Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 10:33   #3751
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Kielce

Kocurski, wszystkiego najlepszego Aż miło się czyta takie relacje, też bym chciała być tak zadowolona już po. Ale przy moim charakterze to raczej nierealne
Katalinko, może faktycznie przesadzasz z obawami co do sukni. Na pewno wszystko pięknie wygląda a Ciebie po prostu stres atakuje
Chelsee, zdjęcia są cuuudowne a Ty wyglądałaś wręcz przepięknie a jednocześnie bardzo dziewczęco i naturalnie. Echhh chciałabym chociaż kilka tak udanych fotek

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:45   #3752
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

rany dopiero teraz zauważyłam fotki śliczne!!!
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 11:45   #3753
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chelsee Pokaż wiadomość
N quote=agunia82;7526703]Dziękujemy ślicznie za relację Z całego serca gratuluje i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Miło by było jakbyś pochwaliła się też zdjęciami Uwielbiam oglądać ślubne zdjęcia
------------------------------------------------------------------------------------------------

Cytat:
Napisane przez chelsee Pokaż wiadomość
No dobra , mimo, że wy się tak nie chwalicie chętnie , to ja nawet chętnie dam tego linka, jest tam kilka zdjec http://styczen-fotografia.blogspot.com/
Oceńcie same, te pierwsze zdjecia.Krytykę tez zniosę.
Chelsee super zdjątka wyglądaliście cudnie, u mnie i mojego TŻ-ta za rok Styczniowie też będą pstrykać fotki i strasznie się z tego cieszę bo prawdziwi z nich fachowcy
Stary 2008-05-14, 12:02   #3754
elza120
Przyczajenie

Witam wszystkich. Jesli to komus pomoze to moge polecic Wam dobrego Dja na wasze uroczystosci mlody chlopak ale zna sie na rzeczy, mozna z nim wszystko objasnic i jest pomocny. Proponowal nam wszystko orkiestre, pokazy taneczne, itd.. Chlopak mieszka w okolicach Kielc ale gra w calej Polsce. Gra na saksofonie i z drugim kolega (ktory gra na akordeonie) zabawia ludzi przy stolach. My bylismy zadowoleni i goście tez. co do repertuaru to co para bedzie chcial to on zagra. To sa jego namiary: Dj Marty, tel. 889362033

PS. a co do lokalizacji waszej zabawy to polecam Suków i Stary Młyn w Morawicy.

Jesli ktos bedzie mial jakies pytania to zapraszam na PW albo na forum
Pozdrawiam
elza120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 13:59   #3755
katalinka17
Zadomowienie

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy, szczególnie tobie mokapodi

chelsee przepięknie wyglądaliście, a fotki świetne, profesjonalne, chłop ma dar

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 14:13   #3756
Madzia 23
Przyczajenie

Hej dziewczynki ja na waszym forum jestem pierwszy raz!ślub mam 9 sierpnia tego roku, czyli już nie długo!!!! czytałam trochę wasze posty i bardzo mnie zaniepokoiły opinie na temat ella wideo bo tez ich mam! i nie wiem teraz co o nich myśleć zespół mam "jolane" nie wiem czy ktoś o nich słyszał,ale grał u mojej siostry i było super! sukni jeszcze nie mam ale chyba będę zamawiała w Veronie bo mają ładne sukienki i obsługa jest ekstra a dla mnie to ważne! podoba mi się jeszcze jedna w Paryżance ale jak piszecie że są z nimi problemy to chyba odpuszczę! zresztą w Veronie suknie są w przystępnej cenie a dla mnie to ważne! pozatym pan który jest właścicielem zaproponował mi samochód do ślubu w prezencie( z kierowcą interesuje mnie tylko paliwo) więc to tez dużo! nie wiem co myślicie o tym salonie proszę was o opinie! z góry dzięki
Madzia 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 16:33   #3757
fenomenka84
Raczkowanie

Dziewczyny jaką wódkę kupujecie/kupiłyście na wesele?? Nasze mamy mówią żebyśmy już kupili alkohol bo podobno ma zdrożeć, w sumie jak kupimy teraz to będziemy mieć już z głowy i w piwnicy będzie czekał na spożycie Tylko nie mam pojęcia jaki będzie dobry, podobno Bols nie jest najlepszy, zresztą z TŻetem rzadko pijemy wódkę więc nie znamy sie na tej kwestii:P Może wy coś doradzicie

Madzia 23
Byłam w tym salonie obejrzeć sukienki, ale żadna nie wpadła mi w oko, więc trudno mi cokolwiek napisać, w sumie salon jest jak dla mnie taki "niszowy"jak na razie nie znam nikogo kto zamawiałby tam sukienkę,może ktoś jednak się znajdzie na forum
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 18:01   #3758
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elza120 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich. Jesli to komus pomoze to moge polecic Wam dobrego Dja na wasze uroczystosci mlody chlopak ale zna sie na rzeczy, mozna z nim wszystko objasnic i jest pomocny. Proponowal nam wszystko orkiestre, pokazy taneczne, itd.. Chlopak mieszka w okolicach Kielc ale gra w calej Polsce. Gra na saksofonie i z drugim kolega (ktory gra na akordeonie) zabawia ludzi przy stolach. My bylismy zadowoleni i goście tez. co do repertuaru to co para bedzie chcial to on zagra. To sa jego namiary: Dj Marty, tel. 889362033

PS. a co do lokalizacji waszej zabawy to polecam Suków i Stary Młyn w Morawicy.

Jesli ktos bedzie mial jakies pytania to zapraszam na PW albo na forum
Pozdrawiam
Witaj na forum ELZA. Fajnie,ze wreszcie jakas wzmianka o Mlynie W Morawicy.Wybralismy wlasnie ta sale,bo jest pieeeeekna.Mamy nadzieje,ze i sprawy organizacyjne wygladaja tam pieknie . Mialas tam swoje wesele?
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 18:03   #3759
Puchatek M.
Rozeznanie

Madzia masz ślub w sierpniu i jeszcze nie zamówiłaś sukni? Ja zamówiłam w marcu i ma być gotowa na lipiec. Jak dla mnie to w Veronie nie ma nic ładnego, ale to kwestia gustu.

My kupujemy wódkę Maximus
Stary 2008-05-14, 18:31   #3760
elza120
Przyczajenie

czesc izus młyn jest fajny masz zespol juz? bedzie tez grac na poprawinach?
Stary 2008-05-14, 18:48   #3761
izus123
Raczkowanie

Cytat:
czesc izus młyn jest fajny masz zespol juz? bedzie tez grac na poprawinach?
Zespol www.axis-band.pl ,poprawin nie robimy.Do domu moich rodzicow zapraszamy kolo 25 osob i to beda nasze takie mini poprawiny (w gronie najblizszych)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 19:55   #3762
elza120
Przyczajenie

slyszalam ze ten axis to jest taki sobie, ale osobiscie nie mialam do czynienia. okaze sie podczas waszego swieta
Stary 2008-05-14, 20:01   #3763
Kocurski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kocurski, wszystkiego najlepszego Aż miło się czyta takie relacje, też bym chciała być tak zadowolona już po. Ale przy moim charakterze to raczej nierealne
Katalinko, może faktycznie przesadzasz z obawami co do sukni. Na pewno wszystko pięknie wygląda a Ciebie po prostu stres atakuje
Chelsee, zdjęcia są cuuudowne a Ty wyglądałaś wręcz przepięknie a jednocześnie bardzo dziewczęco i naturalnie. Echhh chciałabym chociaż kilka tak udanych fotek
Gosikk_s, uwierz mi, ja ciągle byłam z czegoś niezadowolona. Organizacja jest trudna, ale naprawdę opłaca się. Pod koniec chodziłam juz z organizerem, co kiedy załatwić, gdzie wpłacić zaliczki Pomaga.

My mieliśmy Pana Tadeusza, ale sporo znajomych kupuje też Wyborową.
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:12   #3764
kamilack80
Raczkowanie

katalinka17----> suknie masz bardzo ladna, i efekt koncowy z fryzura, makijazem, bukietem i bizuteria bedzie olsniewajacy

chelsee----> zdjecia rewelacja

Puchatek M.----> ja tez juz jestem po probnym czesaniu i rownie zadowolona jestem tak jak ty malo tego ci ktorzy mnie w niej widzieli byli zachwyceni, ciesze sie bardzo ze udalo sie mojej fryzjerce okielznac moje afro i stworzyszc tak fajny efekt

kamilack80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:20   #3765
izus123
Raczkowanie

Cytat:
slyszalam ze ten axis to jest taki sobie, ale osobiscie nie mialam do czynienia. okaze sie podczas waszego swieta
Gusta i guscikiJesli szukasz zespolu,najlepiej podzwon,popytaj i przesluchaj kilka plytek. Jednak procz tego jak graja,wazne jest tez:
1.kontakt z goscmi
2. nie robic dlugich przerw
3.Trunki wyskokowe raczej nie dla grajkow
Wszystkie w/w kryteria spelnia ten zespol,bylam na kilku imprezach z ich udzialem i dlatego wiem,ze bede zadowolona.Ale...pozwolci e,ze sie powtorze:sa gusta i gusciki.
A moze dj? Wizazanki sporo juz o tym pisaly w poprzednich postach.Powodzonka
Dziewczyny,robicie poprawiny?
Stary 2008-05-14, 20:27   #3766
elza120
Przyczajenie

ja juz po ślubie i w poprzednim poscie polecalam Dja Marty gral nam na weselu i poprawinach. Fajnie wszystko wyszlo.

PS. nie wiem ale mi sie zdaje ze jest tendencja do tego zeby poprawin nie wyprawiac. Chyba ze sie myle
Stary 2008-05-14, 20:58   #3767
izus123
Raczkowanie

Cytat:
ja juz po ślubie i w poprzednim poscie polecalam Dja Marty gral nam na weselu i poprawinach. Fajnie wszystko wyszlo.

PS. nie wiem ale mi sie zdaje ze jest tendencja do tego zeby poprawin nie wyprawiac. Chyba ze sie myle
achhhhh,po slubie No to napisz nam co i jak? Gdzie wesele,jaki kosciol i co godnego polecenia.czekamy na recenzje
Stary 2008-05-14, 21:33   #3768
moonikkaa
Raczkowanie

Witajcie, z braku czasu dawno nic nie pisałam, ale forum czytam regularnie.
Kocurski fajnie że w dniu ślubu wszystko wyszło po Waszej myśli, gratuluję i życzę Ci aby każdy Wasz dzień był tak cudowny jak w dniu ślubu.
Chelsee zdjęcia super, jakiś czas temu dzwoniłam do Styczniów ale niestety mój termin maja już zajęty, Media Vision również i tak właściwie to mam zarezerwowana tylko salę w Sosnowym Dworki i DJa Piotra Gładkowskiego. Kocurski widziałaś juz zdjęcia które robiłaś u Zdzisława Łukasika i jak miały na imię te dziewczyny, które były u Ciebie??? Dziewczyny możecie mi polecić dobrego fotografa i kamerzystę??
Co do sali w Morawicy, to mi od właścicielki „zapachniało” lekkim cwaniactwem. Początkowo jak byliśmy na spotkaniu i wypytywałam o wszystko mówiła ze dekoracja gratis, a tort i wódka we własnym zakresie. Podczas podpisywania umowy okazało się ze za dekoracje dodatkowo chyba 500zł, tort i wódkę musimy zamówić u niej (ma sklep i właśnie stamtąd musi być alkohol) i a za napoje trzeba zapłacić chyba 2 czy 3 zł za osobę (początkowo miały być w cenie).. a i do menu nie chciała dołączyć propozycji menu... więc zaczelismy się zastanwiac co ona kombinuje, zrezygnowaliśmy i zamówiliśmy sale w Sosnowym
Stary 2008-05-14, 22:02   #3769
AsiulekWawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
Kocurski fajnie że w dniu ślubu wszystko wyszło po Waszej myśli, gratuluję i życzę Ci aby każdy Wasz dzień był tak cudowny jak w dniu ślubu.
Chelsee zdjęcia super, jakiś czas temu dzwoniłam do Styczniów ale niestety mój termin maja już zajęty, Media Vision również i tak właściwie to mam zarezerwowana tylko salę w Sosnowym Dworki i DJa Piotra Gładkowskiego. Kocurski widziałaś juz zdjęcia które robiłaś u Zdzisława Łukasika i jak miały na imię te dziewczyny, które były u Ciebie??? Dziewczyny możecie mi polecić dobrego fotografa i kamerzystę??
Co do sali w Morawicy, to mi od właścicielki „zapachniało” lekkim cwaniactwem. Początkowo jak byliśmy na spotkaniu i wypytywałam o wszystko mówiła ze dekoracja gratis, a tort i wódka we własnym zakresie. Podczas podpisywania umowy okazało się ze za dekoracje dodatkowo chyba 500zł, tort i wódkę musimy zamówić u niej (ma sklep i właśnie stamtąd musi być alkohol) i a za napoje trzeba zapłacić chyba 2 czy 3 zł za osobę (początkowo miały być w cenie).. a i do menu nie chciała dołączyć propozycji menu... więc zaczelismy się zastanwiac co ona kombinuje, zrezygnowaliśmy i zamówiliśmy sale w Sosnowym
siostra mojego TZ miala wesele w mlynie w morawicy i szoook, nie polecaqm po prostu.byla juz tak tym wszystkim zdenerwowana,ze tydzien przed weselem non stop ryczala.. paranoja. co do jedzenia-daja to,co im sie na sklepie przeterminuje,to niezle cwaniaki,chcieli ja na 20 osob oszukac w poprawiny,a zamiast wybranych dan wciskali jakies zamienniki,a w wesele o 2 braklo ciasta i powiedzieli,ze juz wszystko pokrojone. wiadomo,sala piekna,ale ja wolalabym, zeby gosice byli zadowoleni..
AsiulekWawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 22:29   #3770
Beatka10
Raczkowanie

Hej!

Moja siostra miała wesele w Młynie i sama z własnego doświadczenia moge powiedzieć, ze to BARDZO nieuczciwi ludzie. Tak więc wszyscy, którzy tam organizują wesele, niech uważają na nich...
Stary 2008-05-14, 22:30   #3771
Kocurski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
Zdjęć nie widziałam, płytki + foto będą tydzień po weselu. U nas filmowała Agnieszka, a zdjęcia robiła Edyta, super babki.

Dziewczyny, polecam piękną biżuterię na zamówienie. Podaję adres stronki www.silarte.pl. Od kilku lat regularnie zamawiam jakieś kompleciki. Teraz miałam zaprojektowaną biżuterię do sukni ślubnej. Dla mnie rewelacja.
Stary 2008-05-14, 22:32   #3772
Kocurski
Raczkowanie

Jestem niesamowicie ciekawa efektów wesela w Sukowie w Sosnowym Dworku. Jak szukaliśmy weselnej sali, byłam nią oczarowana. Ciekawe jak z organizacją.
Stary 2008-05-15, 06:21   #3773
izus123
Raczkowanie

ho,ho,ale sie narobilo.Chyba podzwonie po salach,bo nie chcialabym ryczec przed slubem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 07:51   #3774
moonikkaa
Raczkowanie

Kocurski dziękuję za informacje, jak bedziesz miała fotki, to prosze napisz mi czy jesteś zadowolona, albo przeslij kilka ) Chyba zarezerwuje Zdzisława Łukasika ale może jeszcze coś ciekawego znajde, a wy dziewczyny jakiego macie fotografa???
co do sali w Młynie, to ciesze się ze miałam czucie i zrezygnowałam z podpisania umowy, tak jak pisałam babka strasznie kręciła, szczególnie z tym menu, bo w sumie umowa zawierała tylko informacje o kwocie za osobę ale żadnej informacji o menu które nam przedstawiła, w ogóle wszystko chciała tak szybko załatwić. A o Sosonowym Dworku słyszałam większość pozytywnych opinii, jedna z dziewczyn tylko pisała coś o cukierkach, że ktos zawinął i o podłodze że śliska ale jak byłam to sprawdzałam i dla mnie ślisko nie było, pozatym własciciel wygląda na uczciwego.
Stary 2008-05-15, 08:01   #3775
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Madzia23- jA ZAMAWIAŁAM suknie w Paryzance nie miałam z salonem żadnego problemu, obsługa dla mnie na medal
ja na suknię czekałam 4 miesiące

dziś mam 2 przymiarkę
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 08:04   #3776
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

Ja byłam tam na 3 weselach i nasze tez tam bedzie. Z tego co wiem to wszystko było bardzo dobrze przygotowane.
Stary 2008-05-15, 08:05   #3777
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

Cytat:
Napisane przez Kocurski Pokaż wiadomość
Jestem niesamowicie ciekawa efektów wesela w Sukowie w Sosnowym Dworku. Jak szukaliśmy weselnej sali, byłam nią oczarowana. Ciekawe jak z organizacją.
Oczywiście mowa o Sosnowym Dworku .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 08:59   #3778
lady.anna
Raczkowanie

GG do lady.anna

Dziewczyny a czy któraś słyczała coś o fotografie Robercie Durliku ?
Stary 2008-05-15, 10:39   #3779
Puchatek M.
Rozeznanie

My robimy poprawinki tam gdzie wesele, w Sobkowie
Stary 2008-05-15, 11:42   #3780
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady.anna Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy któraś słyczała coś o fotografie Robercie Durliku ?

Słyszałam o nim same dobre opinie. Robił zdjęcia u mojej koleżanki, była z niego bardzo zadowolona, widziałam te zdjęcia dla mnie super. Sama chciałam, żeby fotografował u mnie ale niestety miał zajęty termin. Pozdrawiam
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości