|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
Dawajcie na solo!
Właśnie, co uważacie o dziewczynach, które rozwiązują problemy z innymi pięścią? Dla mnie to strasznie niekobiece . . . .
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to nie było miłe!
Nic im nie robiłam ![]() A jak mam nazwać kotka? Ale się podjarałam
|
#813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No za pewne
![]() Cytat:
?)Nie no ale tak poważnie to wole normalnie pogadać Nie dałabym sie;pRaz w zyciu ostatnio miałąm takie cos, ze reka mi sie podniosłą na dziewczyne poprostu (nie udeżyłąm jej jednak.. ), ale po prostu jej chamstwo mnie strasznie wkurzyło. Ogólem mówie nie;p U chłopaków też mi sie to nie podoba. Ale oni mają łatwiej, bo walna sobie pare razy po mordzie i sprawa załatwiona, a dziewczyny mierzą, obgaduja , puszczają plotki itp![]() Cytat:
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pamiętam, że walnęłam takiej lasce jak miałam 7 lat w 1klasie podstawówki potem musiałam ją cały czas przepraszać hehehehe
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wolę sobie poobgadywać A u chłopaków najlepsze jest to że się pobiją, powyzywają a za kilka dni znów są kolegami a iććć
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w klasie są dwie takie i kompletnie ich nie rozumiem. dlaczego sie biją? 'bo inna puscila krzywusa albo je wk******..' ;/ to az zal..
ja swojego Ramzes albo Salem nazwe ale czasem tak jest ze jak sie zobaczy zwierzaka to juz sie wie jak ma miec na imie
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramzes mi sie kojarzy z rodwailerem (nie bijcie, bo nie wiem jak sie pisze tą nazwe;p;p)
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi troche z 'Faraonem'
dlatego pewnie bedzie Salem ![]() ej nie moge znalezć zdjęc tych winyli na ścianie
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Slacia
|
|
#822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To właśnie mnie strasznie wkurza. A szczególnie takie . . . blokerki ze śródmieścia, które myślą, że są elo, mierzą wszystkich dookoła i jak jakaś inna dziewczyna je zmierzy to już chcą ją sklepać. . . . Bezsensuuuuu.
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ide paaa
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też takich nienawidzę, myślą że są super i jak tylko pojawisz się na ich dzielnicy albo na nie spojrzysz to chcą cię lać :| Ja to współczuję ich dzieciom...
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to juz w ogóle zenada ![]() Paa Gosiu;**
Edytowane przez anecia0509 Czas edycji: 2008-05-16 o 15:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się takie falki, chyba właśnie na komers sobie górę wyprostuję, a te dolne warstwy wyfalkuję
![]() A makijaż nie mam pojęcia
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki mogłybyście mi doradzic w wyborze profilu ??
Baaaardzo was o to proszę A więc profil nr 1 ma rozszerzoną historie, wos i geografie a 2 to humanistyczno-prawny z rozszerzonym polskim historią i wosem czyli bardziej przygotowuje do studiów prawnych a ja sie na takie nie wybieram. Ogólnie to lubię polski i ogólnie wolałabym miec rozszerzony polski ,ale po takim prawnym co kładą nacisk na historie nie mam za bardzo na jakie studia isc. Może lepiej isc na ten z hist-wos-geo niż na taki zwykły human ? Napiszcie co o tym sądzicie. |
|
|
|
#828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie kiedys biłam! ale to było w pierwszej klasie podstawówki całe podwórko podzieliło sie na dwa obozy ![]() ale tak na poważnie to moja koleżanka z klasy ostatnio biła się z jedną drugoklasistką. masakra. wiecie jakie to było "bicie" ? szarpanie sie za kudły :P połowe włosow straciły! jedna nos rozwalony a druga limo pod okiem ... i jeszcze wszystkim opowiada jakby sie było czym chwalić ;p nie no serio mysle ze jak chłopy sie biją to jeszcze, ale dziewczyny .. ? wiek 16 lat juz chyba do czegos zobowiązuje a poza tym jak sama zauwazylas to baaardzo niekobiece ; )a co do balu : ja nie wiem jeszcze jak sie uczesze .. kurcze ja nawet sukienki jeszcze nie mam ;( babciamalina ja jednak chyba wziełabym z tym rozszerzonym polskim. moze dlatego ze bardzo lubie polski na prawo chyba tez sie nie wybieram [ chociaz kto wie .. ? ] a z drugiej strony hmm moze jednak masz racje ze z tą geogragią ? hmmmmm . nie no jednak wybrałabym ten z rozszerzonym polskim
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy się podzielili na 2 strony a ja biedna po środku byłam bo i z jedą i z drugą się kolegowałam ![]() Wczoraj przeszłam całe miasto i żadnej ładnej sukienki nie było, dlatego zamawiam tą z all o 1 problem mniej a w miarę mi się podoba
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Sc-laja daj linka bo nie widzialam
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
aa! to ta! ja już ją widziałam ! faajna
a nie boisz sie ze bedzie niedobra?
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak będzie odstawała gdzieś czy cuś to się przerobi ![]() A jakościowo to raczej jest ok, same pozytywne komentarze i jedna wizażanka ją zamawiała
|
|
#834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i masz racje ze nie chcesz isc na prawo, bo tam jak sie nie ma "pleców" to nic sie nie zdziała
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
A któraś z Was już wie na jakie studia chce iść? Ja to nie mam pojęcia, nawet nie wiem z jkim przedmiotem związane.
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
aha .. bo tak sobie mysle ze jak nic nie znajde to tez bede musiala na allegro zamowic
a ze tez drobna jestem to latwo nie bedzie czegos dopasowac ![]() ja cos w kierunku np. dziennikarstwa pedagogiki psychologii nad prawem tez myslalam ale ciezko sie przebić ..
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi dzisiaj przyszła moja kiecka z allegro i jest cudowna
![]() Wczoraj w H&M widziałam fajną kieckę Taką niebieską z kokardką, widziałam podobną na allegro reklamowaną na japonkach tez wam się chyba taka podobała:P
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie ma h&m ani innych takich bajerów
|
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
Taką:
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

.

ale czasem tak jest ze jak sie zobaczy zwierzaka to juz sie wie jak ma miec na imie
-> wymarzona szkoła 

. Bezsensuuuuu.