Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-13, 16:08   #2701
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez Toblerone Pokaż wiadomość
Jak ja przebijałam uszy, to pistoletu nikt nie sterylizował, tylko przemywano go spirytusem (lata 90te). Fajny sposób na rozprzestrzenienie WZW C.
Bo pistolet nie nadaje się do sterylizacji, poza tym uszu nie przebija się pistoletem. I mi jako dziecku ( w latach 90 ) też nie przebijano pistoletem.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:09   #2702
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Bo pistolet nie nadaje się do sterylizacji, poza tym uszu nie przebija się pistoletem. I mi jako dziecku ( w latach 90 ) też nie przebijano pistoletem.
A mnie między 1990 a jakiś 2000 w trzech salonach kosmetycznych przebijano pistoletem. Miałam po 7 dziur w każdym uchu, więc się trochę nazwiedzałam.
201803071142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:10   #2703
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
No nie do końca, ja miałam właśnie pistoletem przebijane i to było w latach 90. Więc zależy od miejsca.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-07-13, 16:10   #2704
Dinulka
Zakorzenienie

Idę jutro na krótkie nauki do tej osoby co odchodzi 😃 tyle dobrze

BTW od wyjazdy mam brzuch jak w ciąży 😂😂

Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:11   #2705
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Bo kosmetologów i lekarzy trzeba też potrafić wybrać, jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi więc raczej nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego wora

Ostrzykujcie się ile chcecie, Wasza sprawa, Wasze twarze. My mamy prawo mieć swoje zdanie.
Nie przecze, ale tak jak dużo osób boi się fryzjera tak ja mogę bać się kosmetyczek
Ja swojego zdania nikomu nie narzucam ani z nikogo nie kpie, raczej z tego co czytam to było raczej odwrotnie. Jedyne co to mówię, że warto każda osobę traktować indywidualnie i jeśli taka osoba mówi, że nie widzi u siebie relacji takiej jak u statystycznej Kowalskiej to może znaczy, że tak jest i warto to szanować. Tak jak mi się kiedyś w głowie nie mieściło jak mogą się obcierac uda komuś kto waży poniżej 150kg, a Ty twierdziłaś że tak masz i ok Ty wiesz lepiej co jest u Ciebie, ktoś inny wie lepiej jak jest u niego

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:11   #2706
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Nie przecze, ale tak jak dużo osób boi się fryzjera tak ja mogę bać się kosmetyczek
Ja swojego zdania nikomu nie narzucam ani z nikogo nie kpie, raczej z tego co czytam to było raczej odwrotnie. Jedyne co to mówię, że warto każda osobę traktować indywidualnie i jeśli taka osoba mówi, że nie widzi u siebie relacji takiej jak u statystycznej Kowalskiej to może znaczy, że tak jest i warto to szanować. Tak jak mi się kiedyś w głowie nie mieściło jak mogą się obcierac uda komuś kto waży poniżej 150kg, a Ty twierdziłaś że tak masz i ok Ty wiesz lepiej co jest u Ciebie, ktoś inny wie lepiej jak jest u niego

To ja się powtórzę, wyglądasz jak lalka
Stary 2017-07-13, 16:17   #2707
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja przebijałam uszy, to pistoletu nikt nie sterylizował, tylko przemywano go spirytusem (lata 90te). Fajny sposób na rozprzestrzenienie WZW C.
Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
No nie do końca, ja miałam właśnie pistoletem przebijane i to było w latach 90. Więc zależy od miejsca.

Cytat:
A mnie między 1990 a jakiś 2000 w trzech salonach kosmetycznych przebijano pistoletem. Miałam po 7 dziur w każdym uchu, więc się trochę nazwiedzałam.
Tak bo niestety tak przebijano - ale tak się robić nie powinno. Potem się paprze bo zamiast przebić to rozrywa. Mi mama specjalnie szukała salonu gdzie nie przebijano pistoletem. Potem jak robiłam to sama też nigdy mi nie przebito pistoletem. Na 6 dziur każda robiona jest igłą
Teraz tez masa osób przebija pistoletem. Nadal są takie miejsca. Co nie znaczy ze jest to prawidłowe i trzeba tam iść

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:

Ja się mogę bać fryzjerów co nie znaczy że wrzuce ich do jednego wora i będę obrażać wszystkich fryzjerów.

A ktoś Was nie szanuje? To że był śmiech o botoksie w wieku 20 lat to raczej nic dziwnego, bo to brzmi zabawnie Ciebie bawią moje uda a mnie Twój botoks ale nikt Wam nie broni, przecież to Wasza sprawa. Nie wciskamy Wam że macie tego nie robić ani nie wciskamy że nasza pielegnacja to jedyna słuszna droga i bez tego będziemy pomarszczonymi raszplami.
Chyba że dla Ciebie wyrażanie opinii o tym jest wciskaniem czegoś na siłe?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-13, 16:18   #2708
201803071142
Konto usunięte

Cytat:

[/COLOR]

Ja się mogę bać fryzjerów co nie znaczy że wrzuce ich do jednego wora i będę obrażać wszystkich fryzjerów.

A ktoś Was nie szanuje? To że był śmiech o botoksie w wieku 20 lat to raczej nic dziwnego, bo to brzmi zabawnie Ciebie bawią moje uda a mnie Twój botoks ale nikt Wam nie broni, przecież to Wasza sprawa. Nie wciskamy Wam że macie tego nie robić ani nie wciskamy że nasza pielegnacja to jedyna słuszna droga i bez tego będziemy pomarszczonymi raszplami.
To Twoja profesjonalna opinia? :P
Stary 2017-07-13, 16:18   #2709
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Tak bo niestety tak przebijano - ale tak się robić nie powinno. Potem się paprze bo zamiast przebić to rozrywa. Mi mama specjalnie szukała salonu gdzie nie przebijano pistoletem. Potem jak robiłam to sama też nigdy mi nie przebito pistoletem. Na 6 dziur każda robiona jest igłą
Teraz tez masa osób przebija pistoletem. Nadal są takie miejsca. Co nie znaczy ze jest to prawidłowe i trzeba tam iść
Ja akurat o dziwo z dziur robionych pistoletem jestem zadowolona a jak później robiłam drugie igłą to mi się babrały i jak w końcu się wygoiły to się okazało że są krzywo zrobione i nie dało się kolczyków nosić, teraz już raczej zarosły tyle czasu minęło, ale mam obawy iść je poprawiać obojętnie jakim sposobem

Stary 2017-07-13, 16:21   #2710
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
To Twoja profesjonalna opinia? :P
A pytasz prywatnie czy służbowo?
Czy złośliwie?
Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
Ja akurat o dziwo z dziur robionych pistoletem jestem zadowolona a jak później robiłam drugie igłą to mi się babrały i jak w końcu się wygoiły to się okazało że są krzywo zrobione i nie dało się kolczyków nosić, teraz już raczej zarosły tyle czasu minęło, ale mam obawy iść je poprawiać obojętnie jakim sposobem

Z przekłuciami jest niestety tak że nie powinno się tego robić w żadnym salonie kosmetycznym czy u kosmetologa tylko u piercera. Nawet uszy, bo jak ktoś nie ma doświadczenia to niestety może wyjśc taka sytuacja jak u Ciebie
Stary 2017-07-13, 16:22   #2711
201803071142
Konto usunięte

Wymagasz profesjonalizmu, a sama piszesz takie banały.

Tu masz fragment wywiadu z doktorem:
"W naszym społeczeństwie panuje przekonanie, że te podstawowe zabiegi z zakresu medycyny estetycznej, które Pani wymieniła, są remedium na oznaki starzenia pojawiające się w bardzo późnym wieku. Jednak tak naprawdę, aby jak najskuteczniej spowolnić widoczne na twarzy dowody upływającego czasu, przygodę z toksyną botulinową i wypełniaczami należy zacząć jak najwcześniej – w momencie pojawienia się pierwszych zmarszczek i niedoskonałości.
Kiedy dokładnie? Jest to oczywiście kwestia indywidualna. Niektóre osoby takie problemy zauważają już w wieku lat osiemnastu, inne w okolicach trzydziestki. Niemniej jednak zalecam profilaktykę – im wcześniej zajmiemy się walką z niedoskonałościami, tym skuteczniej sobie z nimi poradzimy. Łatwiej jest niwelować oznaki starzenia, gdy są one we wczesnym stadium."

https://www.znanylekarz.pl/beata-wis...znej/swidnica2
tu masz opinie o tej lekarce

Edytowane przez 201803071142
Czas edycji: 2017-07-13 o 16:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-07-13, 16:30   #2712
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wymagasz profesjonalizmu, a sama piszesz takie banały.

Tu masz fragment wywiadu z doktorem:
"W naszym społeczeństwie panuje przekonanie, że te podstawowe zabiegi z zakresu medycyny estetycznej, które Pani wymieniła, są remedium na oznaki starzenia pojawiające się w bardzo późnym wieku. Jednak tak naprawdę, aby jak najskuteczniej spowolnić widoczne na twarzy dowody upływającego czasu, przygodę z toksyną botulinową i wypełniaczami należy zacząć jak najwcześniej – w momencie pojawienia się pierwszych zmarszczek i niedoskonałości.
Kiedy dokładnie? Jest to oczywiście kwestia indywidualna. Niektóre osoby takie problemy zauważają już w wieku lat osiemnastu, inne w okolicach trzydziestki. Niemniej jednak zalecam profilaktykę – im wcześniej zajmiemy się walką z niedoskonałościami, tym skuteczniej sobie z nimi poradzimy. Łatwiej jest niwelować oznaki starzenia, gdy są one we wczesnym stadium."
Zabawne brzmienie nie mialo nic wspólnego z profesjonalizmem, raczej z kwestią tego że młode dziewczyny nawijają o botoksie i wchodzi się tutaj z poczuciem jakby były same stare baby To w tym było zabawne.

A Wy się tłumaczycie tym co robicie nie wiem po co? Będziecie teraz na siłe udowadniać że dobrze robicie? No po kiego grzyba to przecież Wy powinnyście wiedzieć Mojej zawodowej opinii nie będę Ci przedstawiać bo ona Cie nie interesuje.

Jak dla kogoś botoks jest czymś co ma zapobiegać zmarszczkom - spoko, jego sprawa. Jak zleje pielęgnacje to może się ostrzykiwać ile chce a i tak to wcale nie jest prewencja a można powiedzieć zakłamywanie rzeczywistości. Cóż, wole zaufać lekarzom, którzy potrafią zdziałać cuda bez botoksu i zostawiają go jako ostateczność a nie coś co ma zapobiegać.
Stary 2017-07-13, 16:34   #2713
Dinulka
Zakorzenienie

Laski dajcie już spokój 😉

Stary 2017-07-13, 16:34   #2714
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Chyba że dla Ciebie wyrażanie opinii o tym jest wciskaniem czegoś na siłe?
O ile się nie mylę było kilka postów, że jak to tak?że to be I co później? Dla mnie to jest jednak wyciskanie komuś swojego zdania, zważywszy że np ja napisałam że nie widzę u siebie tego o czym mówicie no to chyba wiem lepiej jak to u mnie jest.
A gdzie u mnie widzisz wyciskanie komuś tego jako jedynej słusznej pielęgnacji? wszystko z tego co pamiętam odnoszę tylko do siebie.
A że ktoś się z jakiegoś tematu śmieje to nic dziwnego, wszystko zależy od grupy można się śmiać z botoksu, z diety bezglutenowej, z chęci (lub nie)posiadania dzieci
Nikogo też nie obrazam, pisząc o jednej niezbyt kompetentnej osobie, stwierdzam jedynie, że po niej mam dość wizyt u kosmetyczek (a kiepskich akcji z różnymi kosmetyczkami miałam kilka). Słabe sytuację miałam też z dziewczynami "od rzęs " i gdyby ta ostatnia nie "wypalila" to pewnie bym już sobie darowala doczepianie. I czy tym samym bym kogoś obraziła 😉

Stary 2017-07-13, 16:36   #2715
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dla mnie EOT nie ma sensu dalej ciągnąć tematu więc dajcie spokój
Stary 2017-07-13, 16:37   #2716
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Zabawne brzmienie nie mialo nic wspólnego z profesjonalizmem, raczej z kwestią tego że młode dziewczyny nawijają o botoksie i wchodzi się tutaj z poczuciem jakby były same stare baby To w tym było zabawne.

A Wy się tłumaczycie tym co robicie nie wiem po co? Będziecie teraz na siłe udowadniać że dobrze robicie? No po kiego grzyba to przecież Wy powinnyście wiedzieć Mojej zawodowej opinii nie będę Ci przedstawiać bo ona Cie nie interesuje.

Jak dla kogoś botoks jest czymś co ma zapobiegać zmarszczkom - spoko, jego sprawa. Jak zleje pielęgnacje to może się ostrzykiwać ile chce a i tak to wcale nie jest prewencja a można powiedzieć zakłamywanie rzeczywistości. Cóż, wole zaufać lekarzom, którzy potrafią zdziałać cuda bez botoksu i zostawiają go jako ostateczność a nie coś co ma zapobiegać.
A moim zdaniem tylko brzydko odwracasz teraz sytuację.
Ale mniejsza z tym.
Stary 2017-07-13, 16:39   #2717
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Laski dajcie już spokój 😉

Dokładnie.
Niech każdy robi ze swoją twarzą/skórą/ciałem co chce i co komu odpowiada
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:40   #2718
czekoladowoo
Zakorzenienie

Sorry wole się zająć wizualizacją kuchni i łazienki

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Dokładnie.
Niech każdy robi ze swoją twarzą/skórą/ciałem co chce i co komu odpowiada
co używasz teraz ciekawego? chyba mamy podobną skórę, chociaż u mnie na ciele ostatnio najgorszy problem
Stary 2017-07-13, 16:46   #2719
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się nie tłumacze tylko co najwyżej odpowiadam opinia na czyjąś opinie bo to chyba tu działa w dwie strony

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

co używasz teraz ciekawego? chyba mamy podobną skórę, chociaż u mnie na ciele ostatnio najgorszy problem
Ja też już chętnie przejdę na temat kuchni i łazienki. Od wczoraj w farbach kredowych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-07-13, 16:50   #2720
Classic
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę tego jest
Do mycia teraz:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ebostatic.html
i olejek myjący z biochemii

Po myciu - na dzień:
psikam twarz wodą różaną
nakładam serum z wit C z biochemii
kładę filtr 50 - obecnie z Pharmaceris do twarzy dla dzieci (kupuję go na biochemii)

Po myciu - na noc:
tonik z kwasem BHA 2%
i albo nawilżam tym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ego-ciala.html
albo kładę Acnatac

Od czasu do czasu Pharmaceris z kwasem migdałowym, maseczka z zielonej glinki i peeling enzymatyczny z biochemii urody.

Co myślisz o tym? Jesteś w temacie to może masz jakieś uwagi?

A w ogóle to ograniczyłam gluten i nabiał i chyba po tym widzę największe efekty. Gdybym jeszcze miała tyle silnej woli, żeby całkiem się tego pozbyć...

No i mam brzydkie ślady po syfach... Myślę, czy na jesień jakiegoś mocniejszego zabiegu sobie nie zasponsorować... Polecasz coś?

Słyszałam, że ten peeling Jadwiga jest super, albo peeling chemiczny albo laser. Ale jak mam wydać tyle kasy, tydzień siedzieć w chacie i jeszcze bez gwarancji, że będzie ładnie to mi się odechciewa...

Masz jakieś perełki pielęgnacyjne ostatnio? Bo kiedyś już pisałaś o tym serum z bielendy pamiętam, ale jakoś jeszcze za nie się nie zabrałam, bo mam pharmaceris z migdałem na wykończeniu.
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 16:58   #2721
201803071142
Konto usunięte

Ej, właśnie się napięłam po 12 latach trenowania kanapingu i żarcia fast foodów. Ładnie?
http://s10.ifotos.pl/img/201707131_qpenxqn.jpg
Dlaczego nie wkleja się obrazek? :/
Stary 2017-07-13, 17:00   #2722
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, właśnie się napięłam po 12 latach trenowania kanapingu i żarcia fast foodów. Ładnie?
http://s10.ifotos.pl/img/201707131_qpenxqn.jpg
Dlaczego nie wkleja się obrazek? :/
Lepiej niż ja po kilku latach dzwigania i bujania "moich" dzieci

Stary 2017-07-13, 17:03   #2723
rukolka
Zakorzenienie

Tyle postów chciałam zacytować i mnie wywaliło.

Hekate, ładna kuchnia.
Ale wy się znacie na tych kremach. Ja się tym w ogóle nie przejmuje póki nie mam zmarszczek. Patrzę tylko, żeby krem miał jak największy filtr. Składy to dla mnie czarna magia.
A uszy sobie sama przebijałam nie raz i żyję.
I też mi od wczoraj wyskakują takie wkurzające reklamy...
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-07-13, 17:04   #2724
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej niż ja po kilku latach dzwigania i bujania "moich" dzieci

Przerzuciłam w 3 dni tonę towaru i resztki mięśni ze studiów napuchły
Nie wiem ile wytrzymam, ale miałam nosa... Robota fizyczna tak mi robi dobrze na głowę.
Stary 2017-07-13, 17:05   #2725
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość

Hekate, ładna kuchnia.
Ale wy się znacie na tych kremach. Ja się tym w ogóle nie przejmuje póki nie mam zmarszczek. Patrzę tylko, żeby krem miał jak największy filtr. Składy to dla mnie czarna magia.
Ja to w ogóle używam jednego kremu poleconego mi w Hebe, nie znam się w ogóle
A tych reklam to coraz więcej, doszły dzisiaj takie z dźwiękiem co muszę czekać parę sekund aż się X pojawi
Stary 2017-07-13, 17:08   #2726
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Przerzuciłam w 3 dni tonę towaru i resztki mięśni ze studiów napuchły
Nie wiem ile wytrzymam, ale miałam nosa... Robota fizyczna tak mi robi dobrze na głowę.
Mi chyba też, jak wczoraj skończyła mi się farba do płytek to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić

Stary 2017-07-13, 17:10   #2727
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Trochę tego jest
Do mycia teraz:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ebostatic.html
i olejek myjący z biochemii

Po myciu - na dzień:
psikam twarz wodą różaną
nakładam serum z wit C z biochemii
kładę filtr 50 - obecnie z Pharmaceris do twarzy dla dzieci (kupuję go na biochemii)

Po myciu - na noc:
tonik z kwasem BHA 2%
i albo nawilżam tym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ego-ciala.html
albo kładę Acnatac

Od czasu do czasu Pharmaceris z kwasem migdałowym, maseczka z zielonej glinki i peeling enzymatyczny z biochemii urody.

Co myślisz o tym? Jesteś w temacie to może masz jakieś uwagi?

A w ogóle to ograniczyłam gluten i nabiał i chyba po tym widzę największe efekty. Gdybym jeszcze miała tyle silnej woli, żeby całkiem się tego pozbyć...

No i mam brzydkie ślady po syfach... Myślę, czy na jesień jakiegoś mocniejszego zabiegu sobie nie zasponsorować... Polecasz coś?

Słyszałam, że ten peeling Jadwiga jest super, albo peeling chemiczny albo laser. Ale jak mam wydać tyle kasy, tydzień siedzieć w chacie i jeszcze bez gwarancji, że będzie ładnie to mi się odechciewa...

Masz jakieś perełki pielęgnacyjne ostatnio? Bo kiedyś już pisałaś o tym serum z bielendy pamiętam, ale jakoś jeszcze za nie się nie zabrałam, bo mam pharmaceris z migdałem na wykończeniu.
Ja używam teraz tak:

do mycia:
wieczorem:
olej kokosowy/olejek do demakijażu Vianek
jakikolwiek delikatny żel do mycia twarzy, teraz mam z Marionu

rano: przemywam tylko płynem micelarnym

od czasu do czasu przetre twarz płynem złuszczającym z Clinique

Po olejku przecieram mokrą chusteczką dla dzieci i potem myje żelem. Teraz jeszcze zaczynam robić tak że będę myć wieczorem szczoteczką twarz i wycieram też ręcznikiem papierowym a nie zwykłym.

Do pielęgnacji na wieczór mam krem z mixy hyalurogel którego używam na zmiane z olejem z pestek winogron - przed nałożeniem spryskuje twarz wodą różaną.

Na dzień póki co używam albo kremu z mixy albo kremu z filtrem spf 30 z sun ozon. Jutro idę kupić serum z Bielendy z wit. C i jakiś krem, albo effaclar Mat albo z Perfecty widziałam w miarę fajny.

Do tego używam peelingu enzymatycznego z ekstraktem z papayi na zmiane z wygładzającym z Sylveco - z korundem. Maski to głównie algi i glinki, mam algi jakies nawilżające i zieloną glinke póki co. I czarną maske Pilaten.

A co do Twojej pielęgnacji to nie mam przekonania do tej pianki do mycia, nie masz ściągniętej buzi po niej? No i ten Acnatac nie wiem czy teraz na lato to dobry pomysł, to znaczy jeśli Twoja skóra potrzebuje to absolutnie tak, ale może nie mieszaj go z tym kwasem BHA żeby skórę jak najmniej podrażnić póki jest słońce. Ja pamiętam też musiałam stosować epiduo na wakacje ale to wszystkie inne kwasy odstawiłam.

Co do serum z bielendy to jest to z kwasem migdałowym, ale odkryłam że lepszy interes to maseczka na noc z tej samej serii. Działa wydaje mi się że lepiej a nie trzeba jej codziennie nakladać. Tylko do nich to koniecznie porządny nawilżacz bo skóra się łuszczy. Dziwne bo po 40 % glikolu mi się nie łuszczyła a po tym serum i masce się łuszczy.

A co do zabiegów, podeślę Ci namiar na sprawdzoną klinike jakbyś chciała robić jeśli chcesz, pracuje tam lekarz który wyleczył swego czasu mojego tate z poważnego trądziku. Kwasy jakieś mocniejsze kiedykolwiek robiłaś? Mikrodermabrazja z połączeniem kwasów może pomóc na ślady ( mi pomogła). Podobno mezoterapia mikroigłowa na przebarwienia działa ale tego nie testowałam na sobie. Ale widziałam na yt że faktycznie efekty są. Zależy też ile chcesz zainwestować bo jeśli to miałby być tylko 1 czy 2 zabiegi to lepiej ta mezoterapie i potem kwasami i retinoidami się w domu wspomagać.

Ja też wracam do picia ziół na skórę z Herbapolu bo jak piłam to naprawdę widziałam poprawe, a u mnie koszmarem to są plecy i dekolt :/

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość

Hekate, ładna kuchnia.
Niestety jak się przekonałam to sam wybór filtra to nie takie proste

Cytat:
Ja też już chętnie przejdę na temat kuchni i łazienki. Od wczoraj w farbach kredowych

ja już mam kuchnie i łazienke obcykaną. tylko dobrze by było żeby za pół roku to mieszkanie nadal było dostępne żebym miała gdzie to wstawić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-07-13, 17:14   #2728
Dinulka
Zakorzenienie

ja się zastanawiam czy dziś siedzieć na webinarze czy lecieć na siłkę... teoretycznie jutro bym mogła iść na siłkę, ale nie wiem czy pt i niedziela na dolne partie to nie za krótka przerwa....

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

btw kiedyś próbowałam nosić filtry na dzień, ale to była masakra....
Stary 2017-07-13, 17:16   #2729
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

a ja bym obejrzala jakiś film bo jestem leniwą kluchą
ale nawet nie mam pomysłu co obejrzeć, rzucicie jakimś lekkim filmem?
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-13, 17:17   #2730
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam czy dziś siedzieć na webinarze czy lecieć na siłkę... teoretycznie jutro bym mogła iść na siłkę, ale nie wiem czy pt i niedziela na dolne partie to nie za krótka przerwa....

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

btw kiedyś próbowałam nosić filtry na dzień, ale to była masakra....
no ciężko jest... ja mam teraz matujący z sun ozon i nawet idzie, tylko z podkładem mi się nie zgrywa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości