|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię perfumy i naturalną kolorówkę
Cześć dziewczyny, moja pierwsza wymianka więc jak coś to nie gniewajcie się
![]() Najchętniej wymienię poniższe kosmetyki na pielęgnację naturalną. do wymiany mam perfumy: - Cartier La Panthere 30 ml- użyty raz. - Dior J'adore 50 ml- użyty może 3 razy oprócz tego chętenie wymienię: - cienie do oczu Annabelle Minerals kolor Candy opakowanie 3g- użyty kilka razy. - cienie do oczu Clare Blanc kolor Earth Spirit , opakowanie 0,4 g, użyty kilka razy. dokładka: - pianka do mycia twarzy włoskiej firmy L'elborario z serii z kwasem hialuronowym, 150 ml- myślę, że jest ok. połowy opakowania. Dokladka: - cienie Clarins OMBRE MINERALNE 4 COULEURS kolory 01 pastels - kamuflaż WIBO niestety nie wiem który to kolor bo zdarła się etykieta - puder matujący LIRENE CITY MATT kolor 02 naturalny - Pomadka MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL matowa kolor 983 beige babe - Pomadka RIMMEL THE ONLY 1 LIPSTICK kolor 810 one of a kind - Bio peeling zważający pory AVA PORE SOLUTIONS zużycie ok połowy flakonika 30 ml dokładka: Dokladka: - pianka do mycia twarzy L'erborario Hyaluronic Acid, 150ml zużycie niewielkie, myślę że jest ok 2/3 opakowania albo nawet wiecej; - olejek do demakijażu Marilou Bio, 125 ml, zużycie bardzo niewielkie, bo jakaś 1/5 opakowania; - peeling 30% Wit C Biochemia Urody, 15 ml, użyty raz; - podkład Deborah Perfect & Natural kolor 03, 30 ml, jest na pewno więcej niż pół opakowania; - krem CC Evree Pure Neroli, 50 ml, prawie całe opakowanie; - baza matująca Lirene No pores, 30 ml, użyta dwa razy. zdjęcia niżej. Edytowane przez Persefona_12 Czas edycji: 2017-11-23 o 14:26 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy i naturalną kolorówkę
coś za - Dior J'adore 30 ml- użyty może 3 razy
?
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Niestety z pielęgnacji nic nie mam, ale gdybyś chciała inne perfumy, to dużo oddam za J'adore A i Panterkę też chętnie bym wzięła, gdyby Ci się więcej spodobało.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam, może coś znajdziesz za perfumy?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
chętna jestem na Dior J'adore 30 ml
![]() w wątku mam troszkę naturalnej pielęgnacji, ale poza jeszcze więcej tylko napisz co szukasz najchętniej, mam oleje z BioOleo, Kneipp, masło do ciała kakaowe Cosnature... jeszcze pewnie coś wygrzebię tylko mnie nakieruj na co wszystko nowe
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
- Dior J'adore 50 ml- użyty może 3 razy
może coś u mnie?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niezmiennie pytam o oba flakoniki, ale bardzo zależy mi na J'adore
|
|
#10 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi, niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
jestem zainteresowana poproszę na pw
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za perfumy?
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Hej Coś za cienie Clarins ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Persefona_12 Czas edycji: 2017-10-05 o 13:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.