|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Czemu ja nie mam H&M gdzieś w pobliżu
![]() Carry również. Mam za to rynek
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a co do przyborów, to nie mam pojęcia, ja biologiczna jestem ![]() Cytat:
przyjedź do mnie na zakupy ![]() a taka jak ta żółta była też błękitna, ale ja wolę żółtą, zdecydowanie kurcze, musze posprzątać, a tak mi się nie chce...
|
||
|
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny... jutro matematyka... strasznie sie boje... a w pon polski a ja umiem 1/5 pracy dopiero :/ kurcze ile wam zajelo nauczenie sie jej?
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
na matme mozna: cyrkiel, ekierke, linijke i czarny dlugopis
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żółty to ładniejszy kolor na wakacje ![]() Ja mam żółtą torebke i żółte japonki na koturnie ![]() I ja też musze posprzątać, a rano na 10 ide do szkoły bleee A mam avatar adekwatny do mojej diety
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
Własnie dowiedziałam sie cudownej rzeczy
Mam ustny polski nie 19 maja a 20 - to zawsze 1 dzień więcej
|
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymajcie jutro kciuki... prosze
ja sie ide umyc ;*
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MÓWIŁAM NIE SPAMOWAĆ!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1601 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
![]() Pewnie nikt mnie nie pamięta Udzielałam się bardzo bardzo dawno temu, jeszcze może w I częsci. (Angel_ek)Tak sobie podczytywałam od czasu do czasu i wiecie.. jakoś tak miło jak się widzi 'ten skład' Chciałam Was wszystkie pozdrowić
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty tańcowałaś taniec towarzyski czy coś w tym stylu tak?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1603 | |
|
|
Cytat:
![]() kolejna z sado-maso zapędami ![]() przepraszam, odbija mi ![]() mam przecudowny humor, od jutra zabieram się za prezentację, więc tak bosko już nie będzie proszę, trzymajcie jutro kciuki bo prawdopodobnie okaże się, czy dostałam pracę..
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wrócisz?
|
|
|
|
|
#1605 |
|
|
|
|
|
|
#1606 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cały czas został nam pociąg fizyczny .I w ogóle teraz jesteśmy na etapie jakiegoś podrywania, czułych słówek i wzajemnych zachwytów. Dzisiaj mi np. powiedział, że jestem najlepsza na świecie... tiaa więc czemu nie jesteśmy razem... On za dwa tygodnie wyjeżdża do UK. Na pożegnanie spędzamy cały dzień razem. Jedziemy do Krk do AquaParku, a potem do niego do domku "w góry". Przygotowałam dla niego filmik (dlatego Was pytałam o program) z naszymi zdjęciami i dwiema piosenkami Iglesiasa (nie smiać się! :P) Somebody's me i Górniaczki (nie śmiać się! :P) Dziękuję Ci. Jak sobie puszczam ten filmik to za każdym razem ryczę... Wrzucę mu ten film na jego mp4. Poza tym jeszcze robię mu zwykły album z takim wierszykiem (z resztą z wizażu:P), że jest częścią mojego pociągu zwanego życiem... i dlatego życzę mu szczęśliwej podróży. Na ostatnim zdjęciu, na odwrocie chyba napiszę coś zaczerpniętego z PS. Kocham Cię... z ostatniego listu pewnie... Właśnie o to chodzi, że to chyba ten... Ale z tego już chyba nic nie może być. Tylko zastanawiam się dlaczego teraz tak dobrze jest, dlaczego tak ciepło mnie traktuje... Cytat:
Każdy psycholog Ci to powie! Dzień przed poważnym egzaminem nie wolno się uczyć tylko relaksować! Ja się do tego stosuje! ![]() Cytat:
, ekierkę, cyrkiel i ołówek. Ale pewnie użyje tylko długopisów. Bojęęę sięęę!!
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Cytat:
![]() Ja już idę zaraz spać Papa |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy o mnie chodzić tańczyłam nowoczesne a na towarzyskie chcialam się kiedyś zapisać, ale moje scięgno nie pozwala![]() aa ale miło, że pamiętacie![]() ![]() chętnie wrócę, tylko nie bić ![]() aaa pamiętam jeszcze Martusię B. Agoosek, Ciekawa-świata ![]() to powodzenia matematyczkom
|
|
#1609 |
|
Konto usunięte
|
Fuksja trzymam trzymam
A co to za praca? ![]() IW wiesz to co dla niego robisz jest niesamowite, to że tak sie starasz. To piękne. Moze jeszcze nie wszystko stracone, jeśli tak dlugo nie znależliscie sobie nikogo (bo pamietam że juz prawie rok niejejsteście razem z malą przerwą) a czujecie się razem tak dobrze. Moze w tym pozegnalnym dniu ktory spedzicie razem coś sie stanie? Chociaz to też byloby przykre bo on by zaraz wyjechał...ale jeśli to miłość to w UK też myślalby o Tobie i wrociłby już do Ciebie. ; )
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, już wszystko uszkowałam
![]() 3majcie kciuki jutro!! Dobranoc |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie primo albo secundo to nie mów, że bosko nie będzie, bo u Ciebie ostatnio jest cały czas bosko wszystko ![]() A po trzecie primo [bo nie wiem jak powinno być 'trzecie'] kciukowanie jutro jak widać po ostatnich postach będzie wzmożone i intensywne, więc za Ciebie też, więc pracę dostaniesz, a jak już dostaniesz to się pochwal ![]() No. IW... ja tam jestem z tych, co zawsze wierzą, że będzie dobrze. Więc co... będzie
Choose life.' |
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
IW: Wiem jak ci ciężko, ale to nie fair te wasze zachowania. Tak samo wobec ciebie i wobec niego. Wiem, że kochasz, ale to są chyba za bliskie stosunki jak z byłym.
Niby para niby nie... Bym chciała jak najlepiej dla ciebie i nie wiem czy rozstanie na dobre czy powrót do siebie byłby dobry.Ale naprawde podziwiam cię... jesteś silna i tego ci zazdroszcze Nudze się.... Pierwszy raz to pisze tutaj od tego roku ![]() Fuksja: Powodzenia, obyś dostała tą prace |
|
|
|
#1613 |
|
Rozeznanie
|
spać mi się nie chce, to Was pomeczę
![]() aa a jak ja jutro rano wstanę Muszę jechać kobitce oddać poprawiony plan prezentacji... ale bym strzeliła gafę przy komisji mam temat o języku reklamy... i jest tam funkcja perswazyjna a ja napisałam nie wiem skąd funkcja perwersyjna![]() Mam jeszcze niecny plan... może wycisne jakieś pytania odnośnie mojej prezentacji, ale ja już kombinuję ale kiedyś coś napomknęła, że w tamtym roku układała pytania swojej klasie, więc w tym może też![]() praca praca praca.. też bym chciała. a najlepiej jakaś taka fajna[narazie wysłałam 2x CV przez neta a po maturach będę roznosiła do jakiś sklepów odzieżowych i barów] i żebym kasiorke za to miała przyzwoitą.. poza tym impreeezy relax ii.. też bym poczytała i podszkoliła jezyki
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Milk no widzisz u Was jest po ludzku, konspekt tydzień przed USTNĄ jak Pan Bóg przykazał [a raczej CKE], a u nas ostateczny termin był 28 kwietnia dla wszystkich i lipa, bo później zrobiłam dużo lepszy plan, ale to już było po wszystkim.
A gdybym była w komisji i przeczytała o funkcji perwersyjnej, to rzeczywiście... na pewno bym zapytała o nią
Choose life.' |
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Durga -
Może to zabrzmi nieskromnie, ale ostatnio sama siebie podziwiam. Kiedyś myślałam o sobie, że jestem zimna i bardziej rozważna niż romantyczna. A teraz jest całkiem inaczej... Zadaje też sobie pytanie, dlaczego to robię. Myślę, że dlatego, że chcę, żeby jak najlepiej mnie zapamiętał i żeby mógł sobie puścić taki film jak wyjedzie. A album, żeby miał na pamiątkę, być może na lata. Oboje nikogo nie mamy, ale on spotykał się z jedną dziewczyną. Krótko, bo krótko ale jednak. Nie potrafię tego sobie ani jemu darować mimo, że powiedział, mi że szukał w niej moich cech i że jestem lepsza. Ale jakoś to we mnie siedzi. Mimo, że wiem iż miał prawo, był wolny. Ja nie wiem co on czuję. Wiem, że nie jest obojętne, ale gdyby to była miłość to byłby ze mną i tyle... On sam nie wie czego chce. Jakiś czas temu doszliśmy do wniosku, że nie będziemy się spotykać tylko gadać i to też rzadziej na gg aż do jego wyjazdu, żeby tak tego nie przeżywać. Ale nie udało sie. Znowu sie spotykamy, a na gg gadamy godzinami. I pytam dlaczego? Dlaczego tak się dzieje?! Wiem, że będzie o mnie myśleć, ale wiem też, że on wyjeżdża właśnie po to aby zapomnieć i aby mi pozwolić zapomnieć...
|
#1616 | ||
|
|
powiem jak ją dostanę, nie chcę zapeszać
![]() trzymam, trzymam ![]() Cytat:
ejj, wiecie, że jestem z Nim już 5 miesięcy? ![]() jak ten czas leciiii oby... Cytat:
|
||
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
a za mnie tez trzymasz??
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
Independent zakręcona sytuacja. Serce-rozum. Napewno coś w Was siedzi jeszcze. Mialam kiedyś podobną sytuację. Spotykałam się z kimś, ale nie wyszło. W sumie to nie było dla mnie jakaś miłość
tylko ja chyba flirtować zabardzo lubiłam dopóki obecnego Tż nie poznałam ale tamten dalej się odzywa i mamy super kontakt. Czasami dziwnie się czuję kiedy mówi mi o swojej dziewczynie, o ich problemach i że na początku porównywał ją do mnie Może facet teraz zobaczyl co stracił i że nie ma takiej innej cennej istotki
|
#1619 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nusia7 Blaque super_karo kasia ywonula durga krasulka em fuksja dziękuję super_karo kasia gratuluję śliczne sukienki i kostiumik mi najbardziej podoba się sukienka z carryChyba skorzystam z tej Twojej "półki" i też sobie troszkę poczytam ![]() blaque daj kawałek ciasta nigdy nie jadłam ciasta z rabarbarem ![]() krówka trzymam kciuki za jutro ![]() ja mogę jejku już nie mogę doczekać sie czwartku, gdy będę po maturach, wreszcie pójdę do fryzjera, posprzątam pokój, w którym panuje straszny bałagan teraz i wkońcu spotkam się z TŻ ![]() Cytat:
ja sie udzielałam w pierwszym wątku, ale doszłam troszkę później i chyba musiałyśmy się minąć IW to bardzo romantyczne co dla niego robisz... ja sądzę, że zejdziecie się jeszcze ![]() a on na długo wyjeżdża do UK? idę się uczyć przezntacji ![]() A no i trzymam mocno kciuki za nasze matematyczki powodzenia |
||
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz potem co to za praca, bo jestem ciekawa Ja szczególnie ![]() Ja jutro idę z CV i listem motywacyjnym do pewnego sklepu motoryzacyjnego ( ![]() tfu tfu nie zapeszam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

Mam ustny polski nie 19 maja a 20 - to zawsze 1 dzień więcej
Udzielałam się bardzo bardzo dawno temu, jeszcze może w I częsci. (Angel_ek)Tak sobie podczytywałam od czasu do czasu i wiecie.. jakoś tak miło jak się widzi 'ten skład' 

Muszę jechać kobitce oddać poprawiony plan prezentacji... ale bym strzeliła gafę przy komisji