|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Cytat:
![]() U mnie ok, nabiegalam sie dzis jak glupia. Nasprzatalam sie w wolnym czasie poza tym to za dzieciakami latalam. No i tak wygladal moj dzien. Pada od ilku dni i rpzestac nie chce;/ Dzwonilam dzis do mamy z wielkimi przeprosinami, ze nie zadzwonilam wczoraj z zyczeniami na Dzien Matki, ta podziekowala i powiedziala ze Dzien Matki to przeciez 25go maja jest;p Haha tutaj 11 maja, to tez sie koplam;p o wreszcie 61 strona ![]() ![]() Buuuzi ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
GobE, no to faktycznie zaszalalas z tym Dniem Matki.
Ja wczoraj z bolem serca, bo okropnie mi sie nie chciało, wybrałam sie na aeobiki, na tzw piłki. I jakie było moje zdziwienie, kidy zamkneli mi drogę, stala policja na sygnale i przejazdu brak. Chciałam pojechać inna drogą, ale utknełam w takim korku,ze chyba przyjechałabym na drugi dzień. I tym oto sosobem nie dane mi bylo poćwiczyc. A bylo co spalać. Chociaz dzis jest piekna pogoda, swieci słońce... życ sie chce... może też jeść mniej sie będzie chciało?
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek nigdy nie umrze póki są osoby które go potrzebują
![]() A ja właśnie wróciłam z ustnej maturki z polskiego O 13 wyniki Mam nadzieje ze zdalam A z odchudzaniem nadal źle u mnie :/
|
|
|
|
#1804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A u mnie wszystko pieknie, ladnie ale pss, lepiej odpukac, zeby nie zapeszyc jeszcze, zeby z cwiczonkami sie udawalo to bedzie ok
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam wyrzuty sumienia, bo obudziłam się przed 7, i zamiast wybrać sięna rower przed pracą, to sobie przeleżałam w łózku do 8
, tym sposobem to ja nigdy nie schudnęehhh
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Hey!
![]() U mnie oki jeśli chodzi o dietę, ale z ćwiczeniami gorzej a raczej 'wcale' powiedziałabym ;/ Koło przyszło wczoraj! Niestety do Polski, u mnie będzie na końcu maja... Do tego czasu muszę się zmobilizować jakoś do ćwiczeń. Obiadek w drodze- pieczony kurczaczek bez skóry i sałatka ![]() Do pracy kanapka z ciemnego pieczywka z warzywami (pomidor, ogórek, sałata) i chudą szyneczką, a na drugą przerwę sałatka z serem feta- myślicie, że tak będzie dobrze??
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się posłusznie odmeldowuje.
właśnie wróciłam, ze szkoły, jem mój dietetyczny obiadek, a zaraz zmykam do ogrodu, się uczyć.. może tam fizyka i matematyka szybciej wejdzie. |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orni, 'specjalista' by Ci pewnie powiedział, że ta feta to zły pomysł na diecie, bo zbyt dużo tłuszczu w niej. A ja Ci powiem, że jadłam, nadal jadam i chudnę. Robię zazwyczaj ciut oszukaną grecką, bo mam mnóstwo warzyw, a fety dosłownie kilka kawałków na smak. ![]() I to działa. Sałatka pycha, a na figurze się nie odbija. ![]() A reszta Twojego jedzonka według mnie super. ![]() Ja wprowadziłam do mojej walki do szczupłą sylwetkę, dodatkową porcję ruchu. Wszędzie chodze pieszo. Do pracy, z pracy, na zakupy, na uczelnie. Co prawa, czasu na to potrzebuję ciut więcej, ale nie jest to jakaś ogromna różnica. Funkcjonowanie komunikacji miejskiej w moim mieście pozostawia ostatnio wiele do życzenia, wiec nie tylko więcej się poruszam, ale też zaoszczędzę nerwów, a takich było sporo gdy z niej korzystałam. ![]() Uciekam na uczelnię, po wpis z jakże przyjemnego Prawa Gospodarczego ( )- oczywiście pieszo.
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się wa pochwalić
Ustny Polski zdałam na 65% Jak na mnie to bomba A dzisiaj jestem tak mega słaba, że mogłabym już iść spać |
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z czego jeszcze maturkę zdajesz??
|
|
|
#1812 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Ja wróciłam właśnie z siłowni, dwie godziny ćwiczyłam, z czego prawie godzina na bieżni, muszę przyznać, ze dumna z siebie jestem
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się spodobało to chodzenie na piechotę. Co prawda to dopiero drugi dzień, ale póki co, żadna siła mnie nie zmusi żebym przestała.
![]() Ciekawe ile kilometrów dzisiaj zrobiłam i przy okazji ile kalorii spaliłam.
|
|
#1815 |
|
Przyczajenie
|
Kochane
Właśnie w tym miejscu zadebiutuję na Forum (na którym bywam już długi długi czas, aczkolwiek dopiero dziś jestem tu jako ja! a nie przypadkowy podglądacz )A zadebiutuję postanowieniem. Może rzuconym po raz tysięcznym, ale teraz pragnę sie zmobilizować ostatecznie i przegnać ze swojego ciałka przynajmniej 10 zbędnych kilogramów. (Niestety, trochę nadwagi mam, i walczę od zawsze i teraz wygram!) Mam więc do Was, które się odchudzacie, schudłyście, albo już niedługo osiągniecie zupełną satysfakcję pytanie- jak to zrobić?
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Razem łatwiej się odchudzać |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lesyeux girl96 ![]() Ojc, ale pustki ![]() Ja z resztą też nie mam za dużo czasu. Jutro jadę na wycieczkę całodniową Nie będzie szkoły! Trochę się przeziębiłam, ale już mi przechodzi. Posprzątam sobie dzisiaj, naszykuję się i spakuję na jutro. już się doczekać nie mogę. Punkt Bałtowo ![]() Waga stabilna, nic nie chce sie ruszyć, ale mam satysfakcje. kupiłam sobie rybaczki o 3 rozmiary mniejsze Jestem prze szczęśliwa. Siorka w końcu przyjedzie do mnie. Zrobi mi maseczki i peeling(porządnie) i będzie cool lecę pozgrywac muzykę na MP3 i coś pokombinuje. Trzymajcie się Laski |
|
|
|
|
#1818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie ok. Ostatnio nie mam za wiele czasu na jedzenie, no i straciłam apetyt, bo miałam mase stresu i załatiania, bo jeden wiesniak wjechal mi w tyłek samochodem... Normalnie zamordowac nieodpowedzialnych kretynów, którzy gadaja przez telefon w samochodzie i stwarzaja zagrozenie na drodze!!!! Ale sprawa pojdzie do sadu O!
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zakupów
Kupiłam sobie bluzeczke i staniczek taki sweet A wczoraj spodnie na lato O dziwo wszystko co mi się spodobało dostałam na siebie Ale fajnie
|
|
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam bluzki w rozmiarze.. S!
Jedna jest idealna, druga minimalnie mogłaby być szersza, ale tamta jest na motywację hehe, nie wiem jakim cudem, zawsze nosiłam L Może to kwestia sklepu, ale zawsze miło jest kupić sobie coś w mniejszym rozmiarze
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, tak. Zakupy potrafią być motywujące.
Ja zawsze M kupowałam, a niekiedy nawet L się zdarzyło, a teraz cudowne i śliczne S góruje. ![]() Spać mi sie nie chce, więc idę pokręcić hula.
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Ale pustki...masakra co się dzieje.Pewnie to ta pogoda- ładnie, cieplutko, słoneczko świeci wszytskie mamy lepsze humorki i tylko spacerki ćwiczonka mniej żarcia
aż nie ma czasu wpadać na ten wątek A ja zakuwam..robiąc ciągle przerwy
|
#1823 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie mam pomysłu jak dzisiaj poćwiczyć. Pomocy
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
biegaj
taka ładna pogoda
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie kiepsko... Dostałam okres, ale przed nim... istny koszmar!
A dzis pojechałam z męzem na ryby i kiedy ja czytałam ksiązkę, a mój M naprawiał haczyki, czy coś tam... mój pies pożarl wszystko z grilla. I tym oto sposobem pies zadbał o nasza dietę. Nie na darmo się mówi,że zwierzeta sa mądrzejsze od ludzi. |
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym chciała, żeby cokolwiek zżerało mi to, jak chce zjeść coś grzesznego.
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7569182]To tez sobie kup psa
i wszystko grzeszne co bedziesz chciala zjesc to mu daj [/QUOTE]ja mam psa ale on w ogrodzie, a ja w domu :P
|
|
|
|
#1829 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
oj, nie kombinuj już tak XD jak mam coś dobrego, to jakoś nie mogę nie ulec pokusie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Mam nadzieje ze zdalam

wystarczy Marzena