![]() |
#2641 | |
Raczkowanie
|
Dot.: styl American Girl część II
Cytat:
np takie wszystkie to to samo ale różne kolory http://allegro.pl/item361526025_uroc...zarna_s_m.html http://allegro.pl/item361525579_uroc...lemon_s_m.html http://allegro.pl/item361524995_uroc..._pink_s_m.html http://allegro.pl/item361524338_uroc...biala_s_m.html
![]() |
#2642 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
dziewczęta podajcie mi link do stronki jennifer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
W ostatnim Glamour jest fajny artykuł o przedłużaniu rzęs... daje linka jak by ktoś był zainteresowany a nie miał gazetaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
ja nie jestem za tą metodą, jest droga no i rzęsy trzymają się tylko 3 tyg. Dobrze przyklejone kępki wyglądają tak samo imponująco, trzymają się nawet tydzień a jak jakaś wypadnie doklejam drugą no i są o wiele tańsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
czekolada naprawde jak nicole wyglasz!
![]()
#2650 |
Zadomowienie
|
wiolamroz aaa...mogłabyś wkleić zdjęcie swoich oczu...tak aby zobaczyć jak to wygląda. Bo generalnie zawsze w moim otoczeniu mówiono że przedłużanie rzęs kępkami wygląda nie naturalnie...ja w życiu tego nie widziałam więc chętnie bym się przekonała. I być może zdecydowała na taki zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
moge wkleic swoje zdjecia, zebyscie mi powiedzialy co mam zmienic?
![]()
#2654 |
Wtajemniczenie
|
a_njunia pewnie ze mozesz
![]() a co do sztucznych rzes to ja raz "instalowalam" zwykle sklepowe, bo chcialam zobaczyc jaki efekt i ogolnie pocwiczyc zakladanie. Mialam "cale rzesy" tzn. nie kepki i bylo wszystko git, po długiej imprezie same sie odkleily ale na szczescie bylam juz w domu... W planach mam kupno slicznych gestych dlugich etc ![]() Na przedluzanie rzes obecnie sie nie zdecyduje chociaz o tym myslalam, podobvno strasznie niszcza sie i wypadaja wlaciwe rzesy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
No ok... ale nie badzcie zbyt krytyczne.
![]() Nie mam takich zdjec z cala soba. W ogole to mam jakies marne, bo nie lubie robic sobie zdjec.
![]() |
#2656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem jak taka dziewczyna jak Ty może mieć jakiekolwiek kompleksy, ahh... ![]() możesz powiedzieć ile masz wzrostu? drobniutka się wydajesz ![]()
![]() |
#2657 |
Wtajemniczenie
|
na tym zdjeciu z buzka mi Dode w ciemnych wlosach przypominasz
#2658 |
Wtajemniczenie
|
a_njunia wg.mnie nic nie zmieniaj...moze troche inaczej maluj oczy, np nie cala dolna powieke(?) tylko jej zewnetrzna strone przejedz czarna kredka, probowalas tak?
Wg. mnie nie musisz nic zmieniac i tak jestes sliczna, i grzywka ci pasuje ![]() Juz pytalam o to kilka stron wczesniej, masz konto na myspace?, bo ostatnio widzialm konto w ktorym avantar byl taki jak ostatnie zdjecie ktre wkleilas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Narazie brak uśmiechu, bo mam aparat na ząbkach i nie są godne pokazywania narazie ![]() Tak, mam konto na myspace. ![]()
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
huh, jestes z malopolski
![]() Bylam wczoraj na zakupach, zadnych fajnych spodni nie ma :| widzialyscie moze gdzies na necie jakies fajne jeansy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
Ktos wczesniej pytal o Biała Perłe no wiec uzywam tak owej i moge polecic. Mimo ze zeby staja sie bardziej wrazliwe np. na zimne napoje (mi to i tak wszytsko jedno bo mam nadwrazliwe od dawna). Po dwoch tygodniach widac roznice w odcieniu. Za BP dalam 45 zl w aptece. Sa tam dwie tubki i 3 nakladki na zeby. Produkt wydajny, wg. warto zainwestowac. Jestem zadowolona. Ludzie widza roznice
![]()
#2663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EMILKAZ a jakie chcesz spodnie rurki czy dzwony czy proste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Własnie nosze sie z jej zakupem już dłuższy czas.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Raczkowanie
|
cały czas śledzę wątek juz od pierwszej części
![]() a co do białej perły ja właśnie jestem po 3 dniu używania, moge zdawać na bieżąco relecje czekam na bieluśki uśmiech, tylko dzisiaj zaczęło mnie szczypać podniebienie, podobno to przejdzie nooo zobaczymy. Białą perłe kupilam za 42.50 w Chorzowie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post4650847 Edytowane przez rossarium Czas edycji: 2008-05-15 o 17:36 Powód: zapomniałam czegoś dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, proste, chcoiaz jak bylyby jakies ladne rurki to tez
![]() ![]() A ja mialam plyn Colgate White z Niemiec i w 2 tyg. mialam biale lsniace zeby, wczesniej uzywalam jakiejs pasty aptekowej wybielajacej ale nie pamietam jakiej firmy bo to siostra kupila. |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: styl American Girl czêœÌ II
A & F:
Ja place $300. Wydaje mi sie ze to przecietna cena tego zabiegu, chociac w mniejszych miejscowosciach moze byc troszeczke taniej. Co do przedluzania rzes: polska prasa przesadza opisujac poplarnosc tego zabiegu tutaj (zauwazylam ze tak bywa z kazdym trend z zachodu). Nawet w LA, krolestwie poprawiania po naturze nie jest powzechne. Sama chcialam zrobic sobie takie przedluzanie aby przez lato nie martwic sie o maskare. Ciesze sie ze najpierw porozmawialam z znajoma ktora miala to robione. Mowila ze to najwieksza strata pieniedzy i ze o wiele lepiej oplacaja sie zwykle sztuczne zeby. Nawet jezeli sie trafi na umiejetna osobe z duzy doswiadczeniem to i tak wygladaja nie duzo bardziej naturalnie niz zwykle doklejane sztuczne rzesy. Poza tym znajoma mowi ze ja denerwowaly poniewaz nie mozna spac na boku (ani na brzuchu), musisz bardzo uwazac aby odruchowo nie pocierac oczu, poniewaz rzesy moga sie ruszyc , co powoduje ze doczepione rzesy zwisaja krzywo z naturalnej rzesy. Co najgorsze, efekt tak naprawde trwa max 4 tygodnie lub nawet krocej, jezeli uzywa sie maskare. Aha, prawie zapomnialam dodac ze naturale rzes czesto sie lamia I niszcza podczas odczepiania tych przedluzajacych.
#2670 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia modelki Marisy Miller
świetne włosy ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.