|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Mój dziś też tak śpi chyba mu tak wygodnie Cytat:
Gratulacje ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2492 | |||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
tez muszę kupić Wczoraj byliśmy pierwszy raz i jeździ się super Moja mama tez pchała wózek i jest zachwycona. Masz parasolkę do wozka?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u pediatry i moja córcia nie przybrała nic od wyjścia ze szpitala (7dni) kazał dokarmiać mm. Ja chodzę i ryczę cały dzień bo przecież mała ciagle na cycku siedzi
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-07-20 o 15:09 |
|||
|
|
|
#2493 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż znając siebie to i tak jakąś zrobie ![]() mam w planie porodu to wszystko napisane. moja polożna będzie caly czas z nami, ale potem juz lekarz Cie przejmuje a na jakiego trafie to nie wiem Cytat:
pozycja każda dobra jeśli śpi to znaczy że wygodnie ma Cytat:
Cytat:
z jednej strony chce sama ogarnąć ten chaos w domu i moge czekac do konca lipca a z drugiej juz mnie tak ten brzuch męczy że chcialabym teraz..jak tam schody? Cytat:
kiedy Ty odpoczywasz wogole? u nas wciąż duszno.. ledwo dalam rade obiad zrobic. spocona jestem ciągle. wkurza mnie to. na szczescie syn dzis super grzeczny. bawil sie troche na ogródku, teraz w domu piasek kinetyczny dorwał i juz ponad godzine sie bawi!
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Była u nas dziś polozna niestety mała spadła z wagi i mamy ustalony plan karmien co 2 godziny max 20 minut od 6 do 22. W nocy na żądanie. Trzymajcie kciuki bo nie chce na mm przechodzić
.Położna powiedziała że spadek może być spowodowany tym że od tygodnia tylko cyc. Bo w poniedzialek jak trafiłam do szpitala mąż dawał mm w szpitalu też podawali mm i dopiero od piątku tylko na cycku jest. Nie kazała się przejmować a mi się ryczec chciało. Obejrzała też moje krocze i wszystko oki jeden szew mam zostawiony ale on sam sie rozpuści ewentualnie ona może zdjąć pomyśle w przyszlym tygodniu jak jeszcze bedzie. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Faith gratuluje |
|
|
|
#2495 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekamy na zdjęcie U nas właśnie była trzeci raz położna. Odpadł pępek mała waży już 3850 czyli 140g więcej niż gdy się urodziła mój mały klocuszek. Mm staram się dawać coraz mniej, udało się nawet nie dokarmic dziś w nocy. Dawajcie dziewczyny, która następna na porodówke? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Spokojnie, może warto poszukać doradcy koleżanka tak miała mały nie przybierał na wadze bo źle ssał i może warto sprawdzić wędzidełko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2017-07-20 o 15:19 |
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pestycyda my uzywamy wacikow albo bawelnianych chusteczek tami. Pozdrawiamy ze spaceru z nad maminych przyjemnosci😋1500557288024.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2500 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja juz pod domem mialam kryzys i mi sie czarno przed oczami robilo. Dobrze ze juz przy samej bramie. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Nie poddawaj sie, kolezanka tez tak miala, pare dni przeczekala i obyło sie bez mm Pytanie czy dobrze ssie ?
|
|
|
|
#2502 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola gratulacje super wiesci!!
Vadi zdrowka dla tż ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
IMG_20170716_121745.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
U nas taki ryk w gondoli, poza tym upał, na razie sobie darujemy Wczoraj rano balkonowanie
|
||
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Faith, ogromne gratulacje. Dziewczyna długa! Jak wypoczniesz napisz coś więcej
![]() Morelle, a skąd wniosek że może laktozy nie tolerować? Calineczka, hahah aż taka zdesperowana nie jestem ale jak sparzałam liście to skubałam tak od niechcenia:p Ja ostatnio oglądałam Zawitkowskiego i mimo że jestem fizjoterapeutką i pracuje z dziećmi to podnoszenie takiej kruszynki mnie przeraża... Carolles, mi kazała tydzień po terminie się zgłosić na wywołanie. W aplikacji mi pisze że można przenosić nawet 2 tygodnie ale ja bym się bala-.- AnnaPaula, ale wagę urodzeniową nadgoniła? Precious, brawo za wagę klocuszka ![]() Chilli, super spacer pożyteczny i przyjemny![]() Nulka, jaki słodziak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolles arbuz i pepsi mnie rozwalily dzisiaj hahaaaa😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ide do lidla z malym bo fajne pajace mialy byc a my mamy deficyt😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Anna nie martw sie moze zle ciagnie najlepiej jakby polozna ocenila my tak mielismy na poczatku teraz czuje porzadne ssanie a nie delikatne ciunkanie i wiem ze sie najada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2509 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze ze dotarłas do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ślicznotka ❤️ Cytat:
U nas tez był ryk w gondoli ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie myślisz że to moze być też powód że mały nie efektywnie ssie przez kapturek ? Kapturki trochę zaburzają ssanie . IMG_1500561298.508379.jpgIMG_1500561308.457205.jpgIMG_1500561318.276812.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ! ![]() ![]() Cytat:
Może nie ssie dobrze i nie połyka wystarczająco. Nie łam się tylko odciągnij i daj swoje. Zrób tak kilka razy i zobaczysz. U mnie od razu była różnica po ilości siku i kupek. Pestycyda - ja się cieszę ze mam tyle mleka. Nic mnie nie boli i nie kosztuje odciąganie. Lepiej mieć niż nie mieć. Małego daje na cycka tylko w jakiś ekstremalnych sytuacjach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jeśli mala je to słychać takie głośne połykanie. Jeśli nie słychać to wiem że tyljo bawi się i dostaje smoka. Nie pozwalam wisieć na cycku jeśli nie je.
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata, mój też głównie na boku śpi. Czasami, na.krótką chwilkę na plecach czy brzuchu.
Anna Paula U.mnie byla położna, mowiła żeby nie dokarmiać, tylko dac kilka dni jeszcze bo.często dzieci, które straciły wagę w szpitalu maja taki "stop" i ani nie przybierają ani nie tracą... moj tymon.przybrał tylko 50-60 gr wiec minimalnie i.nic nie dokarmiam skoro mam mleko. Postaraj się tez dawać cała pierś do.końca bo.ns końcu jest tłuste. Ja tak.nie robiłam wiec teraz zobaczę. Darietta Bo za duzo spi w nocy mała. Moze dlatego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
I moja mala tez tylko na boczkach chce leżeć. Jak ja położę na plecki to i tak na bok głowę położy.
|
#2515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Na jutro nie mogę bo rodzi Sill! Ale sobota i niedziela hmmm ok, w weekend nie rodzimy idziemy na grilla, odpoczywamy i inne takie!Cytat:
Hahah dzisiaj rano miałam ten sam dylemat... już czy nie już stwierdziłam ze mogłabym jutro a jak się nie uda to czekam do tego 27ego ale nie chce donosić do sierpnia ![]() U mnie tez duchota :/ chyba będzie deszcz lub burza w nocy... A schody.... są piękne takie jak chciałam ![]() IMG_1500562827.066771.jpg Biegałam już po nich ![]() Cytat:
Ale wam dobrze!!!! ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs, jakie piękne schody
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2517 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny śliczne te Wasze dzieciątka, zazdroszczę że już sobie na spacerki wychodzicie
Gratuluję wszystkich prawidłowych przybrań na wadze ![]() Cytat:
Cytat:
!
|
||
|
|
|
#2518 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ryczysz, że nie przybrała? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggs śliczne te schody!
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

tez muszę kupić
Jak mutsy się sprawuje? 

.

takie jak chciałam