|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Przyszedł mi ostatni zakup wyprawkowy: kocyk. Skład: kaszmir, wełna merino i angora.
W komplecie do koziej szczotki moje dziecko będzie miało kocyk pachnący(?) owcą Zapachy natury od pierwszego dnia życia Cytat:
A co?
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje nowych porodów - Emmos Etusia
🏻![]() Mała super ze wyszliście ![]() Hugo boski ![]() Wybaczcie ale nie daje rady nadrabiać. Żałuje ze wyszłam ze szpitala . Tam miałam pomoc a w domu nic . Spałam 1h w nocy. Nie widm jak się nazywam . Ledwo stoję na nogach. Jak się nie przekręcę to coś będzie. Wybaczcie ale zniknę na kilka dni. Trzymam kciuki za Was wszystkie 🏻![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1293 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
No to trzeba działać! ![]() Cytat:
Boje się ze te częste wyciąganie popsuje właśnie ten mechanizm czy coś jak kupię kran za 40zl to pewnie tak by było ale jak mówisz ze u Was ok to fajnie ![]() U mnie na wizycie żadnej wzmianki o zakazie nigdy nie było, sama go ustanowiłam po szpitalu wiec i sama go zniosę ![]() Cytat:
U mnie celibat od 1 czerwca wiec chętnie go zakończę ale brzuch na szczęście rzadko mnie boli, rano nawet ruszam się jak młoda kózka wiec trzeba go wykorzystać ![]() Cytat:
Mój tylko czeka na zielone światło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-07-14 o 16:05 |
||||
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
Czesc, melduje sie zaginiona Lipcowka
Serdeczne gratulacje szczesliwych porodow Ale Wam zazdroszcze pieknych Dzieciaczkow i tego, ze to juz za Wami. U mnie aktualnie 37t4d wiec do tp jeszcze kawalek - na 31.07. W planach dziewczynka - Ewa ![]() Trzymam kciuki za kolejne szczesliwe powitania szkrabkow Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znikaj jak potrzebujesz ale nie zapominaj o nas! trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie buziaki Sam!!!! ![]() Cytat:
O, fajnie ze się odezwałas widziałam ostatnio za podczytywalas wątek i liczyłam ze napiszesz w końcu jak u Was ![]() Wiec jeszcze w dwupaku - super! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
My kapiemy a raczej tz Mnie sie to srednio podoba, mam wrazenie, ze w wanience byloby latwiej a z drugiej strony moze to kwestia wprawy ...Nie wiem... dzis tz kapie wieczorem sam, zobaczymy czy pojdzie lepiej Nie chce zeby sie mloda zrazila do wody
Edytowane przez akada Czas edycji: 2017-07-14 o 16:15 |
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dwupak calkiem pokazny chociaz nie wiem czemu tyl urosl prawie tyle co przod _20170714_161921.JPGWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ktoś z terminem dalszym niż ja:p może nie będę sama do sierpnia z brzuchem (oczywiście minini o Tobie nie zapominam ale czuję że Ty wcześniej się rozpakujesz ode mnie )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze wrozba, ze wszystkie rozpakuja sie do 25.07 sie sprawdzi Pozdrawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a brzuszek zgrabny!
|
||
|
|
|
#1301 | ||
|
Zadomowienie
|
Mala Hugo cudny! wracajcie do domku
Taedio - taki porod marzenie Agg - tez mamy wolnostojaca lodowke, jakos wole takie. a kran z wyciagana wylewka wygodny np. do mycia owocow, warzyw albo do nalewania wody do garnka czy czajnika. i nie zamierzam robic tesciowi prezentu w takiej postaci! jutro sie oszczedzam jak przy pełni ![]() Emilia - duzo zdrowka!! calineczka - ja mam wiaderko i zamierzam kąpac w nim od poczatku. z czym masz wątpliwosci? to sie wydaje dziwne taka kąpiel, ale to kwestia wprawy. Sill - kocyk o zapachu kozy? hardcore jestes! ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
mnie ta data do 25 lipca pasuje Cytat:
trzyma mnie jeszcze ta kuchnia! bo inaczej to bralabym juz męza do łózka i jechala rodzic
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Siil chyba lubi takie zwierzaczki jak owce i kozy
![]() Dziewczyny co myślicie o takich sukienkach z perspektywy karmienia, nadadzą się?: http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...se-style-dress http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...th-tied-straps http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
U nas juz idzie 4 paczka jedynek pampers Premium Care a to.dopoero 9 dni 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! Jestem na porodowce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1306 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie nie ma opcji luxmedu na nfx. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.mjakmama24.pl/niemowle/ch...,557_3600.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ja was proszę... jak czytam, że samo przystawianie coś da, albo, że źle się do tego zabieram to mi się źle robi... przystawiam ją na 30 min przed każdym karmieniem. Po karmieniu godzinę ssie. Potem laktator na przemian 7 5 3 i pumping. Więc jak widać samo przystawianie u mnie nic nie daje. Wam się udaje, cieszę się i gratuluję. Mam nadzieję, że rozwiałam wszelkie wątpliwości
|
|
#1307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1308 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli miło czytać, ze u Was tak dobrze
gratulacje, ze tak świetnie sobie radzisz ![]() Mała imię pasuje jak nie wiem! Dobrze czulas z tym imieniem Anusia jak tam się znalazłas? Mocne i nie zapomnij sie odezwać co i jak!!! Dzięki wszystkim za odpowiedzi w sprawie usg bioderek |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Jon wydaje się ze powinny byc ok! Mam ochotę sobie tez kupić jakąś sukienkę w nagrodę za ten trudny dla mnie czas pogrzebie w Mohito
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akada ja wczoraj pokazywałam położnej wit D mam ten devikap i powiedziała zeby dawać nic sie po nim nie dzieje. Wit. K mam nie dawać dobrze że nie kupiłam Moja mała niestety w buzi ma pleśniawki jestem ciekawa od czego ktoś z brudnymi łapami ją dotykał.
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Dziś o 9.40 przeszedł na świat Kubuś
4380, 58cm, silami natury. Jestem wykończona, dobrze ze mały cały czas śpi o 5.30 wylądowaliśmy na porodówce, takze całkiem szybka akcja. W domu miałam od 2.00 skurcze co 5 min całkiem lajtowe i sie cały czas zastanawiałam czy to nie fałszywy alarm, ale przed 5 chlusnęły wody jal dojdę do siebie napisze wiecej
|
|
#1314 | |||
|
Zadomowienie
|
Sill, Minini pierwsze dziecko też kąpałyście od początku?
My jesteśmy zdecydowani od dawna, tzn. mąż na 100% i on chce kąpać, a ja trochę się boję tego początku (co z kikutem i czy mi dziecka nie zepsuje Cytat:
![]() U nas celibat chyba od marca ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie każdemu dane kp i nic w tym złego! Nie ma co na sile. I tak jesteś najlepszą mama Pestki jaką możesz być!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle jak masz problem z laktacją spróbuj pić bawarkę ja piję i mleka mam pełne cycki. Podobno najlepszy sposób naszych babć.
|
|
|
|
#1317 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale szybka akcja ![]() Szacun za taki rozmiar przy sn ![]() Cytat:
Kocia matka hej
|
||
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1319 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękne, kobiece kształty ![]() Cytat:
ale TŻ lubi gotować i już patrzy tutaj pod innym kątem i może zrobię mu tę przyjemność i znajdę jakiś z tą wyciąganą wylewką ![]() Razem poczęłyśmy to może i razem wywołamy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje, witamy Kubusia ![]() Cytat:
Ostatnio na nic nie wydaję milionów monet bo się skończyły Łojej! Od marca to kawał czasu ale jeszcze trochę! 6 tyg po porodzie i prawie jak pierwszy raz będzie!
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Zapachy natury od pierwszego dnia życia

A co? 
🏻

🏻

Mam nadzieje, ze wrozba, ze wszystkie rozpakuja sie do 25.07 sie sprawdzi 

a wymienią go Wam za darmo?
gratulacje, ze tak świetnie sobie radzisz
jak tam się znalazłas?