|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
Kupiłabym 1 stanik, ale jest bez % no i kodu nie m a
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest w drodze, może do poniedziałku już będzie u mnie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Kamilove daj znać
![]() Kupiłaś jakieś sukienki do karmienia? U mnie z tym kiepsko, ale działa jako szybki uspokajacz. Kliknęłam dwie na asosie, ale szukam czegoś tańszego.
#2854 |
dream big
|
widzę, że spóźniłam się na kod
![]() a szkoda, bo kompletuję garderobę na wyjazd, na razie kupiłam spodenki i buty ![]()
![]() |
#2855 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Zostaw ![]() ![]() Zrobiłam nowe hybrydy na stopach i nie pasują do sandałów tak jak te poprzednie ![]() Dostałam wiadomość na maila o kodzie na 25% na jedną rzecz szkoda tylko, że do tych kont na których nigdy nic nie zamawiałam a utworzyłam nie wiadomo kiedy ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Morelle jak się czujesz po cesarce? lepiej już? jak malutka? daje pospać? serdecznie Was pozdrawiam ![]() Mój syn po szczepieniu śpi już 3 godzinę więc nadrabiam wszystkie internetowe zaległości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
Cytat:
Dam ![]() Nie mam nic takiego, z Nadia tez nie miałam, oprócz staników ![]() Cytat:
Dziękuje ![]() Jej my mamy 2 zaległe szczepienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie jak to będzie gdy mąż wróci do pracy. Juz 4 razy zachlysnela się przeze mnie butelką. . U niego nigdy. Przedwczoraj płakała 9h.. wylądowalismy w szpitalu. Dziś jest lepiej. Ledwo juz żyję. Są dni, że śpi po 3h i takie , że usypiam ją 1h i 45 min i za 15 min od nowa. .. Laktacja na poziomie praktycznie zero. Tez mnie to dobija. Nie umiem jej złapać, żeby się jej odbiło. Oglądałam juz tysiąc filmów i niby wiem jak to zrobić, a w praktyce nic nie wiem. Jak u was? Cytat:
Szczepienia, które wykonuje się po 6 tyg do kiedy można przeciągnąć? Tez wolałabym jak najpóźniej. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Myślę nad stanikiem do karmienia. Tylko zastanawiam się czy nie brać rozmiar większy w obwodzie. Bo moje są na styk. Jak myślicie?
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Morelle, czy ja dobrze kojarzę, że mierzyłaś kiedyś tę sukienkę?
Zachciało mi się jej bardzo i nie wiem, na jaki rozmiar polować...
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chcialaby ktoras sie wymienic kaszmirem? szary lodkowy oferuje za ecru lodke? ewentualnie dopasowany szary. lodkowy szary mnie przytlacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Pomarańczka pasuje do zaskakująco wielu rzeczy, najpierw mi się wcale nie podobała, a potem bardzo. Rozważałam też kolor cherry, ale bordo juz tak uniwersalne nie jest, no i 410 to nie 280. Bardzo chciałabym olive albo czarną ze srebrem, ale tylko jesli będą na wyprzedaży ok. 40 %. Inaczej obejdę się smakiem ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Malutka nie zachłysnęła się PRZEZ Ciebie. A może spotkanie z doradzcą laktacyjnym ? Czy byliscie juz u pediatry ? Może coś by podpowiedział. Przynajmniej z mojego doswiadczenia mogę powiedzieć, ze więcej jakoś zainteresowania czy serca doświadczylam na poczatku od pediatry niz od lekarzy w szpitalu ( leżelismy gdy Jaś miał 2 tygodnie ) Staniki może bym wzięła w obwodzie ten rozmiar większe, bo zawsze można je spiąć mocniej, a jednak dobrze, jesli będzie Ci wygodnie w nich.
![]() |
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
U pediatry też byliśmy. Stwierdziły , że nic z tego nie będzie. Kliknęłam dziś inną butelkę. Do tego czasu mąż karmi butlą. Ja tylko piers. Kliknęłabym stanik, ale nie na kodu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, ze zmiana butelki pomoże.
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2865 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
My dziś na pneumokoki u mnie dni szczepień to jedne z najlepszych najpierw się wyspał teraz od 14 do tego momentu siedzi i gada do okna, zabawek tylko sprawdza czy jestem obok co jakiś czas i spokój ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Wiesz ile razy mi się dziecko zakrztusiło? ile razy u mojego faceta zasypia a u mnie nie ? tak się po prostu zdarza nie ma w tym ani grama Twojej winy trzeba przez to przejść i tyle. Ja swojego brałam na siebie głowę miał na moim barku i klepałam lekko po tyłku albo chodziłam z nim po domu jak już całkiem nie mogło mu się odbić to go kładłam i po chwili brałam to zazwyczaj działa z tym, że nasz strasznie ulewał od początku. Ja swojego od początku karmie MM i sobie chwale widzę ile je i wiem, że się najada wtedy całkiem inaczej dziecko śpi grunt to dobrze je dobrać. Niestety widzę po sobie, że dziecko to nie reklamy i sielanki, ja do dzisiaj mam dni i noce krzyku przez zęby ale pocieszam się, że drugiego takiego samego dnia nie będzie i nic nie trwa wiecznie. Aktualnie demoluje dom otwiera szuflady wywala wszystko i wszędzie łazi już czasami nie wiem co jest gorsze miesięczny niemowlak leżący plackiem czy on. Polecę Ci jeszcze butelki antykolkowe Lovi mamy je do dzisiaj tylko pojemność i smoczek inny o wiele lepsze niż Avent. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Aaa i uważaj żeby Ci głowy nie odchylała jak karmisz i trzymaj ją wyżej u nas to miało kluczowe znaczenie. Dojdziesz do wprawy tak jak ja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sandra1515 Czas edycji: 2017-07-13 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej Morelka nawet tak nie myśl ![]() ![]() Co do odbijania to nie każde dzieci odbijają, niestety... Ze stanikiem to może faktycznie kup rozm większy, ważne byś czuła się komfortowo. Nie pamietam już jak to jest z tymi pierwszymi szczepieniami, my te pierwsze wszystkie w terminie robiliśmy. Cytat:
Wydawało mi się ze wstawiłam zdj ale chyba się coś nie zaladowalo. Pozazdrościłam Ci pomarańczki ![]() ![]() ![]() IMG_1499959173.727294.jpg A pomarańczowy portfel mk znów na wyprzedaży na zalando ![]() Cytat:
No właśnie wszystko zależy od tego jak dziecko zareaguje na szczepienia, masz te szczęście ze Twoje dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało Morelko! ![]()
![]() |
#2868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na szczepienie tak ale na zmiany pogody to jest masakra tylko jak pada albo jest duszno mamy w domu masakrę wycie i senność ale spać nie pójdzie ![]() Chciałam te Twoje butki ale cenę mają kolosalną około 400 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku, mój ma 8 i pół roku i już tylu rzeczy z początku nie pamietam. Prawda, ze macierzynstwo to nie tylko sielanki, czasem bywa cięzko. Też mam nieraz dość, jestem przemęczona. Wiadomo, ze dziecko w wieku szkolnym ma inne potrzeby, niby lepiej, ale obowiązków chyba tez nie jest mniej. Straszą, ze jak dzieci się usamodzielniają to matki przeżywaja dramat, ja do tego tak nie podchodzę ![]() EDIT : Mój też swietnie znosi szczepienia. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() Sliczna pomaranczka ! Miałam ją zamówioną w kolorze szarym w zimie ( a answear ). Oddałam, bo była wadliwa. Fajny model ! Mała i słodka. No własnie tak mi się wydaje, ze mój syn nie zawsze odbijał, ale to było juz tak dawno, ze boję się pisać, zeby głupoty nie powiedzieć ![]() ![]()
![]() |
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej to cena kosmos! Ja je kupiłam rok temu ma Allegro od baltiabaltia za ok 200zl Jasne https://www.symbiosis.com.pl/guess-t...hwvg6216790cog za dołączenie do klubu od razu odlicza jeszcze 15% także wyszła za 220 pare zł super cena ![]() Cytat:
O jak fajnie ze piszesz tym bardziej się ciesze ze kliknęłam ![]() ![]() Dokładnie jak to się mówi małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie znam się na dzieciach, tak bardzo bym chciała Ci pomoc, mam nadzieje, ze w końcu się wszystko ułoży, podobno z pierwszym dzieckiem zawsze jest tragedia ![]() Co do zachlysniecia to na pewno nie jest Twoja wina! A może za delikatnie dajesz jej do buzi smoczek? Słyszałam ostatnio od doświadczonej położnej, ze często młode mamy maja z tym duży problem, ze boja się, a trzeba dobrze smoka włożyć... to takie moje tylko głośne myślenie co słyszałam, bo nie znam się jak pisałam.... Przytulam Cię mocno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Wtajemniczenie
|
Morelko głowa do góry
![]() Kiedy maz wraca do pracy? My używamy butelki z aventu i bardzo sobie chwale tylko ze nasz Mały miał butelkę z odciagnietym mlekiem moze z 10 razy od urodzenia w ustach wiec to tez inaczej pewnie. Nie wiem co Ci doradzić ![]() ![]()
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki ![]() Proszę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2877 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczepienie na nfz czy płatne? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie avent kupiłam ![]() Czekam na nią bo dziś u męża to samo. Okazało się, że smoczek jest zepsuty. .. Dzięki ![]()
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
Ta z aventu polecała nam położna wlasnie
![]() ![]() Trzymam kciuki ![]()
#2879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() Owszem, część mam ma to szczęście, ze pierwsze tygodnie są niebem, bo dziecko śpi i je, a pokarmu jest dość, natomiast my mielismy trochę trudniejszy start, za to po ok. 1,5-2 miesiącach, gdy się wszystko wyjasniło, było już z górki. Nigdy nie byłam tak wypoczeta jak w pierwszym roku po urodzeniu Jaśka. Morelko, będzie lepiej, zobaczysz ! ![]()
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
No to niech szybko przyjdzie!
A to dla was ciocie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.