|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Myszowata śliczna Ola
Cytat:
![]() Jak nie będzie pilna akcja, to zadzwonię po mamę żeby przyjechała do córy, jak będzie się szybko rozkręcało to sami zawieziemy, bo szpital w którym chcę rodzić jest tuż obok domu moich rodziców. Jak będzie mega szybka akcja to powiem mamie żeby podeszła po corę pod szpital albo mąż mnie zostawi na ip, a sam odwiezie małą do dziadków... Jest jeszcze opcja w rezerwie że zostawimy córkę u mojej cioci, która mieszka na tym samym osiedlu co my i tam moja mama do niej przyjedzie Ogarnęłam sobie brwi, zrobiłam spa w łazience, maseczka, peeling kawowy, wyszłam gładka i pachnąca. Stwierdziłam, że jutro jak córka będzie w przedszkolu ogarniamy z mężem ostatnie sprawy w domu, a w czwartek rodzę! Dziecko mi wróciło z przedszkola z płaczem i gorączką Tak to jest coś zaplanować, zarąbiście po prostu Pospała trochę, temp. 38 i płacze że brzuch ją boli Czekamy na rozwój akcji, jak to coś wirusowego, zakaźnego albo nie daj Boże jelitówka (tfu, tfu) to strzelę sobie w łeb chyba ![]() Tego mi było trzeba
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Siil oby to nic poważnego i żeby córka szybko wróciła do zdrowia i Ciebie nie zaraziła
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles, widzisz a nasz jest raczej duży bo kombi. Ja uważam że następny to powinien być jakiś smrodek do jeżdżenia wkoło podwórka a mój TŻ chce na niego 15 tys wydać i małego sobie nie wyobraża bo on sam ma 190cm. No ale dwa takie duże auta to kosztuja-.- przez następny rok jeden z nich by stał i przydałby się tylko w celu trzymania w nim wózka, pojechania na zakupy z małym lub do lekarza.
Emmos, sama nie wiem co bym zrobiła ale chyba wolałabym być już po. Darietta, daj sobie czas na regenerację;* Sili, może daj mała od razu do dziadków skoro do przedszkola z gorączką nie pójdzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszowata cudna Oldzia😍
Gosiutka gratuluje!! Poprostu Ty za duzo myslisz kochana☺musisz zaprzestac😉 Sill zdrowka dla cory mam nadzieje ze przejdzie szybko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- My dzis sami skoczylismy do bratowej z Wicusiem bo ma urodziny i pozniej do askota skoczylam po fasolke do karmienia bo moj cebuszka sie zrypala te kulki sie zbijaja i musze sie nia oplatac jak anakonda i mi niewygodnie karmic kupilam fiki miki za 5 dyszek i jest super.Mierzylam staniki ale utwardzone wszystkie za male nawet miska I Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Widac ze mamus sporo urodzilo bo do nadrobienia tak malo hehe.Zacznie sie dziewczyny🙂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
? Wybacz moją dociekliwość ale ciekawska taka jestem ![]() Biedna córcia! Oby to nie była jelitówka i szybko przeszło, buziaki dla niej ![]() Chilli u Was to już chyba coraz lepiej bo częściej do nas zagladasz fajnie bardzo się cieszę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
Jon dziekuje lepiej duzo lepiej piereszy tydzien chyba najgorszy modle sie tylko zeby kolek nie mial 😉
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko wszedzie mówią zeby karmić dziecko co 3 godziny. U mnie w szpitalu tak samo co 3-4 godziny jak spi to budzic a co w sytuacji gdzie bydze a i tak nie chce cycka przeciez na sile nie naleje.
|
|
|
|
#789 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja stoję na prasowaniu jeszcze. Nic nie wygotowane i planu brak... Cytat:
Dziewczyny, które rodziły - Wasze dzieci dostawały w szpitalu vit. K? W jakiej formie? |
|||
|
|
|
#790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta moj dostal zastrzyk i byl szczepiony w szpitalu.A co do karmienia to ja bym chciala co 3h ale maly chce co 2h albo czesciej...
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli masz rację za dużo rozkminiam ostatnio
fajnie, że sobie tak dobrze radzicie!
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miała być jutro, chyba coś prywatnego, jutro po obchodzie do niej zadzwonię niech mi powie co mam robić. Ja mam uraz do innych lekarzy od czasu mojej operacji, bo wtedy nie jeden chciał mi macice wycinać...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- CHILLI ja też teraz mam WIELKĄ nadzieję że kolki nas ominą.... ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Emilia A dlaczego założyli Ci cewnik?
Samantha szybkiego powrotu do zdrowia. Dziewczyny, ale macie już fajnue, ze dzieciaczki są z wami😊 No ja bym chciała rodzić między 39 a 40 tygodniem. Boję się ze przenoszę. Gosiutka GRATULACJE. Wypoczywajcie teraz i czekamy na szczegóły ☺ Myszowata śliczna dziewczynka😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#797 |
|
MerDer 4ever
|
Sill zdrowia dla córy!
Chilli super Wam idzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
Carolles każda z nas się martwi o maleństwo czy wszystko pójdzie dobrze w czasie porodu.
Pamiętam że jeszcze jakiś czas temu to się martwilam czy mnie natną przy SN. A teraz najważniejsze dla mnie to żeby poród dla dziecka był bezpieczny. Emmos nie martw tą na pewno też zrobi dobrze cc. Kciuki za Was. Darietta na spokojnie. Nie ma się co do domu spieszyć. Niech tam postawią Cię na siłach i w domu już z małą będziecie sobie szaleć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w aucie. Jedziemy z pestka do szpitala. Trzymajcie kciuki! !! Od 12 non stop krzyczy. Robiłam wszystko co mogłam
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
meja Emilia mówi chyba o takim cewniku co się wkłada jakoś do Bożeny i on ma na celu rozwarcie robić. Dziewczyna z sali ma taki założony od rana ale nic u niej nie rusza.
Ja rano do cesarki, zaczynają po 8, mam być jedna z pierwszych chyba że wypadła jakieś pilne przypadki. Jak ja bym chciała być już po wszystkim i tulic malutka, tak się boję że coś pójdzie nie tak
|
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I trzymam kciuki!
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
Morelle, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, oby wszystko było dobrze z małą :tule::
|
|
|
#804 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle oby z malutka było wszystko dobrze
|
|
|
#805 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#806 |
|
*sportaddict*
|
Morelle, daj znać potem
![]() Emmos powodzenia w takim razie, też bym wolała zaczekać na swoją... |
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Morelle o matko mega kciuki dla Was!
Ja siedzę w przychodni tylko godzina opóźnienia jest. Na ktg podobno zapisaly sie skurcze jakieś regularne nic nie czulam w każdym badz razie 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle kciuki za Was wszystko bedzie dobrze
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ło jejciu, ale późno czekamy wiec na info ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle ogromne kciuki!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Tak to jest coś zaplanować, zarąbiście po prostu

wybaczcie, że dopiero teraz daję znać, ale ciągle proszą mnie na badania. Okazało się, że mojej ginki jutro nie ma i powiedziała mi przez telefon, że przyjdzie do mnie w czwartek a inna która mnie badała mówi mi, że nie ma co czekać do czwartku
szyjka zgładzona, jest spore rozwarcie,rano mam być na czczo...wolałabym aby moja mi cc zrobiła, ale skoro tak trzeba to już sama nie wiem. Jestem na sali 2osobowej, gadka się klei 

? Wybacz moją dociekliwość ale ciekawska taka jestem 

fajnie, że sobie tak dobrze radzicie!
miała być jutro, chyba coś prywatnego, jutro po obchodzie do niej zadzwonię niech mi powie co mam robić. Ja mam uraz do innych lekarzy od czasu mojej operacji, bo wtedy nie jeden chciał mi macice wycinać...
I trzymam kciuki! 
nic nie czulam w każdym badz razie 😁