![]() |
#2731 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
a już się chwaliłam kiedyś ale jeszcze raz mogę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Przepiękna ta suknia!!!
Też mierzyłam tego typu romantyczne sukieneczki i powiem szczerze, że naprawdę mi się podobały!!! Przepiękny tren z tyłu!!!! Cudowna ![]()
#2733 |
Rozeznanie
|
dzięki kasienko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście!!! jeszcze ładniej się prezentuje!!!
Bosze jakie my bedziemy piekne w tym dniu!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2735 |
Rozeznanie
|
bez dwóch zdań!
![]() ...o nieee... ja chcę ślub już teraz zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zadomowienie
|
Kasienko pięknie wyglądasz w tej sukni, tak wybitnie kobieco, na pewno narzeczony zakocha się w Tobie po raz drugi jak Cię w niej zobaczy!!
![]() Monai suknia boska, w moim stylu, bo lubie takie zwiewne i romantyczne ![]() Aż wam pozazdrościłam, cudne te wasze suknie co do jednej, oprócz mojej, bo ta nawet trenu nie ma.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Rozeznanie
|
ale nie musi być tren żeby piękna była
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zadomowienie
|
Już nie marudzę.
A tak wogóle monai to jest suknia Maggie Sottero??Jaki koszt jeśli mogę spytać? |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Rozeznanie
|
nie, no jak masz potrzebę marudź, w sumie od czego jest t forum
![]() ![]() zgadza się MS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, piękne sukienki
![]() Ja się muszę wyżalić. Do ślubu niecałe 3 tygodnie, bardzo dużo rzeczy nie załatwionych. W zeszły weekend Łukasz cały dzień był na uczelni w Ostrołęce, w ogóle się nie widzieliśmy. W tygodniu to samo, bo chodziliśmy po bankach pytać o kredyt a potem byliśmy u dewelopera i niestety nici z tamtego mieszkanka ![]() My nie mamy tyle kasy, bo wszystko idzie na wesele, nie ma też możliwości w tak krótki czasie dostać kredyt. Poza tym żeby go dostać trzeba mieć podpisaną umowę przedwstępną z deweloperem. Do tego oni zaczynają budować dopiero na jesieni czyli przed rozpoczęciem już musielibyśmy zapłacić im 46tyś. Trochę mi się to nie podoba. W piątek Łukasz był wkurzony, bo ma w ten weekend 3 zaliczenia i poprawkę. Napisałam mu jedną z prac, wydrukowałam mu wczoraj wszystko w pracy, bo byłam od 9 do 17. Dzisiaj wróci znowu po 20 ze szkoły w końcu. Tydzień po ślubie czyli 13 czerwca ma obrone do której jeszcze nic nie umie. Ogólnie jest zły jak osa. Ja mam w tym tygodniu pracę od 13 do 21 czyli znowu mało się będziemy widzieć. Jest mi smutno, jestem poddenerwowana i płakać mi się tylko chce ![]() ![]() ![]() Ja to wszystko wiem tylko nie mam zupełnie czasu i w ogóle jakaś wypompowana z życia jestem. Wezmę sobie L-4 w pracy żeby wszystko pozałatwiać chyba ![]() Nie mamy nawet piosenki na pierwszy taniec, no nic po proatu ![]() ![]() ![]() Trzeba iść do 2 spowiedzi a my na jednej jeszcze nie byliśmy!!!!! Załamana jestem ![]() Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2008-05-18 o 07:17 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() do spowiedzi jeszcze zdążycie pójść bo tą drugą to najlepiej dzień przed odbyć to wtedy mniej czasu na grzeszenie ![]() nie zamartwiaj się tyle bo to ma być najpiekniejszy dzień w Waszym życiu a nie może to wyglądać jakbycie za karę szli do ślubu! zresztą zawsze wszystko się układa dobrze tylko troszkę wyluzować trzeba ![]() buzia i 3maj się ciepło
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zadomowienie
|
Dizewczyny powiem krótko z życiem jest dokładnie jak z Miriam - niby wszystko pięknie ładnie a tu h....
Prawdopodobnie czeka mnie operacja tego kręgosłupa i to dośc poważna, pewność będę miała w ciągu kilku dni - dzisiaj jadę na pierwsza konsultację - im więcej opinii róznych lekarzy tym lepiej - ale nie wiadomo czy do wesela się wygoi ![]() W pracy umowa kończy mi się 31 maja - a ja na zwolnieniu jestem ..... ![]() No i żeby to cholerstwo tak nie bolało to by dobrze było ![]() Biricchina nie martw się wszystko się jakoś ułoży, dasz sobie radę ze wszystkim, a za 3 tygodnie będziesz świeżo upieczoną szczęśliwą mężatką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bardzo mi miło... ![]() Cytat:
Wszystko będzie ok!!! Zrób sobie super relaksującą kąpiel ![]() I pomyśl, że ten najpiękniejszy dzień się zbliża!!! Będzie cuuuuuuuuuuudownie!!! Mnie też czasem dopada deprecha!!! Musisz wziąć się w garść! Napewno dasz radę! Weźcie sobie dzien wolnego i postarajcie się nadrobić zaległości w załatwianiu spraw przedślunych. Głowka do góry skarbie! Pamietaj, że teraz może być tylko lepiej!!!!! Buźka ![]()
![]() |
#2744 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli tak to cakliem nizle ale chyba oni woleli by bardziej w centrum . Zreszta wysle im linki i zapytam sie ktory chca ![]() Cytat:
Ojej kurcze trzymaj sie i badz dobrej mysli ( wiem ze latwo sie mowi , ![]() Cytat:
Glowa o gory trzeba byc pozytywnie nastawionym zrob sobie liste i pokolei ... Wiecie co rozmawiam z mama a to o bukiecie no to mowi ze jeszcze sie zobaczy, mowie ze wlasnie jestem w trakcie patrzenia i okazuje sie ze ona chciala zamowic moj bukiet na tydzien przed slubem.... itak za kazdym razem mow ze na wszystko jest czas, ale jak my bedziemy sie przeprowadzac to pewnie nie bede miala telefonu ani interetu nie wiem jak dlugo to teraz trzeba zapiac wszystko na ostatni guzik. Im wszystkim sie wydaje ze na wszystko jest jeszcze czas, a ja uwazam ze takie rzeczy mozna i trzeba wczesniej zlatwic to sie czlowiek obedzie strau . Nie moge sie dogadac . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Rozeznanie
|
Witam,
czekoladka 79 badz dobrej mysli, wszystko bedzie dobrze ![]() Dziewczyny czy pasuje ten łancuszek do sukni?
#2746 |
Rozeznanie
|
Lulucelo
to ten dworek tak polecam go jest nie drogi i naparwdę bardzo fajny. Sukienki Dziewczyny jesli chce3cie sie upewnic ze ta sukienka to ta jedyna to jak sie umowicie na miarę to weźcie ze sobą biżuterię, bieliznę buty i pomalujcie się mocneij uczeszcie apotem mozna sie zachwycać to upewnia, ze ta sukienka to żadna inna. Biedronka Co do biżuterii kształtem jest ok, ale przy tym bolerku masz perełki. Nie myślałaś o tym?? Zresztą ja uważam, ze jak się ma bolerko to coś pod szyję to już za dużo (zwłaszcza jak jest takie ozdobne) |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Spor z rodzinana ciag dalszy...Jak juz kiedys mowilam ,ze wiekszosc zaproszonych przezemnie gosci odpowiedzialo ze im sie nichce jechac na moje wesele bo na ukraine to po co beda jechac.Moj kuzyn bieze slub 21 czerwca.Pozapraszal wszytkich oprucz mojej mamy taty i oczywiscie mojego rodzenistwa i mnie.Bo powiedzial ze holoty niebedzie zapraszac.Wiecie co no szlak mni etrafil...Po jakims tygosniu jak juz wszytscy dostali zaproszenia ten pajac z laska przywiuz zaprszenie moim rodzicom nas niezaprosil(mowie o rodzenistwie=a zaprazsal wszytkich kuzynow.Zrobilo mi sie przykro.Ale to nic.On rob welsele na wsi gdzie trzeba samemu zaplacic za dojazd i spanie bo z tamtad raczej ciezko wyjechac jakims autiobusem.Tam poprostu przeba zostawac na noc i kazdy gosc ma placic za siebie.A tam jest drogo bo 150 zl za osobe.CAla rodzina jedzie nawet bardzo zchorowana babcia.a kuzwa mi powiedzilei ze im sie nichce a ja skurczybykom oferowalam dojazd spanie wszytko zadarmo mieli tylko przyjechac nazrec sie nachlac i dobrze bawic...Wiecie ryczec mi sie chce.Dlaczego ludzie sa tacy porabani...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
|
Hej Girls!!! Ostatnio tak malo mam czasu na wizaz
![]() ![]() Zaproszenia rozdajemy (w slimaczym tempie), poradnia zaliczona, w tym tygodniu do USC po to zaswiadczenie, po dokumenty do parafii i jazda spisywac protokol. I znow stresik ![]() 89 zostalo ![]() Ciagle nie mam fryzjera ani makijazystki ![]() Musze uciekac ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam, ze sa perełki, ale jakoś mi sie tak spodobało i dlatego pytałam o zdanie jak to wygląda ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | ||
Rozeznanie
|
Biricchina nie martw się, po prostu gorszy dzień
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tymczasem wygrzebałam z aparatu zdjęcia butów moich ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi już jest dużo lepiej, właśnie wróciłam z sesji u fotografa i z imienin Babci Zosi ![]() ![]() ![]() Rany taka jestem szczęśliwa, ale czuję, że na maksa się wzruszę w ten dzień. Będę ryczeć jak bóbr! Cytat:
Hmmm mi się wydaję, że lepszy byłby jakiś bardzo delikatny łańcuszek, bo za bogato przy tej szyi już jest ![]() Cytat:
A rzeczami na które nie mamy wpływu nie warto się przejmować. Głowa do góry Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ale znalazłam boską piosenkę!! Ziyo "Magiczne słowa (Wszystko to co mam)" Chciałabym to na pierwszy taniec, myślicie, że można się wolno pobujać ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zadomowienie
|
Dobrze,że jest coś takiego jak niedziela,bo przynajmniej MP 2008 tak nie napierdzielają z pisaniem i mogę w końcu uzupełnić braki w czytaniu
![]() ![]() Ciekawe jak tam Mbu83 po weselichu ![]()
#2753 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie Panny Młode!
Jestem tu świeżynką ![]() Do tej pory myślałam, że tylko ja mam takie chore obawy nie tyle co do ślubu a do samego przyjęcia weselnego. Tymczasem widzę, że to jest całkiem normalne i nie tylko ja mam przyszłych gości weselnych pod znakiem zapytania. Ufff... nie jestem samotna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Rozeznanie
|
Witaj monia moja imienniczko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
annakacka co się stało? Dopiero co podtrzymywałaś mnie na duchu, a dzisiaj Ty masz doła. Głowa do góry. Są ludzie i parapety.... Moja kuzynka mi powiedziała, że raczej nie przyjdzie na mój ślub, bo będzie miała wtedy urlop i chciała sobie wyjechać gdzieś za granicę. Rodziny niestety się nie wybiera. Łaski nie robią, ale szczerze się dziwię. Gdyby mnie ktoś zaprosił na ślub, na Ukrainę ani chwili bym się nie wahała. Przecież to wspaniałe przeżycie, inna kultura, inne tradycje, nawet kuchnia inna. Niech siedzą w swoich zapyziałych domach i żałują tych wszystkich wspaniałych chwil. Ludzie czasami bywają bardzo ograniczeni. Nie przejmuj się, najważniejsi w tym dniu i tak jesteście WY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Raczkowanie
|
dziewczyny gdzies na forum kiedys byl watek o makijazu w 2 krokach. nie moge go znalezc, pomozecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Wtajemniczenie
|
monia261085 witaj
![]() Kobietki suknie macie boskie ![]() Wczoraj dzwoniła moja mama, że zmarła ciocia mojego taty ![]() ![]() Dzisiaj byliśmy na komunii synka mojej kuzynki. Kościół malutki, odnowiony, z pięknymi freskami i po prostu ![]() ![]() Za to przyjęcie w restauracji w ogóle mi się nie podobało, rosół był zimny, surówka kwaśna, kotlety się rozwalały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |||
Zakorzenienie
|
![]()
Zgadzam się z dziewczynkami!!! Do takiej sukieneczki idealne będą perełki, ale bardzo delikatne... choćby jedna mała perełka na delikatnym łańcuszku. Będzie wyglądała bardzo subtelnie! Myślę, że ten naszyjnik jest troszkę za duży <mimo, że śliczny>.
![]() Cytat:
Nie warto zawracać sobie głowy ludzmi, którzy myślą że pozjadali wszystkie rozumy! Pomyśl o ile piękniej będzie i o ile będziesz spokojniejsza wiedząc, że nikt niepowolany nie popsuje Ci swym zachowaniem tej pięknej uroczystości!!! Myśl o tym pozytywnie!!! To oni będą tego żałować- nie Ty!!! Trzym się mocno ! Buźki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To co moge dodać, ze skoro są tacy beznadziejni to moze nie warto sie nimi przejmować,w końcu na siłe ich nie zaciągniesz. Nie wiem czy cie to pocieszy, ale ja z niektórymi gośćmi też tak mam, mój brat cioteczny (najbliższa rodzina) nie przyjedzie bo trezba jechać przez pół Polski, a moja siostra cioteczna (jego siostra) nie przyjedzie bo jest w ciąży (przecież to nie choroba), no ale ok, niech im będzie. Zresztą mieliśmy potwierdzenia do 1 maja i tak do dzisiaj wykruszyło nam sie kilka osób, ale muszę być przekonana, że jak ktoś nie chce to go siłą nie przyciągnę. Biedronko O to tym bardziej jak to jest sukienka, to myślę, ze perełki były by bardziej trafione, choc ten naszyjnik nie wygląda źle. ja chyba w ogóle bym odpuściła naszyjnik, jesli juz rzeczywiście chcesz coś to coś delikatnego, ale zdecydowanie postawiłabym na kolczyki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Na poczatku,dziewczyny wielkie dzieki.zZ wami kazdy koszamr zamienia sie w cudowny dzien.Przemowilyscie mi do rozumu.Tylko ja niemoglam mami tego przemowic.Dzisiaj byl zjadz na objad u babci.I wszyscy tak sie zachwycali slubem Mojego kuzyna ze to tu i tu bedzie mojej mamie sie zrobilo bardzo przykro...I dzwonila do mnie z placzem.W ktorysms momecie jakas ciotka powiedziala ze Widzisz Mirka to bedzie wesele gdzie wszyscy jada a nie jak u anki.Bo na ukraine my niepojedziemy.Mama najpierw sie zdenerwowala i powiedziala ze a na wsi to co lepsze welele,i sami za wszytko placic ze ona ma w dupie taki interes.A po drugie Do Ani przyjada inni goscie was to ona ma w dupie.Po co jej jakies wiesniaki z polski jak przyjada goscie w wloch i chiszpani...Ubrala sie i wyszla.
![]() ![]() Integra ten problem meczy mni ejuz od 15 maja a dzisija to juz mnie dopad calkowicie,ale juz jest ok A tak pozatym monia261085 witaj miedzy nami...Uwiez ze z nami bedzie lepiej...A tak sero uwazaj bo uzaleznisz sie od nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.