|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2018 cz. 6
Cytat:
a powiedz mi czy jak ją mierzyłas to czułas, że to to i wszyscy dookoła płakali czy po prostu Ci się podobała? Bo ja się nastawilam, że moja mama płaczka taka jak ja wzruszy się chociaż jak mnie w pierwszej zobaczy a ona nic
|
|
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#3934 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3935 | ||
|
Żona
|
Cytat:
Edit: Suknię którą wybrałam przed kupnem śniła mi się trzy razy dlatego druga przymiarka to tylko pokazanie teściowej i szwagierce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MrsSeductive Czas edycji: 2017-07-19 o 20:38 |
||
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy najlepiej rezerwować wakacje za granicą? Jesteśmy z TŻ zieloni, nie byliśmy nigdy na żadnych wakacjach za granicą i stąd moje pytanie.
Planujemy sierpień za rok jako podróż poślubną.
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Sorry ze sie nie odzywam ae mam powakacyjna depresje. Jakos nic mi sie nie chce. Wlacznie z zalatwianiem spraw subnych. Z update'ow jak nie mialam fotografa tak wciaz nie mam. Tempo mam niesamowite.
Kasia0912 witaj! Fajnie ze Wam sie wszystko tak szybko udalo zalatwic. ![]() Pola_1122 mam nadzieje ze wszystko sie ulozy z TZ ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Sierpien I lipiec to szczyt sezonu wiec czym wczesniej tym lepiej. Chociaz zdarzaja sie last minute okazje. Ale ja bym starala sie juz kolo poczatku stycznia cos zarezerwowac, jak nie wczesniej. Bo pod koniec stycznia/poczatek lutego jak ludzie dostaja pierwsza wyplate po swieta to duzo wakacji drozeje. Ale niestety El amor ja sie znam na realiach tutejszych a nie w PL wiec moze to byc nie dokonca tak samo. Mam nadzieje, ze dziewczyny Ci lepiej poradza. |
|
|
|
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A najgorzej z tymi zimnymi ogniami, sama chciałam takie zdjęcie ![]() A teraz się porządnie nad tym zastanawiam
|
|
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze swojego doświadczenia powiem tak, że kilka razy na 2-3 miesiące przed kupowałam wycieczkę, która potem w ofercie last minute była droższa. A jaki kierunek? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, kupuje tu gdzie mieszkam, bo nie miałabym jak śmigać 500km na poprawki i inne
a i trzymac tez by nie bylo gdzie (rodzice palą, a nie chce sukienki w zapachowym ecru ). Dopuszczam jedynie jako ewentualnosc, ze na pomorzu nic nie znajdę, wtedy uderzam w podlaskie salony
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że jestem zielona w tym wszystkim, nie ogarniam tych bagaży na lotnisku i w ogóle...
|
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Nadali mi ten welon z allegro. Jestem mile zaskoczona, bo czas realizacji zapowiadali dłuższy. Może do piątku dojdzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chorwacja moim zdaniem lepsza, jest ciepło ale nie ma takiej wilgoci i nie czuje się tego ciepła tak bardzo. Hiszpania też o ile wybiera się mniej turystyczne rejony. W bułgarii jeszcze nie byłam. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Miałyście do czynienia z papierowymi słomkami do napojów? Jak wygląda ich żywotność? W sensie czy wytrzymują chwilę czy po jednej szklance już są do wyrzucenia? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał całą Polskę do przebycia
|
|
|
#3945 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
choć ja ogólnie nie lubię takich szpilek wysokich![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
ja mojemu kazalam wrócić od poniedziałku di planowania każdego dnia w razem będziemy planować cały tydzień. Bo te balagany gdzieniegdzie do szału mnie powoli doprowadzają przez ten brak czasu. Na szczęście z chęcią się zgodził :lWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pończochy są super, tż też lubi jak je nosze ![]() Ja myślę że prawdziwą noc poślubną zrobimy sobie ze 2-3 dni po weselu jak odpoczniemy Chociaż śmiejemy się z tż, że wymkniemy po pierwszym tańcu na trochę do swojego pokoju
"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje" Edytowane przez poziomkowa91 Czas edycji: 2017-07-19 o 22:23 |
|
|
|
|
|
#3947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Poziomkowa widziałam że wczoraj komentowalas inna suknie naszej ulubionej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3948 | |
|
Żona
|
Cytat:
Mama mi mówiła, że mój Tż będzie miał problem z uwolnieniem mnie z tej sukni. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba muszę się zapisać już na mierzenie jak mówicie o takich terminach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Wracam do domu padnieta. Do końca lipca mam ciężkie dni w pracy :< prawie bez wolnego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz El Amore wszystko zalezy co lubisz, bo jedni wola zwiedzac a inni caly dzien na slonku sie wygrzewac. Ja osobiscie z pobliskich krajow polecam Kanary. Bo ma sie I slonko I cieplo ale I wiatr wiec czlowiek moze pochodzic I pozwiedzac. Ale duzo ludzi niby narzeka ze wietrznie. A znowu w Portugalii pieknie bylo, ale ciezko bylo chodzilo w ciagu dnia bo tak goraco, wiec w lipcu I sierpniu jest to najlepsza opcja dla osob ktore lubia sobie na plazy polezec, albo po plazy pochodzic. Poza tym poogadaj I poczytaj o miejscowosciach I kurortach I wybierz ten ktory jest najbardziej pod was. Jechac na Ibize w lipcu I nie lubic imprezowac to jak strzelic sobie w noge...chociaz moze sa rejony na Ibizie w tym okresie spokojniejsze,. Moze nawet jak Ci sie jakis hotel czy miejscowosc spodoba to popytaj na forum typu tripadvisor czy innym podrozniczym I ktos Ci powie cos wiecej. Generalnie w kazdym kraju wydaje mi sie, ze mozna znalezc cos co nam sie spodoba, grunt to dobry research. Chociaz wiadomo nie zawsze sie trafii. Powodzenia.Btw moja kolezanka powiedziala ze wybieraja sie na podroz poslubna na Hawaje... jak ja im zazdroszcze. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- kasia0912 ja znam ta sale. |
|
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Dziewczyny padam na twarz, zaczęliśmy dziś nasz remont, gipsowanie ściany dziś, ale najpierw musieliśmy ja oczyścić. Kiedyś nam cały tynk spadł i jakieś 10m2 trzeba teraz gipsowac. Pierwsza warstwa poszła, pewnie jeszcze ze 2 i równanie... Dziś prawie 30kg gipsu poszło... kładę się spać i pewnie najblizsze dni będę wpadać tylko z doskoku |
||
|
|
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
Kasia0912 Cześć ☺
Dziewczyny, czego u Was na ślubie NIE BĘDZIE? U mnie: księgi gości, pudełek na obrączki, żywych kwiatów na stół, skrzynek dla rodziców,wianka (choć myślę o carskiej kwiato-koronie) stylu boho i rustykalnego 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mogłam ![]() Dziś zachwyciłam się tą co jedna dziewczyna wrzuciła na jednej ślubnej grupie. O ta w załączniku
|
|
|
#3954 | ||
|
Żona
|
Cytat:
Nie wiemy czy fotobudkę brać bo mieli fajną księgę gości ze zdjęciami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie będzie nic niebieskiego i nic pożyczonego. Nie będzie księgi gości, aniołów na szczudłach, barmana, cyrkowców nawet nie Nie będzie fotobudki Nie będzie też tak jak "u wszystkich" ![]() Nie będzie osobnego stołu dla pm ze swiadkami czy rodzicami tylko będę siedzieć przy normalnym okrągłym stole jak wszyscy tylko 10cio osobowym, ze świadkami i moją "paczką" Najlepiej jeszcze jakby nie było oczepin, podziękowań dla rodziców na sali
|
|
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wydaje mi się właśnie że za dużo takich teraz Ale i tak całkiem możliwe ze będę miała tą suknie z rękawkiem co wrzucałam kiedyś na grupie ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
Wolałabym od błogosławieństwa
|
|
|
#3958 | |
|
Żona
|
Cytat:
a mierzyłaś już takie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym tygodniu miałam mierzyć drugą w tym stylu, może jutro zadzwonie do tej babeczki bo już miała wrócić z wakacji. A ta z rękawkiem kupie tak czy siak. Jak mi nie spasuje to sprzedam bo i tak ma być za śmieszną kasę. A może będzie idealna a moze będzie jako druga na przebranie
|
|
|
#3960 |
|
:)
|
U nas nie będzie; dekoracji auta, disco polo, podziękowań na sali i piosenki cudownych rodziców mam.... , gorzko gorzko i pocalunkow na zawołanie, aniolow, magikow, płaczliwych pieśni w kościele, kiczowatych oczepin, tekstów w zaproszeniach odnośnie prezentów, zawieszek na alkohol.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Dziś mu powiem, że nie budujemy żadnego domu, bo ja nie zniosę układania tego po raz piąty.