|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
Wiem że nerki i pęcherz są ok, bo w trakcie badania mówiła że właśnie patrzymy na ten czy tamten narząd, w tym oba wymienione, i że obraz jest prawidłowy. Coś Cię zmartwilo? Edytowane przez bonjourbelle Czas edycji: 2017-07-21 o 16:06 |
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieszanki witaminowe nie wszystkim służą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaczęłam się stresować tym.A nie wiem, czy oglądał, bo ogólnie bardzo niewiele mówił podczas całego badania
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy masz następna wizytę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero za 3 tygodnie, bo mój lekarz jest na urlopie
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że gdyby było to coś niepokojącego to by jednak powiedział i kazał Ci przyjść wcześniej
|
#3097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapytałam we wtorek mojego gina, żeby luknął czy jest pęcherz.. no i był.. także spokojnie nie martw się |
|
|
|
|
#3098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, chyba się umówię do kogoś innego w międzyczasie, bo nie wytrzymam 3 tygodnie
|
||
|
|
|
#3099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czaszka / mózg: Obraz prawidłowy; kręgosłup: Obraz prawidłowy; serce: serce czterojamowe; przednia ściana brzucha: Obraz prawidłowy; żołądek: Widoczny; pęcherz moczowy: Niewidoczny; ręce: Obie widoczne; stopy: Obie widoczne. Nie przejmuj się. Mi Pani doktor powiedziała, żebym się nie denerwowała, że to jest normalne, że czasami nie widać pęcherza w tym tygodniu poczytałam troszkę o tym w necie i tym bardziej mi pomogło, bo też złapałam stresa
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Nie chcesz iść tego skonsultowac z innym lekarzem ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że u takiego malucha może nie widać jeszcze pęcherza też poczytałam w Internecie i piszą, że to normalne.
Dzisiaj u mnie 16t0d 🙊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak masz się martwić to lepiej sprawdzić u kogoś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
Sam niewidoczny pęcherz mnie tak nie zestresowal, ale wcześniej nie zauważyła, że k nerkach nich nie ma.
Mam taki sam opis jak djerba :tak: dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam, ale i tak chyba sie umowie w przyszłym tygodniu do kogoś innego. |
|
|
|
#3104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po wszystkim powiedziała: przykro mi, tak się czasem zdarza. Mogła pomoc, mogła wysłać mnie do kogoś innego, mogła mnie położyć do szpitala od razu.. mogła cokolwiek, a nie zrobiła nic. Ale dobra, pal ja licho. Po prostu jeżeli coś nas martwi, lepiej to czasem skonsultowac z innym lekarzem .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale i tak myślę, że ten opis jest prawidłowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, ze jak sobie przypominam to lekarz w ogole chyba mi nie mowil czy cos jest i nie zapisywal tego. Ma certyfikat, wiec mu zaufalam i mowil, ze wszystko jest w porzadku. Sama sie teraz zestresowalam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stresujcie sie na zapas, jeśli nie mówił ze cos jest nie tak.
Cay, tez myślę że poszłabym jeszcze sprawdzić nerki i pęcherz, tak dla własnego spokoju. |
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny teraz to troche i ja sie zestresowalam bo mi lekarz nic w takim razie nie sprawdził ... oprocz nt, kości nosowej i bicia serca .. zadnych nerek, pęcherza itp
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3109 |
|
Rozeznanie
|
A ja myślę że każda się nakręca niepotrzebnie!.. Każda z Nas wybierała takiego lekarza aby Nam odpowiadał a teraz się doszukujecie czy oby na pewno był kompetentny. Myślę że gdyby coś działo to na pewno by nas o tym poinformował... także się nie nakręcac. Mamy zdrowe dzieciaczki!!!. 🤗😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Styczniówki 2018 😊
Cytat:
To faktycznie dziwne ![]() Ale z drugiej strony prawdą jest, że trzeba obdarzyć zaufaniem swojego lekarza. Komuś ufać trzeba, żeby nie zwariować. No chyba, że coś nas niepokoi, albo dzieje się coś nietypowego, co chcemy potwierdzić u innego specjalisty. Chyba się dziś nie witałam. Dzień dobry dziś zaczęłam dzień od wizyty w szpitalu. Pojechałam skonsultować, czy z moją wadą serca mogę rodzic naturalnie. Badania wykazały, że mojej wady nie ma - zostałam źle kiedyś zdiagnozowana (uff; swoją drogą to dobry dowód, że trzeba się czasem skonsultować z innym specjalistą), ale za to jest trochę płynu w osierdziu kazali wrócić za 2 miesiące, żeby skontrolować sytuację. Nie wiem jakim cudem udaje mi się zachować spokój. Czuję, że granica wytrzymałości jest blisko.
Edytowane przez emeczka Czas edycji: 2017-07-21 o 21:03 |
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dałam sobie jeszcze jedna szansę z syropem dzidiaj, wzięłam kolejna duża stołowa łyżkę teraz na wieczór. Mooooze jutro rano mnie ruszy. Jak nie to musze kupić inne witaminy. Dzisiaj ich nie wzięłam.
|
#3113 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nareszcie weekend |
||
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetarg wygrała szczepionka 10-walentna firmy GSK która dostała za jakość: 25,32 (na 40 możliwych), Konkurencyjna oferta firmy Pfizer szczepionki 13-walentnej otrzymała za jakość: 40 (maksimum) tylko cena była dużo wyższa. ale nie ma sensu drążyć tematu
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-07-21 o 22:48 |
|
|
|
|
#3115 |
|
Wtajemniczenie
|
djerba, a tak z ciekawości, bo widzę, że jesteśz Gdyni - u kogo robiłaś USG? Bo opis podejrzanie podobny, a ja też robiłam w Gdyni
|
|
|
|
#3116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty też ? ![]() Ja chodzę ogólnie do Szczypka, ale że on nie robi genetycznych, to mi polecił tą kobitkę ![]() A tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny...Zastanawiała m się wczoraj, czy mogę to napisać... ale w sumie to nie mam się komu wyżalić, więc postanowiłam, że może i Wam trochę się uzewnętrznię ... Wczoraj się dowiedziałam od męża (poszedł zrobić badania krwi), że niestety załapał malarię Ja mu mówiłam, że to pewnie tylko przeziębienie, bo miewał ostatnie 3 dni wysokie gorączki.. a tu wyszło coś takiego ![]() Dostał specjalne leki, ale ja już spać nie mogłam.... Ehhh Edytowane przez djerba Czas edycji: 2017-07-22 o 10:11 |
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i co w takim przypadku? Leży w szpitalu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz ciężko o pracę na offshorach, więc musi zasuwać... Jakby poszedł do szpitala, to firma wzięła by na jego miejsce kogoś innego i nie wiadomo kiedy mógłby z powrotem wrócić na statek
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby leki zaczęły szybko działać
|
|
#3120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze jest to wyleczalne .... Trzymaj się, musicie walczyć!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

zaczęłam się stresować tym.

poczytałam troszkę o tym w necie i tym bardziej mi pomogło, bo też złapałam stresa 

dziś zaczęłam dzień od wizyty w szpitalu. Pojechałam skonsultować, czy z moją wadą serca mogę rodzic naturalnie. Badania wykazały, że mojej wady nie ma - zostałam źle kiedyś zdiagnozowana (uff; swoją drogą to dobry dowód, że trzeba się czasem skonsultować z innym specjalistą), ale za to jest trochę płynu w osierdziu
kazali wrócić za 2 miesiące, żeby skontrolować sytuację. Nie wiem jakim cudem udaje mi się zachować spokój. Czuję, że granica wytrzymałości jest blisko.
mąż i żona