| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-05-17, 15:04 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | Nie równe chudnięcie. POMOCY!!!

Ostatnio postanowiłam schudnąć, więc kupiłam sobie hula hop i serum wyszczuplające + ujędrniające antycellulitowe z Eveline . Kręce od ponad tygodnia a smaruję się od 4 dni. Trzeba przyznać widzę rezultaty tylko mam problem. Otóż na jednym pośladku już prawie nie mam cellulitu, widać, że jest szczuplejszy. Ale drugi nic! Więc mam połowę tyłeczka w miarę szczupłą a drugą cały czas wielką i pełną cellulitu. Proszę POMÓŻCIE!!! 
				__________________ Ola  pisendlof!  | 
|     |   | 
|  2008-05-17, 15:22 | #2 | 
| Rzabbocop | 

Dot.: Nie równe chudnięcie. POMOCY!!!

Tydzień to za mało, żeby oczekiwać jakichś wymiernych rezultatów, zobacz co będzie za 2-3 tygodnie

| 
|     |   | 
|  2008-05-17, 15:48 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Dziękuję za pocieszenie   . Już się bałam, że to przez to, że kręcę hula hopem tylko w 1 stronę... 
				__________________ Ola  pisendlof!  | 
|     |   | 
|  2008-05-22, 11:38 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Myślę, że lepiej gdybyś nauczyła się kręcić w drugą też  Ja też myślałam, że to nie ma znaczenia ale trafiłam na wypowiedzi ludzi, że jednak ma. Więc teraz śmigam w dwie. Na początku się wkurzałam bo w tą jedną to mi kiepsko szło, w zasadzie tak jakby musiałam się nauczyć kręcić od początku ale teraz już jest ok.   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.