalam sie az tylu tylko z polowy tego
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
brawo Pati
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Pati kolejny kujon
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje Cytat:
Pati i Klaudens...Wy Wy Wy kujony jestescie normlanie gratuluje ;*
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#3307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec wiecie adres pało!Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tworze karteczkę dla gosiaczka
|
|||
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi kogo ciekawego mogłam poznac w berlinie bo robie rozmowy sobie i od 20 minut nikt ciekawy mi do glowy nie przychodzi
![]() hahaha Klaudia poczulam sie jak w szkole jak do siebie bluzgalismy od pał
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
standard szkolny
![]()
|
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
u was tez praktycznie wszystko na wizazu jest po angielsku i nie widac polskich znakow?
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest chyba normalnie choć wkurzają mnie te nowosci
PISAC BABY !!! ![]() kurde stracilam niqska konto przegłodzilam moja bimbo a w sklepach nie mozna bylo nic wczoraj kupic , bo ze towar wykupiony
|
|
|
|
#3312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeżeli czuje, że da radę.. bo był on ojcem, a jednocześnie obcym człowiekiem.. to wydaje mi się, że powinien pójść...
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
ups, zeszło się, bo miałam trochę nadrabiania. Gartuluję wszystkim, które miały ustne i dzielnei przez to przeszły Karolcia dzięki wielkie, spróbuję coś tam pokombinować, bo nie chce mi się iść do informatyka i płacić mu za to ponad 50 zł ![]() Werg ja bym nie pojechała. Nie i już. Mam dziadka, który nie utrzymuje z nami kontaktu. Nie widziałam go już ładnych parych lat. Nie dzowni do nas, nei przyjeżdża, nawet kartki nie przyśle. Byłam kiedyś u mojej babci u nich w mieście (oni sa po rozwodzie, mieszkają oboje w tym samym mieście), byłam z babcią w banku, był tam mój dziadek i udał, że mnie nie widzi... Na pewno nei zaprosiłabym go na ślub, nawet bym go nie poinformowała o tym. Na jego pogrzeb nie chciałoby mi się jechać 500 km, o nie Nie chciałam się za bardzo udzielać, bo mam przybity humor. Czuję się jakas taka... samotna.. w sumie sama nie wiem. TŻ w pracy na drugą zmianę, koleżanki mają swoje zajęcia, w szkole siedzą... Zaczyna mi być wszystko obojętne, nie mam na nic energii. Od kilku dni nie mam apetytu, wczoraj zjadłam na siłę jedną kanapkę. Źle się czuję fizycznie jakoś... Wkurza mnie to, że siedzę w domu, bo w tamtym roku o tej porze wiodłam o bardziej urozmaicone życie, coś się działo. W związek z TŻ wkradła się rutyna. I wszystko jakosmnie przybija. Marudzę, wiem
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie zpaomnialam odpisac werg :
mysle ze wypadałoby się pojawić , mimo wsz.to ojciec , juz go wiecej nie skrzywdzi , mysle ze powinien twoj tz znalezc sie gdzies tam posrod ludzi , ale np.na stype nie isc i pokazać innym [rodzinie ojca] w ten sposob ze twoj tz ma swoja dume i nigdy mu nie wybaczy czy cos takiego Ewelina Myslę, że jak powiesz coś tz to na pewno cie gdzies wyciagnie , a przede wszystkim rozsmieszy . I dziewczyno jedz , przy Twoim serduszku musisz siłkę mieć
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia każda z nas przez to przechodzi. tak mi sie bynajmniej wydaje bo ja tez mialam taki okres w swoim życiu dokładnie rok temu
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
helloł..juz po hiście..była niby spoko ale duzo rzeczy strzelałam , duzo miałam na koncu jezyka ale nie wiedziałam czy dobrze ;/ cos czuje ze bedzie eno 50 % tak wiec moge sie pozegnac z dziennymi
![]() ale pocieszyłam sie szybkim numerkiem z TZ i humor mam lepszy ![]() wszystkim pozostałym gratuluje |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam ze historia trudna była ;>
|
|
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
insomnia ja tez cos dzis po tym moim polskim jestem jakas przybita... do tego TZ nie ma dla mnioe czasu bo nie mogl poczekac 15 min zebym mogla znim jechac do sklpeu jakeis iuchy kupic i umyc autko.. a zanim to zrobi to bedzie ponzo penwie a na 18 do roboty idzie... od rana ojciec drze sie na mnie o byle gowno za przeproszeniem.. a dziadka to wspolczuje choc u mnie znowu jest tak : tata moej mamy zostawil babcie jak byla jeszcze w cizy chyba,pozniej abbcia poznala facet z ktorym ma reszte dzieci.. i gdyby tamten dziadek sie pojawil to moze mnie pocalowac gdzies bo nigdy si nie kontaktowal,dla mnie dziadek jest ten ktory mnie wychowywal,ktory byl zawsze ze mna,ktory mnie kocha i ja go kocham choc nie lacza nas wiezi krwi,i wiem ze tego dziadka choc nie ejst idealny i wymarzony nie zamienilabym na innego.
|
|
|
|
#3319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się, ze zrobię coś, czego będę załowała Z TŻtem nigdzie nie wyjdziemy, bo on ma drugą zmianę, w weekend szkołę. I tak w kółko...A dziadek? Znaczy sie, ten obcy pan, który nazywa się moim dziadkiem? Heh, nawet mi nie jest przykro. Ma nową rodzinę, nowe wnuki. Po co mu my? Cytat:
![]() Marta moja babcia tez póxneij zaczęła spotykac sie z innym. I ja go traktuję jak dziadka, bo to on pamięta o moich urodzinach, przyjechał na moją 18, był z moją mamą kiedy u mojego taty podejrzewano raka...
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia
mam podobnie, ze jak siedze w domu jeden dzien to chodze nerwowa na wszystkich , mam załamkę . Mówisz kolezanki maja lekcje ? Ale juz o 17 nie ?Ja teraz to w ogole nie mam kolezanek . Nikogo . Tzn kolezanki klasowe z ktorymi jedynie na gg pogadam sobie no a teraz mam Was Jak sie pokloce z tż to załam . A może zakupy ?
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za odp. dziewczynki. Dziś stoczymy narade na ten temat. Ale mi sie spać chce chyba lece spowrotem do łóżeczka
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
Insomnia pokaz mu ze musi sie bardziej postarac bo nie lubisz rutyny zaszantazuj go a na pewno poskutkuje
![]() ja juz mam taka rutyne ponad 2 miesiace Wy przynjamniej macie Tztow przy sobie a ja jeszcze musze sie przeciepiec miesiac sama bo jakos nikt ostatnio nie ma dla mnie czasu... |
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze
![]() wlasnie tak sobie patrzalam na google earh gdzie sobie mieszkacie niektore Insomnia adresik
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mam sie z nimi spotkac, musze miec dobry humor, bo one ciagle rozesmiane itd. i tylko mnie tym wkurzają. Jedna normalna do matury się uczy, druga siedzi ze swoim narzeczonym, a jak się spotkamy, to gada tylko o ślubie![]() Zakupy niet, bo kasy nei mam, ostatnio wszystko wydałam ![]() Paulina nie moge powiedzieć, że on się nei stara, bo bardzo się stara. Czasem mnie zaskakuje, np kwiatami bez okazji. Ale ja mam na myśli jakieś wyjścia... Z drugiej strony nie chcę go nigdzie sama wyciągać, bo pracuje fizycznie i czasem nie ma siły. W weekendy tez nie odpocznie, bo szkoła i musi codziennie rano wstawać. A ja mam jedno marzenie. Żeby któregoś wieczoru zabrał mnie nad wodę, i zebyśmy tak sobie oboje popatrzyli w gwiazdy. Bardzo bym chciała.... Za miesiąc bedziesz maiła TZ przy sobie, zobaczysz. Ja rok temu nei miałam NIKOGO, zupelnie nikogo tylko kumpla na GG, ktory jako jedynyu chcial mi pomóc...
|
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
Ktora chce jeszcze karteczke to czekam na adresik na priv
bo pozniej ide po karteczki
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia nie jestes sama ja tez tak mam czasem, ze najchetniej bym usneła i sie nie obudziła bo mnie wszystko dobija, ale u mnie to mija po kilku dniach...
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina to nie zawsze skutkuje
![]() Ja też nie mam koleżanek wszystkie potraciłam z ex tżtem i cóż mam poradzic. Mam kilkoro znajomych z którymi czasami spedzam fajnie czas ale wiadomo oni tez maja swoje dziewczyny/chlopaków. No życie
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma gorsze chwile.. kiedy ma się wszystkiego dość...
Ze mnie jest taki typ imprezowy... że jak mnie najdzie ochota to muszę iść na imprezę bo mnie szlag trafia i wogóle chodzę wściekła jak osa... Przechodziłam przez kryzys z tż zatytułowany 'w nasz związek wkrada się rutyna'.. tż przyjeżdżał, pakował się na łóżko.. zasypiał.. teraz jest troszkę inaczej.. ale nadal dążę do tego aby wyeliminować jego złe nawyki... A jak chcę gdzieś wyjść to mu mówie to drukowanymi literami i każę patrzeć na usta żeby zrozumiał.. z facetami trzeba wprost... Jak by mi się taka noc marzyła jak Tobie Insomnia.. to bym mu powiedziała o tym.. a później 'może byś kiedyś zorganizował taki wieczór.. ? ja tak bardzo bym chciała.. '
|
|
#3329 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziolszki cos na m sie tu na wizaz smut wdarl...wyszlabym na spacerek jakis taki ale urde nawet nie mam z kim
|
|
|
|
#3330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

adres pało!

przegłodzilam moja bimbo 

ale nei jest już mój
Myslę, że jak powiesz coś tz to na pewno cie gdzies wyciagnie , a przede wszystkim rozsmieszy . I dziewczyno jedz , przy Twoim serduszku musisz siłkę mieć 
ale ciągle wierzy...