|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018 cz. 6
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle któraś z was jest ze świętokrzyskiego? Mam pewne niemiłe doświadczenie w sprzedaży internetowej z jednym hotelem stamtąd i po tym doświadczeniu balabym się urządzać tam jakąkolwiek imprezę. Mamy bowiem podejrzenie, że chcą robić fikcyjne rozliczenia z fiskusem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4113 | ||
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak jak z tym R w miesiącu co się bierze ślub, a ja tu z majem wyskoczyłam a dodatkowo tekst mamy "w maju się ślubów nie bierze"
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tych przesądów ślubnych nie znoszę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Madz życzę powodzenia z remontem i dużo siły. Jak sobie przypomnę nasz z zeszłego roku to aż mi niedobrze ale też wszystko robiliśmy sami.
Goplankowa a jesteś pewna, że wczoraj miały być te patelnię? Też na nią poluje ale u mnie w gazetce jest napisane, że są od soboty
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w Kauflandzie jest tefal za połowę jak się ma naklejki, a ja mam kaufland blisko, więc tam robimy zakupy. Wczoraj i tak pani mi w kasie dała wiecej naklejek, niż mi się należało
|
|
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj jadę do tż i wstąpie do salonu ślubnego zobaczyć na żywo tą biżuterię co mam upatrzoną na ślub
|
|
#4121 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na zakupach, wróciłam, nie zgubiłam się I paznokcia złamałam to się dzieje za każdym razem jak ktoś skomentuje moje paznokcie. Wczoraj taka jedna wygłosiła ochy i achy no i masz
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła moja gorsetohalka i jestem zachwycona
wygląda tak samo jak na zdjęciu i nie jest za krótka na wzrost 165cm wzięłam rozmiar M i z długości kończy mi sie 15cm przed kolanem. Już mam gacie bezszwowe,pończochy i gorsetohalke. Trzeba mi tylko stanika z mega pushupem co by trzymał biust od dołu bo nie mam zabudowanej góry od sukni. Moi goście zamiast ciast/podziękowań dostaną śniadanie. Orientowałam się w cenie i teraz pozostało namówić Tż. Wogole niektóre osoby wywołują we mnie presje. Sami jeżdżą na śluby dzieci doktorów i prawników i myślą, że u mnie będzie to samo. Chcieliby żeby ich ktoś przywiózł 50km do hotelu, mieć nocleg a rano śniadanie i odwieść do domu. Zapewniamy tylko nocleg i śniadanie a i tak niektórym będzie źle bo oni chcą jechać do domu i czemu nie ma transportu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4124 |
|
:)
|
Heeej
U mnie drugi dzień z rzędu ponad 35 stopni i po południu burze. Jak człowiek chce gdzieś wyjść to leje
|
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Co Ci orientacji to mam bardzo dobra w przeciwieństwie do tz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Hej hej. Przeżyłam w pracy i sesję. Lalo do 14 u nas. A teraz skwar. Teraz leżę z kawą, tz pojechał do pracy. Padam z nóg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
My z tymi przesądami to w ogóle polecimy, ślub w piątek trzynastego, lipcu (bez r), będę miała odkryte buty, będziemy mieli dwie świadkowe (też podobno pech), na pewno nie będę bawić się w te niebieskie, stare i pożyczone rzeczy. Chyba zwieńczymy to jakąś sesją zdjęciową pod drabiną
![]() Był temat czego nie będzie na ślubie, no to u nas: kościoła, barmana, kamery, poprawin, orkiestry (będzie dj), fotobudki, wiejskiego stołu, słodkiego stołu, podziękowań dla rodziców, nie przewiduję specjalnego pudełka na koperty, "czubka" na tort, literek z inicjałami, dekoracji samochodu ani w sumie samochodu w ogóle , podwiązki, żadnych pokazów tańca, magii czy innego lepienia garnków ![]() Jutro jadę przymierzać pierwsze kiecki Spontanicznie umówiłam się do salonu Violi Piekut, jak się zakocham w jakiejś sukni przejdę na fotosyntezę i zamieszkam w pracy :PChociaż lepiej nie, ten tydzień mnie wykończył. Pogoda nie pomaga, na zmianę po doopie leci mi deszcz albo pot. Praktycznie cały tydzień objeżdżałam inne województwo, przed chwilą przyjechałam do domu, pierdalnęłam koszulę w kąt i odpaliłam ziiimnee piwko
|
|
|
|
|
#4127 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
witam się po przerwie
Trochę mi zajęło nadrobienie was U mnie dzisiaj przez pół dnia okropna pogoda, strasznie lało, do tego po wczorajszym upale wszystko parowało. Na szczęście później się rozpogodziło. Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, bo mamy zamiar grillować ![]() Jeśli chodzi o zegarki, to TŻ dostał ode mnie na zaręczyny (jakiś miesiąc po tym, jak ja dostałam pierścionek. Ze ślubnych rzeczy, to przyszły drewniane skrzynki. Teraz trzeba będzie je tylko oczyścić i pomalować na biało ![]() Ja chyba zdecyduje się na jakąś suknie Milla Nova, bardzo mi się one podobają Problem w tym, że u mnie są one sporo droższe niż np. w mieście, które jest prawie 500km ode mnie i nie wiem w sumie co robić. |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam na filmie Dunkierka - długo wyczekiwany film przez tz. Ale sam się rozczarował
Dla mnie ten film to bardzo mało dialogów, głównie bombardowania i sama muzyka. Także jak coś to nie polecam bo nuda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ja dziś pisałam do mojego zespołu to napisał zr pół roku przed się spotkamy umowę podpisać gdyby nie to zr są sprawdzeni to byłabym się. Rozmawiałam też z dziewcZyną co brała ślub i mnie w parafii. Mamy specyficznego proboszcza Ale wszystko w zasadzie załatwia się z babeczka w kancelarii która jest spoko oprócz protokołu. No i do koperty dala 400 zl. Ani za organiste ani za zapowiedzi nie płaciła. Także Także uspokoilam się w kwestii parafii. Na panewnikach październik listopad zrobimy nauki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Odebraliśmy dziś dzidzię, stęskniliśmy się za nim juz
Miał dzis urodziny dla kolegów w sali zabaw. Ciągle dopytywał, czy może kartki poczytać, dałam mu w aucie dopiero. Siedział obok prezentów, ale dzielnie czytal kartki. Mowie do tż -popatrz jaki sentymentalny i kochany po mamie, kartki czyta 😍 Dzidzia:- no tak, bo kartki są ważniejsze niż jakieś prezenty Ja do tż: Dzidzia:- tam mogą być pieniądze. Kurtyna, czas spać, jutro kolejne urodziny i kolejne kartki |
|
|
|
|
#4134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha świetny jest
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
Goplankowa, my do panewnik pewnie na dni skupienia pójdziemy😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#4138 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Witam sie chora...grypy dostalam I nie moge mowic za bardzo I glowa mnie boli jakbym miala walke ze sciana.
Dziewczyny jakies plany na weekend? Bo u mnie to wyglada marnie na weekend w domu z beechem'em/gripexem. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam całą masę roboty. Przedewszystkim sprowadzić się do rodziców. Co oznacza wywalenie z mojego pokoju rzeczy, które przez 5 lat byly tam składowane z braku lepszego miejsca
Do tego jak tu jestem to musze pomóc przy domu pomalować plot, skosić trawę itd. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Aveen, dziś Cię rozłożyło?jak gripexy nie pomogą to leć do lekarza. Te leki działają gdy choroba się dopiero zaczyna, później nie ma co się nimi truć i lepiej iść po konkretne leki. (nie że te mocniejsze nie są trujące :glupek
wygrzewaj się na słońcu 😀😘Dziś idziemy do dziadka Tż na 80-tke 😀 uwielbiam rodzinne spotkania 😄 juz się nie mogę doczekać aż sma będę takie przyjęcia wyprawiała. Uwielbiam piec torty i gotować, karmić ludzi 😀 w sierpniu zrobię dla przyszłego teścia tort z jasnym biszkoptem, śmietaną i warstwą drzemu malinowego. Jadłam taki tort ślubny i był przepyszny! Dzwoniłam do salonu aby umówić się na czesanie i makijaż w domu ale nie wezmą mnie bo nie zdążą do innej pm. Znalazłam inną makijażystkę, której makijaże bardzo mi się podobają i malowala celebrytki które mi się podobają 😛 oby zapisy się udały! Nie wiem czy już pisałam, że w podziękowaniu dla rodziców mamom i babci zapłacę za makijaż i fryzurę + srebrny naszyjnik, a ojcom i dziadziowi damy jakieś dobre alko z dedykacją. Co o tym myślicie? Muszę kupić Maść znieczulającą bo mnie bardzo boli depilacja twarzy 😢😢 po laserze wąs rośnie jaśniejszy i minimalnie rzadszy ale dalej jest😣 Piankowa, powodzenia z przeprowadzka 😘😘 Kinder, syn ma łeb na karku 😀😀 może wyrośnie na businessmana 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Ta muzyka to nie moje klimaty, gościa nie znalam ale przykro się czyta... osierocił sześcioro dzieci 

szczęśliwa Panna Młoda 
A mapy odczytuje bez problemu

to się dzieje za każdym razem jak ktoś skomentuje moje paznokcie. Wczoraj taka jedna wygłosiła ochy i achy no i masz 

Spontanicznie umówiłam się do salonu Violi Piekut, jak się zakocham w jakiejś sukni przejdę na fotosyntezę i zamieszkam w pracy :P
gdyby nie to zr są sprawdzeni to byłabym się.