|
|
#1561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fuksja też się pochwal ![]() Cytat:
Tak mi się marzy Tylko ciekawe jak będzie z tą pracą, narazie priorytet to sobie wyrobić tą książeczkę sanepidowską, bo to chyba niezbędne? ![]() Co do książek to pewnie przeczytam sobie jeszcze raz ostatnią część HP, bo już dużo pozapominałam No i też pewnie coś z Coelho, i jak co wakacje jakieś kryminały ![]() A ja jeszcze powtarzam coś z tej matmy, bo tak naprawdę wszystko od niej zależy Zresztą zawsze uczę się na ostatnią chwilę ![]() BTW dla piszących matmę: http://87.98.182.253/~urbinek/dekalog.html
|
||||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia hehe ten link kolega na statusie miał, jak przeczytalam to bardzo mnie jego treść ujęła
![]() Mam 2 wiadomości, dobrą i złą dla co poniektórych ![]() DObra: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...3,5207849.html Zła: http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=588&Itemid=2 czyli są nieugięci
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1563 |
|
po prostu Em :)
|
Przede wszystkim gratuluję wszystkim wszystkiego.
![]() blaque, to jest dość daleko od dworca, na dodatek teraz remontują ważne rondo i tamtędy w ogóle nie jeżdżą tramwaje. Ale ja też wybieram się na SU, więc jak coś wymyślę to dam Ci znać. ![]() Co do książek, to ja mam już pełne dwie półki "do przeczytania po maturze", będzie tego z kilkadziesiąt, a nowe lecą do mnie pocztą. Czuję się koszmarnie (fizycznie), więc to będzie na tyle..
|
|
#1564 |
|
Konto usunięte
|
Em a mogłabyś napisać w wolnej chwili kilka przykładowych tytułow tych ksiazek z 2 pólek to moze się zainspiruje
|
|
|
|
#1565 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
już wklejam
i ja tak samo, bo już się pogubiłam kto ile miał z czego
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja widziałam je już na majowych zakupach, ta z Carry prześwietna
druga też spoko
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1567 | |
|
|
Cytat:
![]() ... I wiele, wiele innych.
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa - bardzo ładne sukienki
Moja szafa woła o pomstę do nieba!Dzisiaj znowu spędziłam dzień z byłym TŻ. I było super hiper fantastycznie. Tak nam dobrze... Tak ładnie do mnie mówi, tak ładnie o mnie mówi... Czuję jakbym na nowo się zakochała. A nie mogę, po prostu nie mogę! ![]() PS. Kocham Cię ostatnio oglądałam film! Boski! Chcę też przeczytać książkę chociaz teraz to już nie będzie ta sama frajda...
|
#1569 |
|
|
IW, świetnie wiem o czym mówisz.
A książka podobno jest lepsza niż film (któremu dałam 10/10 i ryczałam po nim pół nocy).
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zdającym i oczywiście trzymam kciuki za jutro
fuksjaa jasne.. żebyś mi mogła ZP dać.. ![]() /widzę, że już widziałaś na R. /em w takim razie szkoda.. Jak coś to pisz ![]() Dziewczyny, mogę Was wkurzyć trochę..? ![]()
|
|
#1571 |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
To nie... nie pokaże Wam czegoś..
![]()
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Em, relacjonuj w trakcie czytania jakie są te ksiązki
![]() Fuksja, ta z Carry jest swietna Blaque, mnie możesz IW, dlaczego nie możesz?? Może to jednak ten ?? |
|
|
|
#1574 |
|
|
Ok.
Przez całe wakacje mam zamiar czytać jedną dziennie.
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque: Mnie możesz wkurzyć
![]() Em: Własnie sobie ściągam Ps. Kocham Cię. U mnie też sporo książek sie nagromadziło do czytania w wakacje ![]() Fuksja: Oddaj mi jedną sukienke. Fajny strój Ile kosztował?Ja poluje na białą, albo żółtą i nigdzie nie moge znaleść. Dostane pewnie jutro kase za książki to w czwartek pójde na lumpy Może coś upoluje...A i jeszcze okulary musze kupić. Tylko TŻ się burzy bo wszystkie są duze, a on mówi, że są okropne i beznadziejnie w nich wyglądam, a ja musze mieć okulary chociażby do czytania na podwórku bo na słoncu nic nie widze ![]() Ale i tak sobie jutro kupie jakieś ![]() Mam bad humor. Od dzisiaj na diecie i się boje, że nie dam rady, a musze. TŻ ma mnie pilnować żebym słodkości nie jadła. A co do jedzenia to pierwszy raz dzisiaj trafiłam na zepsute jajko i moja jajecznica poszła do kosza
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
em nie patrz .
krasulko ![]() placuch.JPG placuch2.JPG
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje
"Smażone zielone pomidory" juz od dawna mnie kuszą wiec moż ewkoncu nadszedł na nie czas ![]() 1 ksiazka dziennie Dużo, ja bym nie dała rady, chyba z eprzez cały dzien nic innego bym nie robila Postanowiłam sobie czytac 2 tygodniowo i w wiekszości cos z klasyki literatury, moze jesli dostalabym sie na polonistyke to juz zaczęłabym czytac lektury, a jak nie to koniecznie jakąś powieśc realistyczna w stylu "Nad Niemnem" czy "Nocy i Dni" albo cos Dostojewskiego i coś o kobietach ![]() Blaque oooo ciasto z rabarbarem... a ja myślałam że to bedzie cos strasznego a nie coś "słodkiego" ![]() Marta ja sobie okulary sprawilam dzisiaj - takie typowe muchy czarno fioletowe (mama pracuje an stoisku z okularami swiec mi przyniosła kilka par do domu do przymierzenia bo mi sie nigdy nie chcialo do niej isć )
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Drożdżowy z rabarbarem. pychotka
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa śliczne te sukienki
jak znowu przyjdzie do mnie koleżanka z cyfrówką, to się pochwalę jaką sukienkę kupiłam w zeszłym roku w Krakowie tylko muszę do niej trochę schudnąć ![]() Ja w ogóle zapomniałam o sklepie Carry Nigdy nie wchodzę (jadę ) tam do góry, wiesz gdzie, poprzestaję na pierwszym poziomie ![]()
|
#1580 |
|
|
blaque, ee, tam. Też taki mam. Z rabarbarem.
)
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque: Ja nie jem słodyczy !! Ukatrupie Cię aaaaa
|
|
|
|
#1582 | |||||
|
|
Cytat:
postanowiłam, że muszę kupić kilka sukienek, bo latem mi w nich najlepiej Cytat:
Cytat:
![]() też tak myślę ![]() Cytat:
![]() strój kupiłam w Cubusie - góra 39,99zł, dół 29,99zł też muszę kupić sobie nowe okulary, ale ja uwielbiam muchy no i dietuję się też, zaczynam chudnąć, wreeeszcie ![]() pewnie jest mniamniuśne (ja pierdziele jakie słowo bo nie. ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem, całkiem możliwe Bo z tego co pamiętam, nie mówił nic, że nie chciał by jeszcze raz tam pracować Tylko tam tak naprawdę pracuję sie samemu, tyle co byśmy siew drodze widywali..Choć nie powiem, dziwna sytuacja by to była, dziwna![]() Cytat:
![]() W domu bardzo szybko się nudzę.. Ale to też dlatego, że u mnie nad morzem, w sezonie każdy pracuje i nie pracując siedzę praktycznie sama w domu ![]() ![]() Bez zmian ![]() Cytat:
Niestety nie znam tej piosenki i nic by mi sie nie przypomniało a o tych grzankach Bake Rolls na pewno bym zapomniała ![]() Mi się bardzo podobają sukienki w Reserved I w tym roku mam zamiar sie w jakiś zaopatrzyć. Bardzo lubię w nich chodzić, tak jak w spódnicach, a że zimą są dość nie praktyczne mam zamiar nadrobić to latem ![]() Blaque, mi ta pyszność humoru nie popsuła wręcz przeciwnie-cieszę się, ze tak sobie pysznie pojesz ![]() Trzymam jutro kciuki za matematyczki i o kciuki za mnie. Żeby mi się nie trafił jakiś głupi obrazek ![]()
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Nija
Ja też rzadko wjeżdżam na górę Jakoś mam przeświadczenie, że i tak nic tam dla siebie nie znajdę. Noooo, chyba że jestem przy kasie, to o Sephorę zahaczę ![]() Ciasto z rabarbarem moje ulubione! Blaque, zaraz u Ciebie będę ![]() Btw w przedszkolu dawali ciasto z rabarbarem i wtedy go nienawidziłam, bo ten rabarbar wyglądał jak kozy z nosa ![]() Ja już nie wiem. Czy mam jeszcze się uczyć tej matematyki, robić dzisiaj jeszcze zadania, czy już odpuścić. Niby to już teraz nie ma sensu, ale jak czegoś nie będę umiała, to będę miała wyrzuty sumienia, że ostatni wieczór zmarnowałam. Kurde!
Choose life.' |
|
|
|
#1585 | |
|
|
Cytat:
została tylko jedna M-ka (moja ) i chyba 2 XL-ki.EDIT: która do mnie przyjedzie i posprząta mi w pokoju? |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
![]() uhahana spiesz się: /i odpuśćfuksjaa to nic, że się odchudzam ![]() 2 kawałki nikomu nie zaszkodziły jeszcze
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa, śliczne sukienki
Ile kosztowały? I gdzie kupiłaś tą w paseczki?
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie spamujcie, bo się idę kąpać
Choose life.' |
|
|
|
#1589 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
w paseczki H&M 39,90zł. teraz to się dopiero spamowanie zacznie ![]() no i odpuść, nie ucz się już. |
||
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro będę miała placek ale wcale się z tego nie cieszę bo okazja nie za fajna - dziś mija 6ta rocznica śmierci dziadka i się rodzina zjedzie na jutrzejszą mszę...
Dziewczyny zdające matmę - jakie przybory można wziąć ze sobą?? nie ma to jak na ostatnią chwilę się szykować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Tylko ciekawe jak będzie z tą pracą, narazie priorytet to sobie wyrobić tą książeczkę sanepidowską, bo to chyba niezbędne? 
No i też pewnie coś z Coelho, i jak co wakacje jakieś kryminały
Zresztą zawsze uczę się na ostatnią chwilę 

Dużo, ja bym nie dała rady, chyba z eprzez cały dzien nic innego bym nie robila 
moje ulubione! Blaque, zaraz u Ciebie będę