|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVIII
Brawa dla Baletnicy, aż mi głupio za wykorzystywanie ![]() Cytat:
. Podobno jest bardziej zielony niż bązowy, ale i tak jest śliczny (mam fotkę). To ten ciemniejszy: https://www.stradivarius.com/pl/kobi...ml?colorId=451 Nawet jak będę wyglądała w nim jak bułła to i tak będę chodzić ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Mam kod do orsaya -30 zł na zakupy pow. 150 zł do 18.07 (na nieprzecenione). Oddam potrzebującej. |
|
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVIII
Cytat:
Ja myślałam, że to serum M. mi się zważyło czy coś, zrobiło się jak scukrzony miód i nie można tego nabrać tą pipetką, napisałam do producenta to mi odpisali, że tak ma być, ale na pytanie jak to nabierać i wydobyć to już nie odpowiedzieli |
|
|
|
|
|
#3393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko będzie dopasowacWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
taka oversize fajnie na mnie wygląda. Bo jestem wysoka i nogi mam spoko![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3394 |
|
only smart shopping
|
Mam świetną kieckę Desigual (roz. 38) na zbyciu dla tych, co mają czym oddychać. Związana paskiem wygląda super. I nówkę z Zary roz 36.
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
XminorXlosX wielkie
![]() Aniyam super zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() Booster AA konsystencję ma niby dobrą. Pipeta mi działać nie chciała. Okej, wylewam trochę produktu na dłoń. A na twarzy lepi się i roluje. Kompetnie nie rozumiem idei tego produktu. Promocje w rossie czy hebe mają jedną zaletę - można przetestować kosmetyk i bez większego żalu się go pozbyć. |
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Lena i Baletnica extra współpraca
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie, ja brałam właśnie tego M na promo w rossku i niestety ale zraziło mnie to do tej firmy. No tak już mam
|
||
|
|
|
|
#3399 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
chcę hiszpankę, albo długą, coś w stylu jak wczoraj wrzucałam |
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Twoje kiecki mają super kolor .Ja też mam spory biust i znacznie lepiej czuję się w prostych krojach. Odcięcia pod biustem mnie pogrubiają, takie mam wrażenie. |
|
|
|
|
|
#3401 | ||||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() 2. no to udanego weselicha! 3. (bo że dostaniesz robotę to oczywiste ) Cytat:
ło Pani aleś poszalała Cytat:
Wy!! ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Miska ja bym jednak poszła w stronę tej złotej (Lewandowskiej) co wczoraj wrzucalaś. Te kwiatki ładne też ale tamta lepsza znacznie i wydaje mi się że bardziej w Twoim stylu ![]() Lena fajny ten płaszcz ! |
||||
|
|
|
|
#3402 | |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2017-07-11 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja muszę mieć taliowane sukienki, w workach wyglądam na +15 kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby pasował i jeszcze dla Baletnicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3407 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
wierz mi, jestem weselny wyga, bywam na kilku rocznie od paru ładnych lat (tak to jest jak człowiek jest z wyżu demograficznego |
|
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Teraz wygenerowałam sobie chciejstwo butowe. Na szczęście łatwiej dostępne. Cytat:
Eee, taniec nie jest trudny, poćwiczyłam i umiem ![]()
|
||
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy czas wolny na plażing przewidział Ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, mamy na początku września podrzucić mamę nad morze do sanatorium i chcieliśmy został na dłuższy weekend. |
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3412 |
|
Lady Pudernica
|
Nowa paleta Kat von D, mi się podoba bardziej niż ta matowa
http://www.sephora.com/shade-light-g...20grid:p421737 |
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Miska pytalas chyba, pewnie juz wiesz
![]() http://www.zeberka.pl/art/wiemy-gdzi...z-wesela-46123
|
|
#3414 | |
|
Lady Pudernica
|
I nowość EL pod oczy (chyba, znowu po polsku zbóje na buteleczce nie napisali)
http://www.sephora.fr/Soin-Visage/An...-Yeux/P3012002 ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3416 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Z Hudy tylko paletki widziałam, przyszło całe 5 sztuk. Pewnie powoli będą zwiększać asortyment. Ogólnie pojęcia nie mam na co mi kolejne cienie.Korinko pierwsza Tak mi dzisiaj ciśnienie w robocie podnieśli, że po powrocie pół mieszkania wysprzątałam ![]() czy szminy MJ a'la kredki są fajne? ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro przyjdzie 2 kiecka,zobaczymy jak będę w niej wyglądać i wtedy zdecyduje co dalej Lena a Ty jak w pracy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Nie żałuję zmiany, ale nie jest to praca moich marzeń. |
||
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Lena40 trzymam kciuki za to żebyś znalazła pracę Twoich marzeń 😗
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Najważniejsze, że zaczęłam coś zmieniać. Jestem dobrej myśli
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

klask i:

. Podobno jest bardziej zielony niż bązowy, ale i tak jest śliczny (mam fotkę). 

. U mnie do kosza poleci chyba booster AA. Za to serum Avy (chyba nowość, kosmetyk na wzór azjatyckich) sprawdza mi się rano super.

ciężko będzie dopasowac
taka oversize fajnie na mnie wygląda. Bo jestem wysoka i nogi mam spoko

i czy ja-fajtłapa ogarnę odebranie wypożyczonego samochodu itp?
w końcu idę na rozmowę o pracę 

ja mam tylko dużą czekoladę
wierz mi, jestem weselny wyga, bywam na kilku rocznie od paru ładnych lat (tak to jest jak człowiek jest z wyżu demograficznego