|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
jak juz ci dziewczyny napsały: kamerzysta i fotograf i kosciół. szczegolnie jak c zalezy na jakies konkretnej, obleganej godzinie
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: Zobaczcie co znalazłam. Przykładowa strona ślubna Młodej Pary. Jest piękna. Już na nią zachorowaliśmy, też taką chcemy. TŻ nam taką zrobi ![]() http://adam-i-ewa.strony-slubne.pl/ |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że łapki juz mi trochę się odymiły, więc myślę, że w przyszłym roku będzie to samo. Ja nie lubię się opalać, wolę się tylko przydymić odrobinę.Co do kamerzysty, to mam problem, myślałam, że weźmiemy jednego, ale może zdecydujemy się na innego? Sama nie wiem. A potem do Kościoła i spokój. do stycznia, wtedy znacznie się na nowo. A w podróż poślubną to byśmy chcieli do Włoch (ja najbardziej do Meksyku - ale na razie nas nie stać). Nie jest daleko, nie bardzo drogo. tylko nie wiem bo w podróz poślubną byśmy pojechali dopiero na początku października, bo we wrześniu będę mieć ciągłe praktyki w szkole. Zresztą mam ochotę udusić TZ - więc może nie dożyć do podróży.
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
ja to w podróz poslubną bym chciała jakos tak od razu po slubie jechac tzn. po plenerze
ale nie wiem nawet gdzie
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh sale też załatwiona
A kościół na koniec, ponieważ nie mają new kalendarza i nie mieli gdzie wpisać lol, dopiero w grudniu na rezerwację, ale też nie powinno być problemów ![]() No sala + orkiestra załatwiona... Ahhh jak się cieszę
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, ze osciól nie wyszedł. nas na koncu tego kalndarza zapisal, tak jak chyba i inne dziewczyny
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym oni tam podaja wszystkie info co, gdzie i kiedy to ja bym sie obawiala chyba nieproszonych gosci ![]() Cytat:
) ale na razie to tez nas nie stac jeszcze zobaczymy gdzie pojedziemy, bo wczesniej byl plan hiszpania albo chorwacja, ale wczoraj ogladalismy w necie oferty i bardzo nas kusi ten krym Tż nawet zastanawial sie zeby w tym roku jechac, no ale teraz jak wroci z anglii to pracy musi szukac, ja koncze studia wiec tez musze szukac pracy, wiec najwyzej to pojedziemy na kilka dni nad morze, na zasadzie ze dzis rezerwujemy noclegi a jutro wyjezdzamy, bo tak to nie ma szans. Zaplanujemy se wczasy na lipiec np, to juz automatycznie nie ma sensu pracy szukac bo nikt nam od razu urlopu nie da nooo a na krymie to pieknie jest, tyle ze podroz meczaca bo najpierw busem do lwowa, a potem jeszcze iles tam godzin pociagiem wiec nie wiem czy to nie zbyt meczace jak na podroz poslubna No ale zobaczymy ![]() W dodatku to chyba schudlam przez ten wyjazd Tż sama nie wiem jak to mozliwe bo waga wciaz wskazuje 58 kg no ale ostatnio spotkalam sie z kumpela co jej dawno nie widzialam to mi mowi ze strasznie schudlam a dzis bylam w sklepie i chcialam sobie kupic spodniczke na lato to wszystkie w rozmiarze 38 mi lecialy masakra ![]() nooo i pokazywalam mamie na wystawie sklepu suknie slubne co mi sie podobaja i o dziwo powiedziala ze ladne i nie marudzila
|
||
|
|
|
#218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Samba, zazdroszcze chudniecia...
![]() Kurde, dopiero wczoraj wyszlo, ze mam okres. Od soboty do wczoraj mialam plamienia i to tez nie takie slabe, za to wczoraj ze mnie lunelo i brzuch bolal jak nigdy. Musze isc do gina, bo mi sie to nie podoba... ![]() CZy wy tez jestescie takie "wyprute" Ja normalnie nie kontaktuje. Moglabym non-stop spac. Do tego odkrylam, ze mam stan podgoraczkowy. ![]() Cytat:
![]() Moj TZ codziennie rano mnie budzi by przed wyjsciem do pracy dac mi buziaka. Kochany. ![]() Cytat:
JA jej na to, ze w takim wypadku bardziej liczy sie dla mnie zdrowa skora a nie wyglad... Mam strasznie delikatna skore z gleboko schowanym pigmentem, ktorego praktycznie w zaden sposob nie da sie wydobic, bo zawsze w wakacje jestem poparzona...![]() Cytat:
![]() NAjpierw slubowac bedzie Rybulka - o 12.00, pozniej ja - 0 16.00, najteepna jest Madzialenka - o 17.00 a jak reszta to nie wiem. ![]() Fajna stronka. Tylko ja balabym sie tak upubliczniac siebie w necie.
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
jaga objawy oprócz chlupnięcia jak nic ciążówe
:P ja rano byłam senna po kawie przeszło. Ale normlanie siedziałam w robocie i jakbym tak dłużej bez kawy... to bym padła na biurko. ![]() jaga nie wiem czy wiesz, ale podpisując umowę z ofotgrafem, jest w niej punkt dotyczący zgody na umieszczenie fotek na jego stronie ![]() Cholender, to jak ja będe ślubować wy będziecie już stare mężatki
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym to nie widze zebym cos schudla zobaczymy czy Tż cos zobaczy bo w sumie to dawno mnie nie widzial A juz zjadlam na to konto loda i pierogi, takze moze jutro spodniczki beda dobre ![]() A co do tego Twojego okresu to rzeczywiscie nieciekawie masz ;/ najpierw jakas opuchlizna, a teraz takie nieciekawe krwawienia idz lepiej do gina, trzeba chuchac na zimne |
|
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fotografa, to my ze swoim nie podpisywalismy zadnej umowy. Malo kto podpisuje z nim umowy a mimo to kazdy jest z niego zadowolony. No i dzieki temu przoszczedzilismy na zaliczce. ![]() Cytat:
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
wicie moja znajoma miała wlasnie tak, ze bardzo opuchła w brzuchu i ją bolał (akurat miała dostac okres) i tak czeka, a tu okresu brak a coraz bardziej ją bolało. w koncu dostała takich bóli, że ją do szpitala zawieźli i wiecie.. dostala okres kilka dni wczesniej ale sie jej przytkało i nic nie lacioło. musiała dosatac cos na rozluźnienie krwi czy jakos tak az dostała okres i jej to wyleciało.
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale przecież adres tej strony daje się tylko najbliższym, którzy będą gośćmi, a po ślubie chcemy dać swoje wszystkie zdjęcia do galerii i będziemy mogli pokazać je znajomym, którzy np. nie byli na weselu. Poza tym nie trzeba podawać miejsca przyjęcia i nikt się nie zwali nieproszony. Z resztą jakby ktoś tak zrobił, to tylko o nim świadczy....
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
tez kiedys myslalam o takiej stronce
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj znow mi się bardzo humor poprawił odnośnie mieszkania
Dorwałam naszą rawską gazetę a tam wielkie ogłoszenie naszego dewelopera, że jak ktoś sie zdecyduje na mieszkanie do końca czerwca to jest 10% taniej No i 25 000 zostaje w kieszeni
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25tys mega kasa ile to rat bedzie
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
albo weźmiemy mniejszy kredyt
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co powiecie o tej sukience? Czaje się na żółtą, jet bardzo tania
![]() http://www.allegro.pl/item363180343_..._sukienka.html |
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zartowalam z tym zwaleniem sie nieproszonych gosci no ale w sumie Ty znalazlas te strone, takze istnieje jakies prawdopodobienstwo, ze ktos mniej lub wiecej znajomy moglby tez ja znalesc A poza tym na tej stronie jest napisane, ze "zapraszamy na przyjecie gdzies tam itd" i ze prosimy o potwierdzenie pod nr tel, to ja bym czegos takiego zdecydowanie nie umiescila na necie bo bym sie bala, ze jakies glupki trafia przypadkiem na ta stronke i beda mi wydzwaniac potwierdzac przybycie czy cos Noo ale jako galerie ze zdjeciami, zeby pokazac znajomym to jak najbardziej super pomysl ![]() Cytat:
nic tylko sie cieszyc 25 000 to masa kasy a u Was w tych deweloperskich mieszkaniach tez się nie placi czynszu tak jak pisala martucha??
|
||
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenka, moze chodzilo o rozrzedzenie krwi? Byc moze, ze znajoma jest zagrozona zakrzepica, co jest grozne. U mnie jest a odwrot... Czesto mam krwotoki z nosa... A kolezanka mogla wziac zwykla tabletke z kwasem salicylowym, bo on rozrzedza krew (ja jestem na ten srodek uczulona). Przykaldem takiego preparatu jest polopiryna. W sklad Acardu tez wchodzi kwas ASA (to jego skrot), wiec jakby ktoras z babc czy dziadkow bral ten srodek to porownacje cene z polopiryna, etopiryna lub innym srodkiem zawierajacym ASA.
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym bądz razie to było ze 3 miesiące temu i juz jest spoko. ona ma ponad 40 lat taka znajoma moich rodziców |
|
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25 tys to mnóstwo kasy,fajnie że uda się zaoszczędzić![]() Cytat:
Dziś jest zimnej Zośki, ale powiedziałabym, że to ciepła Zośka,od lat nie było tak ładnej pogody w tym dniu. Babcię mam Zosię, więc myknę dziś z kwiatem na imieninki Ciekawe co dobrego babcia zrobiła
|
||
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz dzwoniłąm do niej z zyczeniami, choc na miasto sie skubana wybrała i od 10 do 15 telefonu nie odbierała a zapomniała ze sobą wziąć komórki
|
|
|
|
|
#238 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dziś byłam w tej sprawie z petycją u prodziekana... Zobaczymy, co się uda zdziałać...No i dziś promotorka nam zakomunikowała, że rektor przyznał jej urlop naukowy i od października będę miała nowego promotora... Cytat:
Nie przejmuj się marudzeniem mamy Skoro i tak płacicie za wszystko sami, zaplanujcie sobie ślub i wesele, tak jak chcecie No, ale cóż... Mam nadzieję, że Twoi rodzice zmienią nastawienie, jak już wesele Twojego brata przejdzie do historii .Cytat:
Cytat:
Coś mi się wydaje, że jak Twój TŻcik przyjedzie, to Cię tu nie będzie można zastać![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak tamte trzy sukienki, które kupiłaś na Allegro?
|
||||||
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda tylko, ze nie do tego co trzeba.
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze zmienia ci promotora?? to troche nie dobrze. u na jdnej grupie zmienili i tej drugiej babce się tematy nie podobały i wiesz.. kazała im pozmieniac po roku pisania ech..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

? mam juz sale zamowiona i zespół no i nie wiem co dalej :-/ slub 01.08.09... Help

Takze opalaniem sie trzeba zajac ciut wczesniej 
Tż nawet zastanawial sie zeby w tym roku jechac, no ale teraz jak wroci z anglii to pracy musi szukac, ja koncze studia wiec tez musze szukac pracy, wiec najwyzej to pojedziemy na kilka dni nad morze, na zasadzie ze dzis rezerwujemy noclegi a jutro wyjezdzamy, bo tak to nie ma szans. Zaplanujemy se wczasy na lipiec np, to juz automatycznie nie ma sensu pracy szukac bo nikt nam od razu urlopu nie da
wiec nie wiem czy to nie zbyt meczace jak na podroz poslubna 

a poza tym to nie widze zebym cos schudla

A mnie po prostu zależy na tym, żeby mieć ten jeden dzień w życiu wszystko tak jak sobie wymarzyłam. Ale nie-bo ciągle słyszę docinki, że my i tak tych pieniędzy na wesele sami nie uskładamy. Stwierdziliśmy z tż, że choćby nie wiem co, to udowodnimy im, że nie mają racji. Wiem, że jesteśmy w stanie zebrać potrzebne pieniądze i wiem, że będziemy się bardzo starać, żeby nam się to udało. Tylko, że co to da...
Nie przejmuj się marudzeniem mamy
Skoro i tak płacicie za wszystko sami, zaplanujcie sobie ślub i wesele, tak jak chcecie