|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz.VIII
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie tak komora gazowa w pokoju-Poemi chyba tam później nie spisz
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Portrecik Gii Carangi
Cytat:
. W pokoju za to mam terpentynke
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja sie ciesze ze jest juz weekend. Jutro mamy komunie siostrzenicy TZ a pozniej noc muzeow
wy tez sie wybieracie?Musze wam powiedziec, ze mimo ze stracilam czesc mgr to dostalam teraz niezlego kopa zeby mimo wszystko ja szybko skonczyc
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
ech.. dzownił TZ abym go spakowała, bo bedzie teraz jechał gdzies po towar i podjedzie po swoje rzecz
![]() edit: wpadł, wypadł tylko blize zostwił bo powiedział, ze będzie póxnym wieczorem na troszke u mnie ale sam nie wie o której bo dzis mają duzo pracy
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekamy
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jakoś tak smutno, przyzwyczaiłam sie ze TZ spał obok mnie, mimo ze to tylko 2 noce były
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, co to za cisza?
![]() Edit. Mówiłam TŻ-owi o stanikach... Powiedziałam jaki mi rozmiar wyszedł (wcześniej mu mówiłam, że mam coś koło 70C, a tak na prawdę to nie wiedziałam bo zazwyczaj kupowałam na oko bo miały zagraniczną rozmiarówkę). TŻ ucieszył się jakby trafił szóstkę... No to mu tłumaczę, że pod tym względem nic się zmieniło bo to tylko właściwy rozmiar, a tamten był źle dobrany... Reakcja TŻ-a "moje biedactwa... cierpiały "
Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-05-16 o 23:19 |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
LV, naprawdę mieszkam w okolicy. Warszawa to mała dziura przecież
![]() a co do staników..to ja też kiedyś nosiłam stanik, że pożal się Boże. teraz jeszcze nie trafiłam do końca z rozmiarem..ale w miseczkę H będę celować prawdopodobnie tym razem ![]() co do obwodu to mam duże wątpliwości. bo niby z kaluklatorów i z metody obliczania wychodzi mi x5 (za x wstawiajcie sobie co chcecie. nigdy się nie przyznam )..a teraz mam o te 5 mniejsze czyli x0 i się w nim zapinam i jest w miarę okej..więc boję się, że jak kupię o te 5 większe to będzie za duży..ale ten x0 to już w ogóle nie wiem jaką powinnam mieć miseczkę
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Skóra na twarzy zamieniła się w szorstką skorupę... I się łuszczy (a właściwie sypie w malutkich kawałeczkach)... Mam nadzieję, że peeling pomoże i jutro będę wyglądać jak człowiek. Wywaliło mi węzeł chłonny więc to może na jakieś pyłki jestem uczulona?
|
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() podczytuję was tak długo, że postanowiłam się troche poudzielać. nie to, że w temacie, ale tematy sa różne, więc się odważę. liczę na ciepłe przyjęcie świeżej dawki głupoty. czytuję was od służszego czasu, ale nie mogę przebrnąć przez 7 część wątku. z tej czytałam o ślubie Madlen. (ryczałam) i teraz zamiast iść spać do was wypisuję, ale mam jakaś dziwną słabość do for, a poza tym pies zajmuje mi łóżko... |
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bardzo uradował mnie Twój pies . Dobrze zrobił, że zajął, kość mu się należy
|
|
|
|
|
#4307 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bo pewnie nie masz stalowe żebra nie pokryte gramikiem tłuszczyku.
Cytat:
Kasiu - przecież piersi masz te same, czy w staniku E czy B. A gwarantujemy ci, że w E będą wyglądały o wiele lepiej. Myślisz że to jakaś ściema? Popatrz >> tutaj <<. Pani przesiadła się z 85DD na 70H. No przecież H to jakaś tragedia . L_V dobrze gada . Zaglądnij w link w moim podpisie, i nim się sugeruj przy wyborze bielizny.Triumph ma złą miarkę. Sprawdzałam na mamie, na sobie, na siostrze. Jakieś kosmosy nam wychodziły... Cytat:
![]() Cytat:
natj - , biedna psiunia.Dobrej zabawy złotko ![]() A ja mam humor jak ta lala, bo właśnie kupiłam ładny strój kąpielowy na swoje balony . Jedyne $120 Stanik jak na pierwszym zdjęciu, majtaski jak na drugim . Nareszcie moje marzenie się spełniło, znaleźć ładny, dopasowany (tu jeszcze nie krakam) stanik + małe majtasy do tego.
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapraszamy do udzielania się![]() Rav sliczny kostium. ja w tym roku chce sobie jakis kupic. TZ mnie namawa na taki cinki, wiecie tylko z materiału (oczywiscie bikini) ale ja sie jakoś krepuje zawsze. nie wiem czemu ![]() a mnie wczoraj na noc tak głowa rozpolała ze szok i TZ tez nie przyszedł, bo dzwonił, ze po 21 z pracy dopiero wraca, wiec mu powiedziałam "kochanie to idź wczesniej spac, bo dzis na rano tez do pracy), a dzis idzie do kolegi jakies z pracy na urodziny. wiec sie tez pewnie nie zobaczymy. Wiec dzis moze w koncu napisze te streszczenie do pracy mgr za które sie zbieram i zbieram ech...
|
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
a moj TZ stanal wczoraj na wysokosci zadania. przyszedl z pracy, pozmywal, sprzatnal pokoj i poszedl dla mnie do sklepu. kupil 2 czekolady i mleczny ryz (bo tylko to moglam jesc)-co prawda smak ktorego nie znosze ale liczyc sie gest
![]() ja sie wlasnie wzielam za pisanie sprawozdania poki wnioski pamietam. i czekam na brata, ma niedlugo przyjechac
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie lenie. brat spi obok i jak wstanie to mnie wygoni z komputera wrrr.. a ja swojego laptopka w Olsztynie zostawiłam
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze niedlugo przeniesiemy komputer do drugiego pokoju- bedzie nieograniczony dostep. bo jak ona jest to nie korzystam
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze laptopa brałam ale teraz mi sie nie chcioło. brat wczoraj w nocy wrócił z wycieczki i niestety przez weekend bede mnie na necie pewnie.
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja wczoraj tak jak pisałam nie widziałam sie już z TZ![]() Rav śliczny strój
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Biia witaj Udzielaj sie udzielaj ...mam nadzieję ze na jednym poście nie poprzestaniesz .Rav śliczny kostium Niezła seksbomba w nim będziesz ![]() Mój mąż wyleciał do Holandii...do wtorku ![]() Weeknd do dupy sie szykuje. Do tego w przyszłym tygodniu też leci do Szwajcarii ( a miał nie lecieć) i z długiego weekendu tez nici .Lipa ..idę oglądac lodówki....
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu szkoda, ze akurat w weekend wyjechał, ale mam nadzieje, ze ci czas szybciutko minie
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() ze mnie straszny śpioch jest, ale już się melduję
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....akurat jak mamy sie przeprowadzac i w ogole.Witaj, trafiłaś na zastuj weekendowy.
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale ci fajnie, jeszcze troszke i bedziecie w swoim wymarzonym mieszkanku ![]() ps. a mnie pewne osoby na innym wątku baaaardzo rozsmieszyły hehe cos sie do mnie czepiły (oczywiscie pisząc brednie) jak chce by podały konkrety, to jedna przez druga że bez sensu teraz to rozstrzącac itp itd ale widać nie wszytscy wiedzą, ze jak sie mówi A, to trzeba tez powiedziec B i kolejny raz mogę stwierdzic ze dziewczyny na naszym wątku są the best i "dojrzalsze" niż niektóre inne ![]() edit: bym zapmniała: wiecie mój brat wczoraj wracała z wycieczki i jeden kolega wpadł na "super: pomysł, ze przez szyberdach autobusu wywali starą czekoladę. i tak zrobił... tylko, ze za nimi jechał tir i czekolada walnęła mu w szybe i... ją zbiła a,że chłopcy go nie wydali i nie chcieli sie przyznac to 11 osób (na szczescie mój brat nie )płaci za karę po 450zł. nieźle co
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-05-17 o 14:18 |
|
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo się przyzwyczaiłam do mojej ukochanej Lemoorki![]() Chyba o jedno nie za dużo, wtedy to ma sensik Tz mnie wysyła na badania czy nie mam nadczynośći tarczycy, bo się załamuje,że jem więcej niż on i wygląda jak wyglądam a on ciągle tyje![]() Witamy Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67859 |
||
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
poczytaj, poczytaj, jak to jest jak funkcjonują KWA
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

TO ja w 70 się nie mieszcze. Pod biustem mam 73
. ja już nie kapuję mam 75 i 90?

Za bardzo się przyzwyczaiłam do mojej ukochanej Lemoorki