|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam sprzedawcę na eBay, który za obie flaszki i przesyłkę policzyłby mi 172 USD, tylko decyzję muszę podjąć do dzisiejszego wieczora, bo trzyma dla mnie obie flaszki,
najpewniej kupię je, nawet jak się chętne na odlewki nie znajdą, albo po fakcie będę dopiero szukać gdyby ktoś chciał, mogę zapytać, czy nie miałby więcej flaszek na zbyciu ? |
|
|
|
#4263 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Aggie ma ją dla nas kupić w sobotę. Wysłałam już przelew.
|
|
#4264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ładnie, po tym jak wiedziona szaleństwem " wyrwałam z gardła" Sabbath 5 ml. Srodek artystyczny to był oczywiście 1. Sabbath oddała ml z dobrego serduszka 2. Nie dałaby sobie "wyrwać" No właśnie? No, już wiem . Za wolno piszę Edytowane przez beata11 Czas edycji: 2008-05-14 o 11:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4265 |
|
Piers do przodu
|
Mad, zapisz mnie na na obie flaszeczki po 10 ml - atomki mogę przesłać Ci od siebie
tym razem mur beton :0
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2008-05-14 o 11:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
Madlaine, byłabym chętna na Tam Dao - 10, a nawet 20 ml
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz mogę napisać maila do sprzedawcy i zapytać, czy nie ma drugiej flaszki TD i czy nie spuściłby chociaż trochę z ceny - zawsze to stówka w kieszeni , a nawet ciut więcej |
|
|
|
|
#4268 |
|
Raczkowanie
|
Mad, ja też byłabym chętna na Tam Dao i jeżeli byłoby wolne 20 ml, to proszę zarezerwuj dla mnie
|
|
|
|
#4269 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcę Tam Dao i Philosykos
teraz to już ile jest , czyli co zostało -20 ml obydwu, chyba, że któregoś jest już 10 Proszę mnie zapisać szybciutko. |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś chętna ? czy mam zamawiać drugą flaszkę i szukamy chętnych ? |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie mam pomysłu jak rozwiązać to logistycznie, gdyby była możliwość tańszego zakupu. Ale jeśli się okaże, że jest i flaszka dla nas, coś wymyślę. O ile Aggie się zgodzi na mieszanie tak późno. edit: A co ten sprzedający jeszcze ma?
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do logistyki, to jeśli udałoby się zamówić większą liczbę flaszek TamDao, to ja problemu nie widzę, odpsikam dla wszystkich - przelewy z mBanku mam darmowe, więc najwyżej Aggie przeleje kasę do mnie za całość, a ja Wam zrobię zwroty nadpłaty, dodatkowo mam kochany UC, który jeszcze żadnej przesyłki do mnie nie oclił, a było ich z lekka 80 sztuk z różnych przybytków rozpusty ![]() kwestia poczekania na odpowiedź sprzedawcy i decyzji co dalej ? |
|
|
|
|
#4273 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Po drugie kwestia decyzji Aggie. I pozostałych dziewczyn z flaszki. Po trzecie wreszcie kwestia atomizerków. To Aggie dysponuje atomikami na przepsiki naszego Tam Dao. Jeśli gotowa jesteś rozpsikać i naszą flaszkę, byłby to cudny gest z Twojej strony. Podobnie jak ze strony Aggie, która zgodziła się zrobić to dla nas. Wiem, jak to mordęga, bo jesteś świeżo po rozpsikiwaniu sześciu flaszek na akord. ![]() A UC Ci zazdroszczę. Mnie oclili dotychczas wszystko. Nawet jedna paczka się nie prześlizgnęła.
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
Qrczę , co to- klątwa jakaś ?
( nie, to starość= brak refleksu i szybkości )Chcę Philosykos. Spytajcie o tą drugą flaszkę, jak widać zapach się rozchodzi momentalnie, pewnie nie będzie problemu. A już myślałam, że będę mieć dużo T.D.
|
|
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4276 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tyle, że ja się boję urazić Aggie. Ona z całej tej swojej fatygi ze zbieraniem kasy nie ma żadnego pożytku, poza przyjemnością zakupu w Galilu. Nie chciałabym, żeby poczuła, że Jej nie doceniam. Więc jeśli Aggie uzna, że woli sama zakupu dokonać, ja zgadzam sie na pozostanie przy poprzedniej opcji. Wszystko w rękach Aggie. I troszkę prywaty: VO dla Ciebie wysłałam wczoraj rano priorytetem.
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie mam nic przeciwko odesłaniu kasy, wysłaniu atomizerków i jednej flaszce mniej do rozpsikiwania
Do Galilu i tak się przejdę. Tak więc decyzja nalezy do Was: jesli decydujecie sie na zakup na Ebayu, to ja zrobie przelew do Madlaine - tylko na jaką kwotę? Bo Tam Dao miała też brać Aragonte, której obiecałam odlewkę na miejscu. Jak w takim razie wyglądałyby rozliczenia - tzn. ile wysyłam do Madlaine, a ile zwracam Sabbath - bo flaszka w Galilu kosztuje więcej niż na Ebayu.Jeśli ktoś mi poda rozliczenia, ile mam komu wysłać, to bardzo chętnie ![]() Aha, wczoraj sprawdzałam wpłaty, za Tam Dao przyszło mi: 75 PLN od Aszku73, z tym, że Aszku bierze też ode mnie Tea for Two. 39 PLN od Magnetiki 23,5 PLN od Nuny_77 Ja nie wiem jak to teraz liczyć... mamy tu księgową?
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli znajdzie się kilka ml Philosykos, to ja bardzo chętnie.
Jeśli nie - jakoś to przeżyję ;]
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się lekki bajzelek porobił
Aggie, szkoda, że jeszcze mój przelew nie dotarł. Ale wysyłałam w poniedziałek, zaniedługo powinien być. Cytat:
a nie miałby człeczyna drugiej 100 ml flaszki Philosykos? Po rączkach bym całowała.
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
oj i spoznilam sie na Philosykos....a ostatnio takie parcie na figi mam
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
Mad domyślam się, że kupujecie u thenecessities , to u niego kupiłam swoją flaszkę TamDao, niestety zanim ją dostałam musiałam długo poczekać. Zamówiłam 1 marca, tego samego dnia zapłaciłam, czekałam na wysyłkę równo miesiąc. Ile maili wysłałam w międzyczasie - nie wiem. Odpisywał, że paczka wysłana, prosiłam o numer nadania, z pięć, sześć razy podawał numery z nieba, których system nie miał w bazie. Później nie chciał podać nr nadania mailem tylko na fax, podałam dwa, nie wysłał, a nawet twierdził, że są błędne. Złożyłam na paypalu zgłoszenie o sporze, od tego momentu poszło gładko. Dostałam maila od właściciela z przeprosinami za "ubogość i ułomność jego pracowników". Paczka wyszła 1 kwietnia, dotarła ok. 10tego. Ile nerwów zjadłam przez niego - tylko ja wiem
Nega nie wystawiłam, ponieważ planuję u niego inne zakupy, ale zalecam ostrożność.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, Ago - gdyby pan sprzedawca miał drugą flaszkę
i gdyby Mad zgodziła się dołączyć ją do zakupów mogę Wam odpsiknąć po 10 ml.
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Szukam chętnych na wspólne zakupy!
niniejszym ogłaszam że lista na fige zamknięta. A la Figue! Satellite yoona- 40ml joasiak1-10ml papuzinka - 10ml Aszku73-10ml rawita-10ml Ditu77-10ml agnyska-10ml taka taka Incense Extreme Tauera elve ?? papuzinka Powietrze Pustyni ![]() Papuzko zbierz swoja liste i potem polaczymy sily ![]() Cytat:
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-05-14 o 15:59 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Będziemy obcałowywać Mad w duecie, jak tylko się uda.
|
#4288 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brzmi bardzo... niedobrze. ![]() Realny zysk wychodzi ok 10 zł na 100 mililitrach. Warto?
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Nuit, dzieki za ostrzeżenie
dziewczyny, napiszę maila, chyba że same chcecie zapytać, jestem skonana, wróciłam od ortopedy, niestety kolejne 3 tygodnie noszenia stabilizatora skutecznie zepsuły mi humor i w ogóle jestem wściekła na świat i moją sztywną nogę, wzięłam ketonal i idę spać
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Nega nie wystawiłam, ponieważ planuję u niego inne zakupy, ale zalecam ostrożność.