|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proste życie samotnego nudziarza
Jak łapie doła, to lubię sobie posłuchać smętnej muzyki, chodząc po różnych forach i czytać historie ludzi, którzy mają zdecydowanie bardziej powalone życie od mojego. po tym zawsze jakoś zbierałem się do kupy. Dzisiaj sam postanowiłem coś napisać, więc zdecydowanie gorzej ze mną xD. To będzie kolejna historia o nieudaczniku, który nie potrafi znaleźć sobie dziewczyny. Popcorn w dłoń i zapraszam do czytania.
Mam 27 lat. Zawsze byłem sam, nigdy nie miałem dziewczyny. Od podstawówki klasowe popychadło, które z ledwością zdawało z klasy do klasy. Chyba w każdej szkole jest ktoś taki, u nas byłem to ja. Na przerwach łomot od rówieśników (bo "kolegami" ciężko ich nazwać), na lekcjach gnojenie przez nauczycieli. I tak mijała mi podstawówka i gimnazjum. Dzisiaj wiem że jeden z nich zaćpał się na śmierć, a dwóch innych siedzi w więzieniu. Teoretycznie powinienem im współczuć. Ale ile razy sobie o nich pomyślę, tyle razy uśmieszek satysfakcji nie może mi zejść z twarzy. Zawsze jakimś cudem udawało mi się zdać z klasy do klasy. Więc to może jest jakiś pozytyw. No ale dziewczyny nie miałem. Nie żebym się dziwił, żeby brać słabego fizycznie chłopaka a na dodatek debila, to trzeba być masochistą. Chociaż czytałem na tym forum, wątki mądrych dziewczyn, które brały takie niedorajdy życiowe pod swoje skrzydła. Ale wróćmy do mojej historii. Nadszedł czas ogólniaka. Nowa szkoła, nowi ludzie, nikt mnie nie bił, prawie nikt się nie śmiał. Nowy wspaniały świat. Oczywiście w powszechnej świadomości ludzi mnie otaczających, dalej byłem uważany za żywe odstępstwo od normalności. Nawet jeden z kolegów powiedział: "Z takimi jak ty to trzeba żyć w zgodzie, bo nigdy nie wiadomo kiedy przyniesiesz do szkoły karabin maszynowy" ![]() ![]() ![]() I co byście powiedzieli o takim popaprańcu? Gdy łapię doła to łażę po forach i czytam dziwne historię ludzi. Kiedyś bardzo chciałem mieć dziewczynę, a teraz? Teraz to sam nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kobieta z klasą
|
Dot.: Proste życie samotnego nudziarza
Cytat:
![]() ![]() Praca super, ale na Twoim miejscu wróciłabym na studia. Niekoniecznie Politechnika. Znajdź jakiś kierunek, który Cię zainteresuje i bierz się do pracy. ![]() 27 lat to świetny wiek na studia ![]() ![]() ![]() Studia nie są takie drogie, poza tym łatwo zdobyć stypendium za dobre wyniki w nauce i tym sposobem kosztują praktycznie grosze ![]() Także jak widzisz nie jesteś takim wyjątkowym "popaprańcem" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Strasznie przezywasz zamierzchle czasy. Serio gimnazjum i liceum to czas kiedy sie martwiles ze nie masz laski?
Poza tym nie widze wiekszego problemu dla ktorego mialbys byc sam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja znam (przynajmniej mniej więcej) swoją wartość. I niespecjalnie przeżywam swoje dzieciństwo, wręcz jestem bardzo zadowolony i dumny z siebie, że wyrwałem się z tego dziadostwa. Jeden z tamtych łepków zdechł, bo zaćpał się narkotykami. Dwóch za pobicie jakiegoś gościa trafiło do więzienia. A praktycznie cała reszta to patologia / robactwo społeczne, chlające i ćpające po krzakach, żyjące z zasiłków i 500+. Nie mam do tych ludzi żadnego szacunku. Cytat:
Chciałem, ale niestety nie jestem w stanie zdać kierunków z których miałbym później pieniądze. A sensu w studiowaniu kierunku, którego w żaden sposób nie będę w stanie wykorzystać, niestety nie widzę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nadal nie widze problemu. Po co roztrzasasz kto cpa a kto w wiezieniu? To nie ma nic wspolnego z tym ze nie masz dziewczyny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.