|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widocznie tam to często występuje skoro nic z tym nie robią i normalnie pracuje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest tylko i wyłącznie w swoich rękach z lekarstwami.. Nie był nawet u lekarza, jedynie na podstawie wyników dali mu w aptece leki... Mam nadzieję, że zadziałają.. |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się rozwiąże i wyzdrowieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też polecony mi przez mojego ginekologa.Kurcze, straszna sprawa z mężem. Długo on tam musi być jeszcze? Kiedy wraca? |
|
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
Ale miałam dziś przygodę, stwierdziłam, że skoro Tz długo pracuje to wzięłam mamę i pojechalysmy na zakupy - jeść coś trzeba 😀
No i wyobrażacie sobie,że zakupy zrobione.. A auto nie chciało odpalic, sobie myślę... Ale pech 😕 Zadzwonilysmy do mojego brata żeby nas sciagnal do domu, auto miałam zostawić już na parkingu.. później Tz jakoś musiałby się martwić żeby je ściągnąć. Brat przyjechał, a samochód odpalil 😀 Brat się przydał, zakupy mi wniósł do domu 😀 bo przecież dźwigać nie mogę. Teraz leżę 😀 taki skwar na dworze, dobrze, że u nas w domu chłodno... I tak fajnie... 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mi dzisiaj doskwierają więzadła, najwyraźniej dzieć rośnie i się rozpycha. Dlatego postanowiłam się położyć i póki co to oprócz obiadu nie robię nic 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie akumulator siada i wydatek będzie 😑
Ja też już dziś nic nie robię 😀 Kupiłam duża paczkę frytek i będą z ketchupem 😀 Jakaś ochota mnie naszła 😀 Taki obiad będzie 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi pojechali na zakupy bo TZ chce pizze robić na kolacje. Sama jakoś sił nie mam, położyłam się chociaż na chwilę. Ciężka noc za mną, córa nie spała od 3-5 a później o 6:30 z płaczem wstała, że ją ręka boli ta w którą szczepienie było nie wiem ile to może trwać bo noga w miejscu ukłucia dalej zgrubiona i mówi, że boli jak dotykam. Dobrze, że to ostatnie z kalendarza już...W ogóle jak tam Wasze brzuszki ? mój stanął w miejscu
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez miałam kiedyś taka sytuacje - strasznie poklocilam się z mężem i wyszłam z domu pojeździć po mieście i się uspokoić. Stałam gdziestam na parkingu i jak chciałam wrócić to samochód nie chciał odpalić. Musiałam schować swoją dumę do kieszeni i zadzwonić do męża. Zorganizował transport, żeby po mnie przyjechać, a jak przyjechali to samochód odpalił
Morał z tego taki, żeby nie kłócić się z mężem ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Mój brzuch w przeciagu ostatniego tygodnia strasznie urósł i wyglądam juz jak rasowa ciężarówka
|
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
Mój brzuch też ponoć duży. W szpitalu pielegniarki myślały, że u mnie to już przynajmniej 22-25 tydzień 🤣
|
|
|
#3134 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez juz widzę ze mój brzuszek przybiera coraz bardziej szook...
|
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę 😀
Mi ginekolog wpisała, że zaczynam od wagi 56kg... Ale mnie to coś świta, że zaczynałam z waga lżejsza 🤣 Aktualnie waga pokazuje 59 kg 😐 OMG. Niezły pączek ze mnie 🙊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam jestem okrąglutka od urodzenia i zawsze miałam trochę za dużo na wadze ![]() Tylko u mnie zwłaszcza najgorsza jest dieta obrotowa z nudów... jak nie mam co robić to jem co mi w ręce wpadnie, albo jak się uczę, muszę mieć jakieś marchewki, orzeszki albo inne cuda... bo te wszystkie fast foody i inne wynalazki staram się ograniczyć ale nie zawsze wychodzi Edytowane przez adzia_jadzia Czas edycji: 2017-07-22 o 17:40 |
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też niecałe 2kg
![]() Cytat:
no chyba, że jesteś karzełek jak ja
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja startowałam z wagą 55kg przy wzroście 165, tylko schudłam w I trymestrze 2kg więc teraz patrzę i ważę tyle samo. Czyli narobiłam straty. U mnie jest mały okrągły brzuszek z dnia na dzień bardziej widoczny, ale położony dość nisko jak na mój gust. Ciekawe czy pójdzie do góry w najbliższym czasie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zawsze krągła byłam. Zresztą pączek to moja ksywa z podstawówki . Ale odkąd się ogarnęłam to raczej udaje mi się utrzymać wagę
|
|
#3141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jeszcze nie ma tragedii ale za chwilę jak się nie opamietam to może być... 🤣 Też mam ten problem, że jem z nudów... I co chwilę jestem głodna, to jest straszne ! Kurczę.. Mam się glodzic? Też tak ciągle jesteście głodne? Niby dużo nie jem ale często.. bardzo często... Moja mama się śmieje, że jakiś mały glodomor rośnie 😀 Miałam nadzieję, że może chociaż w tym szpitalu jakaś dieta... No była dieta ale Tz mnie dokarmial dodatkowo 🤣 i tak wyszło 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez brzuch juz typowo ciazowy, tz mowi, ze brzuch mi strasznie urosl. Od kilku dni wlasnie bardzo mnie ciagnie i boli.
Mielismy dzisiaj jechac na noc z jedzeniem, do tego we Wroclawiu odbywaja sie igrzyska sportowe i sa rozne imprezy, ale niestety posprzatalismy i leze. Tz pojechal do lidla i tak mielismy aktywnie spedzic wieczor, a ja czuje sie jak kupa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam wrażenie, że cały czas jem ale dalej mam mdłości ;/ nie czuje ich jak jem
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tylko chyba taki wielkolud
mam 174, caly czas mi waga stoi, malo jem, brzuch rosnie, wiec wychodzi narazie zero. Ale mam takiego smaka na krewetki, ze zaraz bede robic i do tego bagietke czosnkowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My jutro jedziemy do moich teściów, i zapewne jak zwykle na obiad będzie kasza. Też mam apetyt jak smok, nawet w nocy zdarza mi się podjadać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Witam w klubie wielkoludów
u mnie 178, a TZ 176... dzieciaczek pewnie też będzie wielkoludem ![]() A myślałyście może nad sesja foto w ciąży albo dokumentujecie ją zdjęciami na bieżąco?? Edytowane przez adzia_jadzia Czas edycji: 2017-07-22 o 18:54 |
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Temat brzuszkowo-wagowy widzę
moja waga stoi w miejscu, a jem jak głupia. Cały czas jestem głodna i ciągle coś mielę. Właśnie jedziemy do kina i na drogę musiałam wziąć banana i już planuję kupić duży popcorn ja to bym chciała przytyć, żeby chociaż pięć kilo mi po ciąży zostało, bo straszny ze mnie chudzielec.Brzuszek lekko mi się zaokrąglił i zaczyna być widoczny. Od kilku dni czuję rozciąganie i coś jakby napięcie. Jutro zaczynam 15 tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sesję będę mieć na pewno, bo mąż jest fotografem
Ale czekamy jeszcze na większy brzuszek.Na bieżąco fotorelacji nie robię |
|
|
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I na pewno w zaawansowanej ciąży coś wymyślimy żeby była ładna pamiątka 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

.... 

Ty też ?
też polecony mi przez mojego ginekologa.

. Ale odkąd się ogarnęłam to raczej udaje mi się utrzymać wagę
ale dalej mam mdłości ;/ nie czuje ich jak jem
mam 174, caly czas mi waga stoi, malo jem, brzuch rosnie, wiec wychodzi narazie zero. 
moja waga stoi w miejscu, a jem jak głupia. Cały czas jestem głodna i ciągle coś mielę. Właśnie jedziemy do kina i na drogę musiałam wziąć banana i już planuję kupić duży popcorn