|  2008-05-02, 12:40 | #181 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Może coś u mnie za micel Avene?  http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464 Poza wątkiem mam trochę próbek męskich zapachów. 
				__________________ Wymienię | 
|     |   | 
|  2008-05-02, 17:05 | #182 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-03, 22:46 | #184 | 
| Raczkowanie | 

Może coś u mnie za Isabella Rossellini, My Manifesto – edp, zostało 45% z 30ml ?

__________________ kosmetyki na wymianę : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304930 | 
|     |   | 
|  2008-05-04, 12:11 | #185 | 
| Wtajemniczenie | 

hej, cos u mnie za Blended Powder?

__________________ Kwiecień^Lancome, Prada, Burberry https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333 | 
|     |   | 
|  2008-05-04, 12:17 | #186 | 
| Rozeznanie | 

cos u mnie ?    
				__________________ luty cash : 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 luty gym : 1 2 3 4 5 6 7 8 ( 9 10 11 ) luty books : 1 2 3 | 
|     |   | 
|  2008-05-11, 09:32 | #188 | 
| Przyczajenie | 

Niestety nic    | 
|     |   | 
|  2008-05-11, 20:00 | #189 | 
| Zakorzenienie | 

U Ciebie bardzo mi się podoba : Yves Rocher, Bronze nature – Samoopalające mleczko do twarzy i ciała 3 w 1 oraz Kryolan, DermaColor, Fixing Spray.

__________________ "Through the darkness of futures past, the magician longs to see. One chants out between two worlds ... fire, walk with me' http://kiciawampirzyca.blogspot.com | 
|     |   | 
|  2008-05-12, 12:48 | #190 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Z mojej strony: - Yves Rocher, Bronze nature – Samoopalające mleczko do twarzy i ciała 3 w 1, - Kryolan, DermaColor, Fixing Spray. W zamian za Twoje: - Yves Rocher, Neonatura Souffle EDP - zapach delikatny i zmysłowy zarazem. Kojarzy mi się z początkiem lata i rzeczywiście z ciepłym powiewem wiatru. Łączy w sobie nuty jaśminu, mandarynki i ylang ylang. Woda była używana, zostało ok. 40 ml z wyjściowej pojemności 50 ml. - Miniaturka EDP Yves Rocher Yria 7,5 ml Co o tym sądzisz? 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-12, 23:00 | #191 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ "Through the darkness of futures past, the magician longs to see. One chants out between two worlds ... fire, walk with me' http://kiciawampirzyca.blogspot.com | |
|     |   | 
|  2008-05-13, 10:43 | #192 | 
| Zadomowienie | 

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-05-13, 14:31 | #193 | 
| Zakorzenienie | 

Witam Ciebie  Zaryzykuję raz jeszcze.. moze cos znajdziesz za którys z kosmetyków: Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum Ujędrniająco-Napinające do biustu, nowe, Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 Oeparol EMG, Żel nawilżający pod oczy – nr 1 na KWC użyty 3 razy, 28/30 ml ??? | 
|     |   | 
|  2008-05-13, 15:18 | #194 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-13, 19:18 | #195 | 
| Zadomowienie | 

Podobają mi się te rzeczy daj znac co bylabys sklonna oddać   Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder. Dior, Diorshow Powder – kolor 003 Catwalk pink (chłodny, nasycony róż), pełnowymiarowy tester, użyty kilka razy (jednak nie mój kolor, a szkoda, bo cudnie rozświetla twarz), ubytek minimalny, waga 2g. Też tylko za puder. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210699026 Sztyft olejek ( ten co dobry na silownie  ) | 
|     |   | 
|  2008-05-14, 16:22 | #196 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-15, 15:16 | #197 | 
| Zadomowienie | 

Agnieszko pytałas u mnie o meteoryty i szachownice ,odpisałam u siebie-przepraszam ze tak pozno   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-05-15, 23:33 | #198 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-16, 16:48 | #200 | 
| Zadomowienie | 

A możesz tutaj wkleić jej fotkę? A co spodobało Ci sie u mnie?

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-05-16, 18:56 | #201 | 
| BAN stały | 

U Ciebie podoba mi sie pare rzeczy: min cien CLinique, liner, lakier Chanel, plyn Avene - pytanie czy cos z tych rzeczy moglabys oddac - ja oczywiscie moglabym jeszcze tez cos znalezc pytanie tylko czego szukasz.

| 
|     |   | 
|  2008-05-16, 21:58 | #202 | 
| Zadomowienie | 

U Ciebie podba mi się Clinique, Blended Face Powder and Brush, ale widzę, że wymienisz do tylko na inny puder    | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 11:03 | #203 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-17, 11:08 | #204 | 
| Zadomowienie | 

Właśnie negocjuje puder za meteoryty, jeśli nic z tego nie wyjdzie, z chęcią zamienię do na DDML.

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 12:15 | #205 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-17, 12:31 | #206 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za 
 | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 14:18 | #207 | 
| Zadomowienie | 

to super   a znalałabyś coś jeszcze u mnie za Clinique, Colour Surge Eye Shadow, Soft shimmer ? Poza wątkiem mam piankę do demakijażu 30 ml, krem z filtrem 15 City Block, Liquid Soap 30 ml wszystko Clinique   | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 14:35 | #208 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 U Ciebie spodobały mi się: Mały róż Nina Ricci Face 2 Lip Lacquer Too Faced Lip Injection Mask- Czy możesz zaproponować ewentualną wymiankę, bo nie moge znalęźć wartości Twoich rzeczy? 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-05-17, 14:50 | #209 | 
| Zadomowienie | 

A czy mogłabym liczyć na te trzy rzeczy przez Ciebie wymienione + Cool Water Davidoff edt, zostało ok, 20ml, z wymiany, kiedyś mi się podobał, teraz już chyba nie mój zapach (najbardziej zalezy mi na cool water)?

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 15:06 | #210 | 
| Zadomowienie | 

Niestety nie mam już Cool Water   Zapomniałam usunąć z wątku, ale mam mnóstwo próbek innych zapachów  Mogę również zrobić odlewkę szamponu Matrix Sleek Look   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.