|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Jabłuszko - na razie nie jest to najgorsza lektura,aczkolwiek czytam ją z przymusu,no bo muszę poprawić tą 1,choć wiem,że nie zdążę do poniedziałku przeczytać 3 tomów
![]() ![]() ![]() Dobrze,że udało Ci się wytrzymać w pracy ![]() a tak zapytam,w jaki sposób ją znalazłaś ![]() bo też się zastanawiałam nad jakąś niezbyt ciężką pracą,tak żeby sobie zarobić trochę,np. na wakacje ![]() Życzę,abyś wybrała odpowiedni temat ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Warunki są super bo wygląda to tak: wisi sobie kartka z dniami tygodnia i do soboty zaznaczasz, które dni i zmiany Ci pasują (tyle ile chcesz, nie jest powiedziane, że musisz przyjść konkretną ilość razy), a na podstawie tego w niedzielę układany jest grafik. Dzwonisz, dowiadujesz się już dokładnie kiedy przyłazisz i jazzzda ![]() ![]() Oczywiście jak się zacznie sezon to sama bede chciala chodzic częściej - ale poki co od czasu do czasu, jak mi podpasuje ![]() A taka praca na lato fajna jest, choć w sezonie na pewno nie raz będzie męcząco trochę ![]() ![]() Najważniejsze żeby wyczuć czy jest dobra ekipa - jeśli ludzie są spoko to więcej wytrzymasz i nie czujesz zmęczenia ![]() ![]()
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - Jakbym znalazła coś podobnego,to bym chyba była w siódmym niebie
![]() A jak z pensją? ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 200% za nadgodziny i sprzątanie (bo ja przychodzisz na 1.zmianę musisz trochę uprzątnąć ![]() Na szczęście w sezonie napiwkow potrafi być 2razy tyle co właściwej pensji ![]()
![]() |
#3335 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lukian "Prawdziwa Historia" i "Rozmowy Zmarłych" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kupiłam sobie 2 bluzki i jedną dla Siss ![]() ![]() Cytat:
![]() super że czas w pracy Ci fajnie zleciał ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spędziłam kilka godzin w centrum na lumpkowych buszowaniach ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
♥
|
juz mi sie nie chce uczyc tej biologii
![]() jeszcze troche mi zostało. cały dzien zmarnowany przez biologie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczor ;*
Tylko na chwilkę, daję znak, ze zyję i śmigam do łozka (: Dobranoc ;*
![]() |
#3338 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hello laleczki, ja wrocilam z pracy i pojechalismy z tZ do Ikei i chyba bedziemy jednak te kuchnie robic ![]() ![]() ![]() Boje sie troche takiego duzego remontu..mam nadzieje,ze sie uda, planujemy za 3 tygodnie, jak wrcoce z PL, bo przecie juz za tydzien w piatek lece ![]() dobry mam humor mimo,ze dzien bardzo sredni. ![]() i wogole to lubie zagladac codziennie i czytac co u Was ![]() ![]() dobranoc
![]() |
#3339 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co innego gdybyś musiała jakieś bzdury niepotrzebne zakuwać ![]() wyśpij się ![]() Cytat:
![]() Bladozielony moim zdaniem super ![]() Cytat:
![]() Achhh przyda Ci się wypoczynek w Polsce - fajnie, że dostałaś taki prezent ![]() to super - zdecydowanie gorzej gdybyś miała dobry dzień, a bardzo średni humor czyż nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Bleeeeee jutro pobudka o 5 ![]() Jak mi się uda wbić na ćwiczenia do wcześniejszej grupy to będę w domku po 14, a jak nie to ok. 16 ![]() Trzymajcie kciuki, może mi się uda ![]() A wieczorem planuję relaks - kawucha z koleżankami i kino ![]() Teraz mknę spać, trzymajcie się ciepło, dobranoc ![]()
![]() |
#3340 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tjaa, piękne bo jestem leniem paskudnym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam takie same odczucia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to fajny wieczorek się zapowiada ![]() dokończyłam jedno zaległe tłumaczenie, poczytałam trochę i powoli się do spania zbieram ![]() ![]() ![]() dobranoc Skarby ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
JUż środę mamy ![]() Wczoraj miałam małe spięcie z matką.. Ehh kobieta ma fochy o to, że pracuję i nie mgoe sie spoznić. Bo "Co to jest te 15 mintu w te czy we wte". ![]() Ide sniadanie komibnować i bzzzium do pracy (; Miłego ;*
#3342 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja zmykam na uczelnie. ![]() ![]() ![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Malinko, Wam zabrali wolne, a nam łattwe i krótkie lekcje ![]() ![]() Nefruś, nie przejmuj się mamą ![]() ![]() ![]() Jabluszko, no to super masz prace !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś nie znam tych książek, aczkolwiek tytuły brzmią interesująco ![]() ![]() No to miłego dnia Plotkary ! ![]() ![]()
![]() |
#3344 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
uciekam juz, chcialam tylko zameldowac,ze trzymam dalej dietke ale odpuscilam silownie i stanelam dzis na wage a tu 54! ![]() ![]() wiemze te 2.5 kg to woda tez, ale czuje sie ogolnie lzejsza i wchodze w spodnie i nie jestem taka ,,nabita,, Silownia jak widac nie dla mnie. Stawiam na cwiczenia w grupach, spacery i rower. No i brzuszki. mileog dnia laleczki ![]()
![]() |
#3345 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a no, co racja to racja ![]() ![]() ![]() ![]() tak w ogóle to chodzi o to ze zrobili rektorskie dziś i jutro po południu (a jutro akurat mam zajęcia z samego rana) za to w piątek niet, wiec w piątek w związku z czwartkowym imprezowaniem sama sobie będę musiała wolne zarządzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wróciłam ze stretchingu i biorę sie za naukę ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wogole super, ze z praca wszystko tak sie ladnie uklada. bezstresowo no i ekipa fajna - lepiej byc nie moza ![]() Cytat:
![]() Chyba powoli czas mojego "pracowitego odpoczynku" dobiega konca. Tak sie zastanawiam czy by jutro nie wracac do domu... ![]() ![]()
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No baaa ![]() ![]() A ja czytając książkę na zajęcia usnełam nad ksiązkami. ![]()
![]() |
#3348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
po prostu mam dość. wszystkiego. począwszy od swoich studiów, które mnie wykańczają fizycznie powoli, bo mi się zachciało mieć średnią
![]() ![]()
#3350 |
Zakorzenienie
|
Malinko co jest ??
![]() Padam, padam, padam, padam... jutro mam spr. z matmy [odrazu prosze o kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3351 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() glowa do gory!! ![]() Cytat:
![]() hello laleczki, wrocialm niedawno do domu.. ![]() ![]() a ja powiedzialam,ze moge ale tylko 3h bo w sobote jest UK-owska wystawa psow na ktora sie szykuje od 2 mcy i chce isc. Uwielbiam wystawy psow i kocham psy. No i chce zobaczyc jak sie prezentuje moj wymarzony piesek.. ![]() teraz leze na sofce wykapana i nadrabiam zaleglosci ![]() kolorowych
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Ale mnie tu dawno nie było ![]() ![]() Co tam u mnie hm... pracuje,uczę się,generalnie nic nowego ![]() ![]()
#3353 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wpadłam napisać dobranoc
![]() ![]() Karolciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Lolcia.. jaki avek
![]() a ja jeszcze niespiac,a a jutro znowu praca o.0 ... yyyyh.. dzisiaj to nawet zakupy zdazylam zrobic, pranie i zaplcic rachunki - dobra jestem ![]() ![]() ![]() Lece z TŻ-em porozmawiac pzrez telefon i do lozka ^^ Dobranoc ![]()
#3355 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczorek
![]() Malinko ![]() ![]() Agolku - może mi się przyśnią te wynik Lotto ![]() ![]() Tamuś ![]() Karolinko ![]() ![]() dzień miałam strasznie zalatany i jeszcze nie jestem spakowana na jutro a jutro to dopiero będzie ![]() ![]() jak nie umrę na tej imprezie to cud będzie ![]() tak więc miłej nocki i miłego dzionka jutro życzę Wam Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
No aż się człowiekowi miło na sercu robi
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Skromności nigdy za wiele ![]() Pozdrów ![]() Ewciu dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#3357 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety na 2tygodnie to nie bardzo chcą zatrudniać (a nawet bardzo nie chcą ![]() Cytat:
![]() widocznie ćwiczenia nie każdemu służą, a może "co za dużo to niezdrowo" ![]() Życzę dalszych sukcesów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie też boli dziś brzuch bo objadłam się jabłkami mutantami i czuję się teraz jak balon, okropnie ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze uda Ci sie pojsc na ta wystawe ![]() Jaki piesek Ci sie tak podoba? ![]() Cytat:
![]() ![]() a av super, juz na n-k to zdjecia ogladalam wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() umrzeć nie umrzesz, ale uważaj na alk bo po takich dniach nadspodziewanie szybko lubi uderzać do główki^^ Baw się dobrze ![]() Cytat:
![]() dżizasss jak Tyś sie na nogach trzymala po 15h pracy aaaaaa podziwiam ![]() Kasy przynajmniej masz duzo teraz pewnie ![]() Dzien doberek tak w ogole ![]() Wciagu dnia podczytywalam, ale nie mialam czasu sie rozpisac ![]() Okienka nie mialam, bo cwiczenia odwołali ![]() Wrocilam niedawno z kina, bylam na "Cassandra's Dream" czy tam "Sen KAsandry" jak kto woli - w kazdym razie film bardzo mi sie podobal i polecam ![]() Na jutro powinnam byla napisac esej na anglika, ale dowiedzialam sie juz, ze kilka osob nie pisze i moja motywacja spadla - wole oddać pozniej, ale napisać porządniej niż tak na szybcika ![]() Jutro aktywny dzien - rano zajęcia, a od 17 do nocy praca - mam nadzieje, ze wyrobie jakos, trzymajcie kciuki ![]() ![]() Dobra, mkne spac bo jutro pobudka o 6 ![]() Buziaki, spijcie dobrze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko dziękuje
![]() Wiesz generalnie po tych 15 godzinach nie byłam tak bardzo zmęczona jak moje plecy,w ostatniej godzinie już nie mogłam stać w ogóle,a rano jak się obudziłam,to już w ogóle masakra była,a tu znowu do roboty ![]() ![]() ![]() Zbieram się do łóżka,Dobranoc KOchane ![]() ![]()
#3359 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzien dobry i mileog dzionka, lece bo pozno. ![]()
![]() |
#3360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzien dobry i mileog dzionka, lece bo pozno. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.