|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Big Brother V - cz. II
ja wczoraj oglądając bb dokonałam odkrycia ale zapomnialam sie nim pochwalić otóz;
jednym z czlonków juri jest Durczok który byl / jest menagerem i ojcem sukcesu następujących "gwiazd" ; ICH TROJE, łZY, DODA itd wiadmo jaka to stylistyka i pozim ale jednak udalo mu sie ich wykreować.. i razem z nimi niezląkasę zarobić.. ostanio co prawda z Kasia Nowa nie bardzo mu idzie ale to moze być wypadek przy pracy.. ale do rzeczy.. jemu bardzo podobala sie Magda- Glut.. przemkneło mi przez myśl ze on może zechcieć ją lansować ![]() coprawda ona chce nagrac plytę jazową ale na początek pewnie zgodzi sie na wszystko...co wy na to? jak się podoba wam wizja gluta na listach przebojów i wyskakuącego z lodówki??
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi mieć przebój,żeby cała polska spiewała.gdyby dało sie to zrobić na zamówienie to kazdy bylby idolem za kasę. mam nadzieję,że nie bedę zmuszonan wynieść lodówki do piwnicy i kupować w ŻABCE |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
durczok nosa do przebojów ma... a jeszcze większ wtyki w telewizjach i radiach.. zauważyłam ze jak sie nawet najbardziej beznadziejną piosenkę zaczyna wszędzie i non stop puszczać to ludzie to podchwytują... najlepszym przykładem jest FEEL( nie ma radia, stacji telewizyjnej a ostanio nawet reklamy bez nich) wszystkie ich przeboje prawie niczym sie od siebie nie różnią ale ludzie ich lubią... jesli glut zaspiewa z nimi w duecie to sie chyba potnę.. jak dla mnie to za dużo..
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem występu Klaudii, no jak na dwa dni to duże postępy
![]() Magda mnie bardzo wkurza - dlaczego ona zawsze ma taką krzywą minę, jak cokolwiek mówi. Przecież patrzeć się nie da. A jej drugi występ jakoś nie przypadł mi do gustu, mimo, że jury tak się nim zachwycało. Angela to trochę przesadza z tym głosem - nie mogłaby normalnie zaśpiewać swoim, tylko podjeżdżać pod jakieś Chylińskie czy cuś? Przecież ona normalnie tak nie mówi. No a Jasiek jest najlepszy Powinien śpiewać polskie piosenki po góralsku ![]() A co do Sylwii - coś często zmienia zdanie - na stronie BB ma opis, że lubi śpiewać i jest dumna ze swojego głosu. A jak po niej pojechali, to oczywiście się wyparła, że nie potrafi, że nie jej klimaty, że ble ble. No to tyle mam do powiedzenia. A w niedzielę pewnie wyleci Angela. Bez Klaudii byłoby tam nudno
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
A co do Sylwii - coś często zmienia zdanie - na stronie BB ma opis, że lubi śpiewać i jest dumna ze swojego głosu. A jak po niej pojechali, to oczywiście się wyparła, że nie potrafi, że nie jej klimaty, że ble ble.
No pewnie ona teraz gada ze nie umie spiewac,nie lubi i w ogole masakra tylko czemu na profilu ma ze lubi?i Sylwia tak samo? Co?Nie mialy chyba co wymyslic
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanawia mnie fakt, dlaczego żaden z mieszkańców nie powie na głos tego co wszyscy wiedzą ,,klaudyna jest faworyzowana'' z profilu Sylwii: Zainteresowania: Chcę zostać aktorką i/lub piosenkarką. O mnie: Jestem modelką ze Szczecina. Brałam udział w licznych konkursach piękności. Lubię śpiewać, jestem dumna ze swojego głosu a Klaudia skończyła szkołą policyjną i pracuje u kosmetyczki, ja rozumiem, że zawód może się znudzić i chce się zmienić klimaty, ale ona ma 23 lata?? pracowała w ogóle kiedyś w policji?chyba tak, to dlaczego już nie pracuje?
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i napewno jest bardziej wesola niz mafia marcin- magda-sylwia - zwlaszcza te dwie ostanie... albo np wiecznie nie szczęśliwy nicco.. |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie nigdy nie śmieszy to z czego ona się śmieje, w ogóle ona ciągle wystawia na pokaz swoją górną szczekę i podniebienie, z niewiadomych dla mnie przyczyn
a jej zainteresowania na profilu przerosły mnie:strzelanie do tarczy i konkursy piękności
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ciebie rozumiem masz na nia alergie jak na magde i sylwie i wszystko mnie w nich wkurza |
|
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
o tamtych już nie wspomnę
ale one są do odstrzału, nie wygrają tego
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Cytując Marco i Jolę "z braku laku" Klaudia się wybija. Moim zdaniem ona jest zabawna, a przy tym inteligentna (przynajmniej w porównaniu z resztą). Umie się wypowiedzieć, zawsze ma rzeczowe argumenty. Moim zdaniem równie faworyzowani mogą być Jasiek i Madzia.
Dlaczego Madzia? Otóż producenci wiedzieli, że ona ma przygotowanie piosenkarskie, a mimo to dali jej zadanie na poziomie takie samym jak słabym śpiewaczkom jak Klaudia czy Andżela. Przecież aby wszyscy mieli w miarę równe szanse mogli dać jej inne zadanie. Nie wyobrażam sobie jak można lubi wulgarną Sylwię, skwaszoną Madzię, o Marcinie już nie wspominając. Poza tym powiedz w jakim przypadku Klaudia była faworyzowana? A jeśli nawet to wolę aby to ją faworyzowano niż niewyżytego alkoholika. |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
kazdy ma swoje zdanie
![]() ja np. nie wyobrazam sobie jak można lubić tak dziecinną, zbyt słodką (ze az mdli) mizdrzącą się do kamer, wyniosłą dziewczyne, która uwaza się za lepsza od innych
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to że jeszcze jest w tym śmiesznym konkursie np. Ona bardzo często patrzy w kamery, mówi coś do kogoś, a później powtarza do kamer ,,tak, zostałam tu sama w gnieździe szerszeni'' jakim prawem nazywa jaśka czy andżelę w ten sposób? na siłę robi z siebie ofiarę, ona przeciwko innym
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Jasiek też jest, choć nic lepszego od Klaudii nie zrobił.
Ta jej wyniosłość to poza, która z jednej strony mnie denerwuje, ale z drugiej działa na nerwy Grupie Wzajemnej Adoracji i Nominacji, co pozwala na to, iż tamci jeszcze zupełnie odlecieli w samouwielbienie. Bez niej w tym programie Madzia i Marcin poczuliby się jeszcze większymi gwiazdami. Klaudia jak już parę razy wspominałem jest moją faworytką na podstawie selekcji negatywnej - nie ma od niej ciekawszych osób w tym programie. Tak teraz się zastanawiam czy ta trójka finałowa tego debilnego konkursu nie będzie czasem trójką finałową BB? Takie odnoszę wrażenie. |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
magda powinna dostać zadanie dejwida
|
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
w pierwszym etapie jasiek nic nie zrobił?ja się śmiałam i to bardzo!!
fajnie mu to wyszło, było zabawnie, w przeciwieństwie do klaudii skoro nie podobała im się andżela, to ja nie wiem co tam robi klaudia pierwszy jej występ był kompletną pomyłką, odwaliła to na odpie*** i została choć nico się starał a dawid nie miał nawet szansy...im dowalili że zrobili to byle mieć z głowy, a jej nie
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie piszę o występie w 1 etapie, bo go nie oglądałem. Widziałem za to wczorajszy na podstawie którego jest w finale i nie ma w nim nic śmiesznego, Jasiek udawał, że nie umie wcale tekstu, choć wiemy, że 1 zwrotkę i refren umiał.
Na moje to Klaudia i Jasiek podążają tą samą drogą w tym programie, mniej lub bardziej wskazaną przez producentów. |
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mówię o śpiewaniu i o tym ile zaśpiewał, sama jego osoba (górolski akcent, ta laska) w utworze hip-hopowym jest świetna....
podoba mi sie jak ''tańczy'' i fristajluje uważam, że wychodzi naprawdę zabawnie
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast marcin zagrał bezpłuciowo,niko bez ładu i składy.angela przeszła pierwszy etap,bo zaśpiewała pierwszy kawałek piosenki.potem zaśpiewała całość i okazało się,ze fałszuje. |
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie to jest to, co na początku programu lubiłem, a teraz mnie już nudzi. Ta "góralskość" (wiem słowotwórstwo
) Jasia. Świetnie, że pochodzi z gór, bo uwielbiam góry, ale my tak naprawdę w tym programie nie znamy Jaśka jako człowieka tylko jako górala. Ja myślę, że na swoim pochodzeniu zbija potężny kapitał w tym programie i głównie na tym jedzie. Nie można dosłownie wszędzie wciskać swojego pochodzenia i tylko na podstawie tego oceniać daną osobę.Moim zdaniem posiadać odpowiedni akcent i przyjść na występ z laską to za mało. Klaudia wczoraj widać było, że chociaż przygotowała się odpowiednio. |
|
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jak mielibyśmy murzynka, to powiedziałbyś że też przez kolor skóry robi furorę? troszkę nie fair to stwierdzenie, ale szanuje, każdy ma swoje marecki i jego łamana polszczyzna też robiła furorę, ale jak pokazał swoją prawdziwą twarz, to nie miało już znaczenia że zamiast przyszedłem mówi przyjechałem ![]() Jaśko nie pokazał swojej twarzy, ja myślę, że myliłam się co do niego, jest normalnym chłopakiem, z charakterem, który kiedy jest zły nie ukrywa tego, a kiedy dobry to się bawi, lubię go, nie mam mu nic do zarzucenia
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
nikogo się nie da poznać przez tak krótki czas, jaki oglądamy ich w tv.
Zadziwiające, że Klaudie poznałeś, natomiast Jasia postrzegasz tylko jako górala ![]() postrzeganie go jako człowieka fałszywego tylko dlatego bo zgrał się z innymi nie jest w porządku..
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie, 100% racji, zresztą miał sprzeczki np. Sylwią, także nie wchodzi wszystkim w dee..
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
ja np jaska lubilam ale jak swego czasu przechodzil kryzys i rzucał wulgarnymi tekstami to stracil w moich oczach... teraz tez go lubie ale mysle ze nie jest do konca szczery..
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
to tak,jakby wstydzić się swojego pochodzenia.mieszkam na śląsku i też słyszę gwarę sląską.taka tradycja.
góral jako człowiek z gór ma wyrazisty charakter.byłoby nietaktem ,gdyby utorzsamiał się np.z anglikami i mówił mieszkając rok w U.K.-JESTEM ANGLIKIEM |
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem po co oni połowę programu powtarzają to, co było wczoraj
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego montażyści podłożyli dźwięk z występów na żywo?
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
magda (mimo iz jej nie znosze) mogla by miec fajny glos i go wyćwiczyć ale wyraźnie fajki jej szkodzą.. przy próbach z p. wyszkoni bylo to wyraźnie słychać...
poza tym jak chce robić karierę w sow bizie to niezbędny bedzie stylista i zmiana wizerunku.. na tym swoim teledysku wyglądala jak panna z ulicy.. ![]() jaskowi wideo zepsula sylwia znow najlepiej wypadla klaudia |
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zauważyłam żeby Sylwia popsuła jaśkowi vid
fajnie wyszli, komicznie, uśmiałam się,Klaudia tak se... fatalnie wyszła magda najlepszy filmik był jaska te ''syckie kwile'' sa najlepsze
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam ze Nico uwielbia obgadywac,jest zazdrosny i szybko sie obraza(chociaz rozumiem ja tez bym poszła jakby Marcin miał wydzierac jape na mnie)
Jesli chodzi o konkurs nie wiem czemu Dawida odwalili w koncu nawet nie skonczył bo mu przerwali,na Jaska uwielbiam patrzyc i sluchac K
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

ale na początek pewnie zgodzi sie na wszystko...

ale one są do odstrzału, nie wygrają tego