|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Kocurski, wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Katalinko, może faktycznie przesadzasz z obawami co do sukni. Na pewno wszystko pięknie wygląda a Ciebie po prostu stres atakuje ![]() Chelsee, zdjęcia są cuuudowne a Ty wyglądałaś wręcz przepięknie a jednocześnie bardzo dziewczęco i naturalnie. Echhh chciałabym chociaż kilka tak udanych fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
rany dopiero teraz zauważyłam fotki
![]()
#3753 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3754 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Jesli to komus pomoze to moge polecic Wam dobrego Dja na wasze uroczystosci
![]() ![]() PS. a co do lokalizacji waszej zabawy to polecam Suków i Stary Młyn w Morawicy. Jesli ktos bedzie mial jakies pytania to zapraszam na PW ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy, szczególnie tobie mokapodi
![]() chelsee przepięknie wyglądaliście, a fotki świetne, profesjonalne, chłop ma dar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki ja na waszym forum jestem pierwszy raz!ślub mam 9 sierpnia tego roku, czyli już nie długo!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaką wódkę kupujecie/kupiłyście na wesele?? Nasze mamy mówią żebyśmy już kupili alkohol bo podobno ma zdrożeć, w sumie jak kupimy teraz to będziemy mieć już z głowy i w piwnicy będzie czekał na spożycie
![]() ![]() Madzia 23 Byłam w tym salonie obejrzeć sukienki, ale żadna nie wpadła mi w oko, więc trudno mi cokolwiek napisać, w sumie salon jest jak dla mnie taki "niszowy"jak na razie nie znam nikogo kto zamawiałby tam sukienkę,może ktoś jednak się znajdzie na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Rozeznanie
|
Madzia masz ślub w sierpniu i jeszcze nie zamówiłaś sukni? Ja zamówiłam w marcu i ma być gotowa na lipiec. Jak dla mnie to w Veronie nie ma nic ładnego, ale to kwestia gustu.
My kupujemy wódkę Maximus ![]()
#3760 |
Przyczajenie
|
czesc izus
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Przyczajenie
|
slyszalam ze ten axis to jest taki sobie, ale osobiscie nie mialam do czynienia. okaze sie podczas waszego swieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy Pana Tadeusza, ale sporo znajomych kupuje też Wyborową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Raczkowanie
|
katalinka17----> suknie masz bardzo ladna, i efekt koncowy z fryzura, makijazem, bukietem i bizuteria bedzie olsniewajacy
![]() chelsee----> zdjecia rewelacja ![]() Puchatek M.----> ja tez juz jestem po probnym czesaniu i rownie zadowolona jestem tak jak ty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1.kontakt z goscmi 2. nie robic dlugich przerw 3.Trunki wyskokowe raczej nie dla grajkow ![]() Wszystkie w/w kryteria spelnia ten zespol,bylam na kilku imprezach z ich udzialem i dlatego wiem,ze bede zadowolona.Ale...pozwolci e,ze sie powtorze:sa gusta i gusciki. A moze dj? Wizazanki sporo juz o tym pisaly w poprzednich postach.Powodzonka ![]() Dziewczyny,robicie poprawiny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Przyczajenie
|
ja juz po ślubie
![]() ![]() PS. nie wiem ale mi sie zdaje ze jest tendencja do tego zeby poprawin nie wyprawiac. Chyba ze sie myle |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
Witajcie, z braku czasu dawno nic nie pisałam, ale forum czytam regularnie.
Kocurski fajnie że w dniu ślubu wszystko wyszło po Waszej myśli, gratuluję i życzę Ci aby każdy Wasz dzień był tak cudowny jak w dniu ślubu. Chelsee zdjęcia super, jakiś czas temu dzwoniłam do Styczniów ale niestety mój termin maja już zajęty, Media Vision również i tak właściwie to mam zarezerwowana tylko salę w Sosnowym Dworki i DJa Piotra Gładkowskiego. Kocurski widziałaś juz zdjęcia które robiłaś u Zdzisława Łukasika i jak miały na imię te dziewczyny, które były u Ciebie??? Dziewczyny możecie mi polecić dobrego fotografa i kamerzystę?? Co do sali w Morawicy, to mi od właścicielki „zapachniało” lekkim cwaniactwem. Początkowo jak byliśmy na spotkaniu i wypytywałam o wszystko mówiła ze dekoracja gratis, a tort i wódka we własnym zakresie. Podczas podpisywania umowy okazało się ze za dekoracje dodatkowo chyba 500zł, tort i wódkę musimy zamówić u niej (ma sklep i właśnie stamtąd musi być alkohol) i a za napoje trzeba zapłacić chyba 2 czy 3 zł za osobę (początkowo miały być w cenie).. a i do menu nie chciała dołączyć propozycji menu... więc zaczelismy się zastanwiac co ona kombinuje, zrezygnowaliśmy i zamówiliśmy sale w Sosnowym
#3769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Raczkowanie
|
Hej!
Moja siostra miała wesele w Młynie i sama z własnego doświadczenia moge powiedzieć, ze to BARDZO nieuczciwi ludzie. Tak więc wszyscy, którzy tam organizują wesele, niech uważają na nich... |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, polecam piękną biżuterię na zamówienie. Podaję adres stronki www.silarte.pl. Od kilku lat regularnie zamawiam jakieś kompleciki. Teraz miałam zaprojektowaną biżuterię do sukni ślubnej. Dla mnie rewelacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Raczkowanie
|
Jestem niesamowicie ciekawa efektów wesela w Sukowie w Sosnowym Dworku. Jak szukaliśmy weselnej sali, byłam nią oczarowana. Ciekawe jak z organizacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Raczkowanie
|
ho,ho,ale sie narobilo.Chyba podzwonie po salach,bo nie chcialabym ryczec przed slubem.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Raczkowanie
|
Kocurski dziękuję za informacje, jak bedziesz miała fotki, to prosze napisz mi czy jesteś zadowolona, albo przeslij kilka
![]() co do sali w Młynie, to ciesze się ze miałam czucie i zrezygnowałam z podpisania umowy, tak jak pisałam babka strasznie kręciła, szczególnie z tym menu, bo w sumie umowa zawierała tylko informacje o kwocie za osobę ale żadnej informacji o menu które nam przedstawiła, w ogóle wszystko chciała tak szybko załatwić. A o Sosonowym Dworku słyszałam większość pozytywnych opinii, jedna z dziewczyn tylko pisała coś o cukierkach, że ktos zawinął i o podłodze że śliska ale jak byłam to sprawdzałam i dla mnie ślisko nie było, pozatym własciciel wygląda na uczciwego.
#3775 |
Zakorzenienie
|
Madzia23- jA ZAMAWIAŁAM suknie w Paryzance
![]() ![]() ja na suknię czekałam 4 miesiące ![]() dziś mam 2 przymiarkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Raczkowanie
|
Ja byłam tam na 3 weselach i nasze tez tam bedzie. Z tego co wiem to wszystko było bardzo dobrze przygotowane.
#3777 |
Raczkowanie
|
Oczywiście mowa o Sosnowym Dworku .
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy któraś słyczała coś o fotografie Robercie Durliku ?
#3779 |
Rozeznanie
|
My robimy poprawinki tam gdzie wesele, w Sobkowie
![]()
#3780 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszałam o nim same dobre opinie. Robił zdjęcia u mojej koleżanki, była z niego bardzo zadowolona, widziałam te zdjęcia dla mnie super. Sama chciałam, żeby fotografował u mnie ale niestety miał zajęty termin. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.