|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Morelle wspolczuje!
Anna ja mam jakas piotrex niefirmowke i szlag mnie trafia trudno sie montuje i ustawienie dramat... Moj syn juz sie chyb wyspal oczy jak 5 zl wszystko obczaja dalam piers zeby usnal a ten nic ehhg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że.mamusie nie śpią bo karmią?
Biedne![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starszak zaraz padł po napisaniu posta . Miałam czas żeby się umyć bo był dramat ze mną ![]() Nawet sobie włosy wyprostowałam. Nie miałam czasu dziś ściągać mleka odkąd Tz pojechał do pracy, a zapas z wczoraj mądra zamrozilam ![]() Chcąc nie chcąc dawałam mu cycka. Wczoraj dostał cycka tylko raz , a dziś kilka razy i dobrze mu idzie. Raz po cycku dokarmiam moim mlekiem 80ml i wszystko wypił ![]() Jak tak dalej pójdzie to będę zaraz odmrażać to co zamrozilam Cytat:
ale jedzeniem zawsze się dzieli. Czasem tez się dzieli z bratem . Wkurza mnie ze siedzi sam i się gapi w tv lub iPad . Nie chce tak, ale muszę to przeżyć jak Tz nie ma w domu. Moj starszak lubi gdzieś pojechać i intensywnie spędzić czas . Kolorowanki go nie interesują niestety ![]() Cytat:
Współczuje :/ może jeszcze zaśnie ![]() Ciekawe czy mój teraz po cycku da się odłożyć i będzie dalej kimal czy będzie bajlando do 1 w nocy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Morelle - kciuki za krew 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Od 19 wczoraj bolało. Nie pomogła kąpiel, nie pomogła no-spa, nie pomógł sen. Sobie myślę czy TŻa do pracy puszczać a tu... Przestało bolec-.- a miałam plan rodzić eeeh
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - musisz się nauczyć olewać komentarze dotyczące mm. Zawsze mm będzie jechane
![]() Niektóre wredne matki nie czają , ze nie dla każdego jest łatwo. Tak samo nie dla każdego jest łatwo rozszerzać dietę i żeby dziecko chętnie zjadało domowa marchewkę . Ja kp starszaka 7mcy , a i tak była krytyka bo cZemu nie 20 mcy lub 36mcy , a może by tak do 18stki A jak odp., ze sam się odstawił to , ze jak to możliwe ze sam przecież wszystkie dzieci to takie cycki. No mój Alex nie był takim cyckiem niestety pewnego dnia sobie zdecydował ze jest już za duży na cycka. Nie zapomnę tez jak mnie laska wkur jak się zaczęła wymądrzać nt.sloiczkow jaki to syf i w ogóle jak ja mogę dawać to dziecku. Nie docierało , ze mój syn był niejadkiem skrajnym i nawet ze słoiczków jadł wybrane . Poza tym są dobre słoiczki u nas o składzie warzyw organicznych i wit.c jako konserwantu. No naprawdę chujowy skład A potem się okazało ze jej mamusia robi obiadki dla jej dziecka . Wtf!? Ja mamusi nie mam tutaj żeby mi pichcila. Także olać bo syty głodnego nie zrozumie . :róża: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Znów karmie i czuje ze dupa z tego ![]() Sobie ciumka i tylko co jakiś czas przełknie wiec sutek ma głęboko a mi cycek rozwali jak on tego nie ściągnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2616 |
|
*sportaddict*
|
Dzisiaj w nocy młody pozwolił się odłożyć na prawie godzinę między 5. a 6. Poza tym płacz albo jedzenie non-stop. nie śpię od 4 dni. Dzisiaj akurat mu się nie dziwię ze miał złą noc bo wczoraj wieczorem mu mierzyli kolor skóry na zoltaczke i coś im się nie podobało, więc przyszli odessac mu wiadro krwi, ryczalam razem z nim :/ i dostałam o 22 info, ze jak nikt się nie pojawi przez 2h to wynik jest ok. Nikt nie przyszedł, więc na to liczę. Ale ciagneli mu te krew z 10 minut z lapki i mały był przerażony i w histerii jak poszli, także potem bylo właśnie tak
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedactwo. Oby w ciągu dnia dał Ci odpocząć![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2618 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Morelle - strojnisia z tej twojej Pestki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz racje, nie da sie pomylić. Jak ja byłam w szpitalu i dopadł mnie pierwszy to mowię do TZ ze chyba mam skurcz. Pielęgniarka to usłyszała i mówi, ze jakby to był skurcz to nie miałabym wątpliwości. W tym momencie nabrał na sile az musialam stanąć i oprzeć sie o ścianę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Dziewczyny, my wczoraj byliśmy u pediatry. Klaudia znowu momentalnie zasnęła w aucie, u lekarza była spokojna. Ładnie przybiera na wadze. Pediatra z wedzidelkiem kazal sie wstrzymać, jak zaczęłam pytac o powód to powiedział ze bedzie rana i ryzyko zakażenia i wystawił skierowanie do laryngologa. Dzisiaj idziemy prywatnie. Mam ogromne nadzieje ze wraz z podcięciem uda nam sie karmić efektywnie, wyjsc z kapturków, mm... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Myszowata - dzisiaj 11 doba. Minini- super, ze juz remont łazienki zbliża sie ku końcowi! Orangemisia - i jak? Pojechałaś z tymi skurczami? Vadi - współczuje pobierania krwi u maluszka. Mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie spokojniejszy a ty sie w koncu wyśpisz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zatem kciuki za wizytę 🏻Mój nic nie wyssał z cycka . Zasną porządnie. Odłożyłam i zaraz był niespokojny . Poszłam szybko odciągnąć . Dałam z butli. 2 razy się zadławił fuck nienawidzę tego. Znów ryczałem teraz leży w łóżeczku i walczy jak tylko mu smoczek wypadnie . Ja się nawet nie kładę tylko siedzę bo dla mnie położenie się i wstanie tak kilka razy to ból. Cewka mi dalej boli . Może nie jakiś dramat , ale jest niekomfortowo plus boje się zasnąć ze obudzę się z bólem pęcherza i cewki od nadmiaru siku. Normalnie masakra jakaś ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, na pewno będzie dobrze. A to laryngolog ocenia wędzidełko czy po co Wy tam macie iść?
Sam, biedna :tule: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- W ogóle to nie muszę się dłużej nad skurczami zastanawiać. Przestało boleć a po 15 minutach zaczęły mi się wody sączyć. Także ten... Wzięłam kąpiel, jem sniadanie pije Inkę, dzwoniłam do położnej, czekam aż TŻ wróci z pracy i jedziemy na izbę. Ale skurczy praktycznie brak czyli mogę rodzić dzień caly-.- a miałam odkurzyć wczoraj!Szlag! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jednak mnie wyprzedziłaś! I to w mój tp! Powodzenia! Trzymam kciuki za sprawną akcję dawaj znać jak będziesz w stanie !Xzora kciuki za wizytę u laryngologa! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moja też uwielbia auto i lekarzy ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
Jednak tż średnio do niej podchodzi. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Xzora u mnie koleżanka podcinala córce 2 mc temu. Karmi piersią teraz bez problemu.
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, oława.ciagle czekam na TŻ, mogłam go do pracy nie puszczac-.-. dobra info jest taka że zaczęły się skurcze wiec może urodzę dziś? Trzymajcie kciuki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz na rynku.
|
|
#2625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Calineczka, siilmariien o której dzisiaj do szpitala się stawiacie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobry znak jak już są skurcze!Och zazdroszczę! Kocham Wrocław i klimat Waszego rynku
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2628 |
|
*sportaddict*
|
Pestycyda powodzenia!!
Xzora kciuki za Klaudie Tymcio też miał podejrzenie przez chwilę z wedzidelkiem ale póki co się nie potwierdziło.Proszę o mocne kciuki żebyśmy dzisiaj wyszli I powodzenia wszystkim, które już w szpitalu albo do niego dziś idą
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
VADI a dlaczego tyle krwi mu pobierali? Wiadomo kiedy wychodzicie?
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2631 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
Pestycyda kciuki ogromne!
Na pewno dzisiaj się uda! Nie odwlekaj tylko tego ip zbyt długo Xzora kciuki za podcięcie wędzidełka Klaudii! Vadi kciuki za wyjście! Uświadomiłam sobie, że chyba zapomniałam Wam podziękować za Wasze wczorajsze magiczne kciuki za dzisiaj - dzięki dziewczynki! U nas przytulanki nie podziałały wcale A myślałam że będzie jak u Nonie ![]() Nic nie ruszyło... Jon ja właśnie jadę, miałam stawić się między 8 a 9
|
|
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dzisiaj muszę za Was mocno kciuki zaciskać
powodzenia Siil!Ja zaczynam myśleć że zostanę tu ostatnią nierozpakowaną lipcówką Dzisiaj robię generalne porządki w domu, a jutro idziemy na urodziny szwagierki, może Nikodem czeka aż wszystko to zrobię i w tę niedzielę zdecyduje się wyjść Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Pestycyda - 3mam kciuki za porod! Odczaruj nam tu złą wizje porodu zaczynającego sie od odejścia wod - ma byc szybko i bezbolesnie ! Laryngolog podcina wędzidełko, po to jedziemy.
Morelle - mam nadzieje, ze Klaudii tak zostanie z tymi lekarzami, bo poki co to pierwsza wizyta. Pocieszasz z tą koleżanką ktora podcinała, mam nadzieje, ze i u mnie KP sie ładnie rozwinie. Vadi - kciuki za wyjście do domu! Siilmariien - daj znac po wizycie, oby info było optymistyczne! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Dziewczyny - czy obkurczanie macicy tez jest u was tak bolesne? Az mi sie czasami porod przypomina. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2635 |
|
MerDer 4ever
|
Hej!
Pestycyda dajesz dajesz! Ja 7 h po odejściu wód tuliłam synka ![]() Vadi za wyjście! Współczuje nocki i tego pobierania krwi ![]() Sill ![]() Nie nadrabiam wszystkiego, tyle co widze kilka ostatnich stron na apce. My dzisiaj PRAWDOPODOBNIE wychodzimy! Jesteśmy tylko na kp ja juz siadam chociaż czasami cieżko jak sie zasiedze a potem chce wstać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Xzora mnie obkurczanie prawie nie boli jak młody je to czasami mam taki ból w podbrzuszu jak na okres i tyle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🏻Cytat:
🏻kciuki Cytat:
Tak tez mi tak bolało , ale teraz już mi nie boli. Położna mi mówiła żeby ćwiczyć mięśnie Kegla 10 razy podczas każdego kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za miłe opinie dot.moich schodów
![]() Pestycyda, zazdroszcze i trzymam kciuki za szybka akcje ![]() Taedio, super ze wychodzicie i ze z kp dobrze idzie ![]() Ja bym mogła tez dziś rodzic ale nic tego nie zapowiada śmiałam się wczoraj ze może ja jestem w ciazy urojonej i nigdy nie urodzę tak naprawdę Ehh desperacja :PKońcowe sztuki - dawać znać jak u Was ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#2640 |
|
MerDer 4ever
|
Niko najgrzeczniejszy na oddziale
dzisiejsza noc była co prawda trudniejsza ale to przez pielgrzymów i przekładanie z rak do rak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Biedne

ale jedzeniem zawsze się dzieli. Czasem tez się dzieli z bratem . Wkurza mnie ze siedzi sam i się gapi w tv lub iPad . 

🏻

biedactwo. Oby w ciągu dnia dał Ci odpocząć

idziemy na grilla, odpoczywamy i inne takie!
stwierdziłam ze mogłabym jutro a jak się nie uda to czekam do tego 27ego 
takie jak chciałam 

Tymcio też miał podejrzenie przez chwilę z wedzidelkiem ale póki co się nie potwierdziło.
A myślałam że będzie jak u Nonie
jak młody je to czasami mam taki ból w podbrzuszu jak na okres i tyle
śmiałam się wczoraj ze może ja jestem w ciazy urojonej i nigdy nie urodzę tak naprawdę