|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Aggs piękny brzuszek
![]() Myszowata, akurat kosmetyki z nivei raczej nie są najbardziej naturalne... To już olejem kokosowym bym poleciała. Poprostu,😍😍 Morelle, jeśli się nie rozkłada na płasko a na zdjęciu nie widać to się nie nadaje. Wygląda jakoś kosmicznie w ogóle:p a to się buja w ogóle? Jak się rozkłada na płasko i da się zablokować bujanie to można by włożyć ale nie dłużej niż 20 minut... To już lepiej w gondoli wózka pobujać bo leży na twardym i płaskim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj w drużynie arbuza! trzeba im wiec przypomnieć ![]() zgrabniutki masz ten brzusio taki baklazanik bardziej ![]() Szczypiorek z arbuzem Haha tego jeszcze nie jadłam ![]() Cytat:
Wyciągnę niedługo! ![]() Ojej :/ to niegrzeczna ta szyjka! Co się stało ze w ogóle trafiłaś na porodówkę? Skurcze? Wody odeszły? ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne brzuszki szczypiorki
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1385 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WP oglądam!Cytat:
już nie będę! Cytat:
![]() Jeju ale Ty się ślicznie prezentujesz Cytat:
![]() A Ty już przestań udawać i przepisz się do wrześniówek Ja przy Tobie jak słonica wyglądam zgrabniocha! Trzymam kciuki za postęp! Mocno bolą skurcze? Siil Ty mnie rozwalasz z tymi zwierzętami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
Biedna
Devileeek no coś Ty w piecu nie palicie?! Ahahahahahaha i tż pozwalasz dziecko dotykać szok 😂 U nas wczoraj tesciowa siedzi i pyta jak tam po wizycie u lekarza blablabla i tak po cichu pyta mnie czy mi czop nie odchodzi a mój tż mówi "nie, nie czop jeszcze jest tylko szyjki juz nie ma i rozwarcie marne" myślałam ze teściowka spadnie z krzesła😂 chyba myślala ze tz nie wtajemniczony😛 Aggs wyjmuj tego arbuza! Masakra wygląda jak doklejony 😛 Poprost oszukujesz coś 😂 To i mojego arbuza pokaże 😃 Załącznik 7150356 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Cos sie przycielo 😛
1500058952801.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
się miałam zapytać po jakeigo grzyba 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1389 |
|
*sportaddict*
|
Morelle mialam pisać to samo co Pestycyda
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Carolles następny szczypior ![]() Wysoko masz brzuszek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia, a rozwarcie jakieś?
Morelle, pewnie nic jej nie będzie jak na 5-10 minut uzyjesz do zasypiania. Lipa że się nie rozkłada bo mała się będzie krzywić jakkolwiek ją nie położysz. Ale nie popadajmy też w paranoje że jej to krzywdę zrobi jak 10 minut polezy. Ja taka mądra teraz jestem i mówię że sama wkładać do leżaka nie będę na początku a założę się że jak się będzie darło bobo to wymiekne ![]() Carolles, cudny brzuszek! Wy to się stroiciel chyba do tych zdjęć specjalnie. Ja ciągle w dresie:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
#1393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest wysoko, przeszkadza mi starsznie bo juz mi sie cycki o niego opieraja 😂 ale to nie zmienia faktu ze mam zamiar na dniach rodzic 😛 Ahahahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1394 | |||||
|
Zadomowienie
|
Aggs, Poprostu, Carolles ale laski z Was!
![]() Cytat:
![]() A na przeziębienie szybko jakieś naturalne sposoby, oby pomogło! Cytat:
U mnie też szok, że mąż będzie kąpał ![]() Cytat:
![]() A mój mąż odważny ![]() Z taka obstawą to remont się skończy raz dwa! ![]() Cytat:
Dziękuję W czasie kąpieli wiem, że trzymać pod bródką, a wkładając? Trzeba trzymać pod pupą i główkę z tyłu? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podczytywalam i trzymalam kciuki za kazda z Was ![]() Milo wrocic w kazdym razie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak patrzę na Wasze brzuszki to mi tęskno za moim
wszystkie ślicznie wyglądacie ![]() DARIETTA a może próbuj swoim mlekiem smarować? I dużo wietrzyć. Czym by nie smarować, musi minąć trochę czasu zanim się zagoją. ANULKA a mocno Cię bolą skurcze?
|
#1397 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
super Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz dziś użyłam laktator. Przemkowi podawałam ta boląca pierś trzy razy z rzędu i musiałam ściągnąć trochę z tej drugiej. W 2minuty wyszło mi 80ml, więcej już się bałam żeby nie zrobić sobie i z nią krzywdy.
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
JA ściągam 5 ml ale kupiłam sobie dziś 2 staniki do karmienia z hm. Będą chociaż do uspokajania i zawsze coś tam pociumka trochę. Jestem ciekawa co to przyjdzie.
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ja tam za swoim nie tęsknię, a raczej już bym chciała mieć płaski.
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia pisz nam tu jak sie znalazłas na porodówce? Wody odeszły czy skurcze?
Cashmere wow jak dużo odciagnelas ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa |
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ciągle nie mam żadnego stanika to karmienia..mam tylko te sportowe. Jakoś boję się że nie trafię z rozmoarem-.-
Teraz doczytałam że w Maltanie jest glukoza!! Zazwyczaj patrzę co kupuję a tu taki klops:/ najwyżej będę masłem shea się ratować... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1403 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A brzuszek śliczny, ja nie wiem Wy naprawdę wątki pomyliłyście! Cytat:
Sos czosnkowy się liczy do naturalnych sposobów? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1404 |
|
królikoholiczka
|
Mamy mleko!!! Tylko cycki bolą a szczególnie jeden i nie wiem czy to nie zastój - ale tak szybko?. Mała od wczoraj nie spadła z wagi. Teraz się opala skubana na solarium
wczasy sobie urządziła. Po 23 ja budzę na karmienie. Kobiety jakie Wy macie figury!! 😍😍 Macica mi się obkurcza i jak to boli... Dziś chyba nie pospie znów..
|
|
#1405 |
|
MerDer 4ever
|
Jon wybaczę jak podzielisz sie pizzunią
![]() Carolles następna laska Łącze sie w bólu! Moja co prawda nie przyjedzie na porodówkę do poniedziałku ale jak zacznę rodzic pózniej to... z reszta nawet jak my jej nie damy znać od razu to nie wiem czy ktoś jej tam nie poinformuje bo ona ma wszędzie wtyki Może Twoja chce poród odebrać Morelle ja czaje sie na te staniki do karmienia i wiecznie nie ma Anusia Pestycyda ja tez bez stanika do karmienia ![]() Emilia super! ![]() Ja mam coraz cześciej lekko bolesne skurcze ale coraz bardziej i mocniej czuje kłucie w szyjce. Mam nadzieje, że jak juz bede miała regularne skurcze albo odejdą mi wody to na porodówkę przyjadę z jakimkolwiek rozwarciem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1406 |
|
Rozeznanie
|
Pestycyda mysle ze odloze wszystko co bylo uzywane.. szkoda mi malej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia, gratulacje za mleko
opalajcie się i spokojnej nocy!Fajny artykuł: https://issuu.com/splotbliskosci/doc...nr_1_-_2017/32 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1409 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Placuszki były pyszne! ![]() Nie zawstydzaj mnie!!! :P trochę gramów poszło w pupę i uda, może nie widać ale widzę po spodniach w końcu te 12kg na plusie gdzieś musi się ukrywać nie dobijajcie mnie ze to synuś-koksuś ![]() Cytat:
Brawo dla TŻ ![]() A Twój to w ogóle nie wyglada jak doklejony! Pfff :P ale faktycznie masz go bardzo wysoko u mnie zdecydowanie kilkudniowy arbuz a u Ciebie taki świeżo wyłożony na ladę ![]() Cytat:
Brawo zazdroszcze Młodej, tez bym się pogrzała i nabrała rumieńców ![]() Dzięki za wszystkie miłe słowa ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

taki baklazanik bardziej 
trzeba obserwować. Dobrze ktoś zasugerował kąpiel w krochmalu. Może ograniczyć wszystkie kosmetyki poza tymi do pupy?
już nie będę! 

się miałam zapytać po jakeigo grzyba 😂

Była bardzo niezadowolona
Potem już było spoko, podobało jej się. To nic trudnego, dacie spokojnie radę, tylko w czasie kąpieli trzeba podtrzymywać główkę pod bródką palcami. I nie zrażać się ewentualnymi pierwszymi niepowodzeniami
gratulacje!
wszystkie ślicznie wyglądacie