Tableciary plotkary IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 21:00   #151
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Prosze bardzo Moglo wyjsc ladniej, ale nie jest zle Rodzicom smakowalo

Sesja Nerka Samochod to jego "jezdzace krolestwo" sam wskakuje i rzadzi sie do woli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00001.jpg (218,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00002.jpg (315,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00003.jpg (241,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00008.JPG (294,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00005.jpg (238,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00004.jpg (274,8 KB, 2 załadowań)

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 21:02   #152
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Do tego jeszcze obiecany kaktusik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00010.jpg (311,3 KB, 3 załadowań)

Stary 2008-05-15, 21:56   #153
anieze
Rozeznanie

zgadnij jakie fajne zdjecia az mi smaka na robilas na ciasto.ja nie lubie piec ciasta co prawda chociaz czasami mi sie zdazyale ostatnio jakos nie ale zjesc to bym zjadla.chociaz teraz postanowilam troche sie oraniczyc bo jak dzisiaj weszlam na wage to myslalam z padne albo waga sie zepsula albo ja tak przytylam.normarnie siedze i nie moge uwierzyc.
misia moj M jest raczej miesozerny wiec robie piers w kurczaka w sosie miodowo-musztardowym i ryz.a pozniej cykoria w szynce tez z ryzem
zycze wam dziewczyny milego wieczorku
kachula jak tam wtoje plecki?bylas juz u lekarza z tym wlokniakiem ??a ja sobie gotuje i gotuje !!

Edytowane przez anieze
Czas edycji: 2008-05-15 o 22:19
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 22:38   #154
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane ja juz po pracy dzisiaj ale padam na pyszczek,jutro znowu poiwtorka z rozrywki i znowu 12 godzin w pracy niestety
Otwarcie udalo sie super,wszystko dzialalo,niczego nie zabraklo i nawet sam dyrektor naszej firmy mi pogratulowal dobrze przygotowanego sklepu wiec troszke uroslam heheh
A moje plecy doslownie tragedia,bola jeszcze bardziej mnie niz ostatnio,juz nawet bol mi promieniuje na prawa noge,wczoraj w nocy jak sie do lozka polozylam to potrzebowalam kilka minut zeby tylko sie odwrocic na bok,zawsze mowie ze jak bede chora to do lekarza pojde i wezme zwolnienie lekarskie a jak faktycznie jestem chora albo nie moge wytrzymac z bolu to nigdy tak nie robire bo i tak wiem ze ja pozniej bede musiala prostowac caly czas pracy i grafiki,ale jak jutro mnie tak nadal bedzie bolalo to poprostu zadzwonie do swojego szefa i mowie mu ze ide do lekarza i koniec,nie bede sie meczyc .

Kochane uciekam do lozka bo oczy mam na zapalki.papapa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 22:44   #155
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
zgadnij jakie fajne zdjecia az mi smaka na robilas na ciasto.ja nie lubie piec ciasta co prawda chociaz czasami mi sie zdazyale ostatnio jakos nie ale zjesc to bym zjadla.chociaz teraz postanowilam troche sie oraniczyc bo jak dzisiaj weszlam na wage to myslalam z padne albo waga sie zepsula albo ja tak przytylam.normarnie siedze i nie moge uwierzyc.
misia moj M jest raczej miesozerny wiec robie piers w kurczaka w sosie miodowo-musztardowym i ryz.a pozniej cykoria w szynce tez z ryzem
zycze wam dziewczyny milego wieczorku
kachula jak tam wtoje plecki?bylas juz u lekarza z tym wlokniakiem ??a ja sobie gotuje i gotuje !!

Agus to moj tz ma tego wlokniaka wiec umowilam go jeszcze do jednego lekarza i ma wizyte w sobote u jakiegos specjalisty od tych spraw

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-05-15, 22:46   #156
anieze
Rozeznanie

oj chyba musisz isc kachula z tymi plecami do lekarzabo nie zapowida sie za wesolo jepiej wczesniej pozniej calkiem sie nie wyprostujesz!!gratuluje ze w pracy poszlo ok...a ja juz ugotowalam to co mialam i juz sobie siedze i pije mrozona kawusiezycze wam milej nocki!!!
Stary 2008-05-15, 22:50   #157
anieze
Rozeznanie

oj sorki myslalam ze ty ale ty i maz to prawie jedno no nie?nie dziwie sie ze sie martwisz.a co twoj maz na to chce to usnac czy nie?
nie gniewaj sie ze pisze Maz ale poprostu zapominam
Zgadnij to jest jakas szczegolna odmiana kaktusa?ja lubie kaktusy ale zadnego sie nie dorobilam
Stary 2008-05-15, 22:53   #158
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To sie naszuuuuuuuuuuuuuuukalam uffff ale nie napisze czego zeby nie zapeszyc

Kachulko masz do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! bede
Aha Agusiu w sosie musztarodowo-miodowym my robimy skrzydelka na grilla pychotka Smaka narobilas

Lece sie pluskac do wyrka

Dobranoc kochane

Stary 2008-05-15, 23:04   #159
anieze
Rozeznanie

oj tez bym zjadla cos z grilla!!wiesz ja jezeli chodzi o kurczaka to robie tylko wszystko z piersi bo moj M nie lubi jak w czyms jest gosc bo on zawsze mowi ze tylko siedzi i dlubie a nic nie zjei tak sie juz nauczylam.ale musze ci powiedziec ze ty mi narobilas smaka bo nigdy nie jadlam skrzydelek z grilla.spijcie smacznie kochane kobietki!!
Stary 2008-05-15, 23:18   #160
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
oj sorki myslalam ze ty ale ty i maz to prawie jedno no nie?nie dziwie sie ze sie martwisz.a co twoj maz na to chce to usnac czy nie?
nie gniewaj sie ze pisze Maz ale poprostu zapominam
Zgadnij to jest jakas szczegolna odmiana kaktusa?ja lubie kaktusy ale zadnego sie nie dorobilam

No co Ty Agus pewnie ze sie nie gniewam,fajnie nawet to brzmi ze moj maz,no no coraz bardziej zaczyna mi sie to podobac hihihi

Z tego co rozmawialismy to zdecydujemy po jego wizycie u lekarza,w zaleznoscie co powie lekarz,jesli to bedzie mozna spokojnie usunac to usunie laserowo bo zrobilo mu sie to w pachwinie i gatki mu to obcieraja i troche go to boli,wiec jak nie bedzie przeciwskazan to bedzie usuwal

Lece juz do lozeczka,juz wykapana i pachnaca tylko szkoda ze przytulic sie nie ma do kogo...........chociaz dziaisj tz byl w domku na kilka godzinek ale ja niestey w pracy bylam i tylko do mnie na chwilke przyjechal i chwilke pogadalismy i jechal dalej

Dobranoc kochane

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-05-16, 00:10   #161
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko Nero jest cudownya ciacho ale mi smaka narobilasnie dobra ty i kaktus tez ekstra
Aga no to super jedzonko bedzie czekalo na mezamiam miam a z grila uwielbiam zeberka w sosie slodko kwasnym
kachulo no to nie ciekawie z tymi pleckami twoimi,moze wez kochana pare dni wolnego

ja juz po sklepie,wec teraz moge wam zyczyc spokojnej i dobrej nocy
jeszcze tylko herbatke zielona wypije i zmykam spiochac
do jutra babeczki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 00:38   #162
anieze
Rozeznanie

misia ja tez lubie sos slodko-kwasny.a ostatnio mazy mi sie kielbaska z grilla ale dla jednej kielbaski nie bede odpalala grilla .moj M zaraz bedzie w domciu szkoda ze nie mozna nic podzialac to przyszla@ ale dobrze ze jest w sumie nie musze isc narazie do lekarzaale mysle ze wystarczy wspolne spedzenie czasu...szkoda ze w weekend nie bedziemy sami ale jakos to bedzie
kachula no to twoj sie ma w akim miejscu sie jemu to zrobila ze napewno lekarz bedzie kazal usunac bo bedzie przeszkadzalo.a wlokniaki maja wlasnie tendencje do tego ze rosna wieksze!!ale to zalezy juz od lekaza.a ty kobieto zrob cos z tymi plecami bo w tym wieku to nie jest normale zeby tak bolaly...a moze jak masz taka opcje to moze jakis masaze by pomogly...moj M mial problem z plecam tez cos z dyskiem.ale chodzil na masaze i rozciaganie na taiej specjalnej maszynie i przeszlo i narazie jest ok.
trzymajcie sie kochane !!
Stary 2008-05-16, 07:35   #163
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
misia ja tez mam nadzieje ze 8 nie bedzie bolała ale zaopatrze sie w przeciwbólowe i bedzie oki
Marcelinko nie ładnie smaka nam narobiłaś a piesek fajniusi.
Kachula idz do tego lekarza bo to nie wesoło jak plecy tak długo bola. No i gratuluje otwarcia i ze wszystko oki poszlo.

Miłego dnia dziewczyny
Mój młody dziś do spowiedzi idzie a ja jeszcze nie mogę w sobote mnie nie będzie bo w Krakowie bede
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 08:57   #164
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny

Agnieszko, czyli jednak stesknilas sie za M
Misia, ja srednio lubie zebarka (lekki uraz po zebarkach w sosiku zawsze takie tlusciejsze mi sie wydawaly), z tymze z grilla jeszcze ich nie jadla... U nas standardowo na grillu znajduje sie kielkabska (zwylka i biala), skrzydelka, boczus i czasami kaszaneczka

W tv mowili, ze jedzenie z grilla powoduje raka chodzi, ze jak tluszcz sie topi z mieska to spada na wegiel i z niego odparowywuje i zmowu osiada na miesku i jest jeszcze bardziej szkodliwy niz ten "wytopnialy"...

Milego

Stary 2008-05-16, 09:05   #165
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zadowolona bo moja tak wyczekiwana @ wlasnie domnie przyszla i jak dobrze pojdzie niedlugo moze zaczniemy sie starac o mala fasolke
kina bardzo ladna ta dekoacja stolu,ja badzo lubie zielony wiec dlatego tak mi sie podoba!!
trzymam kciuki za fasolke, oby jak najszybciej sie w brzuszku zagniezdzila

ciesze sie, ze dekoracja Ci sie podobala, nam tez wlasnie ten zielony kolor bardzo sie spodobal, mysle, ze w innym kolorze nie bylaby juz taka urocza

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Zadzowniłam do obsługi klienta Plusa i nie mogą podać czyj to numer spodziewałam sie tego, ale zablokowała mi Pani dzownienie na mój koszt wiec juz telefony do mnie sie skonczyły z tego numeru
super, ze juz Cie nie bedzie nekal telefonami
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
bylismy u lekarza i ala ma za duze ciemiaczko siedzialam teraz 2 h szukalam specjalisty ale juz znalazlam mamy miec usg glowki i wizyte w poniedzialek do tego ma podobno przyrosniety od spodu lekko jezyczek nie wykluczone ze bedzie czekal ja zabieg ale to ma stwierdzic laryngolog :/ a jak by bylo malo stwierdzila ze mala juz dawno powinna sztywno trzymac glowe wiec znow sie kalnia neurolog ... echh;/

a z mezem tragedia... nie wiem czy kazde malzenstwo przechodzi taki kryzys po narodzinach dziecka ale u nas siega to juz zenitu.... wyglada to tak jak bysmy byli ja i on i dziecko niz razem... w zasadzie ja juz odpuscilam sobie... przykre to ale niestety. nie denerwuje sie juz ani nic... chyba przestalam co kolwiek czuc ..
nie wiem co bedzie dalej ale czas pokarze...
Ray mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy, ze mala bedzie zdrowa a maz przemysli swoje zachowanie i sie poprawi miedzy Wami
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kiniu alez piekna ta dekoracja!!!! no poprostu przesliczna!!!!!!!!!!!!!! !
goscie beda zachwyceni, bedziecie jak krol i krolowa balu
dzieki Asiu, az sie rozmarzylam jak to napisalas
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
dziewczynki a pecherzyk pewnie pekl, bo tempka pieknie poszla w gore i sie potwierdzila przez te 3 dni
suuuuper
Cytat:
a wiecie co młody mi powiedział podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział
no no Nikitko powazne sprawy juz sie zaczynaja
Cytat:
Pomidorko w sumie to bez większego przejęcia spytałam sie jego tylko czy on by chciał z nią chodzić on powiedział ze nie bo koledzy będą sie śmiali a ja mu powiedziałam ze nie moze tak powiedziec bo dziewczynce będzie przykro i lepiej jakby powiedział że nie jest gotowy na chodzenie i tyle
dobrze, ze tak mu powiedzialas, wyrosnie na prawdziwego dzentelmena
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Ja swoją klasyczną obrączkę uwielbiam, uwielbiam palce P. z obrączką i nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy jej nie nosić.
jejku Pomidorko tak sobie wyobrazilam dlon mojego TZta z obraczka i normalnie az mnie ciarki przeszly, jako maz wydaje mi sie jeszcze bardziej pociagajacy niz teraz, o kurczaki
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Zrobilam ciasto, biszkop z galaretka i ananasikiem polane czekolada Sa chetni??

Cytat:
Sesja Nerka Samochod to jego "jezdzace krolestwo" sam wskakuje i rzadzi sie do woli
sliczny ten Twoj piesio jest

dziewczynki, ja sobie teraz troche popracuje, a po poludniu jedziemy do rodzicow

zycze Wam milego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 09:50   #166
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

ja zmykam do szkoly a wam zycze wszystkim milego piatkowego dzionka
Stary 2008-05-16, 09:53   #167
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

ja zmykam do szkoly a wam wszystkim zycze milego piatkowego dzionka
Stary 2008-05-16, 09:59   #168
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

ja zmykam do szkoly a wam wszystkim zycze milego piatkowego dzionka
dzieki Misiu
i wzajemnie

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 11:01   #169
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Misia wzajemnie
Agusia zapomnialam Ci odpisac o kaktusie, hmm nie znam sie wiec nie wiem, jaka to odmiana hmm

Jade na miasto, a tak mi sie nei chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 11:07   #170
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Misia wzajemnie
Agusia zapomnialam Ci odpisac o kaktusie, hmm nie znam sie wiec nie wiem, jaka to odmiana hmm

Jade na miasto, a tak mi sie nei chce
Marcelko ale moze po drodze jakis sklepik odwiedzisz i troszke sobie humor poprawisz

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 11:39   #171
mezatka07
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
niestety nie nadazam za Wami sporo skrobiecie a ja ostatnio z czasem mam krucho hihhi
Marcelinko piesek jest boski bardzo ladny i jakie slodkie minki robi
a kawalek tego pysznego ciacha prosze mi listem wyslac

moj maz dzis nie w pracy, bo pojechal poza Londyn na jakies spotkanie w zwiazku z tym szkoleniem do nowej firmy

a ja ide z tym kolega dzisiaj do nas do przychodni wyklocac sie w sprawie naszych wynikow, bo okazuje sie ze szpital od miesiaca ma je gotowe i zostaly one automatycznie wyslane na kompa GP a u GP tego nie maja.......
takze kolega dobrze zna angielski to im tam nagada

moj M oczywiscie zazdrosny, az go krew czasem zalewa
wczoraj jedlismy razem obiad we 3 i kolega mezowi powiedzial, ze jedzie sobie gdzies tam poza Londyn zamiast siedziec i sie zona zajmowac
od razu M gul skoczyl
tymbardziej wlasnie, ze to nie maz a kolega idzie dzisiaj ze mna do przychodni hahah

mowie Wam ciekawie jest strasznie tutaj
2 dni temu jak robilismy sobie grila- ja zajmowalam sie w tym czasie ogrodkiem i kolega cos tam zaczal mowic, a ja mu od razu uwierzylam w te glupotki, na co maz mi powiedzial, zebym mu nie wierzyla, bo mnie znowu oszukuje i ze wszystko co on powie to, zebym brala na odwrot
no to kolega niewiele myslac mowi
"no to Asia dzisiaj ze mna nie spisz" hahahah
czyli mam to wziasc na odwrot

zebyscie mine M zobaczyly

ogolnie czasem jest zabawnie, chociaz meza mojego to wcale nie cieszy

a zeberka uwielbiam!!!!!!!!!!! i to wlasnie te w sosiku ktorych Marcelka nie lubi

Kachulko to moze niech TZ sobie przynajmniej narazie zaklada bokserki- bo mowisz, ze gatki go obcieraja w tym chorym miejscu...
niektorzy mezczyzni nie wiem czemu nie lubia bokserek, ale my jak bylismy w klinice to przeciez M ma nawet zalecenia- BOKSERKI!!! nie obcisle spodnie, nie goraca woda do kapieli, nie trzymanie cieplych rzeczy np laptopa na kolanach, nie noszenie komorki w kieszeni spodni.... cwiczenia, cynk, selen, vit C i E
i mnostwo jakichs tam innych
ale podobno te bokserki to podstawa
Stary 2008-05-16, 12:33   #172
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc laski,
Duzo do czytania

Kiniu, podoba mi sie bardzo wasza dekoracja

Mezatko, ciekawie masz z tymi mezczyznami, ale ja bym jednak uwazala, nie ma co draznic czy denerwowac meza, bo moga wyjsc przez to jakies nieporozumienia. A kolega swoja droga moglby sobie darowac, skoro widzi , ze jestescie malzenstwem. Nawet jak mu sie kobieta podoba, to taktowniejsze byloby sprawienie komplemetu mezowi na temat ladnej zony i odpuszczenie jakis zartow.To tylko moje zdanie

Marcelko
, piesio wymiata i ciesze sie, ze torebka sie podoba i tobie i Pomidorce

A u nas czas leci szybciutko, maluch sie rozpycha i rosnie na potege. Codziennie prawie caly dzien daje znac o sobie. W ostatni weekend maja mamy zajecia w szkole rodzenia, no i zapisalam sie tez do tej samej poloznej, ktora prowadzi kurs , na wizyty po porodzie bo tak tu sie to odbywa. Wydala sie mila i sympatyczna, mialam sie zapisac do polki, ale w sumie co za roznica, jakos dam rade.Polozna przychodzi przez 2 miesiace i pomaga w miare potrzeb.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 12:59   #173
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, podoba mi sie bardzo wasza dekoracja

A u nas czas leci szybciutko, maluch sie rozpycha i rosnie na potege. Codziennie prawie caly dzien daje znac o sobie. W ostatni weekend maja mamy zajecia w szkole rodzenia, no i zapisalam sie tez do tej samej poloznej, ktora prowadzi kurs , na wizyty po porodzie bo tak tu sie to odbywa. Wydala sie mila i sympatyczna, mialam sie zapisac do polki, ale w sumie co za roznica, jakos dam rade.Polozna przychodzi przez 2 miesiace i pomaga w miare potrzeb.
dzieki Madziu

super, ze dzidzia taka zywa
no to widze, ze juz sie przygotowujecie na calego, szkola rodzenia i polozna, ale to dobrze, bo do powitania malucha juz niewiele zostalo

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 13:07   #174
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu to jeszcze troszke i i dzidzia bedzie juz Wami

Dziewczyny znacie sie na blokowaniu stron??

Stary 2008-05-16, 13:11   #175
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny znacie sie na blokowaniu stron??
niestety ja Ci w tym Marcelko nie pomoge

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 13:28   #176
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hmmm musze w necie poszukac moze cos znajde...

Asiu co do sytuacji trojeczki mysle, ze maz naprawde po pewnym czasie bedzie mogl podejrzewac, ze cos sie kreci miedzy Wami... Zartujecie w sumie ttylko Wy czyli Ty i ten kolega, a maz hmmm slucha... Uwazaj, wszystko niewinnie sie zaczyna... Pozniej wyjdzie, ze nie protestowalas i tez "zartowalas" Uwazaj kochaniutka

Stary 2008-05-16, 13:37   #177
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny znalazlam na o2 taka wiadomosc

Cytat:
9-latka nosiła w brzuchu swojego bliźniaka

Dziewczynka trafiła do szpitala z bólem brzucha. Lekarze po zbadaniu dziecka stwierdzili, iż 9-latka nosi w sobie bliźniaczy embrion – informuje "Daily News".
Greccy lekarze zdecydowali się usunąć narośl na brzuchu 9-latki. Badanie wykazało, że był to pięciocentymetrowy embrion, który miał wykształconą głowę i oczy, lecz nie miał mózgu, ani pępowiny.

"Wiedzieliśmy, że dziewczynka ma spuchnięty brzuch po prawej stronie, jednak nie spodziewaliśmy się, że guz może być embrionem" – powiedział Iakovos Brouskelis, dyrektor szpitala.

Po usunięciu embrionu, dziewczynka w pełni odzyskała zdrowie.

W jednym przypadku na 500 tysięcy urodzeń zdarza się, że jeden z bliźniaków pochłania drugiego jeszcze w okresie prenatalnym.

("Daily News")

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 13:46   #178
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia ze tak powiem, szczeka mi opadla

Znalazlam i zablokowalam co trzeba

DZIEWCZYNY, ide na ODWYK od WIZAZU Trzymajcie kciukasy zeby mi sie udalo

Jak nie bede mogla wytrzymac to wpadne

Pozdrawiam Was goooooooooooooracoooooooo ooooo

Stary 2008-05-16, 13:50   #179
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia ze tak powiem, szczeka mi opadla

Znalazlam i zablokowalam co trzeba

DZIEWCZYNY, ide na ODWYK od WIZAZU Trzymajcie kciukasy zeby mi sie udalo

Jak nie bede mogla wytrzymac to wpadne

Pozdrawiam Was goooooooooooooracoooooooo ooooo
Marcelko, no co Ty, zostawiasz nas

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 14:06   #180
anieze
Rozeznanie

witam was kochane!!!umnie dopiero 7 ale postanowilam wskoczyc na chwilke do was.sloneczko za oknem slicznie swieci moze bedzie fajny dzien,moj M spi obok mnie w lozeczku jakis grzeczny sie zrobil nie wiem co jemu jest chyba chory-hihi...pozdrawiam i zycze milego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości