|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
hmm no wiecie jestem tu od niedawna wiec moze to glupie i bedziecie sie ze mnie smiac ale co to jest ten priv??
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz kliknac w nicka ktory sie znajduje nad avatrem osoby do ktorej chcesz wyslac wiadomosc i wtedy Ci sie pojawia kilka opcji do wyboru m. in. wyslij wiadomosc prywatna, klikasz, piszesz i wysylasz i inni tego nie widza, tylko osoba do ktorej kierowana jest ta wiadomosc
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a no dzieki
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() Jaga słonko trzymaj się. mam nadzieje, ze TZ wszytsko zrozumie i przemysli. co do katalogu z apartu, przeciez chyba cały jest na ich strone netowej?? co?? |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
jaga moim zdaniem (nie obraz sie ale to jest moja opinia) musisz totalnie wyluzowac wydaje mi sie ze masz jakias dziwna wyrobiona opinie ze facet sie musi oswiadczyc wtedy i wtedy ze musi rozpieszczac itd.. kto powiedzial ze facet wogole sie musi oswiadczyc? ze musi dac pierscionek? to tylko przyjety zwyczaj moi rodzice niemieli zareczyn.. postanowili wziasc slub i tyle.. wydaje mi sie ze slowo kocham i przyytulenie takie cieple prawdziwe jest miliona razy lepsze od pierscionkow z brylantami i trafionnych prezentow.. kurde moze on mas tresa boi sie nie wiem jak to zrobic.. przeciez to jest dla faceta OGROMNY stres.. a jesli ktos mysli ze to takie hop siup tosie myli... co do urodzin prezentow itd.. kurde zamiast sie cieszyc ze dostalas sweter czy branzoletke to bylas zla za za male ze nietakie.. szczezrez mowiac mi tez by sie oidechcialo robic prezentow osobbi ktora je krytykuje.. przeciez powinna sie liczyc pamiec a nie trafnosc...
kiedys napisalas ze lubisz rzadzic.. moze go tym swoim rzadzeniem przytlaczasz? tyle odemnie.. niechce zebys pomyslala ze cie krytykuje.. postaw sie poprostu w jego sytuacji.. ciagla presja czy tafie z doborem czy bedzie tak jak ty chcesz... czy go nie skytykujesz...
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko pamietam ze mówił ze mnie kocha(potem luka w pamięci) i prosi o moją rękę
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie... a jednak jestes jaga nieukrywajac perfekcjonistka i wszytko musi byc tak dokladnie jak lubisz.. wiesz to dla niego jeszcze wiekszy stres... (przeczytalam calego bloga i takie wlasnie odnioslam wrazenie.. ty sie boisz co z nim bedzie po slubie.. a moim zdaniem on sie boi jeszcze bardziej... kazdy chce cos zrobic przeciez po swojemu... a niektore twoje wypowiedzi wskazuja na to ze hmm a zreszta.. trzymam kciuki i tyle..)
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
ja Jagi bloga jeszcze nie czytałam, wiec wypowiem sie po przeczytaniu.
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
a ja też bym chciała poczytać ale nie wiem jak znaleźć ten blog? na wizazu?
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaska i co dzwonił twój TZ do tych sal?? ja to na waszym miejscu z ciekawości juz bym nie mogła wysiedziec
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
klinij na jaga przy atawarze owtorzy ci sie jej strona i tam w zakladce kontakty na dole jest podany
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
jak nas dzis tu mało, widac ze weekend i wsyztskie zajęte
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
nie zajete.. poprostu sie bycza albo przytulaja gdzies w lozeczku.. do mnie zaraz tez tz przyjdzie i jedziemy na piknik nad jezorko
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie
![]() a my z TZ i moimi rodzicami mamy na 14 iśc do mojej babci i dziadka na imieniny ![]() tylko, ze tenmój skubaniec jeszcze spi, a ja nie moge go obudzic telefonem mial budzik nastawiony na 8 bo mial jeszcze troche prac w domu zrobic i chyba nici z tego a ja mam dzis ochote na jakis spacerek
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze jak mój TZ ma wolne to akurat musi lać i będziemy w domu siedzieć ehmoże wyciągnę go do tych restauracji, dowiedzieć sie o terminy bo może niepotrzebnie panikuję chociaż skoro komunie zamawiają już na 2010 to co dopiero ślub
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze na 2010 rok, to chyba nie powinno byc jeszcze problemu, a co do komuni.. to przegięcie. czy oni nawet wiedza którego dokłądnie bedzie komunia za 2 lata?? chyba nie
|
|
|
|
|
#439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi ale tak serio to hmm do kogos z jego domownikow adzwon niech go obudza![]() Cytat:
pojezdzijcie pojezdzijcie zobaczcie co gdzie za ile i jakie terminy warto wczesniej
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on chyba zawał€ odtanie jak się okaże, że JUŻ trzeba coś rezerwować, ja też zresztą
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic jego sprawa moja babcia go po raz pierwszy zaprosila na imieniny, wiec jak sie spoźni (czego babcia bardzo nie lubi) to bedzie on miał obciach
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi to moze nich wstaje;D budz go ile wlezie bo go babcia przechrzci
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
na imieniny tak
![]() a tak to wiele razu do babci jeździlismy. |
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
to dziwnie bo mój TZ ze mną nawet na jakieś komunie chodzi i ja do niego
![]() a on nie przesadza z tym spaniem co za chłop a masz auto i prawo jazdy to jedz do niego i go obudz ja bym tak zrobiła
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() komunie, wesela i inne takie uroczystosci to chyba normalne. tak samo jak imieniny rodziców itp. a moja babcia po pierwsze to zawsze robiła imieniny w soboty, a TZ wtedy w pracy był, a po drugie to tylko obiad. My z TZ do niej tak na codzien jeździmy ![]() nie wiem co w tym dziwnego ![]() teraz specjalnie dla niego przełozyła imieniny na niedziele
|
|
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
No to ja dołączam, żeby nas więcej było
Jaga-wyluzuj trochę!!! Faceci wolą mieć poczucie że dobrowolnie wszystko robią, a Twój TŻ z tego co mówisz może czuć sporą presję. Ja mojego biedaka męczyłam kilka miesięcy, praktycznie nie miał oddechu od tematu zaręczyn no i jak w końcu do mnie dotarło,że strasznie przeginam bo to wygląda jakbym go terroryzowała to wyluzowałam i kilka dni później on się oświadczył Zresztą on mówił że od dawna wiedział że chce ze mną być i się ożenić, ale nie czuł się gotowy do poproszenia mnie o rękę. Twój TŻ pewnie też się stresuje, bo widzi że to dla Ciebie takie ważne, chce wymyslić coś oryginalnego albo po prostu musi się "zebrać w sobie", nastawić na ta chwilę...A jak Ty mu pokazujesz, że nie podobają ci się prezenty jakie od niego dostajesz to chłopak musi czuć straszne ciśnienie na to, żeby wszystko było super i żeby Cię nie rozczarować! Powiem Ci że ja bym się bała na jego miejscu że okażesz że pierścionek nie taki albo że mało romantycznie było... Wydaje się że masz za mało wyrozumiałości dla niego w tym względzie i co do prezentów tez. Mój ostatnio mnie tylko do knajpy zabrał na urodzinki i też wiem, że martwił się rachunkiem bo ślepa nie jestem i coś tam mruknął, no ale faceci tacy są- mój na przykład woli zbierać na coś konkretnego niz płacić za żarcie, ale ja staram się pamiętać, że on się po prostu martwi o naszą przyszłość i widzę, że by mi nieba przychylił i i tak mnie do restauracji zabiera albo daje "bez okazji" prezent, jak coś mi się podoba... A poza tym- mój TŻ mówi sam, że on nie wie, czy jak coś mi kupi to będzie pasować albo czy mi sie na pewno spodoba, więc lapiej się czuje jak po prostu coś sobie upatrze a on to kupi niż jak musi na konkretny dzień coś mi dać i wymyślić. On mówi że chgciałby robić mi niespodzianki ale albo ja rozgryzam go wcześniej albo on nie ma pomysłu a nie umie mi w myslach czytać. I Twój TŻ raczej też telepatą nie jest! ![]() Więc nie martw siętym że nie oświadczył się jeszcze-jakie to ma znaczenie tak naprawdę, skoro ślub juz planujecie??? Mój mi sie oswiadczył 2 lata temu i dpoiero za rok ślub, więc to też nie ijest dealnie. To TYLKO GEST!!!!! ważne jest, ze Cię kocha i na co dzień to okazuje.
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale u mnie leje, biedne te dzieci co maja dzisijz komunie Jaga a ja tak wogólę myślę, czy teraz zaręczyny są wogóle potrzebne skoro już slub załatwiacie? po co ma się pytać "wyjdziesz za mnie" skoro Ty już się zgodziłaś przez to, że organizujecie wesele
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie ładna pogoda, słonko sie przebija zza chmurek
|
|
|
|
|
#450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co sie orientuje to Annfas chciala Twoj adres domowy, zeby wyslac Ci ten katalog z apartu i prosila zebys jej napisala na priva (napisalam Ci wczesniej jak to zrobic) adres na ktory ma wyslac katalog Na pewno go nie wpisywalas jak zakladalas sobie konto. Poprostu wyslij jej wiadomosc prywatna z adresem gdzie mieszkasz ![]() Cytat:
Faceci tez maja problem z wyborem prezentu dla nas, mimo ze maja wieksze pole do popisu, ale jednak. Często mimo dobrych checi nie udaje im sie kupic odpowiedniego rozmiaru, czy nie trafia w gust. Teraz jest taki wybor wszystkiego, ze czasem na prawde trudno sie na cos zdecydowac, a juz zeby obdarowanej osobie to sie spodobalo to w ogole. Faceci maja ograniczony umysl i wyobraznie co do zakupow. Dlatego pewnie jak nie trafil raz czy drugi, powiedzialas mu ze bransoletke przetopisz, to juz mu sie odechcialo cokolwiek kupowac. A poza tym wydaje mi sie, ze masz wielkie wymagania co do prezentow, a wnioskuje to z pierwszych zdan Twojego bloga, w ktorych piszesz ze Tż zapytal co bys chciala dostac na urodziny, a Ty komorke niedawno dostalas, aparatu nie potrzebujesz Na dzien kobiet, ktory w sumie byl niedawno dostalas drogie perfumy, plyta za 19 zl to za malo Ehh ja szczerze mowiac nie mialabym sumienia tak "doic" mojego faceta. Wazny jest gest i to ze pamietal a nie to czy kupil prezent za 20 zl czy 2000, wole nawet zeby sam cos ladnego mi zrobil niz kupowal niewiadomo co i za ile No ale to już Wasza sprawa.Nie spodobalo mi sie tylko w jego zachowaniu to ze obiecal zakupy, a potem udawal ze zapomnial, o to bym sie wkurzyla ![]() Cytat:
A ja za 8 dni jade na lotnisko po mojego Tż i bedzie suuuuper |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

musisz kliknac w nicka ktory sie znajduje nad avatrem osoby do ktorej chcesz wyslac wiadomosc i wtedy Ci sie pojawia kilka opcji do wyboru m. in. wyslij wiadomosc prywatna, klikasz, piszesz i wysylasz 

mial budzik nastawiony na 8 bo mial jeszcze troche prac w domu zrobic i chyba nici z tego
kurcze jak mój TZ ma wolne to akurat musi lać i będziemy w domu siedzieć eh

a masz auto i prawo jazdy to jedz do niego i go obudz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)