Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2017-07-14, 12:47   #181
siarka40
Szef ds. Wymianek

Wiadomo¶ci: 17 865
Dot.: Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ?

Cytat:
Napisane przez stewardesa Poka¿ wiadomo¶æ
Najlepsze, ¿e ten zlepek kwejkowych memów niektórzy uznali za ¶wietny styl pisania
To chyba podobnie jak z inn± userk± by³o, t± od Monsieura - zdania co do jej stylu pisania by³y bardzo podzielone^^.
Stary 2017-07-14, 12:48   #182
Timon i Pumba
hakuna matata

Wiadomo¶ci: 22 754

Tre¶æ usuniêta
Timon i Pumba jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 12:48   #183
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 32 059

Autorka nie bierze w ogóle pod uwagê tego, jak alkohol wp³ywa na cz³owieka i co siê mo¿e za kilka lat staæ z mi³ego kochanego misia. A¿ dziwne, ¿e wykszta³cona obyta kobieta ma takie klapki na oczach.
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 12:50   #184
Jacqueline27
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 479

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Poka¿ wiadomo¶æ
Tre¶æ usuniêta
My¶la³am ¿e siê ogarn±³ z piciem, dlatego autorka tak pieje z zachwytu nad swoim panem ¿ulem. A tu niekoniecznie. On nadal pije, nawet wiêksz± ilo¶æ alkohol
Stary 2017-07-14, 12:50   #185
siarka40
Szef ds. Wymianek

Wiadomo¶ci: 17 865

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
A¿ dziwne, ¿e wykszta³cona obyta kobieta ma takie klapki na oczach.
Dlatego historia ta wydaje mi siê lekko nieprawdopodobna .
Stary 2017-07-14, 12:52   #186
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 32 059

Cytat:
Napisane przez siarka40 Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie to wszystko te¿ jest absurdalne, ale jestem w stanie uwierzyæ, ¿e dzieje siê naprawdê.
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 12:59   #187
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 809

Cytat:
Napisane przez stewardesa Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¿da têcza, rurki, crossfit i inne homoseksualizmy gorsze od menela.

Najlepsze, ¿e ten zlepek kwejkowych memów niektórzy uznali za ¶wietny styl pisania
Te¿ mnie to mrozi. Wystarczy pisaæ pe³nymi zdaniami i stosowaæ jaki¶ charakterystyczny zwrot (np. cholernie i cholera ) i nagle cz³owiek okazuje siê najlepszym pismakiem na ¶wiecie.

Smutno mi, bo¿e.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Poka¿ wiadomo¶æ
A teraz dodatkowo jego ukochana. To takie prawicowe ale z drugiej strony to czêste u du¿ej czê¶ci prawicowców.
Miejmy tylko nadziejê, ¿e nie poczuje siê g³ow± rodziny i nie bêdzie dyktowa³ swoich racji.
Tym lepiej. Rumiany, prosty misio z mêtnym wzrokiem i ubogim s³ownikiem, a do tego jeszcze mêski, w³adczy i zdecydowany. No i jak tu nie ³o¿yæ na takiego? Portfel sam siê otwiera.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Ja my¶lê, ¿e to troll i to zorganizowany. Ilo¶æ go¶ci, którzy odwiedzali wczoraj w±tek, by³a wrêcz alarmuj±ca

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2017-07-14, 13:01   #188
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371

Cytat:
Napisane przez MiladyAsh Poka¿ wiadomo¶æ
Mi jak siê nudzi w ¿yciu to idê do kina albo my¶lê o jakim¶ wyje¼dzie. Inni przygarniaj± menela.
a jeszcze inni trolluja na forach ale w sumie ca³kiem ciekawy temat, niez³y pomysl
kalor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 13:02   #189
stewardesa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 515

Cytat:
Napisane przez olenkasz Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ mnie to mrozi. Wystarczy pisaæ pe³nymi zdaniami i stosowaæ jaki¶ charakterystyczny zwrot (np. cholernie i cholera ) i nagle cz³owiek okazuje siê najlepszym pismakiem na ¶wiecie.

Smutno mi, bo¿e.
Bez kitu, wystarczy poprawna polszczyzna, a jak siê bezmy¶lnie doda jakie¶ modne ¿arty o ch³opcach w rurkach, wegetarianach czy crossficie, to piej± z zachwytu.

W ogóle od pocz±tku styl pisania przypomina mi Salalinê (czy innego trolla, bo ona nie pamiêtam, ¿eby wszystkich naoko³o obra¿a³a).
stewardesa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 13:03   #190
pfffh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 975

No có¿ autorko, skoro nic do Ciebie nie przemawia to b±d¼ szczê¶liwa ze swoim Panem Menelem.
Stary 2017-07-14, 13:05   #191
201712071518
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 487

Cytat:
Napisane przez olenkasz Poka¿ wiadomo¶æ

Ja my¶lê, ¿e to troll i to zorganizowany. Ilo¶æ go¶ci, którzy odwiedzali wczoraj w±tek, by³a wrêcz alarmuj±ca
ale przyznaj, ¿e tego chyba na wiza¿u jeszcze nie grali.
By³y zwi±zki z misiami co to lubi± parê piwerek po pracy, z by³ymi i czynnymi narkomanami, hazardzistami, ale akcji ''przygarnij ¿ula" chyba nie by³o
201712071518 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2017-07-14, 13:09   #192
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 809

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Poka¿ wiadomo¶æ
ale przyznaj, ¿e tego chyba na wiza¿u jeszcze nie grali.
By³y zwi±zki z misiami co to lubi± parê piwerek po pracy, z by³ymi i czynnymi narkomanami, hazardzistami, ale akcji ''przygarnij ¿ula" chyba nie by³o
Faktycznie jest w tym co¶ od¶wie¿aj±cego. By³a tylko akcja wygarnij swojego ¿ula spod balkonu i przegadaj problem sikania i ¶mierdzenia ci pod oknem ale to stare piêkne czasy, to se ne vrati
Stary 2017-07-14, 13:15   #193
ruddington
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Czy to ma przyszlosc ?

Jezeli oboje tego chcecie, jestescie razem szesliwi, nawzajem sie motywujecie i uzupelniacie to uwazam, ze jak najbardziej.
Trzy miesiace to krotki okres, czas pokaze i zweryfikuje wasz zwiazek - motylki odleca i wtedy tak naprawde sie okaze czy mimo roznic jestescie w stanie razem zyc i zalozyc rodzine.
Moze teraz nie wszyscy Wam kibicuja, wiadomo - stereotypy ... ale zapewne w przyszlosci sie to zmieni ...
Ludzie sie zmieniaja i wierze, ze Wam sie uda.

Jednak zwrocilabym uwage na jego ciagotki do alkoholu i ewentualnie wspolnie podjela kroki uwolnienia go z nalogu. Teraz kiedy jest super, moze nie pije, ale co w momencie kiedy bedzie mial problem - np. straci prace itp jak sie zachowa ?
ruddington jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 13:22   #194
karola11
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 853

Piszê uczciwie - przeczyta³am pierwsz± stronê w±tku i ostatni±.
Wierzyæ mi siê nie chce w to, co przeczyta³am.
Jak wykszta³cona kobieta, która w dodatku robi karierê zawodow± itd. mo¿e byæ taka niem±dra i w ogóle siê nie szanowaæ. Sorry, ale dla mnie zakochanie siê w panu spod sklepu, który podrywa j± na parê z³otych dla browara, sypianie z nim i plany wspólne z takim kim¶ na przysz³o¶æ jest równoznaczne z tym, ¿e komu¶ naplu³ ¿ul na twarz a ten to jeszcze zliza³ z pe³n± rado¶ci± i siê cieszy³.
Ogólnie fuj.
Stary 2017-07-14, 13:27   #195
zuz123
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 742

Cytat:
To chyba podobnie jak z inn± userk± by³o, t± od Monsieura - zdania co do jej stylu pisania by³y bardzo podzielone^^.
Od razu mi siê tamten w±tek skojarzy³.
Za du¿o czasu na wiza¿u

wymiana

Edytowane przez zuz123
Czas edycji: 2017-07-14 o 13:39
zuz123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-14, 13:34   #196
madziam1988a
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 95

Cytat:
Napisane przez MiladyAsh Poka¿ wiadomo¶æ
Mi jak siê nudzi w ¿yciu to idê do kina albo my¶lê o jakim¶ wyje¼dzie. Inni przygarniaj± menela.
madziam1988a jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 13:42   #197
Sofia900
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

Sama znam przypadek pary, gdzie facet bardzo siê zmieni³ na dobre, ale je¶li kto¶ jest naprawdê uzale¿niony, to nigdy nie wiadomo czy siê nie z³amie. ja bym nie ryzykowa³a. Podejrzewam ze to chodzi o taki typ poczciwego cz³owieka...
Sofia900 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 14:14   #198
lubiekielbase
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 582

Czy¿by w±tek roku?
Cytat:
Napisane przez DagmaraWrocek Poka¿ wiadomo¶æ
Gdybym mia³a zadaæ siê z metroseksualnym hipsterem z zapuszczonym czubem, w spodniach rurkach i arafatce, kupuj±cym rukolê i sojowe mleko w drodze na crossfit, to chyba czu³abym siê pó³lesbijk±.
Cytat:
Napisane przez DagmaraWrocek Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿na nawet powiedzieæ, ¿e pod pewnymi wzglêdami to taka s³odka pierdu³eczka i sama pilnujê siê z tym, ¿eby za bardzo nie rz±dziæ w naszej relacji
Rozumiem, ¿e dla Ciebie hipsterek pij±cy sojowe mleko nie jest mêski, ale to trochê dziwne, ¿e s³odka pierdu³eczka pij±ca piwerko ju¿ tak

Edytowane przez lubiekielbase
Czas edycji: 2017-07-14 o 14:16
lubiekielbase jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 14:21   #199
carmageddon
Pe³zanie

Wiadomo¶ci: 531

Có¿ za mezalians
A mo¿e on siê za³o¿y³ z kumplami spod sklepu o skrzynkê Harnasia, ile autorka z nim wytrzyma?
Stary 2017-07-14, 14:22   #200
Memories90
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 631

Uwa¿am, ¿e kto¶ kto nie ma ¿adnego wykszta³cenia, a jedyne w ¿yciu co robi to pomaga w sklepie i pije to nigdy siê nie zmieni. Mo¿e pani autorce siê wydaje, ¿e ma dar naprawiania ludzi i stawiania "meneli" na nogi, ale nic bardziej mylnego. Czar pry¶nie i kole¶ bêdzie robi³ to co dotychczas zreszt± jak autorka pisa³a nadal pije, ale "mniej"(yhyy chcia³a bym zobaczyæ te "mniej").
O tym, ¿e trzeba mu przypominaæ o zmienianiu gaci - nie skomentujê. Nied³ugo trzeba bêdzie mu przypominaæ ¿eby siê dok³adniej podtar³ po skorzystaniu z toalety.
I nadal nie wiem o czym mo¿na gadaæ z facetem, który ma ograniczony zasób s³ów i nie wykazuje siê elokwencj±; mo¿e o tym ile piw dzisiaj wypi³, lub czy wygra³ Harnasia? Nie rozumiem na prawdê.
Ech nadal mam nadziejê,¿e komu¶ siê po prostu nudzi w wakacje czy podczas urlopu.

Edytowane przez Memories90
Czas edycji: 2017-07-14 o 14:25
Memories90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 14:25   #201
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 663

Bo¿e, niedobrze mi siê robi, bo autorka serio traktuje tego go¶cia jak ja swojego psa. Nie za m±dre stworzenie, ale strasznie pocieszne, cielêce spojrzenie, wdziêczne ¿e je kochasz i cieszy siê jak g³upie kiedy wracasz do domu po ca³ych piêtnastu minutach nieobecno¶ci. Nikt mi nie wmówi ¿e ta mieszanka lito¶ci i protekcjonalnego podej¶cia to zdrowa podstawa dla relacji miêdzyludzkich. On nie jest równorzêdnym partnerem i nie wiem jak mia³by nim zostaæ.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 14:29   #202
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

38 lat...

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:01   #203
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 694

[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;75487866]Bo¿e, niedobrze mi siê robi, bo autorka serio traktuje tego go¶cia jak ja swojego psa. Nie za m±dre stworzenie, ale strasznie pocieszne, cielêce spojrzenie, wdziêczne ¿e je kochasz i cieszy siê jak g³upie kiedy wracasz do domu po ca³ych piêtnastu minutach nieobecno¶ci. Nikt mi nie wmówi ¿e ta mieszanka lito¶ci i protekcjonalnego podej¶cia to zdrowa podstawa dla relacji miêdzyludzkich. On nie jest równorzêdnym partnerem i nie wiem jak mia³by nim zostaæ.[/QUOTE]
Nie obra¿aj psów niektóre s± m±drzejsze od mi³o¶ci autorki. Ratuj± ludzi, potrafi± znale¼æ bomby czy narkotyki. Aaa i niektóre zarabiaja, mo¿liwe ¿e wiêcej ni¿ facet autorki ju¿ nie mówiê o higienie...

xXBlankaXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:22   #204
new woman in town
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 218

DagmaraWrocek po tym co ostatnio napisa³a¶, widaæ wyra¼nie, ¿e Ty jeste¶ zakochana g³ównie w tym, jak siê przy nim czujesz, a niekoniecznie w nim samym, jako cz³owieku, który imponuje i poci±ga. Co¶ na zasadzie - kocham go, bo on ma mnie za Boga, Alfê i Omegê. Niezbyt mi³ym porównaniem jest relacja opiekun-pies, ale mniej wiêcej tak w³a¶nie opisujesz wasz± historiê.

Twój facet nie jest menelem, jest zwyczajnym ¿ulem. Moja mama kiedy¶ pracowa³a w sklepie osiedlowym, dl którego przychodzi³o wielu takich rumianych ¿uli. Przychodzili kupiæ winko za 3 z³, czasem trze¼wi, czê¶ciej ju¿ podchmieleni, ale zawsze wykazywali siê jako tak± kultur± osobist±, nie byli aroganccy, chamscy ani agresywni. Przeciwnie, chcieli sobie czasem pogadaæ, po¿artowaæ, czêsto byli pomocni. Zawsze z szacunkiem odnosili siê do mojej mamy, jak j± nazywali "pani kierowniczki" oraz innych klientów. Ogólnie grzeczni, mili, rumiani od wódeczki i winka, panowie, którzy wiêkszo¶æ swojego czasu spêdzali pod sklepem lub w piwnicach popijaj±c z kolegami. Czêsto brali alkohol na tzw. "kreskê" ale zawsze, kiedy przychodzi³a renta, zasi³ek lub emerytura matki (ewentualnie pensja ¿ony) p³acili swoje d³ugi...i zaczynali nowy miesi±c "na zeszyt".

I ja jestem w stanie uwierzyæ, ¿e na pierwszy rzut oka a nawet przez pierwsze miesi±ce, taki cz³owiek jest jak do rany przy³ó¿. Patrzy w ciebie jak w obraz, chce s³uchaæ twoich wspomnieñ, twoich rad. Na tym etapie mu imponujesz i na pewno chcia³by w jaki¶ sposób "doskoczyæ" do ciebie. Ale minie pierwszy, najmilszy okres w zwi±zku, a pan wróci do swoich starych nawyków i tego kim by³ przez 38 lat.

Nie zmienisz go w pasjonata Teatru telewizji, niestety. Jest takie powiedzenie, ¿e nawet w Pary¿u nie zrobi± z owsa ry¿u. A ty z ¿ula nie zrobisz inteligenta, no zwyczajnie nie. A ci±gle próbujesz siebie i innych przekonaæ, ¿e pod wp³ywem twojej osoby on zacz±³ siê zmieniaæ...w ciebie? Pod³apuje twoje zainteresowania, twój styl ¿ycia. Mo¿e nawet siê tym teraz inspiruje, a ciebie to nape³nia dum±, jednak nie jest dzieckiem, pust± kartk± do zapisania po swojemu. Odpowiedz sobie na pytanie czy bêdziesz go takiego chcia³a, jakim jest - ¿ulem, któremu w³asna matka nie chce daæ ca³ej wyp³aty, bo j± przepije. ¯ulem, który sêpi od obcych ludzi o 5 z³otych na wino a pod sklepem spêdza ca³y swój czas. Je¶li tak, to dobrze. Je¶li jedna wierzyæ, ze go zmienisz - wspó³czujê straconych lat.
new woman in town jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:31   #205
Buzzerka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 970

Ja sobie darujê pojazd po tym facecie, go¶ciu jako¶ specjalnie o ni± chyba nawet nie zabiega³, czytaj±c ca³± historiê mam wra¿enie, ¿e to ona wszystko inicjowa³a (ach, ten u¶miech numer 8). ¯yje jak ¿yje, ale w stu procentach zgadzam siê z Wami, ¿e jest traktowany jak pies! A¿ mi siê nie chce nad tym rozwodziæ, bo o zachowaniu 32 letniej pani magister napisa³y¶cie chyba wszystko, co trzeba.

Swoj± drog±, nie wiem jak kto¶ móg³ stwierdziæ, ¿e fajny styl pisania Ja czytaj±c wypowiedzi autorki, musia³am sobie robiæ przerwy, bo momentami mia³am ochotê ¶miaæ siê i wymiotowaæ naraz Infantylizm po³±czony z... sama nie wiem z czym

To, ¿e siê do Ciebie u¶miecham, wcale nie musi oznaczaæ, ¿e Ciê lubiê.
Mogê, na przyk³ad, wyobra¿aæ sobie, ¿e stoisz w p³omieniach

Ma³a Mi

"Dobrze jest umieæ odró¿niaæ ¿ycie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:37   #206
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo¶ci: 25 807

Ja przeczyta³am posty autorki pobie¿nie, bo poziom literacki mnie powali³.
Stary 2017-07-14, 15:43   #207
lolita96
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 229

Pogardy dla faceta co nie miara, a pewnie po³owa wizazanek ma w sobie tyle elokwencji co ten Pan i podobny zasób s³ów. No ale maj± wykszta³cenie , wiêc s± lepsze.

Przykro siê czyta wypowiedzi w tym w±tku , zero jakiegokolwiek szacunku do drugiego cz³owieka
lolita96 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:45   #208
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371

Cytat:
Napisane przez lolita96 Poka¿ wiadomo¶æ
Pogardy dla faceta co nie miara, a pewnie po³owa wizazanek ma w sobie tyle elokwencji co ten Pan i podobny zasób s³ów. No ale maj± wykszta³cenie , wiêc s± lepsze.

Przykro siê czyta wypowiedzi w tym w±tku , zero jakiegokolwiek szacunku do drugiego cz³owieka
Ej No, wybacz nam, wiesz przecie¿, ze zazdro¶cimy po prostu
kalor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:48   #209
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 694

Cytat:

Dobra ja wszystko rozumiem. Ale dlaczego te. Facet po pierwsze) zapisze siê na leczenie, jakie¶ spotkania AA.
Po drugie) nie bierze siê za szukanie pracy, bo po postach autorki rozumiem ¿e odwleka to w czasie.
Mi siê wydaje,¿e autorka jest zach³y¶niêta "mi³o¶ci±" co wcale mi³o¶ci± byæ nie musi, a zauroczeniem. Nie widzi tego,¿e on mo¿e j± wykorzystaæ. Oczywi¶cie ¿e nie musi. Ale mo¿e.

Gdybym ja by³a facetem autorki robi³abym wszystko,aby udowodniæ ¿e zas³uguje na ni±. A on mam wra¿enie, robi wszystko,¿eby by³o jak by³o, bo jest mu wygodnie..

xXBlankaXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 15:50   #210
Memories90
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 631

Cytat:

S± lepsze poniewa¿ maj± w wiêkszo¶ci na pewno pracê, hobby i nie stoj± pod sklepem i nie zaczepiaja ludzi po to, by dali kasê na piwo. Jest siê na prawdê czym zachwycaæ a¿ umieram z zazdro¶ci, ¿e taki "kasek" siê trafi³ autorce. Zaraz pobiegne pod monopolowy i poszukam równie "fajnego" ¿ulika.

Edytowane przez Memories90
Czas edycji: 2017-07-14 o 15:51
Memories90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-19 11:31:22

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.