|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz.VIII
Jeśli tylko mama się nie rozmyśli, ale ja jej bardzo kibicuję
. To sobie pindzia pogada z mężem .Przed zaśnięciem sobie wyobrażam sytuacje, że pindzia się tu wprowadza... TŻ twierdzi, że mnie z domu wywalić nie mogą. Więc mieszkamy sobie w 3, a ja nadaję temu beznadziejnemu życiu pindzi nowy lepszy sens . Mam tysiące pomysłów na urozmaicenie jej życia. Jeśli zamieszkają u pindzi to w sumie jeszcze lepiej, będę często odwiedzać tatę. Ale chyba najbardziej prawopodobne jest to, że pindzia zostanie przy mężu...
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczyna mi się podobać, zobaczymy, jak dalej pójdzie
Czy znacznie różni się od mleczka?Właśnie nie umiem znaleźć informacji na jego temat Nie mam aparatu przy sobie i nie zrobię fotki. Ten roświetlacz jest w sztyfcie, w takim różowym, niepozornym opakowaniu. Jest kremowy i delikatny, można stopniować intensywność błysku. Nie wiem, jak z trwałością. Chętnie kiedyś przyjadę jeszcze. Pierwszy raz byłam, jak chodziłam do przedszkola, więc niewiele pamiętałam. Drugi raz byłam na wykładzie takiego znanego architekta w kinie Silver Screen ![]() Cytat:
Nie wiem, jak to wszystko wygląda tak naprawdę, na szczęście. |
|
|
|
|
#4023 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Byłabym w swoim żywiole . Mamie się jednak to może nie podobać... Chociaż już zbieramy dowody... Ciekawe co to orzeczenie o winie daje... Bo chyba coś daje.Mama wczoraj przeczytała, że tata ma się spotkać rano z pindzią. Specjalnie wcześniej wyszłyśmy z domu żeby mama zdążyła mnie odwieźć i wrócić zanim przyjdzie... I padło hasło "dzisiaj zaczynami remont kuchni". Biedny tatuś, musiał odwołać spotkanie... |
|
|
|
|
#4025 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"...nowy, lepszy sens...." Och, biedna pindzia, nie wie na co się pisze. ![]() Cytat:
Tak, świadkowie są wazni na sprawach rozwodowych. Możesz zeznawać, Poemi jeśli chcesz. Cytat:
Łykaj te oleje, o których pisałam. PS. Schudłaś może ostatnio? tarczyce masz w porządku? |
||||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też nie cierpię jak moja praca idzie na marne. Dasz radę i napiszesz jeszcze lepiej ![]() Cytat:
No i marzę sobie że załatwi mi kredyt na mieszkanie. Pewnie starczy na kawalerke i tyle, ale i tak na razie jestem dobrej myśli. Tylko nie wyobrażam sobie pakowania tych wszystkich gratów. Najlepiej jakby ,,go" nie było. Dziaj spotykam się z jedną koleżanką, a jutro na weekend jadę do tej własnie przyjaciółki (co GG), ona o wszystkim juz wie. |
|||
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
jestem od niedawna na wizażu i dziś - szukając informcji o kosmetykach mineralnych... trafiłam na tę stronę Nie ukrywam, że za przeczytanie tego wszystkiego ( a to już któraś kontynuacja!!!)należy się conajmniej nagroda Przeczytałam ostatnią stronę i wygląda to na coś bardzo prywatnego. Ale jeśli mogę sie wtrącić - mam nadzieję, że mnie za to nie zlinczujecie - to chciałam Wam życzyć otuchy i wiary w siebie. Wspominacie tu o ślubnych planach, zaręczynach, kłopotach...Ja wyszłam za mąż dwa lata temu, no ... ta druga rocznica dopiero będzie 3 czerwca i też nie było łatwo. Na 4 miesiące przed slubem zginął w wypadku brat mojego męża, jedyny, rodzony, ukochany. To był wstrząs dla rodziny, a ślub powstał pod znakiem zapytania. Mój TŻ (tak ich nazywacie? A co ten skrót oznacza ) zdecydował, że i tak się kochamy, chcemy razem być, więc nic nie przekładamy, ale co mi sie dostało od teściowej... Jego rodzina po części się obraziła... Historia na dłuższy opis. A co mi wymyślano odnośnie sukienki, welonu.... Mogę opisać, ale pewnie nie jesteście zainteresowane.W każdym bądz razie to męczący okres okupiony przygotowaniami i walką z ludzmi. Trzymajcie się dziewczyny! Nie ma to jak solidarność jajników![]() Jestem z Wami
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Goldziu, a jak właściwie się czujesz? Postanowiłas juz coś?
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Ja tylko w przygotowaniach przed pracą wpadłam poszukać, czy L_V znalazła rozwiązanie na moją suchą paszczę
. Wieczorkiem poczytam wszystkie Miłego dzionka ![]() Cytat:
Dziękuję!Używałam głównie Izotrexinu i maseczki aspirynowej. Glyco A serwowałam sobie na ramiona i dekolt , bo na twarzy piekło nie do zniesienia. Ale przestałam wszystko stosować myślę że nawet na początku kwietnia. Czasami z raz, dwa razy posmarowałam jakiegoś aliena który wyskoczył...Spironolactone: Cytat:
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie napisałam, ale doglądam i wykorzystam. Jaka ja mściwa jestem, aż się nie poznaję ![]() . Już rozumiem pytania TŻ-a "skąd w tobie tyle nienawiści?".Jak ja będę zeznawać to to będzie koniec świata ![]() . Jeszcze TŻ-a wezmę, tatuś się tak przy nim popisał wyzywając mamę. Jak jeszcze przy tym będzie pindzia to po prostu bajka ![]() Myślałam, że coś więcej... |
|
|
|
|
#4032 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdybym schudla, chyba w ogole przestalabym istniec od zawsze jestem za szczupla ale to nie efekt choroby, bo pod tym katem mam wszystkie badania![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze ty tez sobie poradzisz ze swoimi sprawami Cytat:
![]() I witaj na watku.
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisz tutaj częściej, nikt Cię nie zlinczuje ![]() Widzę, że Ty i Twój TŻ (Towarzysz Życia) dużo przeszliście. Dlaczego rodzina męża miała do Ciebie pretensje, skoro decyzja o nieprzekładaniu ślubu była Wasza? Jak Wam się teraz układa, jak stosunki z teściami? Opowiedz coś więcej Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Napisz więcej bo bardzo mnie zainteresowała Twoja historia
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
DianaM witaj z nami
|
|
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja Ci życzę aby to marzenie się spełniło.
Cytat:
. Ciekawa jestem czy masz szanse na kredyt. Kurcze Gold kawalerka to jest coś..to wlasne mieszkanie .Czekam z niecierpliwoscią na wieści po spotkaniu. Cytat:
Fajnie ze masz wsparcie (nie tylko nasze ).
|
|
#4037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt Cie nie zlinczuje, napisz więcej o sobie! Jakie masz teraz relacje z rodziną TZta, mineło trochę czasu, popukładało się wszytsko? Cytat:
Spróbuj odtstawić podkład mineralny, zobaczymy co się będzie działo. jak nie pomoże, będziemy dalej kombinowac ![]() Cytat:
Poemi, ale jej córka jest niczemu winna. Cierpi pewnie dziewczyna (albo będzie cierpiała) tak samo jak Ty. Nie jej wina że ma taką mamę. nie wyładowuj na niej swojej agresji.. W kocu i jej rodzina się rozpadnie. ![]() Cytat:
Nagłę wysuszenie/ odwodnienei skóry to częśto zwiastun kłopotów z tarczycą. |
||||
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale już taka jestem, że jeżeli pindzia mnie wkurzy to nie będę miała oporów by sobie odbić na jej córce.
|
|
|
|
#4040 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja do 16:00 siedzę w biurze, więc nie wychodzę na ostre słońce koło południa. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie twierdzę, że się sumują te filtry, ale mam Iwostin 20 i używam podkładu mineralnego chyba ma 16, więc mogę założyć, że jestem chroniona mniej więcej 20. Nie siedzę na słońcu, więc nie czuję potrzeby jakichś ogromnych filtrów, może nie mam racji, nie wiem |
||||
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Gold tak trzymaj
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
ale zescie naskrobaly jak bylam na miescie. kupilam sobie rybaczki, takie z cienkiej bawelny, mama sie zmieje ze wygladaja jak od pizamy
ale na rower beda jak znalazl, za taka cene (20zl)piorunko wspolczuje. ja jak mam cos waznego to zawsze zapisuje na plycuei lub pendrivie Gold co za burak z niego, w szoku jestem nie wyobrazam sobie jak mozna czytac komus jego rzeczy...Diana M witam .i koniecznie napisz wiecej
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) a uzywam 50....promieniowanie z kompa przeciez mnie atakuje . Zreszta po 18 słonce tez przygrzac potrafi...ba nawet w pochmurne dni promieniowanie jest ostre.Nie, nie- ja bez 50 już zyc nie mogę .Ja wiem ze nie twierdzisz iż sie sumują ...tak napisałam...taka mała dygresja
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie o opalaniu to i ja wam cos napisze.
![]() moja mama ma taka prace ze niewazne jaka jest pogoda, w teren jechac musi. efekt jest taki ze chocby sie filtrami smarowala to i tak slonce swoje robi. efekt jest taki ze zawsze po lecie dekold i twarz ma doslownie spalone (czesto ma poparzenia) sloncem. za ladnie to nie wyglada, cera przez to to tez bardzo zniszczona
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wyżywać to zbyt mocna słowo... No co ja takiego mogę zrobić... Może zbiorę informacje o córce i przedstawię pindzi, niech wie, że się interesuję... A może córce jakiegoś smsa autorstwa pindzi zacytuję... Taka wiedza napewno wzmocni więź matki z córką.
|
|
|
|
|
#4048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idź kobieto na jakiś kick boxing się zapisz i tam zostawiaj negatywne emocje, a nie na ludziach! Takie celowo wyrządzone komuś zło zazwyczaj do nas wraca. ![]() Cytat:
A póki co, nożna sie wspomagac samoopalaczami. ![]() Cytat:
udowodniono, że nigdy nie jest z apóźno na ochrone anty- UVA. |
|||
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu miałam małe polowanko w H&M- tym razem omawiana wczoraj bielizna, zakupiłam nowy piękny komplecik w kolorze ecru -Mekintoszku z tych co cię urzekły- bezszwowe Unbra coś tam, jednak nie wybrałam beżu....wyglądałam w nim jak babcia....nawet jakby mi ramiączko wyszło to jakoś niesmacznie wyglądało, a ecru jest taki świeży, letni, nie mogłam sobie odmówić -kosztował aż 59,90 bo to droga jak na H&M seria. I leży standardowo tak
, no i do kompletu majteczki ecru. Triumph się chowa normalnie, ale ja jestem zboczona na punkcie ich bielizny- wybaczcie mi ![]() Jutro mam wolny dzień- hurra ![]() GOLD powtarzam za dziewczynami, Tż zachował się jak prawdziwy dupek , ciekawe co tam chciał wyczytać, niech spyta wprost, tchórz i tyle ![]() Asiuk ja jestem antytalent z wklejaniem zdjęć więc nie obiecuję, jak wczoraj byłas w Street to nie było takich czerwonych/żółtych z kokardką na 6-7 cm. obcasie ? U nas W W-wie był taki tylko jeden model, na nodze wyglądają bosko i dosyć wygodne . |
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

. To sobie pindzia pogada z mężem 
Nie mam aparatu przy sobie i nie zrobię fotki. Ten roświetlacz jest w sztyfcie, w takim różowym, niepozornym opakowaniu. Jest kremowy i delikatny, można stopniować intensywność błysku. Nie wiem, jak z trwałością.
..na moje oko to koszmar zapychacz wysuszacz.

). Moleczko z tej serii też jest super. Filtr neutrogeny - jak najbardziej w porządku.

nie wyobrazam sobie jak mozna czytac komus jego rzeczy...
, no i do kompletu majteczki ecru. Triumph się chowa normalnie, ale ja jestem zboczona na punkcie ich bielizny- wybaczcie mi