|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Hej Dziewczyny! chciałabym się do Was podłączyć. za mną 2 dni szóstki, dziś wieczorem trzeci. chcę uzyskać od Was kilka informacji- czy ćwiczycie bo macie oponki czy po prostu chcecie mieć umięśniony brzuszek? ja mam za dużo tłuszczu na brzuchu i stąd kolejne moje pytanie-podobno do spalania tłuszczu najlepiej ćwiczyć a6w na czczo, bo wtedy od razu spalany jest tłuszcz. czy któraś z Was ćwiczy rano? ja przez te moje 2 pierwsze dni ćwiczyłam wieczorem, przed tym ok 20-30 min kręcenia hulahopem ( o wadze 1,6kg). zależy mi na pozbyciu się wałeczków, więc biorę pod uwagę ćwiczenia rano, co w moim przypadku musiałoby odbywać się o godz. 5
. tylko czy jest sens? dodatkowo wykupiłam karnet na aerobik, siłownię i basen i mam zamiar chodzić conajmniej 2 razy w tygodniu. ważę 55kg przy wzroście 163 i ogólnie poza brzuchem jest ok. brzuch to moje utrapienie. pozdrawiam wszystkie ćwiczące |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się rok przerwy w ćwiczeniach daje we znaki... Po drugim dniu ćwiczeń mam dziś zakwasy na brzuchu i chyba nie dam rady dziś cwiczyć
Co Wy robicie w takich sytuacjach?
|
#4503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
ehhh..ja zacisnęłam zęby i jechałam dalej:/ po 4 dniu zakwasów już nie miałam (chyba... nie pamiętam..)
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czuje sie duzo lepiej gdy rano je robie "bo mam już z głowy " ale tylko wtedy gdy nie mam na 8 :P bo gdy mam to poprostu nie mam siły wstawać o 6 , bo ledwo wracam do domu o 22 a zanim zasne to 23 - 24 ;/ i sie nigdy nie wysypiam ale już tylko 11 dni zostało wiec jakoś zleci cięzko już dzisiaj szło , ale przyzwyczaiłam sie przez te 31 dni i zauważyłam , że po szkole i w szkole ( zazwyczaj miałam nadęty duży brzuch ) - teraz woogle tego nie ma jest normalnie taki sam jak wstaje rano ( czyt. płaski ) i jestem bardzo bardzo happy Cytat:
zawsze gdy byłam głodna po sql to wracałam i pierwsze co jadłam - słodycze ;/ ale już tego nie ma
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
czy po 1 dniu przerwy od A6W musze nadrobic ten dzin? tzn czy jednego dnia musze zrobic tak jakby za dzisiaj i za wczorajszy nie zrobiony dzien?
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
z tego co czytałam i jak robią inne dziewczyny to w przypadku jak sie jeden dzień opuscilo to za kare cofa się o dwa dni do tyłu. czyli jak np. w dany dzień miałaś robić powiedzmy 10 dzień (a nie zrobiłaś 9 w dniu poprzednim) to zamiast 10 robisz 8 i dalej każdego dnia juz po kolei:/
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale dobra dziekuje bardzo bede robic dzis wieczorem... juz nie moge doczekac sie konca
|
|
|
#4510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale do tego rana to bardziej musze to rozpatrzyć wkońcu nie taki zły diabeł jak go malują pokombinuje zobaczymy co z tego wyjdzie przynajmniej potem mam czas na swoje sprawy , a takto nie mam wcale
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wstawiam obiecany brzuchol. wy to raczej nie macie porównania, ale gwarantuje że jest poprawa
pierwsze zdjęcie robione w okolicach 36 dnia, a drugie w dniu ostatnim ![]() aaalee.. minęło parę dni i zauważyłam pogorszenie w wyglądzie brzucha, nie wiem czym to jest spowodowane. chcę znowu zacząć szóstkę, albo podobne ćwiczenia! mogę? ![]() niby zalecenie jest, żeby dac brzuchowi odpocząć, ale mój się czuje doskonale
|
|
|
|
#4512 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj miałam 2 dzień, zaczynam od nowa, bo ostatnio po 12 dniach przestałam, czego żałuje. Mam nadzieje, że tym razem dam radę ;D
Dziewczyny które ukończyły, macie może swoje zdjęcia przed i po? Taka dodatkowa motywacja
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
ja tez zaczelam robic.. dzisiaj bedzie 3 dzien..
ale juz wymiekam haha ale mam nadzieje ze dam rade bo ponoc po 7dniach widac roznice!
|
|
#4514 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam dzisiaj kryzys totalny;/ Nie dość że zjadłam 3 ciastka a jestem na diecie to jeszcze tak mi sie nie chciało ćwiczyć że szok :/ w końcu jednak zrobiłam 12 dzień;/
|
#4515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
oO nie zauważyłam brzuszka :p Rebelious ślicznieeee
Też taki chce
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Rebelious super!
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że po 3 dniach przerwy nie ma już sensu ćwiczyć.. może jeszcze kiedyś się wezmę za A6W np w wakacje
Jak na dzień dzisiejszy skacze na skakance, kręce hula hopem.. musze jeszcze wygrzebać jakieś ćwiczenia na brzuchol
|
|
|
|
#4520 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam malutkie pytanie
chcialabym to szybciej przejść. nie w 42 dni. zastanawiam sie czy to wszystko polega na tym,że wlasnie tyle ma trwac ten program? czy jakbym sobie kilka początkowych dni, kiedy cwiczymy krótko połączyla w jeden dzień i wykonala tyle samo cwiczeń(tyle ile w programie 42-dniowym) w krótszym czasie, powiedzmy w 20 dni, to efekt będzie ten sam? pardzo proszę o odp.
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Największe efekty są w połowie czyli około 21/22/23 dnia tak więc gdybyś zrobiła nawet te 20 pare dni efekty bedą na pewno
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
przyłączam się... za chwilę dzien pierwszy
mam nadzieję, ze starczy mi zapału
|
|
#4525 |
|
Przyczajenie
|
ja poprostu twierdzę, że te pierwsze dni 1,2,3 serie po 6,8cykli to taka zabawa. wiem bo juz kilka raz już zaczynałam, ale pozniej przerzucalam sie na inne cwiczenia i zapominalam o a6w. chcialabym szybciej przejsc ten program. pytam dokladnie o to, czy jest roznica np 1dzien 1seria x 6cykli, 2 dzien 2 serie x 6cykli, 3 dzien 2x 6cykli a 1dzien 3serie x 10 cykli.ilościowo wychodzi na to samo. więc jak to jest? Renia90 dziekuje za odp
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabieram się za a6w
|
|
#4527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do a6w pewnie wrócę jeśli inne ćwiczenia się nie sprawdzą.
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
no to pierwszy dzien za mna, strasznie miesnie bolą w czasie cwiczenia, ale zaraz po skonczeniu przechodzą... moze jestem masochistka ale lubie miec lekkie zakwasy, przynajmniej wiem ze mam miesnie
![]() Rebelious świetny ten twoj brzuchol
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede je robic jak skoncze a6w
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie już kiedyś po nich czaiłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

. tylko czy jest sens? dodatkowo wykupiłam karnet na aerobik, siłownię i basen i mam zamiar chodzić conajmniej 2 razy w tygodniu. ważę 55kg przy wzroście 163 i ogólnie poza brzuchem jest ok. brzuch to moje utrapienie. 
Co Wy robicie w takich sytuacjach? 

zrobilam trzy serie od razu - dalam rade, jeeest 
cięzko już dzisiaj szło , ale przyzwyczaiłam sie przez te 31 dni

no ale dobra dziekuje bardzo
bede robic dzis wieczorem... juz nie moge doczekac sie konca
ale do tego rana to bardziej musze to rozpatrzyć 

i mniej ...