|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
juleczka jak kontrola Matiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki!
Przepraszam Was, że teraz tak mało się udzielam, ale mężuś w domku, więc chcemy jak najwięcej czasu spędzać razem poza domem ![]() Kanciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie tyle pisałyście przez 2 dni że zanim skończyłam czytać to już nie pamiętam jakie tematy poruszałyście ![]() Acha, Mati śpi w pajacu z długim rękawkiem lub bawełnianej 2-częściowej piżamce ![]() ![]()
#2073 |
Rozeznanie
|
Czołem Mamusie
![]() Czytam wątek regularnie, ale zanim przeczytam wszystko to brakuje mi czasu na pisanie ![]() U nas wszystko OK. Emilka chyba zaczęła przesypiać całe nocki (tfu, tfu... ![]() ![]() W piątek moja Jagoda leci z dziadkami na dwa tygodnie do Egiptu, więc teraz mam pranie i prasowanie. Jak to robię, to coraz bardziej nabieram ochoty na zagraniczne wakacje. Dzisiaj odebrałam wypowiedzenie z pracy ![]() ![]() A propos - ja lubię Wisłę ( Małysza też ![]() ![]() Jeśli chodzi o projekty domków to wszystkie ładne ![]() Wiem z doświadczenia ![]() My właśnie kończymy parter ![]() A to nowe zakupy Emci: 1- wszysko Coccodrillo (mam fajny i tani sklep niedaleko ![]() 2- tuniczka George (kupiona troszkę wcześniej) i czapusia z daszkiem Coccodrillo
#2074 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Wpadłam na chwilę, pokazać, że żyję.
![]() ![]() Mikołaj też z małym katarem, ale jakoś nie cierpi z tego powodu. Poza tym cały jest poobijany, siniak na siniaku. Wszędzie chce wejść, wszystko dotknąć i efekty potem widać na czole na przykład. Na wizaż czau nie mam ![]() No to się wyżaliłam. Pozdrawiam Was i wszystkie kochane szkraby ![]()
#2075 |
Rozeznanie
|
Juleczko
![]() ![]() Miłego rodzinnego wieczorku ![]() Izuniak, a masz może jakiś sprawdzony nocleg ![]() ![]() Ubawiłam się setnie jak czytałam o wędrówkach Emci do kąpieli ![]() edit: bardzo mi się podoba ten niebieski zestaw ![]() Ewa bidulko ![]() Lea zapomniałam wcześniej napisać, super te jeansy ![]()
evemamaoliwki ![]() Edytowane przez evemamaoliwki Czas edycji: 2008-05-14 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Wtajemniczenie
|
juleczko wspaniałe wieści!!!!! CUDOWNIE!!!!
![]() ![]() ewa- współczuję, ja kończę pracę 30 maja i mam 3 miesiące wolnego /ale niepłatnego niestety/ izuniak - buziole dla Emci i Jagódki. Udanej wyprawy jej życzę, pewnie przeżywa , co? A mam pytanie co do kupek /tak, tak temat nie zamiera/ czy Waszym dzieciom zdarzają się kupki farbujące mocno dupkę i wszystko naokoło? Spokojnej nocki.pa!
#2077 |
Zakorzenienie
|
Juleczko i Mateuszku ale sie ciesze
![]() ![]() Izuniak ale kiecka ![]() Ewa ![]() ![]() Adrian tak jak Miki caly w siniakach jak ofiara losu ![]()
#2078 |
Rozeznanie
|
Iwka u nas się czasami zdarzają jak Oliwcia wsunie kaszkę z owocami leśnymi albo deserek
#2079 |
Zakorzenienie
|
juleczko no SUPER!!!!!! pewnie Wam bardzo ulzyło
![]() izuniak Emcia akrobatka ![]() ewa to wracaj do nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Rozeznanie
|
Iwka - mamusia bardziej przeżywa niz Jagulka
![]() U nas zielona kupa farbuje po szpinaku ![]() Eve - Gołębiewski, ale tam są ceeeeny ![]() ![]() ![]()
#2081 |
Rozeznanie
|
Izuniak
![]() ![]() edit to mnie zaciekawiło http://www.mariainatasza.pl/index.htm http://www.infhotel.pl/wisla/pokoje http://www.beata.bestur.pl/ Właśnie przeczytałam, że 15-latek spadł z uszkodzonej huśtawki i jest w cieżkim stanie, aż strach chodzić na plac zabaw ![]()
#2082 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2083 |
Konto usunięte
|
iwka, rośnie Werka, dorośleje,
![]() HURRA!!! ![]() ![]() ![]() ewa, dobrze, że niedługo wakacje, będziesz mieć dla nas więcej czasu, ![]() eve, dzięki. izuniak, kiedy planujecie zakończenie domku? a kiecka świetna. ![]() Tak, eve, to jest Polska własnie, u nas jeszcze nie dba się o bezpieczeństwo dzieci... ![]() ![]() Teraz fotka, która ostatnio nie chciała mi się załadować, czyli "uwaga, spadam!!!" ![]() EDIT: nic nie piszecie, więc dorzuce jeszcze trzy fotki z dnia dzisiejszego. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-05-14 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Wtajemniczenie
|
o rany ale Was tu jeszcze dużo
![]() Spać szybciutko!!!! Kolorowych snów!
#2085 |
Zakorzenienie
|
Xantia
![]() Hania lepiej - ma jeszcze gorączkę, ale już nie taką dużą, bo max 38,5. Wyszłam do pracy o 14:30 i Hania zaraz potem zasnęła i wstała o 18:00, więc spała 3 godzinki z Robertem i przespała obiadek ![]() Jak wstała dostała deserek, soczek i potem juz zadowolona, bo wyspana i najedzona. Wczoraj za to nie spała wogóle cały dzień tak jak wstała to dopiero wieczorem zasnęła ![]() ewa szkoda, że tak mało się odzywasz, ale rozumiem, że praca i Miki pochłaniają twój cały czas. Ale wakacje to będziesz częsciej bywać mam nadzieję ![]() juleczko nie masz pojęcia jak bardzo ucieszyła mnie wiadaomość i zdrowych stópah Matiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I napisz co z szyną - musicie jeszcze zakładać ![]() izuniak no to Jagódka się wygrzeje w tym Egipcie ![]() A nowe nabytki ciuszkowe super ![]() iwka fajnie, że nowa niania się spisała ![]() ![]() lea pozdrów KAmile i Agatke ucałuj i napisz co wogóle u niech - jak Agatka się czuję i czy wszystko OK ![]() Dobranoc ![]()
#2086 |
Zakorzenienie
|
a ja wysylam buziaki z rana
![]()
#2087 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Izuniak, fajnie, że Emcia przesypia nocki ![]() ![]() ![]() Ciuszki słodziutkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kup, to czasami farbują , najbardziej po jagodach ![]() Cytat:
![]() ![]() Kanciu, dzięki ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7558311] HURRA!!! ![]() Teraz fotka, która ostatnio nie chciała mi się załadować, czyli "uwaga, spadam!!!" EDIT: nic nie piszecie, więc dorzuce jeszcze trzy fotki z dnia dzisiejszego.[/quote] Dzięki ![]() Cytat:
![]() No i dzięki za miłe słowa ![]() ![]()
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Juleczko ucieszyłam sie straszliwe prosimy po 100 buziaków w każdą zdrową stópkę !!!
Izuniak ja też przyłączam sie do zazdrosnych o całe śpiące noce ![]() wszystkim spokojnego słonecznego dnia życzę nie mogę za duzo pisać kręgosłup nie pozwala !!
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Rety, wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że nawet nie miałam kiedy usiąść przed kompem. Zaczeliśmy powoli załatwiać sprawy związane z działką. A Klaudia wczoraj przewróciła się na chodniku i starła całą brodę. Dziś ma jeden wielki strup. Biedactwo moje strasznie płakało ![]() juleczko bardzo się cieszę że z nóżkami Mateuszka już dobrze ![]() ![]() minisiu mam nadzieję, że Hania przestanie już gorączkować ![]() ewa trzymaj się ![]() izuniak ciuszki super. A Jagódce życzymy dobrej zabawy ![]() BUZIACZKI DLA WCZORAJSZYCH JUBILATÓW I OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZEGO- APUSIA
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Rozeznanie
|
Korzystam z tego, że Emcia całuje Dorotkę Welman na ekranie
![]() Przechwaliłam wczoraj moje dziecko, bo dzisiaj o 2 w nocy obudziła się i wtrząchnęła 200 ml mleka. Głodomór jeden ![]() Eve - bardzo mi się podoba ta pierwsza oferta ![]() ![]() Juleczko - bardzo się cieszę, że kontrola Matiego dobrze wypadła ![]() ![]() Lea - w tym roku chcemy ystawić stan surowy zamkniety czyli z pokryciem dachowym i oknami. A w przyszłym roku może przeprowadzka...:rolleyes : Wysłałam Ci PW Ewa - a mówią, że nauczyciele mało pracują i za dużo za te 18 godzin zarabiają ![]()
#2091 |
Konto usunięte
|
Haniu kochana, wracaj do formy.
![]() Za pozdrowienia dla Kamili i Agatki dziękuje, przekażę na pewno. ![]() Szkoda, że szyna musi być noszona do 5 roku życia Matiego, to długo, ale wiesz juleczko, wyniki badań mówią same za siebie, dlatego trzymamy kciuki za wytrwałość. Patti, tobie to by się jakiś porządny masaż przydał, ![]() Anula, ![]() Kurcze, zazdroszczę domku, izuniak, nasz pozostaje w sferze planowania. na kiedyś, potem stary sprzedamy.. tylko kiedy to będzie,.póki co jest działka, nie zgubi się. ![]() Zmykam dziewczyny, bo zaraz się zbieram kawkować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Anulka Apuś dziękuje za zyczenia i wysyła cmokaska
![]() my sie po 10 zawijamy na spacerek ![]() miłego dnia wakacyjne mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Konto usunięte
|
o kurcze, ale jestem gapa.
![]() Apusiu kochany, mnóstwo serdeczności, uścisków i buziaków. Rośnij zdrowo słoneczko kochane.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zadomowienie
|
Ojej , ale ze mnie gapa zapomniałam o życzeniach
![]() APUSIU NASZ SłODZIUTKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO , ABYś BYł ZAWSZE ZDROWY, UśMIECHNIęTY, PRZYNOSIł TYLKO RADOśCI MAMUSI I TATUSIOWI . BUZIOLE OD MATIEGO I JULII ![]() ![]() ![]() Patrilko, zagoń mężusia żeby cię porządnie wymasował ![]() Anula, buziaki dla Klaudusi w bródkę, żeby się szybko zagoiła ![]() ![]() I dziękujemy za buziaki ![]() Izuniak, dzięki ![]() ![]() lea, wiem, wiem, ale złość mnie bierze że to jeszcze tyle lat ... Kanciu, dla was też miłego i słonecznego dnia ![]() Miłego dnia mamuśki ![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny dzionek
![]() Apusiu uściski dla Ciebie ![]() U nas nocka super - bez gorączki ![]() ![]() MOże to już koniec tej gorączki i wszystko wróci do normy ![]() Wczoraj zrobilismy u Hani w pokoju przemeblowanie. Ściągnęliśmy już baldachim i przestawiliśmy łóżeczko ![]() Anula daj całusa Klaudii w bródke ode mnie ![]() juleczko wytrwacie napewno z tą szyną - tym bardziej, że wiecie, że idzie ku dobremu ![]() lea Hania ucałowana i też przesyłamy buziaki ![]()
#2096 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
![]() co u Was słychać? u nas ok Wiki ma 2 ząbki i chyba Jej na górze idą bo taka grymaśna ![]() nie chce mleka jesć a co inne by jadła spryciura ![]() śpi z nami ![]() powiedzcie mi laseczki jak ubieracie dzieci bo nie wiemjak ja ubierac ma rajtuski,koszulkę na ramiączka i kaftanik ![]() a jak na pole ubieracie?w co |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego naj dla dzieciaków obchodzących dziś miesięcznice
![]() ![]() ![]() Nikola spała dzis do 8.30 normalnie szok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
dziekujemy
![]() JOANNA to zalezy jaka pogoda ![]() ![]() ![]() Anula buzia dla Klaudusi, do wesela sie zagoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Ja Matiego ubieram w body z krótkim rękawkiem i spodnie cieniutkie przewiewne ale z długimi nogawkami i mu podwijam jak jest gorąco
![]() ![]()
#2100 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Szczesliwe Mamusie!!!czytam sobie ten watek od dluzszego czau i zastanawiam sie czy mogla bym sie do Was przylaczyc...
Jestem mloda mamusia a moj synek ma juz 9,5 miesiaca.Nazywa sie Alanek i urodzil sie 28.07.2007...boze normalanie nie wiem jak zaczac..To moje pierwsze dziecko no i jako niedoswiadczona matka mam sporo pytan!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.