|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 40
|
|
|
|
#1352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj to miała poważną kontuzję - współczuję. U mnie nic na szczęście nie "chrupnęło" więc złamania nie ma, w ciągu dnia normalnie funkcjonuję tylko wieczorem i w nocny mnie noga "rwie" więc wydaje mi się, że mam bardziej potłuczenie boku, bardziej dołu kolana (kolana nie miałam spuchniętego) i łydkę czyli pewnie stawy/mięśnie bolą. Kupiłam sobie dodatkowo żel na potłuczenia/obrzęki i smaruję, jak mi za kilka dni nie przejdzie to idę do lekarza. Dziękuję za wiadomość |
|
|
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
Na codzień obowiązuje mnie bardzo biznesowy strój, czyli dużo czarnego i bieli albo beżu.
Chciałabym wyglądać bardziej wyraziście, bo już mnie to męczy. Używam szminek. Oprócz tego myślałam o jakiś ciekawych kolczykach. Ale nie takich srebrnych albo złotych albo z pseudobrylancikami, tylko właśnie o czymś ciekawszym, oryginalniejszym, mniej babciowatym, nowocześniejszym. Znacie jakieś ciekawe sklepy? Jako przykład mogę podać, że podoba mi się wizerunek Katherine Ryan. Jest nowoczesny i podkreśla jej urodę, ale jednocześnie trochę klasyczny. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2017-07-29 o 19:49 |
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;75881986]Oj to miała poważną kontuzję - współczuję.
U mnie nic na szczęście nie "chrupnęło" więc złamania nie ma, w ciągu dnia normalnie funkcjonuję tylko wieczorem i w nocny mnie noga "rwie" więc wydaje mi się, że mam bardziej potłuczenie boku, bardziej dołu kolana (kolana nie miałam spuchniętego) i łydkę czyli pewnie stawy/mięśnie bolą. Kupiłam sobie dodatkowo żel na potłuczenia/obrzęki i smaruję, jak mi za kilka dni nie przejdzie to idę do lekarza. Dziękuję za wiadomość a wiesz ze okłady z lisci kapusty działaja cuda? |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Help! Laptopa mam w miarę nowego, ma 4 miesiace. Zawsze noszony/więziony tylko w specjalnej miękkiej torbie. Dziś zeswirowal i nagle po ekranie latają mi jakieś niebieskie mrugajace paski. Istnieje szansa ze to jakieś wariactwo oprogramowania czy coś się dzieje fizycznie z komputerem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam osoby, Google mi co 2 zdjęcie z gigantycznym dekoltem pokazuje masz jakiś przykład kolczyków o jakie Ci chodzi?
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Naczelna Nastolatka
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;75881986]Oj to miała poważną kontuzję - współczuję.
U mnie nic na szczęście nie "chrupnęło" więc złamania nie ma, w ciągu dnia normalnie funkcjonuję tylko wieczorem i w nocny mnie noga "rwie" więc wydaje mi się, że mam bardziej potłuczenie boku, bardziej dołu kolana (kolana nie miałam spuchniętego) i łydkę czyli pewnie stawy/mięśnie bolą. Kupiłam sobie dodatkowo żel na potłuczenia/obrzęki i smaruję, jak mi za kilka dni nie przejdzie to idę do lekarza. Dziękuję za wiadomość Kiedy mi 40 kilo psa wbiegło pełnym pędem w kolano, to mi skręcił staw, ale też pamiętam, że wtedy lekarz mi tłumaczył, że tam idzie jakiś nerw tak jakby wzdłuż łydki i golenia. I ten nerw może długo właśnie mocno boleć po takim nagłym uderzeniu. Bez względu na to czy jest jakiś poważny uraz czy nie.
|
#1358 | |
|
Konto usunięte
|
Doprawdy? Nie wiedziałam Cytat:
Mnie też walnęło ponad 40-kilowe - moje psisko, nie wiem co mu odbiło ![]() Tak by mi na to pasowało, że to jakiś nerw Mam takie "rwanie" w nodze, które tak do końca ciężko mi umiejscowić dlatego m.in. smaruję całą nogę - od kolana w dół. |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zazwyczaj ubieram się w takim stylu: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...ce-outfits.jpg Ale właściwie mogłabym też trochę luźniejszym, np. http://i1.wp.com/www.trendscender.co...size=334%2C500 Z tym, że nie chce mi się teraz szukać nowych ciuchów, bo pewnie niedługo będę się przeprowadzała i nie chcę gromadzić rzeczy. Dlatego kolczyki w mocniejszych kolorach i kształtach wydają mi się lepszym rozwiązaniem. Katherine Ryan to ta kobieta: https://www.youtube.com/watch?v=pV3ZcJPM-ys&t=639s https://www.youtube.com/watch?v=hYzbPasw2m8 https://www.youtube.com/watch?v=-ASDr2j_Rbc Ale mi chodziło raczej o jej styl uczesania i makijażu niż ubioru. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2017-07-29 o 21:49 |
|
|
|
|
#1360 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.decobazaar.com/produkt-or...a-5579492.html (nie wiem czy może być link - jeśli nie to szukaj pod hasłem ORIENT AZURE :: NOWOCZESNE KOLCZYKI Z GRAFIKĄ) mnóstwo wzorów do wyboru, w różnych kolorach, a jednocześnie maja klasyczny prosty kształt, więc nie będą się gryzły z eleganckim ubiorem. |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1362 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamawiałaś od nich coś kiedyś? Jak je dostałaś wyglądały tak jak na zdjęciach? |
|
|
|
|
#1365 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sporo z nich jest robiona ręcznie i to widać
Edytowane przez Pani_Mada Czas edycji: 2017-07-29 o 22:23 |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz coś naprawdę ekstra i oryginalnego to polecam galerie ekskluzywnego rękodzieła, nazywa się trendymania i naprawdę cuda można tam znaleźć, ale tanie nie są.
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;75559056]
![]() Po pierwsze autorka pytania nie ma odrostów, bo ma naturalny kolor. A po drugie każdą farbę, której używałam, należało położyć NAJPIERW na odrosty, trzymać ok. 20 minut i dopiero potem na resztę.[/QUOTE] Właśnie w tym rzecz. Poczytaj ulotki farb ![]() Ja zrobiłam taki błąd, farbując swoje całe naturalne włosy i potem miałam włosy przy głowie jaśniutkie, a na długości rude. Zapytaj też fryzjerki, bo jak byłam na poprawce, to powiedziała mi dokładnie tak samo. |
|
|
|
#1368 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Czy zna ktoś dobrą stronę z niemieckim translatorem ? Tylko błagam nie google... niby coś tłumaczy ale i tak nie wiem dalej zbytnio o co chodzi albo nie tłumaczy niemieckim słów. Chyba, że mógłby ktoś chwilkę poświęcić aby wytłumaczyć mi do czego jest dany kosmetyk tudzież różnice pomiędzy dwoma kosmetykami ?
Edytowane przez Kamilaa21 Czas edycji: 2017-07-30 o 00:01 |
|
|
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;75884376]Doprawdy? Nie wiedziałam
Mnie też walnęło ponad 40-kilowe - moje psisko, nie wiem co mu odbiło ![]() Tak by mi na to pasowało, że to jakiś nerw Mam takie "rwanie" w nodze, które tak do końca ciężko mi umiejscowić dlatego m.in. smaruję całą nogę - od kolana w dół.[/QUOTE] tak przypomniało mi sie jak nastapiło u mnie skojarznenie-kolano+ ortopeda. maz mial kiedys kontuzje kolana zaliczył dwóch ortopedów nic mu nie stwierdzili a noga bolała. ten ostatni rzucił mu na odchodne własnie okłady z lisci kapusty. chłop moj jest sceptyczny do takich "wynalazków" ale go przekonałam bo akurat zmrozone liscie kapusty uratowały kiedys moje cycki ![]() na pewno tłuczesz lekko te nerwy i obkładasz nogę no i obwiazujesz zeby sie to trzymało jakos (np na noc) tylko nie pamietam czy w przypadku nogi miały to byc zimne liscie czy ciepłe. |
|
|
|
#1370 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nadal nie wiem, o co Ci chodzi. Farbuję od wielu lat i zawsze tak, jak napisałam - najpierw odrost, potem reszta - i mam jednolity kolor, nic jaśniejszego na głowie. |
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie kupię taką torebkę? W takim kolorze, mieszczącą A4, sztywną.
|
#1375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oprócz wcześniej wymienionych ja poleciłabym jeszcze Hydropolis. Po zwiedzaniu zoo możesz wybrac się do ZaZoo beach bar a potem z przystani Zwierzynieckiej popłynąć stateczkiem bodajże do przystani Kardynalskiej i urządzić wieczorny spacer po Ostrowie Tumskim ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
http://www.decobazaar.com/produkt-lu...i-5525210.html http://www.decobazaar.com/produkt-sr...e-5577110.html http://www.decobazaar.com/produkt-ko...y-5392294.html Kolorowe i wyraziste, ale proponowałbym raczej małe, max kilkucentymetrowe.
|
|
#1377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzeniona
|
ZWROT.
Kupiłam buty i spódnicę w jednej z sieciówek, zapłaciłam kartą. Niestety dopiero teraz przypomniałam sobie, że jej ważność jest tylko do końca lipca. Przy zwrocie należy podać kartę, którą się płaciło. Czy w takiej sytuacji muszę to zwrócić jutro i ewentualnie kupić jeszcze raz za gotówkę (na wypadek zwrotu)? Bo podejrzewam, że nikt mi nie zwróci kasy na zupełnie nową kartę, nawet przy pokazaniu tej starej? |
|
|
|
#1379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli podobają, ale obawiasz się, że będziesz musiała reklamować, to karta nie ma znaczenia. W przypadku wad będą musieli ci zwrócić nawet jak karta nieaktualna. Mi już zwracano gotówką - zazwyczaj tak mi zwracano. Ale w przypadku zwrotów "grzecznościowych", niewynikających z reklamacji to pewnie zależy od ich procedur. |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Pendolino - klimatyzacja
Jaka jest klimatyzacja w pendolino? Mogę sobie wyłączyć jeśli za bardzo wieje? Ostatnio jechałam kilka razy intercity w wagonie bezprzedziałowym i strasznie zmarzłam właśnie dlatego, że nie było klimatyzacji nad każdym, tylko była jedna idąca przez środek wagonu. Jutro mają być upały ale w takim wypadku nie wiem czy brać do pociągu coś do okrycia się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

masz jakiś przykład kolczyków o jakie Ci chodzi?

Mogę sobie wyłączyć jeśli za bardzo wieje? Ostatnio jechałam kilka razy intercity w wagonie bezprzedziałowym i strasznie zmarzłam właśnie dlatego, że nie było klimatyzacji nad każdym, tylko była jedna idąca przez środek wagonu. Jutro mają być upały ale w takim wypadku nie wiem czy brać do pociągu coś do okrycia się