|
|
#1471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję nowym mamusiom 😘 nie nadrobie wszystkiego co piszecie 😊 czas mi tu ucieka bardzo szybko. Ale z dobrych wiadomości idziemy po 16 do domku 😊
Ja mam już cyce pełne. .. budzę młodego co 3 h bo piersi pękają. Dziewczyny dobre nastawienie to podstawa pełen relaks przy przystswianiu do piersi! Bo dzieci czują nasze emocje. Uczymy się jeszcze chwytać pierś bo czasami tak chwyci ze boli ale pomału dojdziemy do wprawy ☺☺ A to moje 3 miłości ❤❤❤ 1500108937792.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki
moje nocne skurcze dużo dały ogarnelam się rano i momentami nie mogłam wysiedzieć , wiec już obudziłam męża i córkę, tak bolało. Zebraliśmy się do moich rodziców odstawić Marcelinke i w drodze miałam jeszcze tylko 4 skurcze i ucichło - ale stwierdzilismy ze pojedziemy do szpitala się pokazać. Na miejscu jakas wredna położna podpiela mnie pod ktg gdzie nie zapisał się ani jeden skurcz (jeszcze mi zwróciła uwagę ze mam za krótka kiecke i nie powinnam mieć telefonu przy sobie) zrezygnowana stwierdziłam ze to pewnie fałszywy alarm, i zaraz wrócimy do domu ale przyszedł jeszcze lekarz i stwierdził ze mnie zbada bo jestem dzień po terminie - i zdziwko bo mam 8 cm rozwarcia kazał mnie przyjąć na oddział poza kolejka wiec zostajemy, zaraz będę miała hegar i po nim pewnie ruszy, a jak nie to przebija pęcherz. Trzymajcie kciuki żeby szybko poszło już od teraz tak samo ![]() Odezwę się później 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1474 |
|
MerDer 4ever
|
Pestycyda zazdro pogody!
Ja kupiłam wczoraj podgrzybki i dzisiaj na obiad schab w sosie grzybowym Etusia śliczna rodzinka Nonie Haha tez chce takie 8 cm! za szybka akcje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później chciała małą zobaczyć więc musieliśmy obudzić a że była kupa to ona przewineła. Sama powiedziała że mamy jej dać pieluszkę. Później chciała zwykłą tetrówkę do ważenia. Do tego wypytalismy o wiele rzeczy. A i przemyła i obejrzała pępek. Więc luzik. Bedzie do nas przychodzić raz w tygodniu. |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
NONIE ale niespodzianka!
czuję że za chwilę będzie u Ciebie po wszystkim! Powodzenia!---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- MYSZOWATA nie musisz się w żaden sposób przygotowywać Miej tylko książeczkę zdrowia i wypis ze szpitala. Położna ogląda dziecko, będziesz mogła dopytać czego nie wiesz, ogólnie luzik
|
#1477 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1478 |
|
*sportaddict*
|
Nonie powodzenia!
|
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje, że nie rodzę!
Od rana tylko ciągle coś załatwiam i zaraz jadę odebrać tatę ze szpitala! ![]() Dziękuję, staram się! nonie - powodzenia! etusia - urocze foto
|
#1480 |
|
*sportaddict*
|
Aggs a jak tata?
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1482 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Moja chyba bedzie bardziej wymagajaca. Na sr jak opowiadala o swoich patronazach to kazala pokazac jak sie karmi jak sie kapie itp. Dlatego mam stresa ze jak mala sie wybudzi (lub co gorsza bedzie wisiec na cycku jak przyjdzie) to co tu zrobic?? Nie lubie swiecic golymi cyckami przed kims.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-07-15 o 11:39 |
||||
|
|
|
#1483 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Samantha trzymaj się, dużo sił dla Ciebie!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Poprostu mam nadzieję że pogoda się poprawi i uda się wypad w góry Cytat:
Brawo za wyjście do domu!---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- U mojej córki kaszel się nasila... Jest taka marudna, non stop ryczy Jeszcze dowiedziałam się wczoraj, że w jej grupie w przedszkolu pojawiła się w tym tygodniu ospa Kurczę, nawet pod koniec ciąży nie może być spokoju z tymi chorobami... Chciałam rodzić, a teraz zaciskam nogi ze strachu, żeby Łucja nie zaraziła się czymś zaraz po urodzeniu... Sorki za żale
|
|||||
|
|
|
#1484 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u mnie piękne słońce! Cytat:
![]() nie boicie się kleszczy w lesie? u nas podobno w regionie wysyp straszny, w wiadomościach mówili Cytat:
Cytat:
Powodzenia, oby poszło szybko i bezboleśnie! Cytat:
to zaciskamy nogi razem, teraz akurat jakieś choróbsko musiało się Wam przytrafić :/
|
|||||
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Etusia, super że do domku idziecie i brawa za sukcesy w kp
![]() Nonie, 8cm rozwarcia?! Boże jak ja hcialabym tak usłyszeć! Powodzenia ![]() Silli, ospa?! O masakra. A możesz mała nie puszczać teraz do przedszkola? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1486 |
|
MerDer 4ever
|
Któraś z Was pisała, że przez dłuższy czas miała twardy brzuch i położna cos na to powiedziała. Nie pamietam kto i co powiedziała ta położna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Sill współczuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
pomalowałam paznokcie na czerwono także rodzić nie mogę
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
Ania gratulacje super ze już po wszystkim a myslalysmy ze to fałszywy alarm😉 Zdrówka dla Was 😘
Nonie mega 8 cm rozwarcia szok 😃Silli my ostatnio wszystkie sie ciagle zalimy 😉 zdrowka dla Lili i oby Was nic nie dopadlo! Trzymam kciuki mocno! 😘 Etusia sliczna rodzinka 😍 Taedio wywołujesz Nikosia? 😃 o tym twardym brzucu to nie ja. Ale miałam taki twardy w czwartek w nocy bardzo twardy nawet i do teg9 bardzo mnie bolal miedzy mostkiem a pepkiem. Przeszlo juz rano byl normalny. Ja myje okna dziś musze wykurzyc ta ksiezniczke z apartamentów wystarczy jej 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Ahahahahaha dobra jestes 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
MerDer 4ever
|
Carolles o ile wywoływaniem można nazwać oglądanie gry o tron i wcinanie czekolady
chooooociaż podobno macica lubi słodkie wiec może to pomoże Ja właśnie mam taki ból miedzy mostkiem a pępkiem od wczoraj i do tego twardawy dno macicy. Młody sie rusza i wypina wiec nie bardzo chce jechac na IP Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Po co pokazywać położnej cycki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1491 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że Xzora pisała coś takiego, że lekarz jej powiedział że jak jest brzuch non stop twardy i nie zmienia się to jak się trochę poleży, to że warto to sprawdzić bo może się łożysko odklejać... |
||
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę na piłce, skacze i kręcę kolka
lekko mnie spina podbrzusze, ale mogłabym mieć takie skurcze jak w nocy.. lekarz jest na cięciach, jak skończy to pewnie przebija mi pęcherz. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1493 |
|
MerDer 4ever
|
Sill ospa zaraz zanim sie pokaże niestety
u nas była epidemia ospy na wiosnę. Oby córa nie załapała! Kurczę teraz to zaczęłam sie martwić Nonie tez chce taki lajcik Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1494 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Taedio też mam twardawy prawie cały czas.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle to masakra, rano czekając w poczekalni było nas tu ponad 10
Dziewczyn, w tym tylko dwie na wywoływanie umówione, ja nieplanowo, a reszta wszystkie na cc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz psikniesz i młody wyskoczy ! trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
Kichalam już dziś dwa razy i nic
![]() Obok słyszę jak się właśnie jakiś malutki urodził, już mi się chce płakać ze wzruszenia, No i za córa już tez tęsknie ![]() Dobrze ze Jutro do mnie przyjadą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
Electric ![]() Cashmere Mnie obie bolą, sa jak.skały a.mały sciaga za mało w dodatku zazwyczaj z jednej....nie za bardzo wiem jak sobie z tym.poradzic? Darietta Na brodawki bephanten ....grubo i czas... w.koncu to minie, moje tez az krwawia... Aggs Śliczny i duży brzusio ![]() A ty dalej szczypiorek ![]() Poprostu Ślicznie wyglądasz ![]() Caroless Ty również pieknie ![]() Kocia matka Fajnie że jestes ![]() Emilia Super ze jest mleczko, ![]() A z twardoscia I bólem też walczę Taedio Z tym rozwarciem.to kurde różnie... ja.miałam mega bóle, skurcze czeste.a wszystko trzymało jeszcze. Bym se czekała z dwa dni... Myszowata. Jakie osłonki kupiłaś?? Nonie Hehe przegoniliscie małego lokatora ??Anusia dobra robota!Beby Współczuję teraz będzie już tylko lepiej ![]() Sam Ale się umeczysz... ale pamietaj.to juz nie potrwa dlugo mi pomaga tylko.ta.myśl... ze to chwilowe... choć cycki.mam.jak.bomby, kamienie, głazy a brodawki jak.pocięte milionem żyletek.. Myszowata Super, ze w domku też jestem ciekawa jak wyglada taka wizyta położnej ?Etusia Pięknie ![]() Nonie Super, trzymam kciuki Nieźle te 8 cm Nadrobiłam Was i.ide spać razem.z Hugo ![]() Potem.napiszę co u nas i.jak zareagował Tymon na przybycie braciszka... teraz leci mi głowa :/ . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój pies mnie ciągle stresuje! Jak jesteśmy sami to szczeka na każdy samochód, który przejedzie, na każde szczęknięcie innego psa i na każdy zgrzyt, obrońca mu się włączył ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- nonie na kiedy Ty miałaś tp? bo nie widzę Cię na 1 stronie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

moje nocne skurcze dużo dały
ogarnelam się rano i momentami nie mogłam wysiedzieć , wiec już obudziłam męża i córkę, tak bolało. Zebraliśmy się do moich rodziców odstawić Marcelinke i w drodze miałam jeszcze tylko 4 skurcze i ucichło - ale stwierdzilismy ze pojedziemy do szpitala się pokazać. Na miejscu jakas wredna położna podpiela mnie pod ktg gdzie nie zapisał się ani jeden skurcz
(jeszcze mi zwróciła uwagę ze mam za krótka kiecke i nie powinnam mieć telefonu przy sobie) zrezygnowana stwierdziłam ze to pewnie fałszywy alarm, i zaraz wrócimy do domu ale przyszedł jeszcze lekarz i stwierdził ze mnie zbada bo jestem dzień po terminie - i zdziwko bo mam 8 cm rozwarcia
kazał mnie przyjąć na oddział poza kolejka
wiec zostajemy, zaraz będę miała hegar i po nim pewnie ruszy, a jak nie to przebija pęcherz. Trzymajcie kciuki żeby szybko poszło już od teraz tak samo
🏻
tez chce takie 8 cm!
Powodzenia!

jak ładnie uzupełniasz pierwsza strone

Brawo za wyjście do domu!
Jeszcze dowiedziałam się wczoraj, że w jej grupie w przedszkolu pojawiła się w tym tygodniu ospa
Kurczę, nawet pod koniec ciąży nie może być spokoju z tymi chorobami... Chciałam rodzić, a teraz zaciskam nogi ze strachu, żeby Łucja nie zaraziła się czymś zaraz po urodzeniu...
i do tego twardawy dno macicy. Młody sie rusza i wypina wiec nie bardzo chce jechac na IP