|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
kupiłam dziś mamie w prezencie krem przeciwzmarszczkowy Perfecta 55+
a sobie mój ulubiony obok Avonowskich kremik do stóp Evy Natury- Len (świetny jest!-ten na pękające stopy choć akurat moje są ładnie zadbane, ale super odżywia) |
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
nisiaq dziękuję Ci za odpowiedż co do komody, to będzie następny zakup do pokoju córki
a nawet lepiej, że tak lekko nie chodzą, to nie będzie wywalać z nich rzeczy Umbra ale miałaś przygodę z tym nietoperzem, u nas latają, ale jakoś nigdy żaden nie wpadł do domu, ale za to nieraz taki mega konik polny skoczył mi na monitor w nocy, a ja wrzasku narobiłam jak małe dziecko, jakieś takie dożywione są chyba, bo mają z 15cm, wtedy cały dom wstaje na równe nogi i wyrzuca przez okno bleeee... a teraz od kilku tygodni co chwila jakaś mega osa wpadnie i ja uciekam z pokoju, aż mąż ją zabije i pokaże, że zabita i spuści w wc, ostatnio jedna ożyła, więc muszę zobaczyć zwłoki takiego intruza, bo inaczej nie wejdę do pokoju więc teraz jak mam małe dziecko, to po nocach raczej niewskazane krzyczeć więc szukałam siatki, bo mam już dość wrażeńchyba wybiorę się po tą gąbkę z syreny, tak kusicie, że się nie oprę ![]() ja czasem zaglądam do tych cen na dowidzenia, ale trzeba uważać, nieraz umieszczają tam produkty trochę podniszczone naklejki, opakowania i przyklejają większą cenę przekreśloną i zwykłą taką jak sprzedają, np. kupowałam ambi pur zapach taki w szkle i jeden był z ceną 15,99zł w czytniku 12,99zł, poszłam na półkę, a tu wszystkie zapachy w tej cenie Pani Ćmo gratulacje!!! |
|
|
|
#4563 |
|
po prostu Em :)
|
pani ćma, a ile kosztował bilet?
|
|
#4564 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
może wypróbuję o jaa.. malibu... Cytat:
Cytat:
jest świetny. w krótkim czasie doprowadza stopy do idealnego stanu Pani Ćmo, gratuluję
|
|||
|
|
|
#4565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, a patrzylam wlasnie na to i zastanawialm sie czy nie isc. Ale pomyslalam sobie... eeee 30zł i film + sok to sie nie oplaca... O glupia ja, glupia.
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio bylam w centrum i zjechalam na dol do Rossa tego pod Domami Centrum i... pocalowalam klamke - remont jakis. To jakby ktos sie wybieral akurat tam, chociaz nie wiem, moze juz skonczyli remontowac.
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
nawet dzis mam dalej dobry humor nie wiem jak to sie stalo ze wygralam, zazwyczaj mam pecha i jeszcze nigdy w zyciu nie udalo mi sie nic wygrac a tu taka niespodzianaaa Justyna33333 - za 2 tygodnie znowu jest we wtorek bo to co dwa tygodnie jest ja na 99% ide jesli sie z nauka do egzaminu wyrobie
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
W moim mieście nie ma Rossmanna, więc mogę tam wstąpić w drodze powrotnej ze szkoły. Kiedys mi się śniło, że miałam Rossmanna po drugiej stronie domu.
![]() A jak bym miałą Rossmanna pod blokiem, to od 8 bym wisiała na klamce
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale super, gratulacje!!!
|
|
#4571 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje!nie ma to jak wygrać kosmetyki co![]() Cytat:
dzięki Wam dziewczyny kupie zawsze coś fajnego![]() A wczoraj kupiłam ten pilniczek szklany...przyniosłam do domku...rozpakowałam...i mi spadł na podłoge i po pilniczku...Dla pocieszenie wybrałam sie dziś na kosmetykowe zakupki-i choć do rossmanna jeszcze nie trafiłam to wróciłam z:-tonikiem normalizującym z Joanny, -peelingiem st.Ives morelowym do cery tłustej(kupiłam w boskiej cenie 8.39 )-peelingiem do ciała Lirene antycelulit ![]() no i jak nie dziś to jutro pójdę do rossmanna po krem evy i serum do biustu jeśli będzie w tej cenie na do widzenia którą podawałyście(7.19 )A i dziewczyny czy widziałyście u siebie w rossmanach serie Garniera do skóry wrażliwej-nowości zaciekawiały mnie-i jeszcze dziś widziałam w promocji (w Leclercu) po 12.69, a rossmanei były po 16.99-znaczy mleczko, tonik i płyn dwufazowy...jest jeszcze krem i chyba chusteczki
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Jestem kolejna: Dziś byłam w dwóch Rossmannach i nic nie kupiłam.
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję HM.. NIE WIEDZIAłAM że aż tyle tego za ten jeden bilet, jestem w szoku ![]() Cieszę się, że komplet kosmetyków wpadł w dobre ręce
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w sumie w 4 Rossmanach i po serum Eveline ani widu ani słychu
musiałam pójść do konkurencji i sobie kupić. Po 4 dnich promocji nic nie zostało.
|
#4576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pani ćma: gratuluje , fajnie Ci
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jakiś na ONZ, na upartego na Powiśle można... nie ma co płakać nad zamkniętym rossmannem
![]() cochonetta czyżbyś mieszkała w centrum ze to "twój"? ![]() Swoja droga ostatnio jakoś tak wszystko remontują w tym pasażu...
|
#4579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
niestety . no niby blisko są (zresztą w Warszawie Rossmannów to jak mrówków ), ale ostatnio jestem w domu dopiero 20-21, więc nie mam siły łazić , a tak to zawsze po drodze się szło ![]() swoją drogą agacior89, wiesz w którym Warszawskim Rossmannie są ceny na dowidzenia? bo ja widziałam tylko w wola parku, ale to troche za daleko
|
||
|
|
|
#4580 |
|
Zadomowienie
|
Ja to najczesciej podjezdzam to tego w Landzie przy metrze Sluzew, bo tak naprawde to ten mam najblizej - ale tak bardzo blisko, pod nosem, to nie mam zadnego Rossmanna - moze to i lepiej
![]()
|
|
|
|
#4581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć ostatnio bardzo polubiłam dwufazową Ziaje i nie chce zmieniać na coś gorszego![]() z tego co sie znam(a to jeszcze malutko )skład toniku bardzo fajny, a mleczka nie pamiętam tak dokładnie, ale chyba nie pa parafiny w składzie za to kremik ma na pewno-niestety![]() Dzis w rossamnie kupiłam tylko paste do ząbków i szukałąm szybciutko kremu Lirene do biustu(w cenie na do widzenie)ale niestety nie było ale mignęło mi sporo nowych zielonych plakietek przy kosmetykach...ale nie miałam czasu dokładnie wszystkiego obejrzeć...byłam z TŻ
|
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. mam do was prośbę. Koleżanka niedługo ma urodziny. I poprosiła mnie o kosmetyki. (z rossmanna oczywiście)
I teraz tak. Interesuje mnie układ : więcej ale taniej. Co mogłybyście polecić. Tylko bez kolorówki. Jeden drobiazg już mam. 1. Błyszczyk Lovely z pędzelkiem
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#4585 |
|
Rozeznanie
|
tak hmm..do 40 zł. mam ograniczone wydatki
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
hm, ja bym na pewno kupila cos fajnego do kapieli [jesli kolezanka ma wanne
] a tak nie z kolorowki to bedzie ci ciezko za takie pieniadze kupic duzo i tanio.. ja ostatnio mialam urodziny przyjaciolki i mialam do dyspozycji 50zł - kupilam swietna palete Ruby Rose z ponad 50 cieniami do powiek i innymi rzeczami [pudry, roze, tusz, kredka, blyszczyk] taka automatycznie otwierana [jak laptop maly wygladala, po nacisnieciu guzika wszystkie szufladki wyjezdzaly] przyjaciolka zachwycona, a kolezanki zazdroscily ;p no ale to kolorowka..
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
koleżanka ma wanne
dobry pomysł. ale mogłabym jakieś fajne kuleczki kupić w rossmannie ? lub olejki?Kolorówka to fajny prezent, ale koleżanka się nie maluje
|
#4588 |
|
Przyczajenie
|
gdzie jest gazetka na str. rossnet bo nie widze
|
|
|
|
#4589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyglądał jak kostka złożona z buteleczek w kształcie puzzli (kolor biało-przeźroczysto-niebieski) i każda z buteleczek zawierała coś innego: płyn do kąpieli, żel pod prysznic, balsam i coś jeszcze Kosztowało to około 12zł, ale było potem w promocji za 8. Jest jeszcze w Rossmanie seria proszków czy jakichś wiórków ( ) do kąpieli o fajnych zapachach m.in. kokosu (prawdziwy kokos na saszetce). Pachną tak "naturalnie", ale intensywnie
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Bunia's albo coś z serii Milky
Dziewczyny dobrze mówią: jakieś proszki do kąpieli, mydełka, balsamy. Na pewno coś znajdziesz W końcu to Rossman
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

a nawet lepiej, że tak lekko nie chodzą, to nie będzie wywalać z nich rzeczy
więc szukałam siatki, bo mam już dość wrażeń

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a tu taka niespodzianaaa 
i po pilniczku...