|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Gosiaczek moze sprobuj ten pasek odciagnac spowrotem ale wejdz na wlasciwosci i tam jest o pasku zeby byl na wierzchu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki i spadam się uczyć mojej prezentacji
![]() ![]()
#3514 |
Wtajemniczenie
|
tak wspominacie tych exow ze az mi sie moj przypomnial... z tym to dopiero jaja byly... czasami jak go widzialam to mnie sie tak bralo i przytulic do niego mi sie chcialo ale za chwile taki kopniak "kurde dziewczyno masz Rafala,jest jki jest ale jest twoj!!" xD czasami lubie tak sama sie w myslach ochrzanic bo to pomaga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a sexu grupowego nie chcialabym tak samo sexu z dziewczyna. To by było dziwne. Zreszta jestem samolubna i wole mieć tz dla siebie tylko ![]() Cytat:
ja z moim ostatnim ex zerwałam z dnia na dzien o tym zadecydowałam i w sumie dobrze pozniej mnie wyzywał i przesladował i gadał glupoty na moj temat. a spotyykałam sie z nim z przerwami przez całe gimnazjum. W tych przerwach spotykałam się z innymi owszem, a ex nie. Czekał zawsze na mnie. Chyba zrywalismy 7 razy. to było dziecinne byłam z nim bo mi sie podobały jego oczy ![]() a tak to nie mialam o czym z nim gadac wogole jego poczucie humoru mnie nie ruszało i był ciota jak np ktos rwał sie do niego zeby go bić to ja go broniłam ![]() W zyciu popełnia się wiele błędów. Dzień dobry, okresu dostałam o dziwo nie boli mnie brzuch. Jest mi przykro kocham tż nie chce go stracic... im bliżej wyjazd tym b ardziej sie boje tym czesciej płacze... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Lineczka stówa !
![]() ![]() ![]() ![]() niqska - rozumiem Cię , że sie denerwujesz , to będzie taki czas, kiedy zobaczysz czy tzowi na Tobie zalezy i boisz się odrzucenia. Tak jak ktoraś to napisała " nie wazne jaki tz jest ale jest moj" ![]() ![]() ![]() Ale bedziesz miała tam neta ? I bedziesz z nami pisac ? ![]() Matematyczki zaraz konczą ! Ciekawe jak im poszło ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Jej jak ja nie znosze matmy
![]() Wszyscy matematycy to takie mózgi ze łohoho ![]() ![]() ![]()
#3519 |
Zakorzenienie
|
ja lubię matmę i chciałam zdawać ,ale majac bio i chem mam wiecej mozliwosci
![]() ![]() Pati dziś poleci kartka do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo zaraz by było że nie ma czasu pieniedzy że jak to to ma być że nie wypada i takie tam. Ot maruda jest. Myslałam żeby zarobić na nasze wspolne wakacje i pojechać gdzieś... ale watpie zeby chciał bo on musi wszedzie miec ze soba znajomych bo i naczej by umarł z nudy... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Przegladalam oferty pracy własnie i znalazlam taka dosc oryginalna,ktos poszukuje opiekunki do.. psa
![]() ![]() W ogole doznalam szoku bo rano dzownila do mnie teściowa i pytala sie czy bylabym zainteresowana opieka nad dwojka dzieci,dwoch chlopcow w wieku 3 i 6 lat.... ma jeszcze dzownic,bo chciala sie najpierw zapytac co ja na to i pozniej porozmawiac z tamta babeczka ![]() ![]() ![]()
#3522 |
Zakorzenienie
|
Jam już po angolu ustnym i mam wakacjeeeee
![]() 80% mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam dzieci
![]() mój siostrzeniec ma 4 lata i jak przychodzi do mnie to sie zawsze ganiamy bawimy wygłupiamy ![]() a jak jestem u chrzestnego to jego 4 letnia Jula stoi zawsze na schodach i : " Mooooonisiaaaa chooodź" woła mnei żeby sie bawić ![]() Patryk czasami mnie bije ale obracam to w żart a jak już przesadza to robie groźną mine i mówie że tak nie ładnie :P mogła byym sie dzieciami opiekować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Primark ![]() ![]() Cytat:
![]() bede robiła w czerwcu kurs na opiekuna - wychowawce - obozowego ![]() ![]() ja piatek i koniec ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
siokoladka wrzuc swój zestaw, gratulacje
![]() mnie dzis matka dobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
zabardzo nie pamiętam już ale:
1. Przeprowadziłas sie do innego miasta dzwonisz do kolezanki z Dani i opowiadasz o tym: -jak przebiegała przeprowadzka -Jak urządziłes swój pokój -jak przywitali/co zrobili sąsiedzi 2. Kolega proponuje Ci wypad z jego znajomymi: -Nie zgódz sie na jego opcje. -Wytłumacz dlaczego nie chcesz isc do pubu -Zaproponuj rozwiązanie 3.Dzwonisz do biura turystycznego chcesz odwolac podróz do Dublina -Przywitaj sie i przedstaw sytuacje. -Zapytaj czy będziesz musial poniesc jakies koszty -Zabukuj inny termin Obrazek mialam z***any po całości jakas stara baba siedząca z kotem :P ogolnie trafil mi sie prosty zestaw |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | |||
Wtajemniczenie
|
suuuper
![]() Cytat:
ja mam dobry kontakt z dziecmi bo sama dzieckiem jestem xD lubie sie bawic hahaha Cytat:
Cytat:
a kartki nie wiem czy ebde wysyłaś bo nie wiem nawet gdzi etam poczta jest i czy sie dogadam xD ale mi si enie chce uczyc angooolaaa o la la la la la la o la la la o oo la |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3532 |
Zakorzenienie
|
Nie ma mowy mówisz" i woudl like to send a postcard
![]() ![]() ![]() matma podast. ? nie była trudna ? to moze i chemia bedzie latwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Wtajemniczenie
|
ja tez chyba dzis zwariuje w domu :/ ja juz kombinuje jak,gzie i kiedy sie wyprowadzic bo inazej ejszce troche to zrobie komus w tym domu krzywde jesli pierwsza sobie nie zrobie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Sioko, nuzii gratuluje ![]() A ja się jak narazie obijam, ale "zaraz" idę się pouczyć ang. (wzieło mnie na wspomnienia i czytałam archiwum gg i teraz mi się strasznie tęskni za exprzyjacielem ![]() Ja też bym chciała wyprowadzić się z domu, bo czasami to trudno wytrzymac :/
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
A ja siedze dalej w pizamie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na Twoim miejscu, też bym się bała wyjazdu, ale jeśli to prawdziwa miłość - tylko Was to umocni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A dzieci - cud, miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi jakoś nie spieszno do wyprowadzki z domu ![]() Connect zawsze sie za kimś tęskni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jakbym z ex ciota wpadła to bym sie nie hajtała z nim no bo wez xD porazka wolałabym sama już wychowywać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostały mi jeszcze dwie godziny na korkach.. marnie to widzę. dzisiaj z korków biegiem pędzę do domu i na różaniec do domu pogrzebowego, bo mój pradziadek zmarł dziś w nocy... Jutro pogrzeb, a miałam w planach pisanie mojej prezentacji. No aj też bym wolała sama wychowywać. Całe życie z jakims f.r.aj.e.r.e.m, maaatko...
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi Insomnia ! Pomodl sie aby pradziadek wymodlił ci lasku Boga, zeby na maturce ladnie poszło wszystko
![]() Ubrałam się !!! :d jestem dumna :d ogarne pokoj i na zakupy z mama do Reala |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dawno nie mialam stycznosci z angielskim :P Klaudens weno ta prezentacje Twoja :P znalazłam fajna torebke : http://www.allegro.pl/item360895542_..._wys_z_pl.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.