|
|
#151 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Prosze bardzo
Moglo wyjsc ladniej, ale nie jest zle Rodzicom smakowalo ![]() Sesja Nerka Samochod to jego "jezdzace krolestwo" sam wskakuje i rzadzi sie do woli
|||||||||||||||||||||
|
|
#152 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Do tego jeszcze obiecany kaktusik
|||||||||||||||||||||
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
zgadnij jakie fajne zdjecia az mi smaka na robilas na ciasto.ja nie lubie piec ciasta co prawda chociaz czasami mi sie zdazy
ale ostatnio jakos nie ale zjesc to bym zjadla.chociaz teraz postanowilam troche sie oraniczyc bo jak dzisiaj weszlam na wage to myslalam z padne albo waga sie zepsula albo ja tak przytylam.normarnie siedze i nie moge uwierzyc.misia moj M jest raczej miesozerny wiec robie piers w kurczaka w sosie miodowo-musztardowym i ryz.a pozniej cykoria w szynce tez z ryzem ![]() zycze wam dziewczyny milego wieczorku kachula jak tam wtoje plecki?bylas juz u lekarza z tym wlokniakiem ??a ja sobie gotuje i gotuje !! Edytowane przez anieze Czas edycji: 2008-05-15 o 22:19 |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz po pracy dzisiaj ale padam na pyszczek,jutro znowu poiwtorka z rozrywki i znowu 12 godzin w pracy niestety
Otwarcie udalo sie super,wszystko dzialalo,niczego nie zabraklo i nawet sam dyrektor naszej firmy mi pogratulowal dobrze przygotowanego sklepu wiec troszke uroslam heheh A moje plecy doslownie tragedia,bola jeszcze bardziej mnie niz ostatnio,juz nawet bol mi promieniuje na prawa noge,wczoraj w nocy jak sie do lozka polozylam to potrzebowalam kilka minut zeby tylko sie odwrocic na bok,zawsze mowie ze jak bede chora to do lekarza pojde i wezme zwolnienie lekarskie a jak faktycznie jestem chora albo nie moge wytrzymac z bolu to nigdy tak nie robire bo i tak wiem ze ja pozniej bede musiala prostowac caly czas pracy i grafiki,ale jak jutro mnie tak nadal bedzie bolalo to poprostu zadzwonie do swojego szefa i mowie mu ze ide do lekarza i koniec,nie bede sie meczyc . Kochane uciekam do lozka bo oczy mam na zapalki.papapa
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agus to moj tz ma tego wlokniaka wiec umowilam go jeszcze do jednego lekarza i ma wizyte w sobote u jakiegos specjalisty od tych spraw
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
oj chyba musisz isc kachula z tymi plecami do lekarzabo nie zapowida sie za wesolo jepiej wczesniej pozniej calkiem sie nie wyprostujesz!!gratuluje ze w pracy poszlo ok...a ja juz ugotowalam to co mialam i juz sobie siedze i pije mrozona kawusie
zycze wam milej nocki!!!
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
oj sorki myslalam ze ty ale ty i maz to prawie jedno no nie?nie dziwie sie ze sie martwisz.a co twoj maz na to chce to usnac czy nie?
nie gniewaj sie ze pisze Maz ale poprostu zapominam ![]() Zgadnij to jest jakas szczegolna odmiana kaktusa?ja lubie kaktusy ale zadnego sie nie dorobilam
|
|
|
|
#158 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To sie naszuuuuuuuuuuuuuuukalam
![]() Kachulko masz do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! bede Aha Agusiu w sosie musztarodowo-miodowym my robimy skrzydelka na grilla pychotka Smaka narobilas ![]() Lece sie pluskac do wyrka ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane
|||||||||||||||||||||
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
oj tez bym zjadla cos z grilla!!wiesz ja jezeli chodzi o kurczaka to robie tylko wszystko z piersi bo moj M nie lubi jak w czyms jest gosc bo on zawsze mowi ze tylko siedzi i dlubie a nic nie zje
i tak sie juz nauczylam.ale musze ci powiedziec ze ty mi narobilas smaka bo nigdy nie jadlam skrzydelek z grilla.spijcie smacznie kochane kobietki!!
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty Agus pewnie ze sie nie gniewam,fajnie nawet to brzmi ze moj maz,no no coraz bardziej zaczyna mi sie to podobac hihihi Z tego co rozmawialismy to zdecydujemy po jego wizycie u lekarza,w zaleznoscie co powie lekarz,jesli to bedzie mozna spokojnie usunac to usunie laserowo bo zrobilo mu sie to w pachwinie i gatki mu to obcieraja i troche go to boli,wiec jak nie bedzie przeciwskazan to bedzie usuwal Lece juz do lozeczka,juz wykapana i pachnaca tylko szkoda ze przytulic sie nie ma do kogo...........chociaz dziaisj tz byl w domku na kilka godzinek ale ja niestey w pracy bylam i tylko do mnie na chwilke przyjechal i chwilke pogadalismy i jechal dalej Dobranoc kochane
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko Nero jest cudowny
nie dobra tyAga no to super jedzonko bedzie czekalo na meza ![]() kachulo no to nie ciekawie z tymi pleckami twoimi,moze wez kochana pare dni wolnego ja juz po sklepie,wec teraz moge wam zyczyc spokojnej i dobrej nocy jeszcze tylko herbatke zielona wypije i zmykam spiochac do jutra babeczki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
misia ja tez lubie sos slodko-kwasny.a ostatnio mazy mi sie kielbaska z grilla ale dla jednej kielbaski nie bede odpalala grilla .moj M zaraz bedzie w domciu szkoda ze nie mozna nic podzialac to przyszla@ ale dobrze ze jest w sumie nie musze isc narazie do lekarza
ale mysle ze wystarczy wspolne spedzenie czasu...szkoda ze w weekend nie bedziemy sami ale jakos to bedzie![]() kachula no to twoj sie ma w akim miejscu sie jemu to zrobila ze napewno lekarz bedzie kazal usunac bo bedzie przeszkadzalo.a wlokniaki maja wlasnie tendencje do tego ze rosna wieksze!!ale to zalezy juz od lekaza.a ty kobieto zrob cos z tymi plecami bo w tym wieku to nie jest normale zeby tak bolaly...a moze jak masz taka opcje to moze jakis masaze by pomogly...moj M mial problem z plecam tez cos z dyskiem.ale chodzil na masaze i rozciaganie na taiej specjalnej maszynie i przeszlo i narazie jest ok. trzymajcie sie kochane !! |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
misia ja tez mam nadzieje ze 8 nie bedzie bolała ale zaopatrze sie w przeciwbólowe i bedzie oki ![]() Marcelinko nie ładnie smaka nam narobiłaś a piesek fajniusi.Kachula idz do tego lekarza bo to nie wesoło jak plecy tak długo bola. No i gratuluje otwarcia i ze wszystko oki poszlo. Miłego dnia dziewczyny Mój młody dziś do spowiedzi idzie a ja jeszcze nie mogę w sobote mnie nie będzie bo w Krakowie bede
|
|
|
|
#164 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Agnieszko, czyli jednak stesknilas sie za M ![]() Misia, ja srednio lubie zebarka (lekki uraz po zebarkach w sosiku zawsze takie tlusciejsze mi sie wydawaly), z tymze z grilla jeszcze ich nie jadla... U nas standardowo na grillu znajduje sie kielkabska (zwylka i biala), skrzydelka, boczus i czasami kaszaneczka ![]() W tv mowili, ze jedzenie z grilla powoduje raka chodzi, ze jak tluszcz sie topi z mieska to spada na wegiel i z niego odparowywuje i zmowu osiada na miesku i jest jeszcze bardziej szkodliwy niz ten "wytopnialy"...Milego
|||||||||||||||||||||
|
|
#165 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze dekoracja Ci sie podobala, nam tez wlasnie ten zielony kolor bardzo sie spodobal, mysle, ze w innym kolorze nie bylaby juz taka urocza Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, jako maz wydaje mi sie jeszcze bardziej pociagajacy niz teraz , o kurczaki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziewczynki, ja sobie teraz troche popracuje, a po poludniu jedziemy do rodzicow ![]() zycze Wam milego dzionka |
||||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja zmykam do szkoly a wam zycze wszystkim milego piatkowego dzionka |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja zmykam do szkoly a wam wszystkim zycze milego piatkowego dzionka |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wzajemnie |
|
|
|
|
#169 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Misia wzajemnie
![]() Agusia zapomnialam Ci odpisac o kaktusie, hmm nie znam sie wiec nie wiem, jaka to odmiana hmm Jade na miasto, a tak mi sie nei chce
|||||||||||||||||||||
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
niestety nie nadazam za Wami sporo skrobiecie a ja ostatnio z czasem mam kruchoMarcelinko piesek jest boski bardzo ladny i jakie slodkie minki robia kawalek tego pysznego ciacha prosze mi listem wyslac ![]() moj maz dzis nie w pracy, bo pojechal poza Londyn na jakies spotkanie w zwiazku z tym szkoleniem do nowej firmy a ja ide z tym kolega dzisiaj do nas do przychodni wyklocac sie w sprawie naszych wynikow, bo okazuje sie ze szpital od miesiaca ma je gotowe i zostaly one automatycznie wyslane na kompa GP a u GP tego nie maja....... takze kolega dobrze zna angielski to im tam nagada ![]() moj M oczywiscie zazdrosny, az go krew czasem zalewa ![]() wczoraj jedlismy razem obiad we 3 i kolega mezowi powiedzial, ze jedzie sobie gdzies tam poza Londyn zamiast siedziec i sie zona zajmowac![]() od razu M gul skoczyl tymbardziej wlasnie, ze to nie maz a kolega idzie dzisiaj ze mna do przychodni hahah mowie Wam ciekawie jest strasznie tutaj ![]() 2 dni temu jak robilismy sobie grila- ja zajmowalam sie w tym czasie ogrodkiem i kolega cos tam zaczal mowic, a ja mu od razu uwierzylam w te glupotki, na co maz mi powiedzial, zebym mu nie wierzyla, bo mnie znowu oszukuje i ze wszystko co on powie to, zebym brala na odwrotno to kolega niewiele myslac mowi "no to Asia dzisiaj ze mna nie spisz" hahahah czyli mam to wziasc na odwrot zebyscie mine M zobaczyly ogolnie czasem jest zabawnie, chociaz meza mojego to wcale nie cieszy ![]() a zeberka uwielbiam!!!!!!!!!!! i to wlasnie te w sosiku ktorych Marcelka nie lubiKachulko to moze niech TZ sobie przynajmniej narazie zaklada bokserki- bo mowisz, ze gatki go obcieraja w tym chorym miejscu... niektorzy mezczyzni nie wiem czemu nie lubia bokserek, ale my jak bylismy w klinice to przeciez M ma nawet zalecenia- BOKSERKI!!! nie obcisle spodnie, nie goraca woda do kapieli, nie trzymanie cieplych rzeczy np laptopa na kolanach, nie noszenie komorki w kieszeni spodni.... cwiczenia, cynk, selen, vit C i E i mnostwo jakichs tam innych ale podobno te bokserki to podstawa
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski,
Duzo do czytania ![]() Kiniu, podoba mi sie bardzo wasza dekoracja Mezatko, ciekawie masz z tymi mezczyznami, ale ja bym jednak uwazala, nie ma co draznic czy denerwowac meza, bo moga wyjsc przez to jakies nieporozumienia. A kolega swoja droga moglby sobie darowac, skoro widzi , ze jestescie malzenstwem. Nawet jak mu sie kobieta podoba, to taktowniejsze byloby sprawienie komplemetu mezowi na temat ladnej zony i odpuszczenie jakis zartow.To tylko moje zdanie ![]() Marcelko, piesio wymiata i ciesze sie, ze torebka sie podoba i tobie i Pomidorce ![]() A u nas czas leci szybciutko, maluch sie rozpycha i rosnie na potege. Codziennie prawie caly dzien daje znac o sobie. W ostatni weekend maja mamy zajecia w szkole rodzenia, no i zapisalam sie tez do tej samej poloznej, ktora prowadzi kurs , na wizyty po porodzie bo tak tu sie to odbywa. Wydala sie mila i sympatyczna, mialam sie zapisac do polki, ale w sumie co za roznica, jakos dam rade.Polozna przychodzi przez 2 miesiace i pomaga w miare potrzeb. |
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ze dzidzia taka zywa no to widze, ze juz sie przygotowujecie na calego, szkola rodzenia i polozna |
|
|
|
|
#174 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Madziu to jeszcze troszke i i dzidzia bedzie juz Wami
![]() ![]() Dziewczyny znacie sie na blokowaniu stron??
|||||||||||||||||||||
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ja Ci w tym Marcelko nie pomoge |
|
|
|
#176 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hmmm musze w necie poszukac moze cos znajde...
Asiu co do sytuacji trojeczki mysle, ze maz naprawde po pewnym czasie bedzie mogl podejrzewac, ze cos sie kreci miedzy Wami... Zartujecie w sumie ttylko Wy czyli Ty i ten kolega, a maz hmmm slucha... Uwazaj, wszystko niewinnie sie zaczyna... Pozniej wyjdzie, ze nie protestowalas i tez "zartowalas"
|||||||||||||||||||||
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazlam na o2 taka wiadomosc
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#178 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia
ze tak powiem, szczeka mi opadla ![]() Znalazlam i zablokowalam co trzeba DZIEWCZYNY, ide na ODWYK od WIZAZU ![]() Jak nie bede mogla wytrzymac to wpadne ![]() Pozdrawiam Was goooooooooooooracoooooooo ooooo ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
witam was kochane!!!umnie dopiero 7 ale postanowilam wskoczyc na chwilke do was.sloneczko za oknem slicznie swieci moze bedzie fajny dzien,moj M spi obok mnie w lozeczku jakis grzeczny sie zrobil nie wiem co jemu jest chyba chory-hihi...pozdrawiam i zycze milego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Moglo wyjsc ladniej, ale nie jest zle
Rodzicom smakowalo

nie dobra ty
a piesek fajniusi.
chodzi, ze jak tluszcz sie topi z mieska to spada na wegiel i z niego odparowywuje i zmowu osiada na miesku i jest jeszcze bardziej szkodliwy niz ten "wytopnialy"...

niestety ja Ci w tym Marcelko nie pomoge