|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Karolinusia śliczna dziewczyna 😍
Etusia GRATULACJE i to podwójne ze udało Ci się SN bez nacięcia. Emmos GRATULACJE. Amelka śliczna 😍 Morelle super wygladacie. Mała jakie ma włoski ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Etusia sliczny I nadrobilam. Wczoraj miałam szał sprzątania i nie miałam czasu wejść i poczytać co tam u Was. Dzisiaj skręcamy łóżeczko jupi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Nie mogę tego ogarnąć, że jeszcze tylko 3 dziewczynki mają się urodzić - w tym jedna moja! Agg_s brawa dla Ciebie za uzupełnianie na bieżąco pierwszej strony
|
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
Meja, znalazłam jakies foto, jeszcze z montażu mebli wiec przed sprzątaniem i myciem ale coś tam widać
![]() IMG_1500021977.233448.jpg Pokaz łóżeczko jak skręcicie ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny my dzis idziemy do domu
![]() nie moge obudzić Hugensa a cycki juz jak kamienie... musze chyba na ten.początek kupić ten laktator i sobie ulżyć w takich.momentach bo masakra jakaś mam.nadzieję, że uda mi sie to.opanować i że będzie jadl więcej.Jejku.jakie te dzieciaczki są słodkie i piekne... Morelle Śliczne jesteście Hugo.też ma fryz najfajniejszy na oddziale tylko pidrapal się okropnie nerwusek ![]() Sam Łączę się w bólu ![]() 1500021936613.jpg 1500021981071.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-07-14 o 10:50 |
|
|
|
#1235 |
|
MerDer 4ever
|
Tsaaaa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękować dziękować staram się póki jeszcze bycie w dwupaku mi na to pozwala ![]() Dziewczynki zdecydowanie dały czadu! 🏻Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Taki lekki poród?! ![]() Mała, ale Hugo ma wlooooosyyyyyy ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba że urodze jutro ![]() aaa nie moge jutro! teść ma urodziny. nie chce dziecka z tego dnia ![]() Cytat:
kciuki z tate mowisz te wizyty takie byle jakie to tez kara? matko nastepnym razem sie zastanowie nad seksem w święta.kościelne ej też krany do kuchni tez wczoraj ogladalam. chyba mam swoj typ ale jade go obejrzec na żywo. nie wiem czy nie wziąc takiego z dwoma wylewami w tym jeden do filtrowanej mineralizowanej wody. ale znowu te nie mają wyciąganej wylewki... i nie wiem juz. męzowi wszystko jedno Cytat:
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Poprostu u mnie było tak, że zadeklarowałam w szpitalu pediatrę z luxmedu i szpital poinformował luxmed, że urodziłam i wyszłam ze szpitala. Luxmed sam do mnie dzwonił że wybrałam u nich pediatrę i pielęgniarkę i kiedy mogą przyjść na wizytę.
Ale pewnie co szpital i przychodnia to inne zwyczaje, najlepiej spytać w przychodni czy szpital sam ich poinformuje i czy oni zadzwonią do Ciebie czy sama masz się umówić na wizyty patronażowe. Co do usg bioderek, to u mnie jest dwóch świetnych specjalistów na NFZ, ale do nich trzeba się zapisywać z dużym wyprzedzeniem, więc my byliśmy prywatnie. Skierowanie dała pediatra na wizycie patronażowej. Z tego co kojarzę usg bioderek trzeba zrobić między 6-12 tygodniem. Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-07-14 o 11:06 |
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Akada, my tu hejtujemy "dietę matki karmiącej" chociaż wiem co czujesz. Jak dziecku coś się dzieje to człowiek szuka przyczyny wszędzie a najłatwiej znaleźć że coś się robi źle...
Jon, to mi np w zusie powiedzieli że wymiar zasiłku który mam we wniosku złożyć to 182 dni 100% i 182. 60% czyli inaczej zupełnie niż urlop...a urlop wtedy tylko na jeden dzień porodu...ja bym ten wniosek zabrała do zusu i u nich uzupełniała gdyby pracodawca tego nie robił bo czuję że i tak coś będzie nie tak-.- Carolles, zaciskaj nogi i leż ![]() Samantha, współczuję ale dobrze że już w domku. Trzymaj się ![]() Poprostu, czasami szpital wysyła dokumenty i w ogóle nie trzeba iść zgłosić do przuchodni- tak jest u mnie. Ale co szpital i przychodnia to inaczej więc zadzwoniłbym dopytać. Tak samo nie zawsze pediatra chce przyjść chociaż to jego obowiązek. Często każą niestety podejść do przychodni. Aggs piękna kuchnia a nie chcieliście lodówki pod zabudowę?![]() Mała, jakie cudowne stopki Hugensa! 😍😍😍 Ja dziś spałam do 10,10. Masakra... Xzora, skoro za krótkie wiedzieli( ktoś Ci to potwierdził?) To powinni przyciąć w szpitalu jeszcze! Emilia, eh te żółtaczki... Trzymajcie się i naświetlajcie ![]() Sili, zdrówka dla córki i żal się ile wlezie! Chociaż Ci ulży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Ags piekny kolor tych.mebli
![]() Przydał by się u.mnie remont kuchni... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fryz wymiata Brawa za wyjście!Piękne są te nasze dzieciaczki wątkowe! ![]() Wisienki na torcie
|
|
|
|
|
#1242 |
|
MerDer 4ever
|
Agg No jasne :p skurczy nie czuje, rozwarcie 10 cm, zaraz kichne i młody wyskoczy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1243 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha, ani mi się waż rodzić jutro!!!! a z tym seksem to wiesz.. Ty chociaż robiłaś to po Bożemu, z mężem.. a ja?! z konkubentem!!! Koniecznie chcesz wyciąganą wylewkę? Bo mi ona niepotrzebna, a TŻ mówi, że musi być i tak się dogadać nie możemy, jedno drugiego do swojego przekonać nie może ![]() i dzięki Cytat:
i w ogóle wnętrza mi się nie podobały tych do zabudowy.. a ta mnie urzekła jak tylko zobaczyłam i chcieliśmy koniecznie bez wyświetlacza i innych bajerów Jejjjuuuuu kiedy ja ostatni raz spałam do 10 ![]() Cytat:
![]() Nie są niebieskie - są biało-szare! ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Szczęściara! Syn czeka na babunie!!
|
|
#1244 |
|
MerDer 4ever
|
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Aggs kciuki za zabieg taty!
super ta Twoja kuchnia ja tez mam lodówkę wolnostojącą 😉 tylko z tego względu ze miala byc czarna lustrzana ale nie bylo nigdzie takiej która spelniala nasze wymogi i jest szara Hahahaha taedio ja myslalam ze wywolujesz porod zeby nie bylo ze Nikos na teściową czeka 😂 Mała ale Twój Hugo ma fryzurę 😁 rewelka! I powiem Ci ze to imie wyjątkowo do niego pasuje😉 mąż już sie przekonał? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam tylko jeden warunek- żeby nie trzeba było badziewia rozmrażać bo nienawidzę ! I wyjątkowo tak długo spałam. Oczywiście wstawałam z 3 razy siku i miałam przerwę między 4a 5 jak mąż wstawał do pracy ale już nie liczę tego. I sikam co 5 minut no jak Boga kocham!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1248 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wtedy pediatra wystawia wszystkie skierowania np. Alergolog czy też to usg. Trzeba się przypomnieć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w pracy też było potrzebNe zaśw ze szpitala o porodzie. A ze smoczkiem to sami sie napilismy; )
|
|
#1249 |
|
królikoholiczka
|
U mnie z jednej strony sukces-sciagnelam 3ml mleka. A z drugiej zostaje minimum do niedzieli. Mamy za duży spadek wagi, co do zoltaczki czekamy na wyniki
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zdjęć to wszyscy mówią ze na foto wydaje się duża, a na żywo malutka. Mój mąż się śmieje, że aparat dodaje 5kg
![]() Hhaha laski nie mogę z wami ![]() Mała Hugo ma świetną fryzure! ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- U mnie 5ml na cały dzień w pn oddam laktator i chyba tyle pierś będę cały czas dawać.---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Sill a u was pakiet w Luxmed działa od razu? Bo my musimy zgłosić do 15 nastego. Dziś to zrobił mąż. I dopiero od sierpnia będzie działać.
|
#1251 |
|
MerDer 4ever
|
Carolles staram sie ale młody ma mnie w
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggs kciuki za tate.Piekna ta Twoja kuchnia😍
Mala Hugo jest przeboski wlosy niesamowite i imie pasuje na 100 procent😘super ze wychodzicie. Byla polozna Wincent przybral ponad pol kg w tydzien hurrrra Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę ryzykujemy z tym naszym luxmedem, bo teraz są tam straszne tłumy, pewnie przez te pakiety z firm właśnie. Starszą córkę musieliśmy przenieść, bo nie było szans dostać się szybko do pediatry jak była chora, nawet prywatnie. Ale bardzo podobał mi się tam system szczepień, więc z młodszą spróbuję na razie tam, zobaczymy, zawsze można zmienić. |
|
|
|
|
#1255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I dostalam tez dokumenty zeby isc do przychodni i zglosic dziecko. Nie podawalam w szpitalu. Wybor pediatry zalatwilam wczoraj ale czy przyjdzie mi do domu to nie wiem...?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Aggs kciuki za tatę!
Mała co za słodkie stopki Cytat:
Cytat:
a wymienią go Wam za darmo? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
Aggs dzięki, super wyszło. Moje kolory.
Mała jakie słodkie stupki. Jakie ma włosy długie szooook Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1259 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
mam nadzieję że laktacja ruszy i sobie poradzimy
|
|
|
#1260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nonie źle mówię? Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

a cycki juz jak kamienie... musze chyba na ten.początek kupić ten laktator i sobie ulżyć w takich.momentach bo masakra jakaś 

no ale dałam rade, to ten sam szpital gdzie ewentualnie mogłabym rodzić 

Fryz wymiata 

super ta Twoja kuchnia ja tez mam lodówkę wolnostojącą 😉 tylko z tego względu ze miala byc czarna lustrzana ale nie bylo nigdzie takiej która spelniala nasze wymogi i jest szara
skurczy nie czuje, rozwarcie 10 cm, zaraz kichne i młody wyskoczy
Nie jest źle, wygląda to na 3-dniówkę, z przypadkowymi wymiotami 1x. Tylko pojawił się niepokojący kaszel i nie ma wysypki jak na koniec 3-dniówki. Ale kaszel być może dlatego, że córa sporo płakała wczoraj i dzisiaj i zebrały jej się pewnie gluty, zawsze kaszel ma wtedy.
Myślałam że chociaż końcówkę ciąży spędzę w spokoju i będę mogła wsłuchać się w swój organizm. Tak się trochę użalam nad sobą 
Bez jaj dziewczyny, pisałam coś około południa