Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-13, 12:54   #3301
klaudens
Zakorzenienie

Dot.: Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

nie jestem kujonem ej
uczylam sie przez 3 dni ostatnio co chwile
a wczesniej wstepu sie wykulam

mialam w miare pytania
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:56   #3302
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

Jesteś kujon bo odbiegasz od naszej niskiej normy

Ale mimo wszystko gratki
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:59   #3303
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Gwiazdeczki bylam teraz po wyniki z ustnego niemca i mam 70% 14pkt jestem w szoku Duma mnie rozpiera,bo nie spodziewalam sie az tylu tylko z polowy tego

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:03   #3304
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

brawo Pati

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:03   #3305
paulina4018
Zadomowienie

Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

Pati kolejny kujon gratuluje
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:04   #3306
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A więc jestem po usynym polskim Bosz perwszy raz w życiu przeżywałam tak ogromny stres. Głos mi drżał jak nie wiem.Cos tam pozapominałam, ale ogólnie powiedziałam wszytsko. Pytania miałam ciężki, ale zdałam na 60% i jestem szczerze szczęśliwa

gratulacje
Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
dodaja gratuluje

Dziewczyny doradźcie co robić... pisałam Wam kiedyś że mój TŻ nie zna swojego ojca, bo ten go nie chciał a nawet jakbył mały to chciał go zabić... i teraz dowiedział się że jego ojciec nie żyje bo się powiesił. Pojechałybyście w tej sytuacji na pogrzeb czy nie?
jezeli czuje sie na siłach to niech idzie

Pati i Klaudens...Wy Wy Wy kujony jestescie normlanie gratuluje ;*
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:11   #3307
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Jesteś kujon bo odbiegasz od naszej niskiej normy

Ale mimo wszystko gratki
Ale angielski 45% wiec wiecie adres pało!

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Gwiazdeczki bylam teraz po wyniki z ustnego niemca i mam 70% 14pkt jestem w szoku Duma mnie rozpiera,bo nie spodziewalam sie az tylu tylko z polowy tego
brawo!!! kurka z niemca tylepodziwiam !

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
gratulacje

jezeli czuje sie na siłach to niech idzie

Pati i Klaudens...Wy Wy Wy kujony jestescie normlanie gratuluje ;*
Dziekuje

ja tworze karteczkę dla gosiaczka
Stary 2008-05-13, 13:17   #3308
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

powiedzcie mi kogo ciekawego mogłam poznac w berlinie bo robie rozmowy sobie i od 20 minut nikt ciekawy mi do glowy nie przychodzi

hahaha Klaudia poczulam sie jak w szkole jak do siebie bluzgalismy od pał
Stary 2008-05-13, 13:19   #3309
klaudens
Zakorzenienie

standard szkolny
Stary 2008-05-13, 13:25   #3310
paulina4018
Zadomowienie

u was tez praktycznie wszystko na wizazu jest po angielsku i nie widac polskich znakow?
Stary 2008-05-13, 13:30   #3311
klaudens
Zakorzenienie

u mnie jest chyba normalnie choć wkurzają mnie te nowosci

PISAC BABY !!!

kurde stracilam niqska konto przegłodzilam moja bimbo a w sklepach nie mozna bylo nic wczoraj kupic , bo ze towar wykupiony
Stary 2008-05-13, 13:54   #3312
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
wiem że dupek ale co poradze... niby mi mówił ze nie potrafi żyć w związku, ale następna panienke juz ma... podejrzewam ze powiedział mi tak bo nie wiedział jak ma mi powiedzieć ze zrywa czy coś takiego... pogodziłam sie z tym, chociaz jak go widze to mnie coś w sercu kuje ale nei jest już mój i wmawiam sobie że poprostu stac mnie na lepszego wiem wiem ta skromność
no bo stać Cię na lepszego

Cytat:
Napisane przez mart989 Pokaż wiadomość
ja juz po ustnym polaku... jestem zalamana totalnie,bo wczoraj prezentacje umialam na blache bez zajakniecia mowilam a dzis jak weszalm do sali to polowy zapomnialam jeszcze egzaminoala mnie taka franca ze zadala mi takie pytania glupie i malo odnoszace sie do pracy ze myslam ze sie tam na srodku porycze... normalnie porazka totalna zdalam bo zdalam ale jak to bedzie wygladac 35% ??
nikogo nie będzie obchodzić to 35% nawet

Cytat:
A więc wczoraj robiłam obiadek... no i miałam odcedzić ziemniaki to dzielna Weronika założyła dwie rękawice kuchenne na ręce ale oczywiście nie wyłączyła gazu i biorąc garnek musiałam dotknąć przypadkiem ognia. No i odcedzam te ziemniaki i czuje lekki smrud... nagle patrze a moja lewa ręka się pali jak w jakiejś komedii garnek trzymam dalej i się dre. Mama na mnie żebym rzuciła ten garnek to ja nie. W końcu podleciała i mi go wyrwała a ja szybko zdjęłam rękawice. i pod wode. Ból niesamowity ale potem z godzine się z mama z tego śmiałyśmy i mama stwierdziła że zachowałam sie jak jakaś blondynka bo zamiast rzucić ten garnek to go zawzięcie trzymałam na szczęście szybko wzięłam ręke pod wode i opatrunek na oparzenia mi zrobili i już mi nawet nic nie jest i teraz każdy sie ze mnie śmieje bo jakbym była sama to bym sie cała zapaliła
na szczęście nic strasznego się nie stało..

Cytat:
Dziewczyny doradźcie co robić... pisałam Wam kiedyś że mój TŻ nie zna swojego ojca, bo ten go nie chciał a nawet jakbył mały to chciał go zabić... i teraz dowiedział się że jego ojciec nie żyje bo się powiesił. Pojechałybyście w tej sytuacji na pogrzeb czy nie?
jeżeli czuje, że da radę.. bo był on ojcem, a jednocześnie obcym człowiekiem.. to wydaje mi się, że powinien pójść...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:01   #3313
Insomnia89
Zakorzenienie

Hej!

ups, zeszło się, bo miałam trochę nadrabiania. Gartuluję wszystkim, które miały ustne i dzielnei przez to przeszły

Karolcia
dzięki wielkie, spróbuję coś tam pokombinować, bo nie chce mi się iść do informatyka i płacić mu za to ponad 50 zł

Werg
ja bym nie pojechała. Nie i już. Mam dziadka, który nie utrzymuje z nami kontaktu. Nie widziałam go już ładnych parych lat. Nie dzowni do nas, nei przyjeżdża, nawet kartki nie przyśle. Byłam kiedyś u mojej babci u nich w mieście (oni sa po rozwodzie, mieszkają oboje w tym samym mieście), byłam z babcią w banku, był tam mój dziadek i udał, że mnie nie widzi... Na pewno nei zaprosiłabym go na ślub, nawet bym go nie poinformowała o tym. Na jego pogrzeb nie chciałoby mi się jechać 500 km, o nie On nie jest dla mnie moim dziadkiem, dawno już dla mnie umarł.

Nie chciałam się za bardzo udzielać, bo mam przybity humor. Czuję się jakas taka... samotna.. w sumie sama nie wiem. TŻ w pracy na drugą zmianę, koleżanki mają swoje zajęcia, w szkole siedzą... Zaczyna mi być wszystko obojętne, nie mam na nic energii. Od kilku dni nie mam apetytu, wczoraj zjadłam na siłę jedną kanapkę. Źle się czuję fizycznie jakoś... Wkurza mnie to, że siedzę w domu, bo w tamtym roku o tej porze wiodłam o bardziej urozmaicone życie, coś się działo. W związek z TŻ wkradła się rutyna. I wszystko jakosmnie przybija.

Marudzę, wiem
Stary 2008-05-13, 14:02   #3314
klaudens
Zakorzenienie

a wlasnie zpaomnialam odpisac werg :

mysle ze wypadałoby się pojawić , mimo wsz.to ojciec , juz go wiecej nie skrzywdzi , mysle ze powinien twoj tz znalezc sie gdzies tam posrod ludzi , ale np.na stype nie isc i pokazać innym [rodzinie ojca] w ten sposob ze twoj tz ma swoja dume i nigdy mu nie wybaczy czy cos takiego

Ewelina To przez te matury masz taki humor . Myslę, że jak powiesz coś tz to na pewno cie gdzies wyciagnie , a przede wszystkim rozsmieszy . I dziewczyno jedz , przy Twoim serduszku musisz siłkę mieć A dziadka wspolczuję , przykro mi
Stary 2008-05-13, 14:05   #3315
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Insomnia każda z nas przez to przechodzi. tak mi sie bynajmniej wydaje bo ja tez mialam taki okres w swoim życiu dokładnie rok temu
Stary 2008-05-13, 14:08   #3316
gosiaczek6
Zakorzenienie

helloł..juz po hiście..była niby spoko ale duzo rzeczy strzelałam , duzo miałam na koncu jezyka ale nie wiedziałam czy dobrze ;/ cos czuje ze bedzie eno 50 % tak wiec moge sie pozegnac z dziennymi

ale pocieszyłam sie szybkim numerkiem z TZ i humor mam lepszy

wszystkim pozostałym gratuluje
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:11   #3317
klaudens
Zakorzenienie

Słyszałam ze historia trudna była ;>
Stary 2008-05-13, 14:15   #3318
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

insomnia ja tez cos dzis po tym moim polskim jestem jakas przybita... do tego TZ nie ma dla mnioe czasu bo nie mogl poczekac 15 min zebym mogla znim jechac do sklpeu jakeis iuchy kupic i umyc autko.. a zanim to zrobi to bedzie ponzo penwie a na 18 do roboty idzie... od rana ojciec drze sie na mnie o byle gowno za przeproszeniem.. a dziadka to wspolczuje choc u mnie znowu jest tak : tata moej mamy zostawil babcie jak byla jeszcze w cizy chyba,pozniej abbcia poznala facet z ktorym ma reszte dzieci.. i gdyby tamten dziadek sie pojawil to moze mnie pocalowac gdzies bo nigdy si nie kontaktowal,dla mnie dziadek jest ten ktory mnie wychowywal,ktory byl zawsze ze mna,ktory mnie kocha i ja go kocham choc nie lacza nas wiezi krwi,i wiem ze tego dziadka choc nie ejst idealny i wymarzony nie zamienilabym na innego.
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:17   #3319
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ewelina To przez te matury masz taki humor . Myslę, że jak powiesz coś tz to na pewno cie gdzies wyciagnie , a przede wszystkim rozsmieszy . I dziewczyno jedz , przy Twoim serduszku musisz siłkę mieć A dziadka wspolczuję , przykro mi
Nie sądzę, że przez matury. W tamtym roku w wakacje tez tak miałam. Po prostu jak spędzam ze dwa dni bezczynnie, szlag mnie trafia, bo jestem przyzwyczajona do tego, że ciągle jestem w ruchu, cos mam na "wczoraj". Trafi się ejden fajny dzień, będę uśmiechnięta itd., a kolejnego znów to wraca. U mnie to się zmieniło, dopiero jak zaczęłam spotykac się z moim aktualnym TŻtem. Ja nei cierpię rutyny, nooo Boję się, ze zrobię coś, czego będę załowała Z TŻtem nigdzie nie wyjdziemy, bo on ma drugą zmianę, w weekend szkołę. I tak w kółko...

A dziadek? Znaczy sie, ten obcy pan, który nazywa się moim dziadkiem? Heh, nawet mi nie jest przykro. Ma nową rodzinę, nowe wnuki. Po co mu my?

Cytat:
Insomnia każda z nas przez to przechodzi. tak mi sie bynajmniej wydaje bo ja tez mialam taki okres w swoim życiu dokładnie rok temu
Ech.. co ja mam zrobić? W tamtym roku to nawet obcy ludzie zauważali, że smutna jestem itd. Inni rozmawiali ze mna, a ja gdzieś błądziłam... Rok temu to tez było przyczyną rozstania z byłym TŻtem, bo się nudziłam i zaczęłam się spotykac z innym

Marta moja babcia tez póxneij zaczęła spotykac sie z innym. I ja go traktuję jak dziadka, bo to on pamięta o moich urodzinach, przyjechał na moją 18, był z moją mamą kiedy u mojego taty podejrzewano raka...
Stary 2008-05-13, 14:20   #3320
klaudens
Zakorzenienie

Insomnia mam podobnie, ze jak siedze w domu jeden dzien to chodze nerwowa na wszystkich , mam załamkę . Mówisz kolezanki maja lekcje ? Ale juz o 17 nie ?
Ja teraz to w ogole nie mam kolezanek . Nikogo . Tzn kolezanki klasowe z ktorymi jedynie na gg pogadam sobie no a teraz mam Was Jak sie pokloce z tż to załam . A może zakupy ?
Stary 2008-05-13, 14:21   #3321
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

dziękuje za odp. dziewczynki. Dziś stoczymy narade na ten temat. Ale mi sie spać chce chyba lece spowrotem do łóżeczka

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:25   #3322
paulina4018
Zadomowienie

Insomnia pokaz mu ze musi sie bardziej postarac bo nie lubisz rutyny zaszantazuj go a na pewno poskutkuje
ja juz mam taka rutyne ponad 2 miesiace Wy przynjamniej macie Tztow przy sobie a ja jeszcze musze sie przeciepiec miesiac sama bo jakos nikt ostatnio nie ma dla mnie czasu...
Stary 2008-05-13, 14:25   #3323
klaudens
Zakorzenienie

Prosze

wlasnie tak sobie patrzalam na google earh gdzie sobie mieszkacie niektore
Insomnia adresik
Stary 2008-05-13, 14:26   #3324
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Insomnia mam podobnie, ze jak siedze w domu jeden dzien to chodze nerwowa na wszystkich , mam załamkę . Mówisz kolezanki maja lekcje ? Ale juz o 17 nie ?
Ja teraz to w ogole nie mam kolezanek . Nikogo . Tzn kolezanki klasowe z ktorymi jedynie na gg pogadam sobie no a teraz mam Was Jak sie pokloce z tż to załam . A może zakupy ?
Te kolezanki to o kant tyłka potłuc jak mam sie z nimi spotkac, musze miec dobry humor, bo one ciagle rozesmiane itd. i tylko mnie tym wkurzają. Jedna normalna do matury się uczy, druga siedzi ze swoim narzeczonym, a jak się spotkamy, to gada tylko o ślubie

Zakupy niet, bo kasy nei mam, ostatnio wszystko wydałam

Paulina
nie moge powiedzieć, że on się nei stara, bo bardzo się stara. Czasem mnie zaskakuje, np kwiatami bez okazji. Ale ja mam na myśli jakieś wyjścia... Z drugiej strony nie chcę go nigdzie sama wyciągać, bo pracuje fizycznie i czasem nie ma siły. W weekendy tez nie odpocznie, bo szkoła i musi codziennie rano wstawać.

A ja mam jedno marzenie. Żeby któregoś wieczoru zabrał mnie nad wodę, i zebyśmy tak sobie oboje popatrzyli w gwiazdy. Bardzo bym chciała....

Za miesiąc bedziesz maiła TZ przy sobie, zobaczysz. Ja rok temu nei miałam NIKOGO, zupelnie nikogo tylko kumpla na GG, ktory jako jedynyu chcial mi pomóc...
Stary 2008-05-13, 14:28   #3325
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Ktora chce jeszcze karteczke to czekam na adresik na priv bo pozniej ide po karteczki

Głupia i naiwna... ale ciągle wierzy...
nuziii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:29   #3326
gosiaczek6
Zakorzenienie

Insomnia nie jestes sama ja tez tak mam czasem, ze najchetniej bym usneła i sie nie obudziła bo mnie wszystko dobija, ale u mnie to mija po kilku dniach...
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:33   #3327
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Paulina to nie zawsze skutkuje

Ja też nie mam koleżanek wszystkie potraciłam z ex tżtem i cóż mam poradzic. Mam kilkoro znajomych z którymi czasami spedzam fajnie czas ale wiadomo oni tez maja swoje dziewczyny/chlopaków. No życie
Stary 2008-05-13, 14:37   #3328
wywloczka
Zakorzenienie

Każdy ma gorsze chwile.. kiedy ma się wszystkiego dość...
Ze mnie jest taki typ imprezowy... że jak mnie najdzie ochota to muszę iść na imprezę bo mnie szlag trafia i wogóle chodzę wściekła jak osa...
Przechodziłam przez kryzys z tż zatytułowany 'w nasz związek wkrada się rutyna'.. tż przyjeżdżał, pakował się na łóżko.. zasypiał..
teraz jest troszkę inaczej.. ale nadal dążę do tego aby wyeliminować jego złe nawyki...
A jak chcę gdzieś wyjść to mu mówie to drukowanymi literami i każę patrzeć na usta żeby zrozumiał.. z facetami trzeba wprost...
Jak by mi się taka noc marzyła jak Tobie Insomnia.. to bym mu powiedziała o tym.. a później 'może byś kiedyś zorganizował taki wieczór.. ? ja tak bardzo bym chciała.. '

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:41   #3329
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

oj dziolszki cos na m sie tu na wizaz smut wdarl...wyszlabym na spacerek jakis taki ale urde nawet nie mam z kim
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:41   #3330
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Insomnia nie jestes sama ja tez tak mam czasem, ze najchetniej bym usneła i sie nie obudziła bo mnie wszystko dobija, ale u mnie to mija po kilku dniach...
U mnie to potrafi trwać nawet koło miesiąca

Cytat:
Paulina to nie zawsze skutkuje

Ja też nie mam koleżanek wszystkie potraciłam z ex tżtem i cóż mam poradzic. Mam kilkoro znajomych z którymi czasami spedzam fajnie czas ale wiadomo oni tez maja swoje dziewczyny/chlopaków. No życie
Jak widać, chyba u wszystkich tak jest

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
Każdy ma gorsze chwile.. kiedy ma się wszystkiego dość...
Ze mnie jest taki typ imprezowy... że jak mnie najdzie ochota to muszę iść na imprezę bo mnie szlag trafia i wogóle chodzę wściekła jak osa...
Przechodziłam przez kryzys z tż zatytułowany 'w nasz związek wkrada się rutyna'.. tż przyjeżdżał, pakował się na łóżko.. zasypiał..
teraz jest troszkę inaczej.. ale nadal dążę do tego aby wyeliminować jego złe nawyki...
A jak chcę gdzieś wyjść to mu mówie to drukowanymi literami i każę patrzeć na usta żeby zrozumiał.. z facetami trzeba wprost...
Jak by mi się taka noc marzyła jak Tobie Insomnia.. to bym mu powiedziała o tym.. a później 'może byś kiedyś zorganizował taki wieczór.. ? ja tak bardzo bym chciała.. '
ja mu próbowałam sugerować, no ale problem tkwi w tym, że nie ma KIEDY. Tu nie brak chęci, tylko czasu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości