|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Jon, taka mam nadzieje, ze już mniej więcej wiem jak to wyglada i nie przegapie
![]() ![]() Sam, synek śliczny w ogóle nie wyglada jakby dopiero co się urodził te wlosyyyy ![]() Poprostu!!! Muszę to napisać: szacun dla Ciebie za samodzielne skręcanie mebli!!!! Jak patrzę na mojego TŻ który od godziny meczy się z łóżeczkiem to płacze ze śmiechu ![]() - kurrrr to nie pasuje!! - ch*ju ty jeden (do gwoździa) - chyba ich pogrzało, przecież to jest za długie!! (Po chwili) a jednak nie.... - dobrze, ze to dziecko będzie miało ojca zdolnego... (po chwili) a może jednak nie... - No, powinno działać. O - zostały mi 4 wkręty!!!!! (Myśli) No sam nie wiem, chyba wszystkie skręciłem??? ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#993 |
|
królikoholiczka
|
Nie mam mleka ale się nie poddaje. Mała ciągnie przez kapturek. Dostała 2ml mm ale pani mnie zapytała czy może dać.
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs ha
to koniecznie pokaż co to za łóżeczko może adrenalina go nadal trzyma ![]() Sam Twoje dziecko wygląda juz jak 3miesieczne Darietta jak się czujesz? |
|
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sam Max jest cudny😍a tych znajomych to ponioslo ja bym w zyciu nie poszla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
A jak skutecznie odkladacie maluchy do spania bo moja ledwo do lozeczka położona od razunlub po chwili ryczy. A chcialabym juz o 20 klasc ja spac.
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlody juZ mial sliczna pupcie i sie kuzwa po spacerze rozsiadlam na kanapie jak spal i nie zmienilam pieluchy i juz ma dupcie czerwona jestem wsciekla na siebie az mi sie plakac chce...smaruje linomagiem bo najlepiwj pomogl po wyjsciu ze szpitala
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Wczoraj w szpitalu tak zasnelam ze dziewczyny sie wystraszyly ze nie reaguje na placz malej i poszly po położną |
||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs, ale ile Twój TŻ w to serca wkłada popatrz!:p
Chilli, może mu przewietrzyć pupę trochę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
CHILLI mój też już trochę pupę odparzyl ;( Już się boję że będzie to co że starszakiem i aż mi się płakać chce na samą myśl
Nie wiem czy to ja jestem jakaś lewa, że nie umiem dziecka odpowiednio pielęgnować ;( A je różnie, raz chce po godzinie, a czasem zrobi 2-3h godziny przerwy. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Dziewczyny, odnośnie kp, zwłaszcza początków i rozterek mam pokarm? Nie mam? Może za mało? Nie myślcie tyle, a przystawiajcie dziecko jak najczęściej a będzie dobrze, laktacja się rozbuja. Jest zgłoszony popyt to będzie i podaż
|
#1002 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wiem, ale tłumaczenie mi chyba nie wyszło Dobrze, że mieszkam osobno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie było podobnie! Mąż chciał dodatkowe dziury wiercić bo twierdził, że nie zrobili ich Odwiodłam go od tego i kazałam zadzwonić do sklepu. Posłuchał tylko dlatego, że kiedys już w komodzie z ikei podziurawiliśmy cały dół szuflady bo przybiliśmy go na tył Poprostu szacun dla Ciebie!
|
|||||
|
|
|
#1003 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
u nas było to samo ![]() ja uwielbiam skręcać meble ale instrukcje czasem są pisane przez jakiś ćwierćdebili. no i teraz się bałam podnosić ciężkich części
|
||
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
Piąteczka!
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja już jestem gotowa, w piątek zaczynam 40 tydzień ciąży, raczej myślałam że urodzę przed tp a nie po
w dodatku moja gin od 28.07 idzie na urlop![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha
![]() Poprostu, łóżeczko to chyba takie jak Twoje wiec sama wiesz - taaaaaakie skomplikowane ![]() IMG_1499888212.228387.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa i chyba miałam jeszcze mój blat dębowy wrzucić
![]() IMG_1499888365.981267.jpg Szafki na dole są jasnoszare, a u góry białe nie pokazuje całości bo wszystko jeszcze w foliach, niewyregulowane i ogólnie bałagan ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam Mały jest śliczny ![]() Chilli Ja już się tego.boje... teraz tak.mu smolka przywarła, że paznokciem drapałam :/ Cashmere Dokładnie... ja na razie.nie widzę, żeby Hugo jadł/ łykał cycki takie jakies puste jeszcze...ale dostaje kiedy chce i czekam... n ie płacze, głodny nie jest więc czekamy. Nie mogę uwierzyć że jest już tutaj ze mną...że jest mój. W ogóle oczy mas takie same Tymon Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem co robic maly od 2 h na cycu wyssal wszystko li dalej chce a ja juz nie mam sily smoczkiem nie daje sie oszukac tak nerwowo ssie piastki a ja jestem tak zmeczona ze mysle czy go nie dokarmic mn bo film mi sie urywa i chce mi sie plakac
|
|
#1010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- U mnie dziś cały dzień ok. Krzyczała w aucie bo było jej za gorąco. Nie zmieniamy mleka. Robi gęstą kupę przez to, że praktycznie nie Dostała dziś piersi. Nie miałam jak jej podać w aucie , w trakcie jazdy. Muszę jej podać coś do picia. Za to mam kryzys psychiczny. .. znowu się zachlysnela. .. trzeci raz! Tylko mi! Mąż nigdy nie miał tego problemu... jestem zdewastowana bo spanikowalam i dałam ją mężowi. Boję się karmić ją teraz butlą. W ogóle mam dość.
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs - leżę kwicze z Twojego Tz wybacz ale rozwalił system i może sobie z moim piątkę przybić choć jak mój widzi jakieś śrubki to ucieka :Hahahaha
Poprostu - 🏻![]() Dla mnie składanie mebli to pikus. Skręciłam w domu wielka szafę , łóżko swoje, starszaka łóżko będąc w ciąży Dziękuje za komplementy . Tez mi się ten przystojniak podoba ![]() ![]() Mój starszak ciagle go chce całować i musi być w usta. Mówi ze będzie z nim spać i już chciał mu dać bułkę do jedzenia Co do kp to tak jak Cashmere napisała . Ja nie czaje jak może położna dać mm zaraz w pierwszej dobie. Żadna z nas nie ma mleka od razu , na początku jest siara. Poza tym dziecko nie musi żreć od razu. Przecież mój mały przez ponad godzinę mnie nie dotkną skóra do skory , nie miał cyca a mleko mam. Mam mleko bo pojechałam z nim do pokoju specjalnego gdzie było cicho ciemno i wisiał mi na cycku 2h Potem cała noc wisiał mi na cycku to jednym to drugim . Prawie nie spałam ale coś za coś. Z reszta był tak cudowny ze nie mogłam oczu oderwać od niego. Ciagle kp go na rzadanie. Czy ciumkal cyca czy połkną 2-3razy mleko. Do tego warto jak dziecko ssie sobie te pierś lekko naciskać , ale od góry aż. Pielęgniarka mi powiedziała , ze Wow ze mam tyle mleka już i ze już jest to mleko. Udało się ![]() ![]() Walczcie bo warto. Kasa siedzi w kieszeni ![]() I niech mi nikt nie mówi ze mm jest łatwiej. Dla mnie to była masakra . Mój starszak jak był na mm od 7mca życia to potrafił 3-4razy w nocy wstać do tego robił przy tym taki dym, ze my z Tz obije staliśmy na baczność i mu te miksturę mieszaliśmy 🤦🏻☠♀️ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poproszę o kciuki jutro o 8:15. Mam cc, idę na pierwszy ogień. Ogarnia mnie strach, już dostałam zastrzyk przeciwzakrzepowy. Miałam usg, mała waży 3300, zobaczymy czy się sprawdzi. Mam nadzieję, że wyjdziemy z tego całe, wszyscy pytają o mojego usuniętego gigantycznego mięśniaka...Mała jest dupką do wyjścia, mam nadzieję, że nie wyraża w ten sposób swojego stosunku do świata
![]() Cytat:
Siostro, jestem z Ciebie dumna! Gratulacje ogromne! ![]() ![]() ciesze się, że masz to już za sobą i że pięknie dałaś radę mimo takiego bólu ![]() ![]() ![]() Morelko gratuluję Wam 3 z przodu ![]() Cytat:
Piękności ![]() Jon gratki za wizytę, kiedy rodzisz? ![]() Sam, duży ten Twój smyk, jest uroczy ![]() Cytat:
Kciuki za szybkie wyleczenie pupy. Nie bądz zła na siebie bo jesteś super mamą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Morelle a karmisz calma medeli? Ja czytałam o zachłyśnięciach przy tej butli i mam co do niej obawy. Może spróbuj zmienić na inną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
Nie przejmuj sie, nie jestes sama w kryzysie, dzieci wyczuwaja nasze zdenerwowanie, faceci inaczej podchodza i dlatego czesto maluchy u nich sie uspokajaja. Jutro bedzie lepiej, caly czas sie uczymy naszych dzieci Spokojnej nocy
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmos kciuki mocno będę trzymać!
Ty mi się w kolejkę wbiłaś a masz tp po mnie to ja już nie wiem kiedy rodze!Morelle daj sobie pomóc, jeśli mężowi lepiej idzie karmienie butlą to niech to robi. A Ty spróbuj się wyciszyć, wypij melisę, odpocznij chwilę jak mąż się zajmie pestką, bo depresji dostaniesz. Na pewno ze wszystkim sobie poradzisz tylko potrzeba na to czasu. No i nie myśl że coś źle robisz bo w końcu jesteśmy tylko ludźmi i musimy się tego wszystkiego nauczyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka
wazne, ze się staral! ![]() Aggs nie wiem co powiedzieć ale sie usmialam myśle, ze to sprawka adrenaliny po Twoich skurczach Morelle spróbuj zmienić butelkę i nie bierz tych niepowodzeń personalnie starasz się robić wszystko jak najlepiej, a przy dziecku chyba niczego nie można przewidzieć więc glowa do góry! Emmos mocne !!!
|
|
|
|
#1017 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak piszesz jaka jestes zakochana w synku to zaczynam wierzyc ze i u mnie tak bedzie. wciaz nie wiem jak dwoje dzieci tak samo mozna kochac... ![]() ja wam dam!! Cytat:
Cytat:
co to wogole za wycieczki do szpitala? matko ja bym wszystkich pogoniła... ![]() odpoczywaj! Cytat:
![]() Cytat:
a.mnie dzis pan od kuchni zdziwił! przyjechał z częścią rzeczy, jutro ma dowiesc reszte i montować! jejku nareszcie!! Cytat:
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos - kciuki będzie dobrze
🏻![]() Morelle - zmień butelkę na Avent natural albo TT . Medela ma super laktatora ale butelki dla mnie są słabe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Calineczka - twój tz jest świetny
może z moim sobie ręce podać ,my teraz w remoncie całą kuchnie i pokój skręcalismy we dwójkę to było istne piekło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Minini sorka ja już spokojnie!
Aggs też się wycofała chyba że nie ![]() Ale u nas wiatr
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

w ogóle nie wyglada jakby dopiero co się urodził
te wlosyyyy 

to koniecznie pokaż co to za łóżeczko 

Nie wiem czy to ja jestem jakaś lewa, że nie umiem dziecka odpowiednio pielęgnować ;( 

🏻

!!!

🏻