|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Moja tesciowa rok temu w maju poszla do wrozki i ta jej powiedziala ze dostane awans latem (sprawdzilo sie) a na zime urodzi sie pierwszy z dwoch chlopcow! Tadam mam termin na luty! Wtedy sie oburzylam bo nie wierzylam ze starania wezma mi az rok ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1382 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
Edytowane przez ZwariowanaWariatka Czas edycji: 2017-07-21 o 21:02 |
|
|
|
|
#1383 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 |
|
luckygirl
|
Zrobiłam nad dłonią i było wahadłowo. Zrobiłam nad brzuchem i po uspokojeniu obrączki (najpierw sie kręciła w kółko, ale puściłam ja na włosie po prostu
) leciało wahadłowo , chciało robic kolka, ale to były ewidentne połówki i wracało do wahadełka, aleeee zobaczymy
|
|
|
|
#1385 |
|
gotowa do działania
|
Jest tu jakaś Poznanianka?
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Jestem z Wielkopolski ale do Poznania mialam dosyc daleko a szkoda bo zawsze miasto mi sie podobalo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1387 | ||
|
gotowa do działania
|
Cytat:
też zerwe włosa bo po remoncie nie wiem gdzie nici mam ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te wrozby
![]() Jeszcze cos pisalyscie o pulsie na ktorejs rece ze jak.silniejszy na lewej to syn chyba...? Mi przy corce wszystkie zabobony bardziej na chlopaka wskazywaly a kalendarz chinski plci prawde mi powiedzial Przy corce wygladalam.lepiej niz teraz choc pediatra.mojej corki twierdzi ze wygladam kwitnaco i ze corcia bedzie miala braciszka po czym stwierdzila ze corki tez nam wychodza |
|
|
|
#1389 |
|
gotowa do działania
|
Zrobiłam sobie sama, aż musiałam powtórzyć, bo nie wierzyłam! Wyszło mi identycznie jak mi mama wróżyła. Pierwszy chłopak (mam już synka), druga dziewczynka (teraz w brzuchu) i jeszcze jeden synek
![]() Kalendarz chiński też pokazuje mi dziewczynę, z synkiem też się sprawdził. Ale z różowymi rzeczami jeszcze poczekam
Edytowane przez ZwariowanaWariatka Czas edycji: 2017-07-21 o 21:20 |
|
|
|
#1390 |
|
luckygirl
|
LoveMessages żaden transgender
![]()
|
|
|
|
#1391 | |
|
luckygirl
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Dubel
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Czyli jak wszystko sie sprawdzi to i ja bede miała synka |
|
|
|
|
#1392 |
|
Konto usunięte
|
Mi teraz wychodzi dziewczyna i z chińskiego i z obrączki
Ale nad reka robilam wedlug instrukcji z yt ![]() Ja dzis mialam klopsiki w sosie pomidorowym, ulubione danie syna |
|
|
|
#1393 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tez wahadło nad brzuchem, będzie syn
ale dziwnie mnie wysypuje, ciągle mam jakieś krosty, niby na dziewczynkę ![]() Petit teraz Ty mi ochotę na jajka zrobiłaś, jutro będą na śniadanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Moja babcia ostatnio dzwonila z newsem ze sasiad jest teraz kobieta 😅
A tak na powaznie to u nas w szkolach sa lazienki gender neutral (albo chca je zrobic nie jestem pewna) dla tych dzieci co nie sa pewne czy chca byc chlopcem czy dziewczynka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1395 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Hahaha przepraszam
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro o 8:45 mam wizyte wiec dam znać co i jak. Pewnie niezbyt dużo się dowiem tylko dostane skierowanie na badania, ale podpytam Endo o wszystko Musi być dobrze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??Mi kalendarz pokazuje dziewczynke smaki mam na chlopaka a z obraczki jeszcze nie wrozylam ![]() Aaaaa jeszcze puls. Na obu rekach taki sam ![]() Ehhhh Kolezanka wlasnie przeszla na diete bo ma cukrzyce ciazowa...powiem Wam.masakra. nie zycze nikomu. Toz to katorga totalna... |
|
|
|
|
#1398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do płci to ja to w ogóle jestem w lesie w porównaniu do Was jeszcze długo muszę czekać, dopiero początek 9t, ale mam przeczucie że będzie dziewczynka.W ogóle to w ostatnich badaniach wyszło mi tsh 2,86 (wzrost z 1,99 przed) myślicie, że jest się czym martwić? W takich sytuacjach same się zapisujecie do endokrynologa, czy czekacie na skierowanie od ginekologa? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie sęk w tym ze praktycznie.nic nie moze...tylko warzywa jakies mieso na parze typu pierś z kurczaka kilka owocow ale niewiele...chleb nie zbyt czesto max 3 kanapki i to jakis nie pszenny najlepiej pieczony w domu zero jajek zadnych serow kefir maslanka...no juz wiecej nie pamietam. Ma jakas liste gdzie ma wypisane co ile cukru ma i musi utrzymywac poziom cukru w jakichs tam granicach...dodam ze ma jeść min 6 max 8 razy na dzien i godzine po kazdym posilku badac sobie poziom cukru...jak wyjsc z domu w ogole??? Dobrze ze to juz 30tc.. |
|
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Mi ginekolog powiedział żebym poszła do endokrynologa - chodzę prywatnie i w pon właśnie mam wizytę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1401 | ||
|
gotowa do działania
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aż muszę poczytać o tym, bo nie wierzę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babka jej powiedziala ze wazne jest badanie.cukru tyle razy zeby nie.doprowadzic do zbyt duzego spadku cukru. Musi trzymac ten poziom w jakichs tam granicach. Zwariowana juz rozumiem. Ale moze to tez byc tak ze jeszcze trojka.dzieci przed Tobą ![]() kto powiedzial ze pierwsze wrozenie tyczy sie dziecka ktore juz jest na swiecie |
|
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Haha, miałam kupę śmiechu z tą wróżbą
Najpierw było wahadełko, potem mi spadła Następnie zaczęła zataczać okręgi, a za czwartym razem wahadło, ale jednocześnie kręciła się wokół własnej osi A na poważnie, to jest mi wszystko jedno, czy będzie chłopak, czy dziewczynka, z resztą w te wróżby i tak nie wierzę, ale zabawa jest
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Zle robicie ze wam okregi i wahadelka wychodza 😄 reka powinna byc sztywna i powinno sie zadac pytanie na glos
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co może spowodować za wysokie tsh? Tzn dziecku. I skąd się bierze wartość 1? Ktoś pisał też, że około 2,5... Sorry za głupie pytania, ale do tej pory większych problemów nie miałam z tarczyca więc są to dla mnie zupełnie nowe rzeczy. Ja też się witam po śniadaniu i życzę miłego dnia
|
|
#1409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj zaczynam 11t
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2-2,5 to maksymalna wartość tsh dopuszczalna w pierwszym trymestrze. Mi lekarz zawsze powtarza że dążymy do jedności bo wtedy jest bezpiecznie. Kilka tygodni temu mialam 2,32 i natychmiast musiałam zwiększyć dawkę. Do końca pierwszego trymestru muszę sprawdzać tsh i ft4 co 10 dni i jeśli skoczy znowu zwiekszam leki. Teraz mam ładnie 1,2. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

też zerwe włosa bo po remoncie nie wiem gdzie nici mam 

Następnie zaczęła zataczać okręgi, a za czwartym razem wahadło, ale jednocześnie kręciła się wokół własnej osi
Dzisiaj zaczynam 11t