![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Bo pistolet nie nadaje się do sterylizacji, poza tym uszu nie przebija się pistoletem. I mi jako dziecku ( w latach 90 ) też nie przebijano pistoletem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
A mnie między 1990 a jakiś 2000 w trzech salonach kosmetycznych przebijano pistoletem. Miałam po 7 dziur w każdym uchu, więc się trochę nazwiedzałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Idę jutro na krótkie nauki do tej osoby co odchodzi 😃 tyle dobrze
BTW od wyjazdy mam brzuch jak w ciąży 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego zdania nikomu nie narzucam ani z nikogo nie kpie, raczej z tego co czytam to było raczej odwrotnie. Jedyne co to mówię, że warto każda osobę traktować indywidualnie i jeśli taka osoba mówi, że nie widzi u siebie relacji takiej jak u statystycznej Kowalskiej to może znaczy, że tak jest i warto to szanować. Tak jak mi się kiedyś w głowie nie mieściło jak mogą się obcierac uda komuś kto waży poniżej 150kg, a Ty twierdziłaś że tak masz ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz tez masa osób przebija pistoletem. Nadal są takie miejsca. Co nie znaczy ze jest to prawidłowe i trzeba tam iść ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
A ktoś Was nie szanuje? ![]() ![]() ![]() Chyba że dla Ciebie wyrażanie opinii o tym jest wciskaniem czegoś na siłe? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
A pytasz prywatnie czy służbowo?
Czy złośliwie? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Konto usunięte
|
Wymagasz profesjonalizmu, a sama piszesz takie banały.
Tu masz fragment wywiadu z doktorem: "W naszym społeczeństwie panuje przekonanie, że te podstawowe zabiegi z zakresu medycyny estetycznej, które Pani wymieniła, są remedium na oznaki starzenia pojawiające się w bardzo późnym wieku. Jednak tak naprawdę, aby jak najskuteczniej spowolnić widoczne na twarzy dowody upływającego czasu, przygodę z toksyną botulinową i wypełniaczami należy zacząć jak najwcześniej â w momencie pojawienia się pierwszych zmarszczek i niedoskonałości. Kiedy dokładnie? Jest to oczywiście kwestia indywidualna. Niektóre osoby takie problemy zauważają już w wieku lat osiemnastu, inne w okolicach trzydziestki. Niemniej jednak zalecam profilaktykę â im wcześniej zajmiemy się walką z niedoskonałościami, tym skuteczniej sobie z nimi poradzimy. Łatwiej jest niwelować oznaki starzenia, gdy są one we wczesnym stadium." https://www.znanylekarz.pl/beata-wis...znej/swidnica2 tu masz opinie o tej lekarce Edytowane przez 201803071142 Czas edycji: 2017-07-13 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wy się tłumaczycie tym co robicie nie wiem po co? ![]() ![]() Jak dla kogoś botoks jest czymś co ma zapobiegać zmarszczkom - spoko, jego sprawa. Jak zleje pielęgnacje to może się ostrzykiwać ile chce a i tak to wcale nie jest prewencja a można powiedzieć zakłamywanie rzeczywistości. Cóż, wole zaufać lekarzom, którzy potrafią zdziałać cuda bez botoksu i zostawiają go jako ostateczność a nie coś co ma zapobiegać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Laski dajcie już spokój 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie u mnie widzisz wyciskanie komuś tego jako jedynej słusznej pielęgnacji? ![]() A że ktoś się z jakiegoś tematu śmieje to nic dziwnego, wszystko zależy od grupy ![]() ![]() Nikogo też nie obrazam, pisząc o jednej niezbyt kompetentnej osobie, stwierdzam jedynie, że po niej mam dość wizyt u kosmetyczek (a kiepskich akcji z różnymi kosmetyczkami miałam kilka). Słabe sytuację miałam też z dziewczynami "od rzęs " i gdyby ta ostatnia nie "wypalila" to pewnie bym już sobie darowala doczepianie. I czy tym samym bym kogoś obraziła 😉 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie EOT nie ma sensu dalej ciągnąć tematu więc dajcie spokój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale mniejsza z tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech każdy robi ze swoją twarzą/skórą/ciałem co chce i co komu odpowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Sorry wole się zająć wizualizacją kuchni i łazienki
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mycia teraz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ebostatic.html i olejek myjący z biochemii Po myciu - na dzień: psikam twarz wodą różaną nakładam serum z wit C z biochemii kładę filtr 50 - obecnie z Pharmaceris do twarzy dla dzieci (kupuję go na biochemii) Po myciu - na noc: tonik z kwasem BHA 2% i albo nawilżam tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ego-ciala.html albo kładę Acnatac Od czasu do czasu Pharmaceris z kwasem migdałowym, maseczka z zielonej glinki i peeling enzymatyczny z biochemii urody. Co myślisz o tym? Jesteś w temacie to może masz jakieś uwagi? A w ogóle to ograniczyłam gluten i nabiał i chyba po tym widzę największe efekty. Gdybym jeszcze miała tyle silnej woli, żeby całkiem się tego pozbyć... No i mam brzydkie ślady po syfach... Myślę, czy na jesień jakiegoś mocniejszego zabiegu sobie nie zasponsorować... Polecasz coś? Słyszałam, że ten peeling Jadwiga jest super, albo peeling chemiczny albo laser. Ale jak mam wydać tyle kasy, tydzień siedzieć w chacie i jeszcze bez gwarancji, że będzie ładnie to mi się odechciewa... Masz jakieś perełki pielęgnacyjne ostatnio? Bo kiedyś już pisałaś o tym serum z bielendy pamiętam, ale jakoś jeszcze za nie się nie zabrałam, bo mam pharmaceris z migdałem na wykończeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Konto usunięte
|
Ej, właśnie się napięłam po 12 latach trenowania kanapingu i żarcia fast foodów. Ładnie?
![]() http://s10.ifotos.pl/img/201707131_qpenxqn.jpg Dlaczego nie wkleja się obrazek? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Tyle postów chciałam zacytować i mnie wywaliło.
![]() Hekate, ładna kuchnia. Ale wy się znacie na tych kremach. Ja się tym w ogóle nie przejmuje póki nie mam zmarszczek. Patrzę tylko, żeby krem miał jak największy filtr. Składy to dla mnie czarna magia. A uszy sobie sama przebijałam nie raz i żyję. ![]() I też mi od wczoraj wyskakują takie wkurzające reklamy... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile wytrzymam, ale miałam nosa... Robota fizyczna tak mi robi dobrze na głowę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tych reklam to coraz więcej, doszły dzisiaj takie z dźwiękiem co muszę czekać parę sekund aż się X pojawi ![]()
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mycia: wieczorem: olej kokosowy/olejek do demakijażu Vianek jakikolwiek delikatny żel do mycia twarzy, teraz mam z Marionu rano: przemywam tylko płynem micelarnym od czasu do czasu przetre twarz płynem złuszczającym z Clinique Po olejku przecieram mokrą chusteczką dla dzieci i potem myje żelem. Teraz jeszcze zaczynam robić tak że będę myć wieczorem szczoteczką twarz i wycieram też ręcznikiem papierowym a nie zwykłym. Do pielęgnacji na wieczór mam krem z mixy hyalurogel którego używam na zmiane z olejem z pestek winogron - przed nałożeniem spryskuje twarz wodą różaną. Na dzień póki co używam albo kremu z mixy albo kremu z filtrem spf 30 z sun ozon. Jutro idę kupić serum z Bielendy z wit. C i jakiś krem, albo effaclar Mat albo z Perfecty widziałam w miarę fajny. Do tego używam peelingu enzymatycznego z ekstraktem z papayi na zmiane z wygładzającym z Sylveco - z korundem. Maski to głównie algi i glinki, mam algi jakies nawilżające i zieloną glinke póki co. I czarną maske Pilaten. A co do Twojej pielęgnacji to nie mam przekonania do tej pianki do mycia, nie masz ściągniętej buzi po niej? No i ten Acnatac nie wiem czy teraz na lato to dobry pomysł, to znaczy jeśli Twoja skóra potrzebuje to absolutnie tak, ale może nie mieszaj go z tym kwasem BHA żeby skórę jak najmniej podrażnić póki jest słońce. Ja pamiętam też musiałam stosować epiduo na wakacje ale to wszystkie inne kwasy odstawiłam. Co do serum z bielendy to jest to z kwasem migdałowym, ale odkryłam że lepszy interes to maseczka na noc z tej samej serii. Działa wydaje mi się że lepiej a nie trzeba jej codziennie nakladać. Tylko do nich to koniecznie porządny nawilżacz bo skóra się łuszczy. Dziwne bo po 40 % glikolu mi się nie łuszczyła a po tym serum i masce się łuszczy. A co do zabiegów, podeślę Ci namiar na sprawdzoną klinike jakbyś chciała robić jeśli chcesz, pracuje tam lekarz który wyleczył swego czasu mojego tate z poważnego trądziku. Kwasy jakieś mocniejsze kiedykolwiek robiłaś? Mikrodermabrazja z połączeniem kwasów może pomóc na ślady ( mi pomogła). Podobno mezoterapia mikroigłowa na przebarwienia działa ale tego nie testowałam na sobie. Ale widziałam na yt że faktycznie efekty są. Zależy też ile chcesz zainwestować bo jeśli to miałby być tylko 1 czy 2 zabiegi to lepiej ta mezoterapie i potem kwasami i retinoidami się w domu wspomagać. Ja też wracam do picia ziół na skórę z Herbapolu bo jak piłam to naprawdę widziałam poprawe, a u mnie koszmarem to są plecy i dekolt :/ ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam czy dziś siedzieć na webinarze czy lecieć na siłkę... teoretycznie jutro bym mogła iść na siłkę, ale nie wiem czy pt i niedziela na dolne partie to nie za krótka przerwa....
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- btw kiedyś próbowałam nosić filtry na dzień, ale to była masakra.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Konto usunięte
|
a ja bym obejrzala jakiś film bo jestem leniwą kluchą
![]() ale nawet nie mam pomysłu co obejrzeć, rzucicie jakimś lekkim filmem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.